Off-site aktiviteter for å utvide ditt WordPress nettsted

Off-site aktiviteter for å utvide ditt WordPress nettsted

Det er mange måter å utvide WordPress-nettstedet ditt og øke besøkstallene dine. Selv om du velger de beste WordPress-temaene og optimalisering på stedet, er det bredt dekket, men alternativene utenfor stedet diskuteres ikke så ofte.


Dette er synd fordi aktiviteter utenfor nettstedet ditt kan spille en stor rolle i å bidra til å utvide WordPress-nettstedet ditt og dets publikum. Dette kan være spesielt sant hvis du har en mur- og mørtelvirksomhet, eller et nettsted som har fokus på å betjene lokalsamfunnet. Kort sagt kan aktivitetene utenfor stedet føre til trafikk til WordPress-nettstedet ditt, generere potensielle kunder og øke salget.

I denne artikkelen skal vi se på hvordan du kan utvide WordPress-nettstedet ditt med aktiviteter utenfor stedet. Vi vil diskutere hva du kan gjøre offline, samt hva du kan gjøre online, men fortsatt utenfor stedet.

Gå til Meetups i ditt nærmiljø

Utvikle ditt WordPress-nettsted med Meetups

Avhengig av din nisje, bransje eller formålet med nettstedet ditt, kan det være fordelaktig å være synlig offline og i det virkelige liv så vel som online. Begynn i det små ved å delta på møter i ditt lokale område. Et flott sted å starte er oppmøte. Meetup er et nettsted som gjør det mulig for mennesker som har samme hobby, interesse eller er involvert i samme bransje, å finne hverandre og komme sammen. Dette hjelper deg å møte likesinnede, generere diskusjoner rundt ditt interessefelt og bli kjent med nettstedet ditt.

Hvis det ikke er noen grupper i ditt område som serverer din nisje, kan du starte en. Sjansen er stor for at det vil være folk i nærheten som vil være med i en slik gruppe. Hvis du reiser, kan du prøve å integrere Meetup-arrangementer på forskjellige steder i reiseruten din. Dette vil virkelig bidra til å heve profilen din og utvide WordPress-nettstedet ditt.

Delta på konferanser og nettverksarrangementer

nettverksarrangement

Konferanser om din nisje og nettverksarrangementer er gode muligheter til å møte andre i bransjen din og få navnet ditt der ute. Du kan også få litt innsikt i hva konkurrentene dine gjør, og oppdage nye muligheter for deg selv.

Når du er fast på arrangementer og vet hva de innebærer, kan du spørre om du kan kjøre et verksted eller legge deg frem som foredragsholder. Ved å gjøre det vil du hjelpe deg med å etablere deg som en autoritet i ditt kompetanseområde, og bidra til å bevisstgjøre virksomheten din og nettstedet i prosessen.

Annonser lokalt

Reklame

Hvis du vil markedsføre nettstedet ditt spesielt for de i lokalområdet, kan du undersøke hvilke alternativer det er å annonsere lokalt. Noen potensielle alternativer for å utvide WordPress-nettstedet ditt via lokal annonsering inkluderer:

Lokal radio

Radio er en flott måte å markedsføre WordPress-nettstedet ditt og øke profilen din generelt. En radioannonse vil bidra til å spre ordet om nettstedet ditt og skape interesse rundt det. Imidlertid kan dette være dyrt, og det er verdt å overvåke trafikk til nettstedet ditt før og etter annonseringene for å se om de er kostnadseffektive.

Lokale aviser eller magasiner

Lokalaviser og magasiner er fortsatt veldig populære blant mange demografier og bransjer. Finn et medium som appellerer til målgruppen din og annonser der. Jo større annonse jo bedre, så hvis budsjettet ditt strekker seg til det, kan du velge en helsides annonse. Det er også verdt å bruke pengene på å få en iøynefallende annonse designet, slik at den skiller seg ut fra mengden og imponerer publikum.

Sponser en lokal sportsklubb, event eller årsak

Å sponsere en lokal sportsklubb, årsak eller begivenhet kan bidra til å øke profilen på WordPress-nettstedet ditt. Ved å bli involvert i lokale årsaker vil du bli et verdsatt medlem av samfunnet. Du vil også holde virksomheten kontinuerlig i folks sinn. Jo flere som hører om deg, desto mer sannsynlig er det at de husker deg og dermed besøker nettstedet ditt i stedet for konkurrentene.

