Hvordan velge den beste WordPress Hosting

Du har endelig funnet ut forretningsplanen din. Du vet nøyaktig hva du skal gjøre for å drive et vellykket WordPress-nettsted, og du har til og med begynt å samle ressurser sammen. Alt du trenger nå er et godt hjem for ditt WordPress-nettsted – en god WordPress-hostingplan som hjelper deg å realisere dine mål og oppnå dine online drømmer.


Med millioner av WordPress-hostingleverandører der ute, kan det være en oppoverbakke oppgave å velge den beste (eller den riktige). Og du trenger bare det beste, for hvis du ikke har webhotell som skjer for deg, kan og vil gi deg migrene å drive en online virksomhet. Du trenger det beste, og intet mindre enn det.

I dagens innlegg vil jeg ta deg gjennom prosessen med å velge riktig WordPress-hosting. Jeg vil også anbefale noen få WordPress-verter for å gjøre arbeidet ditt enklere. Mot slutten av dette innlegget vil du kunne velge den beste WordPress-hosting for ditt neste prosjekt.

Kostnad / Priser

WordPress Hosting Kostnad

For de fleste er kostnadene ved WordPress-hosting det første aspektet de vurderer når de velger en webvert. Impulsen her er å gå etter det billigste tilbudet som finnes, men dette er ofte feil grep å gjøre. Husk at du får nøyaktig det du betaler for, som webhotell – akkurat som enhver annen virksomhet – må gi overskudd selv når de ser ut til å gi deg “ubegrenset alt”.

Selv om vi alle gjerne vil spare noen få dollar innimellom, bør du se nærmere på funksjonene webhotellet tilbyr i motsetning til å hoppe på den første billige planen som kommer din vei.

Prisen for webhotell avhenger av en rekke faktorer som blant annet kvaliteten på støtten og helsen til serverne. Hvis du trenger det beste, må du betale en premie. Sikkert, du tuller selv hvis du forventer det beste WordPress-vertskapet til $ 1 i måneden.

På den annen side er $ 90 per måned litt kostbar, men $ 3 til $ 30 per måned er ideell hvis du har et lite WordPress-nettsted som ikke tjener penger.

Å, fall ikke for “ubegrenset alt” -fellen som skal lokke deg i. Ingenting er virkelig ubegrenset. Siden dette ofte er delte webhotellplaner (som er greit for et lite WordPress-nettsted BTW), er det et begrenset antall ressurser som blir delt mellom hvert nettsted på den serveren. Så når nettstedet ditt begynner å trekke inn store mengder besøkende, vil webhotellet høflig tvinge deg til å skalere opp. Hvis du har en WordPress-portal som får millioner av sidevisninger per måned, vil ikke delt hosting kutte den – selv med de ubegrensede alternativene.

Du kan definitivt starte med budsjettvennlig delt webhotell, men du bør skalere opp med veksten på nettstedet ditt. Andre tilgjengelige webhotellplaner inkluderer virtuelle private servere (VPS), dedikerte servere, administrerte VPS, administrerte dedikerte servere og administrert WordPress hosting. Prisen på WordPress-hosting varierer med planene, så hold deg innenfor budsjettet og bare gå for en webhotellleverandør som tilbyr funksjonene du leter etter.

Funksjoner og ytelse

WordPress Hosting Funksjoner

Det handler ikke så mye om funksjonene (eller ytelsesnivået) levert av webhotellet. Det handler om funksjonene du trenger for å kjøre WordPress-nettstedet. Det gir ingen mening å gå for en WordPress-hostingplan med funksjoner du aldri vil bruke nå eller i fremtiden. Forbered deg på forhånd slik at du vet nøyaktig hva du trenger i dag og hva du trenger, si, et år fra nå.

 • Bortsett fra WordPress, vil du trenge å installere andre skript – på et underdomen eller et separat domene – i fremtiden?
 • Vil du ha behov for å være vert for mer enn ett WordPress-nettsted?
 • Støtter din valgte WordPress-valg ubegrensede addon-domener eller underdomener, eller må du flytte til en annen vert for å glede deg over disse funksjonene?
 • Er du klar til å betale ekstra for sikkerhetskopitjenester?
 • Ønsker du å dra nytte av et gratis domene?
 • Støtter webhotellfirma en sak som er kjær for ditt hjerte?

