Etterspørselen etter WordPress-temaer av høy kvalitet er INSANE. Det er mange mennesker som søker etter både gratis og kommersielle temaer hver dag, og folk som meg selv tjener på å selge dem. På grunn av så stor etterspørsel åpner folk stadig nye temabutikker og / eller lager nye varer å selge på eksisterende markedsplasser som Themeforest eller Mojo Themes.


Som kjøper, promotør og WordPress temautvikler har jeg ganske mye erfaring med mange av de populære temabutikkene der ute og deres arbeid. Jeg har også et godt øye for å plukke ut kvalitetsartikler fremfor ikke så flotte.

Jeg ønsket å dele noen av tipsene mine for å hjelpe deg med å gjøre “smartere” mer utdannede kjøp når du er ute på jakt etter “kommersielle” WordPress-temaer. Merk at jeg bruker begrepet “kommersielt” fordi …

“Ikke alle kommersielle temaer er premiumtemaer, og ikke alle premiumtemaer er kommersielle temaer!”

Ofte refererer folk til alle kommersielle temaer som premium, men termen premium refererer til noe som er eksepsjonelt og overlegent av andre i sitt slag. Men som vi alle vet at noen kommersielle temaer suger, og kan være verre enn noen av de gratis temaene som er tilgjengelige.

Her er tipsene mine …

Kan du stole på selgeren?

Theme Store: Noe av det første du bør spørre deg selv er om selgeren kan stole på. Ikke bare fordi du kan gi dem kredittkortinformasjonen din, men også fordi du vil forsikre deg om at du faktisk vil motta produktet ditt, og at det vil fungere som beskrevet. Ved å gjøre en enkel Google søk på selgeren, bør du få en god ide om denne personen / selskapet er legitim. Vanligvis, hvis ikke, vil du finne en haug med forferdelige anmeldelser eller blogginnlegg som raser om dem.

Individuell selger: Hvis du kjøper fra en enkelt selger på et marked, kan du ofte fortelle kommentarer og rangeringer om folk liker selgeren. For eksempel hvis du leser gjennom noen av de kommersielle temakommentarene mine og ser på anmeldelsene mine, vil du finne de fleste positive

Hvis de ikke er på en markedsplass og selger rett fra deres hjemmeside / blogg som Devin Pris gjør over på bloggen sin som selger sin Alternativer Framework Kit, kan du lese om noen av innleggene hans, sjekke githuben og / eller twitteren hans, og med en gang vil du se at han er en kul fyr. Det samme gjelder kompisen min Pippin WilliamsonPippins-plugins (alle kjenner Pippin). Hvis du bare ser opp noen av disse to personene, vil du se at de er veldig involvert i WordPress-samfunnet og godt pålitelige individer.

Hvis betalinger gjøres via PayPal, har du et ekstra lag med sikkerhet, så det er noe verdt å se etter hvis du fremdeles er bekymret.

Kasse Et gratis tema: Hvis selgeren tilbyr et slags gratis tema, bør du vurdere å laste ned det og se på koden. Selvfølgelig ikke bekymre deg hvis du ser noen feil fordi temaet kan være gammelt eller ikke så mye omsorg ble lagt i det som et kommersielt tema. Det du leter etter er kryptert kode og skisserte lenker. Hvis en selger gir bort gratis temaer med alle slags spammy-lenker eller kryptert kode, vil jeg personlig ikke stole på deres kommersielle varer.

Tema sist oppdatert den…

Noe av det første jeg personlig ville sett på er når temaet ble utgitt eller sist oppdatert. WordPress er i stadig utvikling, og du vil forsikre deg om at ikke bare temaet ditt vil bruke noen av de nyeste funksjonene som er tilgjengelige, men også sørge for at temaet er trygt å bruke. For eksempel er alle temaer som bruker Timoem som ikke har blitt oppdatert de siste par årene, en veldig dårlig idé – dere vet alle om det enorme sårbarheten i Timoem som ble oppdaget og nylig oppdatert.

Det har ikke noe å si om det er et gammelt tema, hvis det nylig er oppdatert, kan det fremdeles være et godt valg! Hvis det er en offentlig endringslogg, kan det være lurt å se gjennom det. Selvfølgelig kan du alltid spørre selgeren om temaet er oppdatert for å fungere med den nyeste versjonen av WordPress.

Jeg har hatt folk til å spørre meg tidligere om temaene mine ville fungere med en lavere versjon av WordPress fordi de ikke ønsket å oppdatere installasjonen av en eller annen grunn. Ærlig talt, jeg bryr meg ikke om hva grunnen er … du bør alltid holde WP-installasjonen oppdatert!

La aldri et tema forhindre deg i å bruke den nyeste versjonen av WordPress.

Sjekk koden med W3C

W3c ValidatorEn ting som bare tar noen sekunder er å kjøre en W3C-sjekk på hjemmesiden til et tema du tenker å kjøpe. Du kan teste hver side, men vanligvis hvis hjemmesiden er godt kodet, vil resten av siden også være. Det samme gjelder hvis hjemmesiden inneholder hundrevis av feil, kan du sannsynligvis forvente det samme for resten av siden.

