Hvordan tjene penger på Cryptocurrency WordPress-nettstedet

Mange mennesker er ute etter å sette salget på bygningsbølgen til cryptocurrency. Med så mange som ønsker å lære om de forskjellige myntene og investere, er det en flott tid å ta tak i et av dine favoritt cryptocurrency WordPress-temaer og bygge din egen blogg. Men et overraskende antall av dem som allerede har bygget en nettside eller blogg dedikert til cryptocururrency, har ingen anelse om hvordan eller hvorfor du kan tjene penger på cryptocurrency WordPress-nettstedet ditt.


Her skal jeg dele med deg noen ideer for å tjene penger på cryptocurrency WordPress-nettstedet eller bloggen din. Vær oppmerksom på! Hvis du ikke har et nettsted for cryptocurrency ennå, kan du enkelt bygge et ved hjelp av Crypton WordPress-tema. Den har alt du måtte trenge for å bygge nettstedet ditt.

Crypton WordPress-tema

Denne malen leveres fullpakket med et sett med skins for cryptocurrency blogg, journal, coach og en butikk. Hver hud er laget for å passe til en mikronisje, slik at du ikke trenger å gjøre mange tilleggsdesign- eller funksjonalitetsjusteringer for å gjøre temaet fungerer for deg..

Hva er alternativene dine?

Selv om det sikkert er uendelig mange måter å tjene penger med WordPress, vil vi fokusere på viktige inntektsstrategier spesielt for de som er interessert i cryptocurrencies. Ikke bekymre deg for at denne listen bare har fire elementer. Når du klarer å trykke på de riktige spakene, vil du kunne oppnå betydelige inntekter og kanskje til og med avslutte den 9 til 5 jobben.

Så her er de enkleste måtene å tjene penger på ditt cryptocurrency WordPress-nettsted:

 • tilknyttede programmer
 • gruvedrift plugins
 • nettsted og mobilannonser
 • gjesteposter

Dette er de fire penger for inntektsgenerering som hver eier av cryptocurrency nettstedet må huske på og stole på.

Tilknyttede programmer

Akkurat nå er det mange cryptocurrency-utvekslinger der folk kan konvertere kontanter til kryptos, og hver av disse sentralene har et tilknyttet program hvor du kan registrere og levere potensielle kunder til utvekslingen du er interessert i.

Her er 25 vanlige børser cryptocurrency investorer bruker som du kanskje vil vurdere:

 1. etoro.com
 2. cryptogo.com
 3. www.binance.com
 4. 24option.com
 5. localbitcoins.com
 6. coinbase.com
 7. xcoins.io
 8. cex.io
 9. changelly.com
 10. paxful.com
 11. coinmama.com
 12. kraken.com
 13. poloniex.com
 14. gemini.com
 15. blockchain.info
 16. coinexchange.io
 17. bitcoin.de
 18. bithumb.com
 19. coinatmradar.com
 20. bit-z.com
 21. bitso.com
 22. bitpanda.com
 23. quadrigacx.com
 24. gate.io
 25. coincheck.com
 26. og så videre…

Det er morsomt, men dette er bare en liten liste over utvekslinger som ble opprettet nylig, men det er et bra sted å starte. Les alltid fintrykk og avtalevilkår for å finne programmer du stoler på.

Hvis du er ukjent med tilknytningsprogrammer de jobber på følgende måte: noen besøker nettstedet ditt der de finner nyttig cryptocurrency-informasjon eller en gjennomgang av en utveksling fra listen over, inkluderer du den spesielle henvisningslenken din (den inneholder tilknyttet ID) i artikkelen, Hvis personen som leser klikker på lenken din og bruker litt penger, vil du få en pengebelønning (eller en “tilknyttet kommisjon”). Dette er en flott måte å generelle passive inntekter fra nettstedet ditt. Bare sørg for å følge lovene i landet / byen din og oppgi at du bruker tilknyttede lenker i innholdet ditt i samsvar med det.

Mining-plugins

En annen måte å tjene penger på cryptocurrency WordPress-nettstedet ditt er med gruvedrift-plugins som bruker datamaskinressursene til besøkende på nettstedet. Selv om dette kan høres ut som et fantastisk alternativ for å generere litt ekstra mynt, er det ganske glatt. Ikke alle mennesker vil bli enige om å dele ressursene dine med deg, noe som kan føre til en økt avvisningsrate.

Vær oppmerksom på dette! Du MÅ advare besøkende om at nettstedet ditt har en gruveprogramvare som kjører i bakgrunnen. Plasser et banneromrade på nettet (akkurat som de som advarer brukere om bruk av informasjonskapsler) og la dem få vite at du kommer til å gruve noen mynter ved å bruke maskinvaren deres, og gi dem valget enten å bli enige eller forby deg å bruke ressursene deres.

Det har vært ganske mange skandaler knyttet til gruvedrift av nettlesere som gir dem noe av et dårlig navn. Bare i fjor ble det oppdaget at noen hadde installert et skript for å gruve Monero-mynter på CBS Showtime nettsted.