Dette er bare noen av spørsmålene du bør stille deg selv. Tross alt handler det om deg og hva du ønsker å oppnå. Å ha en solid plan for din online virksomhet vil peke deg til riktig WordPress hosting.

På ytelsen trenger du en WordPress-leverandør som garanterer opp tider, supersnelle servere, båndbredde og nok diskplass for å imøtekomme dine behov. Hvis du bestemmer deg for å spille billig, vil du betale ved å kaste bort mye tid og krefter på å håndtere drifttid og andre serverrelaterte problemer. Billig er tross alt dyrt.

Du tar WordPress-nettstedet ditt på alvor, og WordPress-leverandøren din bør også gjøre det. Kontakt dem og still spørsmål. Les uavhengige anmeldelser eller be pålitelige venner om anbefalinger.

En annen ting. Hvis et webhotellfirma spesialiserer seg på bedriftsbaserte hostingløsninger, og du har en liten WordPress-blogg, er de ikke riktig passform for deg. Det inverse er også sant. Andre funksjoner du må huske på når du velger WordPress hosting inkluderer e-posthotell, kontrollpaneler og sikkerhet.

Kvalitet på kundesupport

Kvaliteten på kundestøtte som en webhotell gir, bør fortelle deg mye om selskapet. Hvis kundestøtten overlater mye å være ønsket, vil du ikke stole på det selskapet med din online virksomhet. Hvis nettstedet ditt avtar av en eller annen grunn, kan du kontakte teknisk support og få øyeblikkelig hjelp? Kan de løse problemet raskt hvis de er tilgjengelige? Eller vil det ta aldre å få hjelp selv for de minste problemene?

Før du velger en webvert for WordPress-nettstedet ditt, må du forsikre deg om at de har et godt omdømme for kundestøtte. Et godt webhotellfirma vil gi flere måter å kontakte på, inkludert et telefonnummer (duh), e-post og chat. De vil ha noen som kan hjelpe deg 24/7, og de vil ha gode anmeldelser over hele internett. Gjør undersøkelsen din, og velg en webhotell som verdsetter kundestøtte.

Anbefalinger for WordPress Hosting

I denne delen vil vi dekke to kategorier av WordPress-hosting:

 • Administrert WordPress hosting
 • Typiske leverandører av webhoteller

Administrert WordPress Hosting

Managed WordPress hosting selskaper spesialiserer seg på å tilby hostingløsninger for WordPress plattformen. Dette betyr at du bare kan være vert for WordPress-nettsteder med dem, og ingenting annet.

Dette er flott for deg fordi alle ressursene deres er dedikert til WordPress-plattformen din, og det vet vi alle konsentrert innsats = bedre resultater. Følgende er de ledende WordPress-hostingfirmaene i markedet akkurat nå.

WP-motor

WP Engine Managed WordPress hosting

Jeg begynner med WP Engine fordi vi bruk og elsker det! Vi har brukt WP Engine en stund nå, og opplevelsen er ganske enkelt ute av denne verden. Jeg anbefaler ikke bare WP Engine, jeg er i ferd med å avsløre for deg hvorfor det er den best administrerte WordPress-hostingløsningen der ute.

Første ting først, WP Engines supportteam er “… 100% fokusert og dedikert til WordPress.” Bortsett fra det, skryter selskapet av den beste kunden til å støtte personalets forhold i bransjen, noe som betyr at du får uber-rask og personlig support til enhver tid.

