Alt du kan gjøre for å effektivisere nettstedet ditt er en god ting. Når alt kommer til alt, jo mindre besøkende må gjøre for å få den informasjonen de vil ha, jo bedre. Dette kan imidlertid være en utfordring hvis nettstedet i sin natur må inneholde mye informasjon. Sluttresultatet av slike nettsteder involverer typisk de med veldig lange sider som nesten ingen vil bla gjennom hele og de med massevis av sider som på samme måte nesten ingen vil klikke gjennom.


Så, hva er alternativet til en super lang side eller for mange sider? Hvorfor, faner selvfølgelig! Og ikke å bekymre deg – du trenger ikke å være et kodende geni for å få faner på nettstedet ditt. Det er mange plugins der ute som aktiverer denne funksjonen. Jeg har avrundet et par av de beste for å hjelpe deg med å legge til faner innhold til ditt WordPress-nettsted raskt og enkelt.

Legg ut faner for brukergrensesnitt

Legg ut faner for brukergrensesnitt

Post UI-faner gjør det enkelt å legge til jQuery-faner i innholdet ditt, enten det er innlegg, sider eller andre innleggstyper. Alt du trenger å gjøre er å sette inn kortkoder i redigeringsprogrammet, og du vil aktivere faner.

Programtillegget inneholder 24 forskjellige brukergrensesnitt-temaer for å gjøre samsvar med det eksisterende temaet enklere. Eller, hvis du har kotelettene, lager du et tilpasset stilark for å forbedre utseendet og følelsen ytterligere.

Når plugin-en er installert, er alt du trenger å gjøre å klikke på den relevante TinyMCE-knappen i redigeringsprogrammet for å sette inn riktig kortkode. I henhold til den offisielle WordPress-katalogoppføringen for Post UI-faner, kan du også sette inn faner ved å bruke følgende kortkoder direkte:

[tabellenavn = ”Fanenavnet ditt 1 ″] Innholdet i fanen [/ fanen]
[tabellenavn = ”Ditt fanenavn 2 ″] Ditt faneinnhold [/ fane]
[tabellenavn = ”Fanenavnet ditt 3 ″] Innholdet i fanen [/ fanen]
[End_tabset]

Sett inn HTML i disse kategoriene. Det bør håndteres uten problemer, og du vil se opp at innholdet ditt vises akkurat som det ville være andre steder på nettstedet ditt, som du kanskje har gjettet, det er inneholdt i en fane.

Enkelt responsive faner

Enkelt responsive faner

En annen plugin du absolutt bør sjekke ut om du vil legge til faner på nettstedet ditt, er Enkelt responsive faner. Ikke bare er den bootstrap 3.0-kompatibel, men den legger også TinyMCE-knapper til den visuelle redigereren, noe som gjør det superenkelt å sette inn responsive faner med et klikk på en knapp.

Når du har klikket på denne knappen, åpnes et innstillingspanel som lar deg velge farge for flere forskjellige aspekter av kategoriene, inkludert overskrifter, aktive faner, svevet, bakgrunn og mer. Du kan også stille inn faner til å vises øverst eller nederst. Denne plugin-en er en ekte favoritt på grunn av hvor enkelt det er å konfigurere og komme i gang med en gang.

Tabby Responsive Tabs

Tabby Responsive Tabs

Hvis lydhørhet er en av dine primære bekymringer, Tabby Responsive Tabs er et godt alternativ for deg. Med denne plugin-en kan du sette inn responsive faner i innlegg og sider ved å bruke kortkoder. Den støtter mer enn ett sett med faner på en enkel side eller et innlegg og bruker jQuery til å lage fanene og trekkspilleffekten på mindre skjermer. Du kan også få tilgang til kategoriene med tastaturet.

For å sette inn faner er alt du trenger å gjøre å sette inn to kortkoder: [tabby] og [tabbyending]. Spesielt vil du bruke [tabby title = “tabellenavn”] for å angi tabellenavnet. Så skriver du ut innholdet som skal inkluderes i denne fanen, inkludert HTML du vil. Du kan sette inn flere faner hvis du vil. For å avslutte det settet med faner, bruk [tabbyending] kortkoden for å lukke fanagruppen.

