Velge et fargeskjema for WordPress og de beste fargeneratorene

Å velge et fargevalg for WordPress-prosjektet ditt kan være en veldig vanskelig og tidkrevende oppgave. De riktige fargene vil bidra til å lage et vakkert nettsted med oppmerksomhet og tiltrekke besøkende og oppfordre dem til å komme tilbake igjen og igjen. Men misforstå, og antall besøkende, salg, konverteringsfrekvens og virksomhet som gjentar besøkende, kan lide.


Heldig for deg inkluderer mange bestselgende WordPress-temaer innebygde fargealternativer. Total WordPress-temaet inkluderer for eksempel fargevalgere for nesten hver sidebyggermodul, i tillegg til mange innebygde alternativer i live WordPress Customizer. Så med riktig tema kan du implementere fargeskjemaet ditt fullt ut.

I denne runden av de beste fargeneratorene vil vi se på en rekke verktøy som hjelper deg å velge et fargevalg for ditt WordPress-nettsted. Utvalget av fargeneratorer nevnt i denne artikkelen tilbyr mange funksjoner mellom dem. Så uansett hvilken designopplevelse du vil, vil du kunne finne et fargegeneratorverktøy som passer dine behov.

Brand Palettes

Brand Palettes av Bold Web Design

En av de beste måtene å komme i gang med ditt eget fargevalg er å bli inspirert av store merker i din nisje. Ikke bekymre deg – dette innebærer ikke Googling og inspeksjon av bilder for å dechiffrere den perfekte nyansen av blått. Fet webdesign laget et hendig merkefargepalettverktøy av formue 500 selskaper for å gjøre dette enkelt!

Merkepaletter FedEx-eksempel

Dette gratis fargepalettverktøyet gjør det enkelt å se hva andre merker i din nisje bruker. Bruk filtrene til å velge en bestemt bransje, og klikk deretter på en logo for å se sekskantfarger som et bestemt selskap bruker til nettstedet og markedsføringen. Selv om vi ikke vil foreslå å kopiere et selskaps merkevarebygging, er dette et utmerket verktøy for å hente inspirasjon og se på fargepaletttrender. På denne måten kan du enkelt begrense retningen du vil ta dine egne farger.

Adobe Color CC

Adobe Color CC

Som alle Adobe-produkter, Adobe Color CC er en avansert løsning som vil innebære litt av en læringskurve hvis du vil få mest mulig ut av funksjonene. Velg fra forhåndsgenererte fargepaletter eller lag dine egne basert på en farge eller et opplastet bilde du ønsker.

Adobe Color CC lar deg velge dine egne fargeregler, eller justere farger manuelt. Hvis du leter etter en enkel og rask fargegenerator, er dette ikke programvaren for deg. På den annen side, hvis design er din greie, og du liker å utforske kompleksiteten i fargepaletter, vil Adobe Color CC være helt oppe i gaten din.

Coolors

Coolors

Coolors lar deg raskt lage vakre fargevalg, som alltid fungerer sammen. Lås inn en farge du vil bruke, klikk på mellomromstasten, og deretter vil Coolors generere et passende fargeskjema. Hvis du baserer et fargevalg rundt et bilde, kan du bare laste opp bildet og la Coolors finne de beste fargene som passer til det.

Farger kan tilpasses ved å justere temperatur, fargetone, metning og mer. Paletter kan deretter organiseres og lagres i skyen, slik at du får tilgang til dem fra et hvilket som helst sted.

ColorHexa

ColorHexa

ColorHexa er et gratis verktøy som vil generere en fargepalett for alle farger du velger. Når du har valgt en farge, vil ColorHexa produsere detaljert informasjon om den spesifikke fargen. Dette inkluderer prosentandelen av farger som utgjør din valgte farge, og statistikk for fargetone, metning, lysstyrke og mer.

Det genereres en rekke fargepaletter, så vel som alternative alternativer, endringer på nyanser og toner og forhåndsvisninger av farget tekst og rammer. Alt i alt er ColorHexa et ekstremt dyptgående verktøy som vil gi deg muligheten til å lage riktig fargevalg for WordPress-nettstedet ditt.

