Hvorfor bekreftede anmeldelser og hvordan du kan legge dem til WooCommerce

Har du noen gang hørt uttrykket “i det blinde land er den enøyde mannen konge”? Det er en lignende idé innen netthandel.


I landet med falske anmeldelser er den bekreftede anmeldelsen konge.

I utgangspunktet betyr dette at det er så mange produkter der ute med falske anmeldelser – tillatt av skruppelløse vurderingsplattformer – at kunder strømmer mot produkter med anmeldelser de vet er ekte.

Og hvordan vet de? Fordi de leter etter bekreftede anmeldelser.

Hva er en bekreftet anmeldelse?

En bekreftet anmeldelse er en anmeldelse som er samlet inn og kontrollert av en tredjepart. Vanligvis, når en kunde foretar et kjøp, vil tredjepartsnettstedet sende dem en e-post med spørsmål om opplevelsen deres.

For kunder garanterer dette at gjennomgangen de leser er fra en faktisk kunde som har kjøpt et faktisk kjøp på nettstedet ditt. Det er et bevis på at de fleste kunder trenger før de handler på et nettsted.

Hvorfor bekreftede anmeldelser?

Hvorfor bekreftede anmeldelser

Som du vet, det er mange e-handelssteder der ute. Pokker, det er mange WooCommerce-nettsteder der ute!

Og den beste måten å skille deg fra konkurransen på er å ha gode produkter og gode anmeldelser for disse produktene – som kundene dine vet er ekte.

Hvorfor? Fordi kundene vil ha autentisitet. I følge Lyst lokalt, “Ektheten av anmeldelser er den viktigste faktoren for forbrukere å stole på vurderingene de leser.”

Alt annet er sekundært. Folk vet i disse dager at gjennomgangsplattformer kan lures av bots og skript. Det de ikke mistet troen på, er pålitelige tredjepartsplattformer som sier: “Denne anmeldelsen er ekte.”

Aktivering av anmeldelser av bare WooCommerce-kjøper

WooCommerce inneholder faktisk et grunnleggende “verifisert eier” -alternativ som er innebygd. Det er ikke noe spesielt, men det vil begrense anmeldelsen din til bare brukere som har fullført et kjøp av varen. For å aktivere denne funksjonen logger du på WordPress-dashbordet og navigerer til WooCommerce> Innstillinger> Produkter:

WooCommerce gjennomgangsinnstillinger

Herfra er det bare å merke av for “Omtaler kan bare legges igjen av bekreftede eiere” og lagre. Når du nå ser på produkter på nettstedet ditt, bør gjenvisningen vise følgende varsel:

WooCommerce kunde anmeldelser

WooCommerce-anmeldelser “bekreftede eiere”

Men som vi bemerket, dette er ganske grunnleggende.

Hvordan få bekreftede anmeldelser

Som alt i WordPress, er den enkleste løsningen ofte rett ved fingertuppene. Bare installer en plugin!

1. Få en pålitelig tredjepartsplattform på ditt WooCommerce-nettsted

TrustedSite er en ny, gratis plugin som lar deg samle og vise ubegrenset bekreftede anmeldelser.

Installer Trustedsite

Gå over til WordPress Plugin Directory og installer TrustedSite-anmeldelser. Den er utviklet av menneskene som brakte deg McAfee SECURE, slik at du vet at det er en organisasjon det offentlige stoler på.

Når du installerer plugin-modulen, klikker du på navigeringen til TrustedSite-hovedsiden.

TrustedSite hovedside

Herfra klikker du på den blå “Opprett konto” -knappen.

Opprett TrustedSite-konto

Dette tar deg til TrustedSite-hovednettstedet der du kan fullføre registreringen. Herfra vil du kunne administrere alle funksjonene til TrustedSite-kontoen din.

2. Send gjennomgangsforespørsler til dine gamle kunder

Med TrustedSite kan du sette opp en e-post om forespørsel om anmeldelser som automatisk går ut til kunder når de kjøper, men den beste måten å få anmeldelser ASAP er å sende dine gamle e-post.

Bare importer gamle kunders e-postadresser til din TrustedSite-konto:

TrustedSite Import e-postadresser

… og de vil alle få en e-post der du ber om en anmeldelse av butikken din.

Hvis du er bekymret for at dette høres for enkelt ut, skal du ikke være det: Bright Local fant ut at “50% av forbrukerne har blitt bedt om å legge inn en anmeldelse om en virksomhet og faktisk legge igjen en anmeldelse.”

3. Konfigurer e-postmeldingen om forespørsel om anmeldelser

Når du har fått bekreftede anmeldelser fra gamle kunder, er det på tide å sørge for at du har en jevn strøm av nye.

Som vi nevnte ovenfor, lar TrustedSite deg sette opp en e-post om vurderingsforespørsel som automatisk går ut etter at en kunde kjøper noe fra WooCommerce-nettstedet. Det er en stressfri måte å stadig samle nye anmeldelser på nettstedet ditt.

TrustedSite-forespørsel

Å konfigurere e-posten med forespørsel handler om å velge hvor lenge etter et kjøp kundene dine skal få e-posten, og deretter legge logoen til e-posten. Det hele er intuitivt, og akkurat der i dashbordet.

Oppgrader Trustedsite

Vil du ha flere alternativer? Du kan oppgradere din TrustedSite-konto for tilgang til et TrustSite-merke, en enorm mengde skjerm widgets (knapper, galleri, merke, karusell, sammendrag og produktstjerner) og mer.

Siste tanker

Verifiserte anmeldelser er grunnlaget for vekst for enhver ny online virksomhet. De gir skeptiske eller bekymrede besøkende selvtilliten til å bli dine kunder, og fungerer som en slags muntlig munn som du ikke kan kjøpe med reklame. Og fordi plugins på WordPress gjør dem veldig enkle å samle og vise, er det virkelig ingen grunn til å ikke ha dem på nettstedet ditt.

Hva tror du? Har du aktivert kun kundeanmeldelser for WordPress-butikken din? Tror du det kanskje? Vi vil gjerne høre tankene dine om bekreftede produktanmeldelser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me