Slik outsource forretningsoppgaver for WordPress-bloggen din

Som frilanser eller eier av små bedrifter er det viktig å vite når du skal overlate regjeringene til en annen profesjonell. Å administrere bloggen bedre kommer ikke alltid fra å skrive bra innhold eller jobbe hele døgnet rundt. Noen av de mest effektive grepene du kan gjøre som bloggeier, innebærer faktisk at du outsourcing arbeidet ditt.


Dette kommer ikke til å bli en sømløs overgang, og du vil mest sannsynlig komme sent til outsourcing-spillet. Imidlertid er det alltid bedre sent enn aldri.

Bloggeiere vet at denne virksomheten krever at du bruker flere hatter. Når du lanserer en WordPress-blogg, betyr det at du nå er regnskapsfører, markedssjef, skribent og designer.

Men når du ser en viss suksess, vil den samme bloggen bli umulig å drive selv. Derfor lar en solid outsourcing-plan du spare tid for ditt eget liv og drive virksomheten slik den skal drives.

Outsource Hosting

Det er trygt å si at de fleste små bedrifter og blogger starter med billig, delt hosting. Noen ganger er det alt du trenger, men andre ganger vil du finne at oppgraderinger er i orden.

Selv om du ikke trenger å flytte til en VPS eller privat server, er det et annet spørsmål som må vurderes. Skulle du administrere WordPress-vertskapet ditt, eller bør noen andre?

Administrert WordPress-hosting er et relativt nytt konsept, men det er fantastisk. Ikke bare trenger du aldri å bekymre deg for sikkerhetskopier, nedetid, oppdateringer eller hastighet på nettstedet, men WordPress-installasjonen er ofte gjort for deg.

Noen av vertene som tilbyr denne typen premium, administrert WordPress-hosting inkluderer:

  • Kinsta
  • WP-motor
  • svinghjul

Du har teknisk sett to alternativer for å finne noen andre for å opprettholde hosting. Den første er å holde seg til din nåværende webhotellvert og se om den tilbyr administrert hosting. I så fall er alt du trenger å gjøre å ringe opp salgs- eller supportteamet og be dem oppgradere deg. Husk at mest administrert hosting er dyrere enn ikke-administrert. Den gode nyheten om å gå med din nåværende vert er at du ikke trenger å overføre nettstedfiler og starte nettstedet ditt på en helt annen vert. Ulempen er at noen vertselskaper ikke har de største administrerte WordPress-tjenestene.

Det andre alternativet er å finne et vertsfirma med WordPress-spesifikk hosting. Dette er Kinstas, WP-motorer og svinghjul i verden. Hvert selskap har kun kompetanse innen WordPress og WordPress, noe som betyr at bloggen din er i gode hender. Ikke bare det, men hvert av disse vertselskapene tilbyr WordPress-administrerte hostingtjenester. Hvis du ikke er hos en vert som Kinsta, må du overføre nettstedet ditt. Dette er en hodepine, men nødvendig.

Etter det kan du registrere deg for den administrerte hosting. Nok en gang er administrert hosting dyrere, men ofte verdt det.

Hvorfor er det verdt det?

For nå slipper du å bruke tid på hosting. Hvis nettstedet ditt går ned (som det sannsynligvis ikke vil gjøre under administrert hosting), får verten det igjen og kjøres uten at du trenger å ringe inn. Sikkerhetskopier er fullført for deg, mens alt fra cache til plugin-oppdateringer håndteres av vert.

Det er en god idé å sette ut hosting når du begynner å finne at du er presset på tid. Hvis virksomheten eller bloggen din tjener penger, og du sliter med å følge med på nettstedoppgaver og de daglige aktivitetene dine, tar administrert hosting noe stress fra skrivebordet.

Vedlikehold av outsource blogg

Bloggvedlikehold er noe som administrert hosting, bortsett fra at spesialister i bloggvedlikehold dekker langt mer enn hosting. Dette inkluderer regelmessige tema- og plugin-oppdateringer, sikkerhetskontroller, sikkerhetskopiering av skyer, et bredt utvalg av premium plugins for å forbedre nettstedet ditt, døgnåpent overvåking.

Tjenestene avhenger av hvilken frilanser eller firma du går med, men generelt sett bør du få full dekning og beskyttelse av nettstedet ditt.