Palettr

Palettr

Palettr er et interessant fargenereringsverktøy. I stedet for å basere en fargepalett på en individuell farge, velger Palettr en fargepalett rundt et tema eller et sted. Skriv inn et ord eller ord som best beskriver et tema eller et sted. Vent deretter til Palettr finner de riktige fargene.

Palettr fungerer ved å finne bilder knyttet til ordene dine og deretter generere fargepaletter rundt disse bildene. Uten tvil er Palettr et smart konsept. Og en fin måte å finne inspirasjon på hvis du sliter med å finne de riktige fargene for et prosjekt.

Colorfavs

ColorFavs

Colorfavs er et pent lite verktøy som vil produsere en rekke fargepaletter og info for fargene du velger. Dette nettstedet vil generere vakre fargepaletter fra nettadresser, bilder eller for å matche en bestemt farge. Colorfavs vil vise komplementære farger og fargekonvertering. Disse inkluderer en rekke fargeskjemaer, gradient nyanser, fargetone paller og mer.

Du kan også velge blant Colorfavs mange forhåndsvalgte fargepaletter. Liker favorittfargene og palettene dine. Du kan også lage palettsamlinger som du kan lagre og bruke på nytt for en rekke WordPress-prosjekter.

ColorLovers

ColorLovers

ColorLovers er et samfunnsnettsted, som har som mål å gi kreative et sted å komme sammen, dele arbeidet sitt og finne inspirasjon til neste prosjekt. Her kan du utforske en rekke farger, paletter og mønstre, diskutere trender og artikler og samhandle med hele det fargerike samfunnet.

ColorLovers inneholder noen få forskjellige designverktøy. PHOTOCOPA er en bildeinspirert fargenerator. Bare last opp bildet, og PHOTOCOPA kommer tilbake med seks fargepaletter trukket fra bildet.

COPASO er et avansert fargepalettverktøy fra ColorLovers som finner fargepaletter som passer til de valgte fargene, eller igjen fra et opplastet bilde. COPASO er et av ColorLovers kraftigere verktøy, noe som gjenspeiles i det mer avanserte grensesnittet.

Materialdesign palett

Materiell Deisgn

Materialdesign palett er et ekstremt enkelt, om litt grunnleggende, fargeneratorverktøy. Bare velg to farger fra Materialdesigns fargealternativer, så genererer det en fargepalett for WordPress-prosjektet ditt.

Hjelpemessig merker Material Design hver farge den antyder i den genererte paletten som hvordan du best kan bruke den. For eksempel vil den velge en farge som skal brukes best som primærtekstfarge, en som sekundærtekstfarge, og så videre. Dette er spesielt nyttig for de som har lite designvisjon og som virkelig trenger å veilede gjennom hele prosessen med å velge og bruke farger som fungerer sammen.

palett

palett

palett er et annet flott verktøy for deg som leter etter en rask og enkel fargenerator uten frills. Denne løsningen fungerer ved å foreslå farger, noe som er enkelt nok. Da velger du å som eller motvilje, slik at du enten kan beholde fargen eller gi den videre. Flere farger som samsvarer med de originale fargene blir deretter lagt til, slik at du kan lage et komplett fargeskjema med fem farger.

Det er to store fordeler med Palettable. Den ene er fargeskjermbildet i full størrelse. Dette gjør at du kan få en god innsikt og følelse av hvordan fargene fungerer sammen. Det andre er brukervennligheten. Du kan velge og tilpasse farger med bare noen få klikk på en knapp.

Siste tanker

Å finne riktig fargesett er en ekstremt viktig del av ethvert prosjekt (nesten like viktig som å velge det beste WordPress-temaet). Som du ser er det en mengde verktøy tilgjengelig online for å hjelpe deg med å få det til. Når du først starter, kan du prøve å bruke et par forskjellige fargeneratorer. Dette vil hjelpe deg å se hvilken som best passer dine behov og erfaring. Så lene deg tilbake og se prosjektene dine bli levende med de nye dynamiske fargevalgene du har laget.

Hvilken fargenerator fanger øyet ditt? Del gjerne tankene dine i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me