Hvorfor du bør vurdere å logge og hvordan du kommer i gang

Har du vurdert å logge, men er ikke sikker på hvor du skal begynne? Vlogging kan være en fin måte å bygge et følgende, markedsføre WordPress-nettstedet ditt, selge produkter eller tjenester, generere potensielle kunder, eller hvis du har en stor tid, gjør deg berømmelse og formue.


I denne vlogging-guiden vil vi diskutere nøyaktig hva vlogging er, og fordelene vlogging kan gi for deg, ditt nettsted og din virksomhet. Vi vil deretter se steg for steg på hvordan du oppretter en vlogg, markedsfører den på YouTube og lenker den til ditt WordPress-nettsted. Så la oss komme i gang …

Hva er vlogging?

Vlogging, eller video logging, er et fenomen som virkelig har tatt av de siste 5 årene. Ganske enkelt vlogging er en video blogging trend, i motsetning til skrevne blogginnlegg. Selv om opprinnelig ble sett på som et tidsfordriv for den yngre generasjonen, har vlogging nylig blitt et flott alternativ for alle aldre.

Vlogging kan være basert på emne, noe som gjør det til et ideelt medium for både enkeltpersoner og bedrifter. Bare velg din nisje og begynn å spille inn. Det kan imidlertid være mye vanskeligere å lage interessante videoer som tiltrekker et publikum … prøv å ikke la dette sette deg ut! Det er mange fordeler med vlogging, og uansett hva dine forretningsmessige eller personlige mål er, kan vlogging være en effektiv måte å hjelpe deg å oppnå dem.

Hvor du skal vlogge

YouTube

Flertallet av vlogging skjer YouTube. Med over 1 milliard aktive brukere hver måned er YouTube den nest største søkemotoren etter Google. Det gjør det mulig for enkeltpersoner å lage sine egne YouTube-kanaler, produsere merkede spillelister med opplastede videoer, streame livevideoer, live chat med publikum, samt tilby mange andre funksjoner. Dette gjør YouTube til en ideell plattform for vloggere.

Det er også andre kanaler som er populære blant vloggere. Avhengig av vloggingsnisje og publikum, kan det være lurt å vurdere å logge på Vimeo, Facebook eller Facebook Live, Til og med Instagram. Hvis du har et nettsted, bør du også publisere vloggene dine på nettstedet ditt. Imidlertid, hvis du legger ut på andre plattformer, gjør du det alltid sammen med YouTube. Det store antallet av YouTube-besøkende gjør det til et sted å plassere hvis du vil bli en vellykket vlogger.

Fordelene med vlogging

Det er flere fordeler med vlogging, noe som gjør det til en ideell forfølgelse for både bedrifter og enkeltpersoner. Så la oss se på noen av de beste proffene …

Berømmelse og formue

Noen av de mest kjente vloggerne har samlet hundretusener av følgere, og videoene deres blir sett på av millioner. Ikke bare har de blitt kjendiser, disse vloggerne har tjent store penger gjennom annonsering på videoene sine. Populære vloggere kan betales av selskaper for å markedsføre sine produkter, ha på seg merkevarer og sende trafikk til sine nettsteder.

Nå en bredere målgruppe

Ved å bruke YouTube som plattform for vloggene dine, kan du nå et bredere publikum. Denne søkemotoren sikrer at videoene dine er mer tilgjengelige for massene enn om du nettopp la ut vlogger på ditt WordPress-nettsted. Når videoene dine blir sett av et nytt publikum på YouTube, kan du bruke vloggene dine til å føre trafikk til nettstedet ditt, generere potensielle kunder, selge produkter og mye mer.

Engasjer deg direkte med målgruppen din

Vlogging lar deg engasjere deg direkte med publikum. Ved å “bli kjent med deg” gjennom vloggene dine, vil seerne raskt stole på deg og se deg som en ekspert på ditt felt. Ved å koble til på denne måten med samfunnet ditt, er det mer sannsynlig at målgruppen din husker deg, bruker tjenesten din eller kjøper fra nettstedet ditt.

Kjør trafikk til nettstedet ditt

Mange bloggere og bedrifter bruker vlogging for å føre trafikk til nettstedet sitt. Å se på videoer blir raskt normen og den foretrukne medietypen online. Mange mennesker vil nå se en video, men gi videre en skriftlig artikkel. Nettsteder bruker ofte vlogging for å tiltrekke seg nye besøkende, så vel som for å opprettholde de nåværende.

Markedsfør ditt medlemsnettsted, selg produkter og mer

Vlogs kan brukes som en del av markedsføringsstrategien din. Uansett hva nettstedet ditt selger, bruk vlogging for å markedsføre det. Hvis du driver et medlemskapsside, kan du forklare hvorfor seere bør registrere seg. Hvis du har en eCommerce-butikk, må du vise produktene dine og fortelle de som ser på hvorfor de bør kjøpe. Eller ønsker at folk skal besøke bloggen din? Så selg innholdet til dem gjennom vlogger.

Slik kommer du i gang som en Vlogger

Så nå vet du litt om hva vlogging er og fordelene som kan komme av det. La oss deretter se på hvordan du kommer i gang som vlogger.

Vurder innholdet ditt

Som alltid på nettet er innhold nøkkelen. Hvis du vil bygge opp en stor vlogging etter, må du produsere interessante videoer. Finn en nisje som interesserer deg, eller er relatert til ditt WordPress-nettsted. Ta deg tid til å bestemme hvilket innhold som skal være i videoene dine. Vurder å legge ut videoer, intervjuer, tegneserier, eller annet som vil være verdifullt eller underholdende for seerne dine.