Noen av de beste selskapene for outsourcing av bloggvedlikehold inkluderer:

Eller du kan lære om flere alternativer i samlingen av de beste vedlikeholdstjenestene for WordPress. Uansett er det en stor tidsbesparelse å ansette en kvalifisert profesjonell for å opprettholde ditt WordPress-nettsted, og frigjøre flere av dine egne timer hver uke for å fokusere på innhold eller sosiale medier..

Outsource Accounting

Hvorvidt du legger ut regnskapet ditt eller ikke, avhenger av hvor stor virksomheten din er. For eksempel kan en liten blogg med tilknyttet inntekt mest sannsynlig dekke de fleste regnskapsoppgaver ved å ta tak i alle tilknyttede rapporter fra hver måned. Når det gjelder et selskap med et WordPress-nettsted, men ingen e-handelsfunksjonalitet, kan det være fornuftig å outsource regnskapet for butikken din, men WordPress-nettstedet vil bare være en liten del av det.

Outsourcing kommer virkelig i spill når du begynner å drive en eCommece-butikk. Det samme gjelder for mellomstore til store blogger med flere inntektsstrømmer. Hele poenget med å outsourcere regnskapet ditt er å frigjøre tid og sørge for at bøkene dine er i orden. På denne måten, når skattetiden kommer, vil du være forberedt og organisert. I tillegg er det mindre sannsynlig at du får problemer med skattemyndighetene (eller andre lokale myndigheter).

Du har flere alternativer for outsourcing av regnskap når du starter en WordPress-virksomhet. Den første ville være å finne en regnskapsfører gjennom en venn eller familiemedlem. Dette tar mer tid, men du har en sjanse til å lande en regnskapsfører for livet.

Vi liker også tjenester som Benk, som tilbyr en samling regnskapsførere og bokførere for små bedrifter. Denne tjenesten administrerer bøkene dine for en månedlig avgift og leverer økonomiske pakker ved utgangen av året slik at du kan forstå og betale skatten din.

Bookly fungerer på en lignende måte, der det betales en månedlig avgift, og deretter er små bedriftseiere koblet til et eget regnskapsteam. Dette teamet tilbyr ting som ubegrenset skatterådgivning, månedlig bokføring, skatteforberedelse, årlig skatteplanlegging og lønn.

Outsource markedsføring og design

Design-outsourcing starter ofte fra bloggens begynnelse. Som et eksempel kan det hende du trenger en logo, markedsføringsmateriell eller et Facebook-toppbilde. Hvis du ikke er en designer, foreslår jeg at du unngår å lage din egen grafikk. Du skader bare virksomheten din.

Hvis du har litt penger å bruke og nærmest vil garantere en anstendig design, 99Designs er det beste alternativet. Det lar deg samarbeide med designere og til og med løpe konkurranser der design blir sendt inn fra kvalitetsdesignere som ønsker å vinne den store prisen.

Upwork har også noen respektable frilansere for designarbeid, men det er mindre av et kuratert utvalg.

Når det gjelder markedsføringshjelp, kan det hende du trenger dette de første månedene av lanseringen av bloggen din. Tross alt er det å finne kunder og blogglesere den eneste måten å få ordet ut om merkevaren din.

Det kan ta litt tid å lande på en god person eller et team å jobbe med. Du vil ha noen med erfaring innen din nisje. Jeg anbefaler imidlertid å be om direkte henvisninger fra venner og kolleger Upwork har også noen gode markedsførere.

Er du klar til å sette ut?

Noen ganger er alt du trenger å gjøre å outsource noe designarbeid. Andre ganger trenger bloggere alt fra regnskap til administrert hosting og designarbeid til vedlikehold av nettsteder.

Uansett hva du trenger, venter mange arbeidere på nettet for å få virksomheten til å fungere problemfritt. Det er ingen grunn til å trekke håret ut med e-postmarkedsføring hvis du hater hvert øyeblikk av det. Gå og finn en e-postmarkedsfører som liker prosessen og vet hvordan du gjør det. Det samme gjelder å lage YouTube-videoer, gjesteblogging eller andre oppgaver.

Har du prøvd å outsourcing? Eller er du på gjerdet? Vi vil gjerne vite tankene dine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me