Merk: Noen feil som kommer opp på W3C kan være relatert til innebygde videoer, eksperimentell kode … osv. Så ikke slå av et tema hvis du får noen få feil, les dem og se hva de handler om, noen ganger er det virkelig ingenting.

Sjekk rangeringer og anmeldelser

Jeg ser ofte folk klage på ThemeForest, der jeg selger de kommersielle temaene mine (atm), fordi de kjøpte et tema hadde et problem, og forfatteren vil ikke hjelpe dem. Bare å se på forfatteren ser jeg ofte at de har dårlige rangeringer, folk som kommenterer problemer med temaet… osv.

Temaer er ganske billige, og hvis du ikke bryr deg om å tape noen få dollar her og der, kan du kjøpe et tema, og hvis det ikke fungerer, kan du kreve det som et tap på skatten din. Ellers kan det ikke skade å lese gjennom noen få kommentarer og sørge for at forfatteren har gode rangeringer. Og hvis du virkelig vil være sikker på at du tar det riktige valget, kan du søke på markedet etter markedet og lese gjennom noen anmeldelser (merk deg at de fleste anmeldelser der ute er opprettet av tilknyttede selskaper, så vær forsiktig, de er ikke alle ærlige ) kanskje sende ut noen tweets og be folk om deres meninger.

Ser på funksjoner og alternativer

Selvfølgelig når du er ute på jakt etter et nytt tema er det mange ting du kanskje leter etter, vanligvis vil du ha spesifikke funksjoner eller designelementer. Nedenfor er bare noen tips om ting jeg synes er nødvendig alltid og ting som ikke er så nødvendige.

Nødvendig:

  • Godkodet HTML, PHP & JS
  • En layout som tilfredsstiller dine behov – det er hundretusener av temaer der ute, slutt å hacke drittene ut av dem og få noe som fungerer for deg eller din klient (for det meste)
  • Forfatterstøtte – hvis det er noen problemer med temaet, er det flott om forfatteren vil hjelpe deg
  • Vanlige oppdateringer – hvis du har tenkt å bruke temaet i en lengre periode, er oppdateringer et must

Ikke nødvendig:

  • SEO-alternativer – disse skal ikke være innebygd, du bør bruke Yoast SEO
  • Fargevalg for hvert element – hvis du ikke kjenner CSS, kan du ansette en nettutvikler!
  • Hver mulig mulig mal – du vet at du kan lage nye maler i ditt tema?
  • Kortkoder – disse trenger ikke å inkluderes i temaet, det er mange flotte plugins der for dette

WordPress FunksjonerDessverre ser det ut til at markedet i butikker som Themeforest lener seg mot temaer som er syltetøypakket og oppblåst. Jeg vet ikke om kjøpere ikke vil bruke pengene på å kjøpe et tema for hver klient, de vet ikke hvordan jeg skal kode eller bare er lat… Av denne grunn har jeg lagt til visse alternativer i noen av temaene mine normalt vil ikke legge til, men det er ting som bare ikke hører hjemme i et tema som SEO-alternativer eller 100+ snarvekoder (hva? ja, det har jeg sett på en liste over temafunksjoner før).

Pris og lisensiering

Dette er tydeligvis to veldig viktige aspekter når det gjelder kjøp av tema. Noen ganger har du en klient som har gitt deg et budsjett til å gå ut og kjøpe et tema, eller du personlig har et budsjett med økonomiske vanskeligheter, eller kanskje har du alle pengene i verden å bruke. Og når det gjelder kjøp av et kommersielt tema er det ikke en 100% sammenheng mellom pris og kvalitet. For eksempel er det noen høykvalitets temaer hos Theme Trust som selger til 2 temaer for $ 25, og så går du over til Themeforest og finner temaer som selger for $ 50 hver (det er dobbelt så mye som prisen) som kan sammenlignes med temaene på Theme Trust..

Høyere pris betyr IKKE høyere kvalitet

personlig Jeg ville ikke engang se på prisen av temaet. Hvis WordPress-temaet har akkurat det du trenger, er selgeren godt klarert og har positive rangeringer / anmeldelser, og selvfølgelig er temaet godt utviklet, hvem bryr seg hvor mye det koster? Selv til $ 100 vil noen temaer fortsatt være verdt det. Jeg har sett at folk ender opp med å bruke dobbelt så mye fordi de kjøpte temaer som de senere fant ut at de ikke akkurat var det de lette etter.

Husk at hvis du skulle ansette en frilansutvikler, kan det koste deg tusenvis for et nettsted. Å kjøpe et tema er fremdeles et rimelig alternativ, selv om du kjøper et nisjetema av høy kvalitet i den høyere enden av budsjettet, for eksempel de som finnes på AppTemas..

lisensiering? Vi vil at de alle skal være GPL, nei?

Dine tanker?

Til slutt vil jeg høre fra dere / gals. Hva er prosessen din når du leter etter et nytt tema å kjøpe? Hva er noen av opplevelsene dine med forskjellige markedsplasser og temabutikker? Jeg er sikker på at om du har hatt en god eller dårlig opplevelse, vil noen som leser dette innlegget synes det er nyttig, så del gjerne!

Hvordan kjøper du temaer? Noen gode eller dårlige opplevelser? Kommentar nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me