Noen vloggere planlegger hva de vil si, andre bare ad lib. Uansett, sørg for at videoene dine er morsomme, informative og relevante. Vloggene dine må få kontakt med målgruppen din og inspirere dem til å bli faste følgere.

Filmer vlogger

video

Når du filmer vlogger, må du sørge for å bruke et kamera med høy videokvalitet. Test lydkvaliteten, og invester om nødvendig i en mikrofon. Og spill inn videoene dine i et godt opplyst rom for å sikre at de ikke er for mørke. Hvis vloggene dine er av lav kvalitet og vanskelig å se eller høre, vil ikke publikum henge med, så ta deg tid til å få det riktig.

Rediger videoene dine

Når du har spilt inn videoen din, må du redigere den. iMovie for Mac eller VSDC Video Editor for Windows er begge effektive programvareverktøy for gratis redigering hvis du bare begynner. For de som leter etter en førsteklasses løsning med mer avanserte funksjoner, Filmora Video Editor er et godt valg.

Når du redigerer videoen din, kan du legge til nettstedets logo og en sluttside som viser oppfordringer til handling. Be folk om å like videoen din, kommentere i diskusjonen nedenfor, følge YouTube-kanalen din eller gå til nettstedet ditt. Dette er en flott måte å bygge et fellesskap på YouTube, dele innholdet ditt og føre trafikk til ditt WordPress-nettsted.

Når videoen er fullført, er du klar til å laste den opp til YouTube.

Å få det riktig på YouTube

Å få det til på YouTube er en viktig del av vlogging-prosessen. Først må du utvide følgene dine og deretter overbevise dem om å besøke nettstedet ditt, registrere deg på e-postlisten din, kjøpe produkter eller gjøre hva annet som vloggingsmålene dine kan være. Slik gjør du nettopp det …

Lag din egen YouTube-kanal

YouTube-kanal

YouTube lar deg gjøre det lag din egen kanal, hvor du kan laste opp alle vloggene dine. Du kan legge til ditt eget bilde eller logo og beskrivelse på kanalens side, lage dine egne spillelister, sende meldinger, svare på kommentarer og mye mer. Dine fans kan deretter følge kanalen din, noe som gjør det enkelt for dem å finne vloggene dine.

Legg til videometadata til hver vlogg du legger ut

metadata

Hver gang du laster opp en ny vlogg, må du gjøre det legg til metadata. Dette vil hjelpe vloggene dine til å rangere i YouTube og Google, samt gjøre det lettere for nye seere å finne deg.

Skriv en tittel og beskrivelse for hver video, inkludert nøkkelord som du ville gjort med et blogginnlegg. Legg til nettadressen til nettstedet ditt i beskrivelsene slik at seerne enkelt kan få tilgang til nettstedet ditt. Og integrer handlinger, oppfordrer folk til å dele videoen din, legge til en kommentar eller følge kanalen din.

Bruk YouTube-kort

YouTube-kort lar deg legge til interaktivitet til videoene dine. YouTube lar deg legge til fem kort i hver vlogg. Disse kortene legger til kommentarer til videoene dine. Avhengig av kortene du bruker, kan du vise bilder, titler, handlinger og URL-koblinger som kan tilpasses, til nettstedet ditt. Disse kortene kan være veldig effektive for å hjelpe deg med å oppnå vloggingsmålene dine, som å sende trafikk til nettstedet ditt eller øke produktsalget ditt i nettbutikken.

Vis bloggene på WordPress-nettstedet

YouTube innebygd

Å vise YouTube-strømmen din eller de nyeste vloggene på WordPress-nettstedet ditt er en fin måte å koble sammen de to plattformene og oppmuntre besøkende til å følge deg på YouTube. En rask og enkel måte å gjøre dette på er å installere gratis YouTube innebygd plugg inn.

YouTube Embed vil gjøre det mulig for deg å legge inn YouTube-kanalen eller spillelisten din, eller til og med en direktesendt strøm, som en strøm på WordPress-nettstedet ditt. Denne pluginen er veldig tilpassbar og har en rekke imponerende funksjoner. Dette gir deg muligheten til å vise frem og markedsføre vlogging til publikum på nettstedet ditt, og oppfordre dem til å bli tilhengere.

Eller bare bruk temaalternativene

Total WordPress Theme Vlogging

En rask måte å legge til vloggene dine er å bruke WordPress ‘innebygde oEmbed støtte for videoer. Kopier koblingen (ikke innebygd koden – bare url) for Youtube-videoen din, og lim den inn på et hvilket som helst innlegg eller side for å få den automatisk lagt til og formatert.

Et annet alternativ er å bruke temastøtten din for kjente innlegg eller sidemedier, samt elementer for sidebygger. For eksempel inkluderer WordPress-temaet et videoinnleggsformat (som du kan se i Gamer Vlog-demo vist over) så vel som en tilpasset modul for videosidebygger slik at du har mange muligheter for å legge til vloggene dine.

Endelige tanker om vlogging

YouTube gir nyttige analytics av kanalen og publikums oppførsel. Så når du har vlogget en stund, kan du overvåke YouTube-analysene dine for å se hvilken type vlog-innhold som har resonens med seerne dine.

Husk at det kan ta tid å bygge en vlogging fan-base. Men hvis du følger trinnene ovenfor, vil du umiddelbart være foran konkurransen. Lykke til!

Hva hindrer deg i å vlogge? Del gjerne tankene dine i kommentarene nedenfor …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me