WordPress utvikler seg kontinuerlig til en Content Management Solution (CMS) som er funksjonsfylt for den mest avanserte brukeren, samtidig som den er død-enkel for nybegynnere å installere og bruke. Hvis du har brukt WordPress i et par måneder, er jeg sikker på at du har begynt å forestille deg de mange applikasjonene. Det kan være enkelt og vanskelig å kjøre en WordPress-blogg som er hostet selv. Hvis du har betydelige investeringer, ville en administrert WordPress-hostingplattform som WPEngine være perfekt. Men hvis du bare lanserer en nettside eller en blogg, kan du gå for administrert WordPress-hosting “kanskje” bli sett på som sløsing med penger. I slike tilfeller ville et delt vertsselskap være perfekt – hovedsakelig fordi de er billige og pålitelige samtidig. Imidlertid innebærer det visse risikoer. Hvis du er helt ukjent med webhotell-scenariet, øker sjansene for at du blir tatt med (eller blir svindlet på enkle ord) betydelig.


I dagens artikkel skal vi snakke om delt WordPress hosting – hvordan velge et godt delt vertsfirma og noen anbefalinger. Jeg antar at du kjører WordPress, så vi diskuterer funksjonene / kravene til en god vert i forhold til WordPress. La oss komme i gang.

Båndbredde og diskplass

HDDHvis du starter et nettsted, 5 GB månedlig overføring ville være tilstrekkelig. Når det gjelder diskplass, ville 5 GB være nok. Men hvis du skal være vert for mye nedlastbart innhold på nettstedet ditt, vil du trenge mer båndbredde og diskplass i samsvar med innholdets totale størrelse. De fleste populære vertsleverandører tillater ubegrenset båndbredde og / eller diskplass.

Antall nettsteder eller tilleggsdomener

TilleggsdomeneEn god leverandør av delt hosting lar deg være vert minst 10 forskjellige nettsteder. Populære lar deg være vert for ubegrensede nettsteder. Du tenker kanskje – hvorfor skulle jeg trenge å være vert for mer enn ett nettsted? Her er grunnen til:

Oftest er det alltid økonomisk å kjøpe en delt hostingkonto i minimum ett år. Hvis du ønsker å kjøpe det på månedlig basis, vil det koste deg mye mer. Så tenk deg, hvis du bestemmer deg for å åpne din egen porteføljeside og seks måneder fra nå av velger du webhotellet du har kjøpt, ikke tillater mer enn ett domene. Hva ville du gjort da? Vil du kjøpe en annen hostingkonto? Derfor er det alltid klokere å gå etter en webhotell som gjør det mulig å være vert for mer enn ett domene.

Antall underdomener

Sub-domener

Et underdomener er et andre nettsted, med sitt eget unike innhold, men det er ikke noe nytt domenenavn. I stedet bruker du et eksisterende domenenavn og endrer www til et annet navn. Underdomenenavnet ser ut som forums.domain.com. De fleste hostingleverandører tillater det ubegrensede underdomener – ditt skulle det også. Her er noen mulige bruksområder av et underdomener:

  • Test WordPress-nettstedet ditt for å gjennomføre tema og plugin-tester og gjennomføre
  • Vertskap for bare nededomen for nedlasting: http://download.domain.com/site-stats.pdf
  • Hosting av en porteføljeside: http://author.domain.com/
  • Hosting av et forum: http://forum.domain.com/

Antall MySQL-databaser

databaseHver installasjon av WordPress krever en MySQL-database. Derfor må webhotellet ha minst 1 MySQL-database å være vert for ditt WordPress-nettsted. Det anbefales imidlertid at verten din har en grense på ~ 10 databaser, ideelt sett ubegrenset. Du trenger kanskje en ekstra database for å være vert for forumet ditt, eller for å installere et testmiljø for ditt WordPress-nettsted eller installere annen nettstedprogramvare.

Kontrollpanel

cPanel

cPanel er verdens ledende vertskontrollpanel, brukt av de fleste delte hostingleverandører. Den har funksjoner og videoopplæringer for den absolutte nybegynneren og den hardkjerne profesjonelle. For en nybegynner vil jeg anbefale å bruke en webhotell som tilbyr cPanel. Hvis dette ikke er første gang, står du fritt til å velge hvilket som helst kontrollpanel!

Kundeservice

Brukerstøtte

Kundestøtte er en av de avgjørende aspektene ved et webhotellfirma. Det er grunnen til at de kjente webhotellleverandørene som HostGator har årlige planer som starter på $ 5,56 USD per måned (for en 1 års kontrakt), og andre starter så lave som $ 2 USD. Det hele kommer til kvalitetstøtte.

Gammel eller ny – Hvilken vert skal jeg gå for?