Det er ikke slutten på det. Helt siden vi begynte å bruke WP Engine, har vi aldri trengt å sikkerhetskopiere WPExplorer.com fordi det blir tatt vare på automatisk på daglig basis. Og det er ingen ekstra (eller skjulte) kostnader, pluss at du kan gjenopprette nettstedet når som helst med noen få klikk. Hvor suave? Hver WP Engine-plan har de ovennevnte og følgende funksjoner:

 • Brannmurer og malware skanning for å styrke sikkerheten
 • Generøs SLA og ingen langsiktige kontrakter (betale månedlig og la være når du vil – selv om du aldri vil)
 • Internasjonale datasentre for å garantere supersnelle lastehastigheter (si farvel til cache-plugins)
 • Så mye plass du vil
 • Ubegrenset dataoverføring
 • Skalerbare planer
 • Topp av maskinvaren
 • Support for Content Delivery Networks (CDN)
 • Utviklingsverktøy
 • Og så mye mer …

Dette er den best administrerte WordPress-hostingløsningen for deg enten du driver en personlig blogg, et profesjonelt WordPress-nettsted eller en e-handelsportal. De har også en premium-pakke med tilpassede alternativer for dine unike behov.

Noen av WP Engine-klienter inkluderer Foursquare, ConstantContact, Soundcloud, Buffer og GeekWire blant andre. Automattic også investert i WP Engine, noe som gir sistnevnte enda mer troverdighet.

Besøk WP Engine →

Tradisjonelle webhotellfirmaer

De fleste webhotellfirmaer støtter WordPress-programvaren. Bare kjøp hostingpakken, installer WordPress med noen få klikk, og arbeidet ditt er ferdig. Så langt er dette alternativet mer populært enn administrert WordPress hosting for mange en blogger. Det er veldig budsjett (med pakker som begynner rundt $ 4- $ 5 per måned), men har ikke alltid alle de ekstra godsakene som følger med administrert WordPress-hosting. Følgende webverter har et godt rykte for kundestøtte og ytelse i markedet.

Bluehost

Bluehost-wpexplorer-promo

Med øyeblikkelig oppsett, når som helst pengene-tilbake-garanti, ubegrenset hosting for domener, ubegrenset båndbredde, ubegrenset diskplass, ubegrenset e-postkontoer, et gratis domene, verktøy for nettstedsbygging, FTP, SSL, 24/7 support, $ 100 Google-annonseringskreditt og et par Andre søte funksjoner, Bluehost er et stort navn i webhotellvirksomheten. Pluss at Bluehost hadde tilbudt en spesiell avtale til alle WPExplorer-lesere, slik at du kan bli vert starter på bare $ 3,95 per måned. Bare sørg for å bruke en av koblingene våre til Bluehost på denne siden eller på kupongsiden vår for å sikre at du får rabatt.

Faktisk garanterer WordPress for Bluehost som WordPress-vert. Bortsett fra delt hosting, tilbyr de også VPS og dedikert webhotell, så oppskalering vil ikke være noe problem. I tillegg, hvis du ønsker å starte ditt eget webhotellantrekk, har de en attraktiv forhandlerplan. Som forhandler er du kanskje interessert i å sjekke ut disse WordPress-temaene for vertselskaper.

Besøk Bluehost →

Hostgator

hostgator-wordpress-hosting-wpexplorer

Med over åtte (8) millioner nettsteder på serverne sine, er HostGator et populært webhotell. De tilbyr 24/7 e-post, chat, skype og telefonstøtte. Du kan installere WordPress med noen få klikk via kontrollpanelet.

De gir også garanti på 99,9% oppetid, noe som betyr at selv med de lave prisene, trenger du ikke å bekymre deg for driftstider. Hostingplanene deres starter på $ 3,96 per måned på grunn av 20% (20%) rabatt. VPS-hosting starter på $ 9.97 per måned og dedikerte servere starter på $ 139 per måned. Forhandlerhotell starter på $ 19,95 per måned. Det er en flott WordPress-hostingløsning for å komme i gang.

Konklusjon

Å velge riktig WordPress-hosting er det første skrittet mot å oppnå online suksess. Du ønsker å unngå webhotellrelaterte problemer fra begynnelsen for å konsentrere deg om å lage produkter, markedsføre WordPress-nettstedet ditt og generelt tjene penger. Før du drar, kan du ta et øyeblikk til å dele tankene dine i kommentarfeltet nedenfor. Jeg ønsker deg et lykkelig og velstående 2014!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map