Hvordan velge de beste tilknyttede programmene du vil markedsføre på din WordPress-blogg

Hvordan velge de beste tilknyttede programmene du vil markedsføre på din WordPress-blogg

Hvis du har bestemt deg for å starte opp en blogg for tilknyttet markedsføring, vil de første trinnene dine være å finne din blogg nisje og sette opp nettstedet ditt. Etter det er det på tide å velge tilknyttede programmer. Feil programmer kan resultere i lave konverteringer og redusert salg, så avgjørelsen din her er avgjørende.


Å velge effektive tilknyttede programmer kan gjøre det mulig for deg å tjene penger på bloggen din og generere inntekter. Med de rette tilknyttede selskapene har du muligheten til å bygge partnerskap, bli med likesinnede samfunn og drive en vellykket virksomhet.

I denne artikkelen skal vi diskutere hvordan du finner de perfekte tilknyttede selskaper, og integrerer programmene deres med innholdet ditt. Vi vil også anbefale noen verktøy som hjelper deg å fokusere på de tilknyttede selskapene som er mest passende og lønnsomme for bloggen din. La oss dykke inn!

Hva er tilknyttet markedsføring (og hvordan kan det komme deg)?

Affiliate marketing er en type program basert på inntektsdeling. Du markedsfører produkter gjennom et tilknyttet nettverk, og tjener en provisjon basert på salg generert fra nettstedet ditt. Dette kan gjøres ved å lage anmeldelser i full lengde av disse produktene, ganske enkelt legge til lenker til dem i innholdet ditt, og en rekke andre metoder.

Som med enhver virksomhet, krever det tid og krefter å komme i gang med tilknyttet markedsføring. Fordelene er imidlertid mange, inkludert:

 • Lave oppstartskostnader. Å få tilknyttet markedsføringsblogg fra bakken vil kreve noen investeringer (her er de virkelige kostnadene ved å starte en WordPress-blogg hvis du er interessert), men bør ikke koste deg for mye.
 • Ingen produktstøtte kreves. Som tilknyttet markedsfører trenger du bare å markedsføre andre menneskers produkter. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for kostnadene ved å lage og selge dine egne varer.
 • En fleksibel plan. Et tilknyttet nettsted er noe du kan administrere og vokse i ditt eget tempo, etter din egen timeplan.

Hvis disse fordelene høres fristende ut, kan en tilknyttet blogg være riktig for deg. Selvfølgelig er nøkkelen til å drive en vellykket tilknyttet virksomhet å velge riktige programmer.

Hvordan identifisere de perfekte tilknyttede selskapene for din WordPress-blogg (3 viktige tips)

Selv om fordelene ved å være tilknyttet markedsfører er rikelig, er det viktig at du forsker for å finne de beste programmene du kan delta. La oss dykke rett inn og forklare hvordan vi kan identifisere disse programmene.

1. Forstå bloggens nisje

Enten du planlegger å tjene penger på den nåværende bloggen din eller starte en ny, må du forstå nettstedets ‘nisje’. Dette er et annet begrep for fokuset – emnet bloggen din handler om, og at leserne kommer til deg for å lære mer om. For eksempel, Justin Chung Studio passer godt inn i nisjen til livsstilfotografering:

Justin Chung Studio Photography

Mens du kan start en blogg og skriv om hva som helst som treffer din fancy, det er mye vanskeligere å utvikle et dedikert publikum på denne måten. I stedet er det vanligvis best å velge en spesifikk nisje og holde seg til den. Ved å forstå nisjen til bloggen din kan du lage mer fokusert innhold og tiltrekke folk som er interessert i hva du har å si.

Når du er tydelig på bloggens nisje, kan du også velge de beste tilknyttede programmene. Du kan forske og bli kjent med publikum, finne ut hva som interesserer dem, hvilke spørsmål de har og hvilke problemer de prøver å løse. Dette vil hjelpe deg å velge de beste tilknyttede produktene du kan forfølge, siden du kan markedsføre de som tilfredsstiller lesernes unike behov.

2. Start med en liste over produkter du for øyeblikket bruker

Hvis du bruker et spesifikt produkt, forstår du allerede fordeler og ulemper. Din fortrolighet med dette produktet vil gjøre det mulig for deg å skrive om det kunnskap og sannhet. Derfor er det viktig å starte med produkter du har litt erfaring med.

Du kan komme med en liste over potensielle produkter ved å bare se deg rundt i hjemmet ditt (eller nettstedet ditt) og vurdere hva som har vært verdifullt for deg. Eller du kan se på tidligere kjøp online for å jogge minnet. Spør deg selv hvorfor du kjøpte hver vare, og hvordan det har vært nyttig for deg. Publikummet ditt vil bestå av kunder akkurat som deg, slik at du kan bruke dine personlige erfaringer til å finne ut hvilke produkter andre mennesker kan være interessert i.