Gammelt eller nytt

Dette er en annen veldig viktig faktor de fleste av oss har en tendens til å overse. Alderen til et webhotell skal tas i betraktning før du går til det. Hvis det har vært i markedet bare et par måneder, er det bedre å ikke gå for det, med mindre du er helt sikker på hva du gjør og hva du skal gjøre hvis ting ikke ordner seg. Dette betyr ikke at alle nye hostingfirmaer er dårlige. Jeg sier ikke det.

Begynnelsen på alle store ting er liten.

Det vet vi alle sammen. Her er noe å tenke på:

Tiden er den største læreren.

Folk får erfaring og visdom når årene går. Derfor anbefales det alltid å gå til et selskap som har eksistert i minst 1-2 år.

E-post hosting

webNår du har et eget nettsted, er det bare et spørsmål om tid før du trenger hosting via e-post. Mitt råd – holde webhotell og e-post hosting helt adskilt. Hvorfor? Fordi å sette opp e-posthotell er ganske rotete (og komplisert) og du sitter fast med PHP + MySQL-baserte e-postklienter som tilbyr liten eller ingen mobilstøtte og har utilstrekkelige tiltak mot e-bombeangrep osv..

Takket være Google-apper – e-postscenarioet har blitt revolusjonert til enhetlig, enkel og effektiv innboks. Dessverre, fra desember 2012 avviklet Google gratisversjonen av deres e-posttjenestetjeneste. Ikke å bekymre deg om det – sjekk ut Zoho eller Microsoft Outlook for gratis e-postservering. Likevel vil jeg anbefale å bytte til en egen e-postleverandør – helt fra begynnelsen av, for å unngå fremtidige problemer.

Pris- og refusjonspolicy

Prisfastsettelsen av et selskaps produkt kan adresseres logisk. I gjennomsnitt $ 4-6 USD er anstendige priser for en delt vert. Mindre enn $ 2,5 USD bør unngås. Selvfølgelig, hvis du benytter deg av en rabatt på 50%, vil du sannsynligvis få de første seks månedene til under $ 2 USD per måned, men det er et annet scenario. I et nøtteskall:

Hvis det er for godt til å være sant, er det sannsynligvis.

Når det gjelder tilbakebetalingspolitikken, er kjent verter kjent som deres ord. De fleste selskaper tilbyr 15 til 30 dager pengene tilbake-garanti. I det minste a 7 dagers pengene tilbake-garanti må tilbys av verten din.

sikkerhetskopier

backup

Digitale varer kan gå når som helst hvor som helst – det inkluderer en $ 15 digital klokke eller en $ 6000 Supermicro-server. Det er grunnen til at folk bruker mye penger på å sikkerhetskopiere dataene sine. Det er her en av de største fordelene med netthosting ligger – hvis den ene serveren går ned, blir innholdet ditt servert fra den andre. HostGators delte hosting sikkerhetskopi er litt iffy, men de tar ukentlige sikkerhetskopier. CrocWeb derimot tar daglig sikkerhetskopi av dataene dine via R1Soft, med 30 dagers gjenopprettingspoeng.

Online anmeldelser

Online anmeldelser

webhostingtalk er den viktigste ressursen for å oppdage flotte nye vertsselskaper og tilbud. Jeg anbefaler på det sterkeste å bruke den. Vær nøye med brukerens kommentarer og se om de påvirker dine krav på noen måte. Noen mennesker elsker å kritisere andre, og andre går til og med så langt som å si usanne ting. Så sørg for å bruke det “Kontaktformularet” før du sier nei. ��

Konklusjon:

Det er bokstavelig taltusener av delte hosting selskaper der ute. Alle med en investering på 10 dollar kan starte en – ja – det er så enkelt. Selvfølgelig kan du forestille deg konsekvensene av å være vert for nettstedet ditt i et slikt selskap – la oss ikke gå inn på det.

Som lovet, her er et par webhoteller som vi anbefaler å huske på alle de tidligere nevnte faktorene. Du kan også besøke vår hostingside for å oppdage flere merker! Og sjekk ut VentureHarbours detaljerte gjennomgang av beste webhotellfirmaer.

  • HostGator: Årsplaner starter på $ 5,56 / mo, og er vert for over 9 000 000 domener
  • BlueHost: Planene starter på $ 4,95 / mo, inkludert 50% avslag den første måneden
  • CrocWeb: LiteSpeed-drevet hosting, som starter på $ 4,95 per måned, er vert for over 30 000 nettsteder
  • HostMonster: Et annet merke vi støtter, med ubegrensede hostingplaner som starter på 4 $ 95,00 / mo
  • WPEngine: Hvis du starter en firmablogg eller nettsted som støttes med betydelige investeringer, er WPEngine det beste alternativet. Ta en titt på WPEngine-anmeldelsen for å finne ut mer.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me