Hvis du vil gjøre stilendringer på disse kategoriene, må du grave litt inn i koden mer. I henhold til programtilleggets WordPress-katalogside, må du kopiere pluginens stilark til et underordnet tema og gjøre endringer i kategorien eller trekkspillstilen som du synes passer der.

Widgets i faner

Noen ganger er dine behov innenfor individuelle faner litt mer sammensatte. For disse tilfellene er det Widgets i faner plugg inn. Den lar deg legge alle widgets du ønsker, alt innenfor faner for å spare plass og skape en mer organisert opplevelse på nettstedet ditt. Den har mange bruksområder.

For eksempel kan du velge å bruke faner for å vise widgeter om siste innlegg og nylige kommentarer. Du kan legge til kategorier for å avrunde fanevisningen ytterligere. Eller du kan lage en gruppe faner dedikert til innebygde sosiale medier-widgeter som en Facebook Like Box, Twitter-feed, Google+, Pinterest-tavle og så videre..

En ting jeg virkelig liker med Widgets i Tabs er at den ikke inkluderer egne stiler, noe som gjør at den kan styles etter temaet ditt. Fanene smelter rett inn på nettstedet ditt og ser ut som om de hører hjemme.

Titler for kategoriene er også rullbare, noe som er et fint alternativ til den tradisjonelle stablede tilnærmingen. Det er animasjonsalternativer for overgangene mellom widgets også, og du kan stille inn hvor mange sekunder det vil vente mellom å gå fra en fane til den neste.

Som med alle andre fanepluginene som er oppført her, er det enkelt å sette inn takket være den korte koden [wit].

WP UI – Tabulatorer, trekkspill, glidebrytere

WP UI

Den siste pluginen jeg skal snakke om her er WP UI – Tabs, Accordions, Sliders. Denne pluginen gjør det ikke bare enkelt å legge inn faner i innlegg og sider, men gir også enkel integrering av andre formateringsstiler som trekkspill, glidebryter og dialoger. Plugin-enheten drives av jQuery, og du kan bruke mer enn ett jQuery UI-tema på hver side, hvis du vil.

Den kommer med en brukervennlig side som er enkel å bruke som gjør oppsett og bruk enkelt. Den legger også til dedikerte menyer og dialoger for enklere navigasjon. Som alle ovennevnte plugins, er denne først og fremst avhengig av kortkoder for rask implementering. Shortcode [wp tabs] kan enkelt forbedres med stilargumentet, som kan modifiseres på rundt 24 forskjellige måter som “wpui-blue” for å gi fanene et mer sammenhengende utseende med temaet ditt.

Det virkelige høydepunktet av denne plugin for meg er imidlertid muligheten til å vise innlegg og feeds i faner eller trekkspill. Kortkoden er [wptabposts], og den lar deg vise innlegg i en serie faner. Eller, hvis du vil vise en innmating på en side eller et innlegg, bare bruk [wpuifeeds] -koden. I henhold til WordPress-katalogoppføringen for WP UI, kan du bruke [wpspoiler post = “3028”] for å vise bare ett innlegg i dette spesialiserte formatet.

Enkle kortkoder

Enkle kortkoder Minimale faner

Hvis du bare trenger grunnleggende faner, må du selvfølgelig vurdere å ta med WordPress-plugin-kodene Symple Shortcodes her på WPExplorer. Plugin-enheten inneholder noen nydelige minimale faner du kan bruke på hvilken som helst side på nettstedet ditt, pluss mange andre gode innholdsorganiserende funksjoner. Legg til kolonner, veksler, trekkspill og mange andre aksenter (knapper, sosiale ikoner osv.).


Selv om det kan virke komplisert med det første, er prosessen med å legge til faner til nettstedet ditt ganske enkel. Ovennevnte plugins gjør det til et blunk, og sluttresultatet er både attraktivt og funksjonelt. De er vel verdt å sjekke ut, etter min mening. Besøkende på nettstedet ditt får tilgang til så mye informasjon som du trenger at de skal ha tilgang til uten å tøffe det generelle designet. Det er en rask løsning for nettsteder med mye ressurser og innhold.

Bruker du faner på nettstedet ditt? Hva med noen av disse programtilleggene? Har de i så fall jobbet for deg? Har du funnet en annen måte å integrere faner på nettstedet ditt? Jeg vil gjerne høre opplevelsen din med dette flinke organisatoriske trikset i kommentarfeltet!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me