Når du har en liste over muligheter, vil ditt neste skritt være å bestemme hvilke produkter som er ideelle filialkandidater. Prøv disse tipsene for å identifisere hvilke produkter som fungerer best:

 • Kan du lage ‘eviggrønt’ innhold rundt produktet? Det er best å stole på produkter det er et vanlig og gjennomgående behov for.
 • Vil du anbefale dette produktet til folk som stoler på deg? Hvis det er et produkt på listen du ikke vil anbefale til noen du bryr deg om, bør du ikke tilby det til publikum.
 • Gjør produkt leverandøren verdsetter sine tilknyttede selskaper? Hvis tilknyttede leverandør ikke verdsetter markedsførere, kan du ikke stole på at den verdsetter publikum.

Hvis et produkt oppfyller alle ovennevnte kriterier, har du funnet det personlig verdifullt, og den passer til bloggens nisje, den er en perfekt kandidat.

3. Undersøk potensielle tilknyttede selskaper ved å bruke populære markedsplasser

Skjermbilde av Share-A-Sale

Et tilknyttet marked eller nettverk er en mellommann mellom deg som markedsfører, og leverandøren din som programleverandør. Du kan bruke en markedsplass til å bestemme hvilke programmer som er tilgjengelige, og bestemme om de sannsynligvis vil være lønnsomme.

Her er solide alternativer for å komme i gang:

 • ShareASale: Denne markedsplassen har mer enn 2500 kommisjonsbaserte programmer å velge mellom. Å sortere gjennom ShareASales tilbud er et flott utgangspunkt.
 • CJ-tilknyttet: CJ Affiliate tilbyr mer enn 3000 merker. Å bruke dette nettstedet for å finne de rette tilknyttede selskaper krever noen ekstra trinn, men det er verdt tiden din.
 • Clickbank: ClickBank, omtrent som ShareASale, er en standard innen tilknyttet markedsføring. Det er enkelt å komme i gang takket være den forbrukerfokuserte tilnærmingen.
 • Amazon: Ikke overraskende er Amazon alltid en sikker innsats for enhver tilknyttet butikk. Ikke bare er det millioner av produkter å anbefale, men du vil gjøre en provisjon på hele kundens kjøp (ikke bare varen du lenket til).

Hver markedsplass tilbyr verdifull informasjon for tilknyttet forskning. Vi anbefaler at du prøver alle sammen for å bestemme hva som fungerer best for deg.

Slik legger du sømløse koblinger til innholdet ditt sømløst

Nå som du har valgt tilknyttede programmer og produkter, er det på tide å legge koblingene til innholdet ditt. Her er noen tips for å komme i gang:

 • Ikke legg flere tilknyttede lenker i innlegget ditt. For mange lenker vil fremmedgjøre lesere som leter etter verdifullt innhold.
 • Få en balanse mellom brukeropplevelse og penger. Minimer annonsering innen innholdet ditt for å holde det fokusert, og tjene penger på strategisk vis.
 • Følg FTC retningslinjer for produkt påtegninger. Ved å holde deg kompatibel holder virksomheten din pålitelig (og heldigvis er det noen fantastiske verktøy, som gratis Tilknytning til tilknyttet selskap for WooCommerce plugin, som du kan bruke til å enkelt avsløre tilknytningsforhold på nettstedet ditt).

Det er også mange verktøy som kan hjelpe deg å integrere tilknyttede lenker med innholdet ditt. Her er noen verdt å sjekke ut:

 • E-Junkie lar deg selge tilknyttede produkter direkte fra nettstedet eller bloggen din. Du kan også administrere kommisjonene dine via tilknyttet plattform.
 • Easy Affiliate Links er en WordPress-plugin du kan bruke til å administrere alle tilknyttede lenker på nettstedet ditt. Du kan spore klikk, legge til koblinger og opprette lenkkategorier fra samme sted.

Sømløs å legge til tilknyttede koblinger tar praksis. Vi anbefaler å ta en minimalistisk tilnærming med det første til du har litt erfaring under beltet.


Når du ønsker å generere inntekter gjennom bloggen din, vil du gjøre det så autentisk som mulig. Hvis du ikke er opptatt av opplevelsen din med et produkt, risikerer du autoriteten din som markedsfører. Det er derfor det er så viktig å velge passende tilknyttede selskaper.

Har du spørsmål om hvordan du velger de perfekte tilknyttede selskapene til din WordPress-blogg? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map