Brosjyrer og flyving

Å lage brosjyrer for å markedsføre virksomheten din kan være en vellykket måte å øke trafikken til ditt WordPress nettsted. Få brosjyren din produsert av en designer, så den ser profesjonell ut. Folk som er imponert over brosjyren, besøker ofte nettstedet ditt.

Tenk nøye gjennom hvor du distribuerer brosjyrer, ettersom de trenger å nå dine potensielle kunder. Dør til dør flyging kan være effektivt, men er tidkrevende. Det samme kan sies for flyving i byen. Å forlate brosjyrer i viktige områder der målgruppen din henger med, som kaffebarer, kan også være vellykket.

Publiser en eBok på Amazon

utgi en ebok

Å publisere en eBok på Amazon will er en stor off-site-aktivitet for å utvide ditt WordPress-nettsted. Ikke la deg skremme av ideen om å måtte skrive en eBok. Det trenger ikke være for lang tid, og du kan ta inn innhold fra nettstedet ditt. Å ansette en ghostwriter er et annet alternativ.

Forsikre deg om at eBok din er relevant for virksomheten din for å sikre at du er rettet mot riktig målgruppe. Det er også verdt å betale en redaktør for å sjekke det, siden du vil ha noe som er av høy kvalitet nok til å imponere leserne og oppmuntre dem til å besøke nettstedet ditt.

Når du publiserer boken din på Amazon, ikke pris for mer enn noen få dollar. Årsaken til å notere eBok på Amazon er ikke å tjene penger på salget. Det er for å markedsføre ditt personlige merke og nettstedet ditt, og bidra til å føre trafikk. Hvis du priser boka for høyt, vil du gå glipp av potensielle nye kunder.

Podcasting

podcasting

Podcast er en relativt enkel og effektiv måte å tiltrekke seg nye besøkende til WordPress-nettstedet ditt. Mange liker ikke å lese på nettet, men elsker å lytte. Ved å tilby innhold i en dynamisk podcast, vil du benytte deg av et nytt basseng med potensielle følgere.

En fin måte å få podcastene dine delt med nye lyttere er å legge innholdet ditt til iTunes. Av registrere deg for en konto og sende inn podcastene dine, de har muligheten til å bli hørt av millioner av mennesker. Imidlertid er iTunes ganske spesielt med på podcastene de godtar, så det er verdt å lese videre podcasting beste praksis før du begynner.

I tillegg til å kjøre egne podcaster, bør du også prøve å snakke på andres podcaster. Finn mennesker i din bransje som har sine egne podcaster. Disse menneskene vil ha samme målgruppe som deg, som godt kan sjekke ut nettstedet ditt etter at de har hørt deg snakke.

Andre aktiviteter på nettet, men utenfor nettstedet

Det er mange aktiviteter på nettet, men utenfor stedet som kan utvide ditt WordPress-nettsted. Å markedsføre nettstedet ditt på sosiale medier er en av de mest effektive måtene å øke trafikken til nettstedet ditt. Her er noen andre alternativer;

YouTube

YouTube er verdt en ekstra omtale, ettersom det er en kanal for sosiale medier som ofte blir oversett når markedsføring på sosiale medier dekkes. Hvis det passer for nettstedet ditt, kan det å lage din egen YouTube-kanal og videoer være en effektiv måte å nå et nytt publikum på.

Gjestepost

Gjesteposering er en annen god måte å få eksponering for nettstedet ditt. Velg nettsteder som er i samme bransje som virksomheten din, til og med konkurrentenes nettsteder, da disse vil ha lesere som er din målgruppe. Produser alltid gjesteposter av høy kvalitet som vil interessere og lokke leserne til å klikke seg videre til nettstedet ditt.

Reklame

Annonsering på Google eller sosiale medier kan utvide WordPress-nettstedet ditt raskt og dramatisk. Google-annonser, Facebook-annonser og Twitter-annonser er alle populære og brukervennlige alternativer som kan hjelpe deg med å markedsføre nettstedet ditt. Sørg alltid for å spore nettstedanalysene dine for å finne ut om annonsene dine er kostnadseffektive.

Siste tanker

Alt det ovennevnte er et effektivt alternativ utenfor stedet som vil bidra til å utvide ditt WordPress-nettsted. Aktivitetene du deltar i vil avhenge av hvilken type virksomhet du har.

Tenk alltid på målgruppen din. Hvor henger de med og hvilke former for markedsføring vil de svare på. Du kan også overvåke nettstedet nøye slik at du vet at du får avkastning på tid og penger.

Hvilke aktiviteter utenfor stedet har du prøvd å utvide WordPress-nettstedet ditt? Del suksessene eller feilene dine i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map