Så hvis du er 100% sikker på at du vil ha eller trenger å ha en slik plugin på WordPress-nettstedet ditt, kan du gjerne velge mellom disse elementene.

Simple Monero Miner – Coin Hive

Simple Monero Miner - Coin Hive

Med Simple Monero kan du tjene penger ved å gruve monero ved å bruke besøkende CPU. Fordelen med denne plugin-en er at du kan kontrollere (eller “trottle”) brukerens CPU, i tillegg til å inkludere en widget på nettstedet ditt, slik at brukerne kan øke hastigheten, bremse ned eller slå av gruvedrift hvis de vil. Hovedfunksjonene i Simple Miner-plugin er:

 • Mine på brukere CPU
 • Widgets for å øke, redusere eller stoppe gruvedrift
 • Topp / bunnlinje og popup-varslingsalternativer
 • Visuelle kontrollalternativer for tekst, farge osv
 • Statistikk for totale hasjer, hasjer som kjører per sekund, totalt i påvente av monero til utbetaling

WP Monero Miner ved bruk av Coin Hive

WP Monero Miner ved bruk av Coin Hive

Med gratis WP Monero Miner-plugin kan du tjene penger ved å gruve monero via Coin Hive. Plugin-enheten inneholder en nyttig widget slik at besøkende på nettstedet ditt kan starte / stoppe gruvedrift. Og hvis du oppgraderer til pro-versjonen av plugin-modulen, vil du kunne bruke en spesiell beskyttet innholdskode som vil låse opp premiuminnhold når et bestemt beløp er utvunnet. Flere plugin-funksjoner for WP Monero Miner inkluderer:

 • Innloggingsskjema PoW (“Proof of Work”) captchas
 • Miner-widget for å starte / stoppe og kontrollere gruvehastighet
 • Pro-oppgradering for tilpassede snarveier, maler, adblock-beskyttelse og mer

SpareChange Miner

SpareChange Miner

SpareChange er en enkel måte å drive en JavaScript-basert gruvearbeider på nettstedet ditt ved hjelp av en brukervennlig WordPress-plugin. Det er en innebygd popup du kan bruke for å varsle leserne om at du gruver, slik at de kan melde seg på eller deaktivere den. Men en veldig kul funksjon i SpareChange er at deteksjon av ad-block er inkludert (selv med gratis plugin). Viktige funksjoner du bør kjenne er:

 • GUI-kontroll av mineralternativer
 • SpareChange.io lavere utbetalingsgrense (0,05XMR
 • API-kontroll
 • Still inn gruvehastighet
 • Auto-detect for å redusere CPU-påvirkningen
 • Pop-up samtykke widget
 • Annonse-blokkering

Moonify – Monero (XMR) Miner

Moonify - Monero (XMR) Miner

Moonify monero miner vil hjelpe deg med å tjene en ekstra inntekt fra nettstedet ditt ved å bruke nettstedets besøkende CPU (med deres samtykke selvfølgelig). Denne plugin-en er ikke en bakgrunnsminer – den innebygde bunnvarslingsfeltet gjør det enkelt for besøkende å velge inn eller ut når som helst som de ønsker. Men med hastighetskontroller og inkluderte analytiske gjør det veldig enkelt og nyttig å bruke. Andre funksjoner:

 • CPU gruvedrift
 • Inkludert glidebryter for gruvedrift
 • Nederste varselbar for samtykke
 • Analytics for hasjer, økter, enheter osv

Nettsteds- og mobilannonser

Nettstedsannonser kan deles inn i flere typer. Du kan enten legge til kode på nettstedet ditt for å vise annonser basert på nettverket du bruker og brukerens onlineopplevelse, eller selge annonseplass på nettstedet ditt der nettsted- og produkteiere kan plassere annonsene sine (med din godkjenning).

Google AdSense

Google Adsense

Det mest populære og pålitelige alternativet er Google AdSense-annonsenettverket. Det er ganske enkelt å bruke det hvis du følger vår Google Adsense for WordPress-guide. Men egentlig er alt du trenger å gjøre:

 • Registrer en konto
 • Få den godkjent
 • Legg til bannerkode til noen widgetområder på nettstedet ditt

Systemet vil vise brukerpersonifiserte annonser basert på deres online opplevelse, og hver gang noen treffer en bannerannonse vil du få en økonomisk belønning for det. Noen mennesker klarer å få mer enn tusenvis per måned fra AdSense.

BuySellAds

BuySellAds

BuySellAds er en digital markedsplass for annonserom. Der kan du enten kjøpe eller selge annonseringsplass på hi-trafikk blogger og nettsteder. Hvis ressursen din har nok trafikk, kan du registrere deg som kilde og selge bannerplasser på nettstedet ditt (Coindesk for eksempel å belaste $ 30 CPM, som med sine estimerte 13 millioner månedlige visninger kan generere godt over $ 100 000 hver måned).

Hvis du ikke liker BuySellAds av en eller annen grunn, er det mange andre annonseringsalternativer og tilknyttede programmer for WordPress-nettsteder å bruke.

Gjesteposter

Og endelig har vi nådd det siste punktet i dette stykket: gjestepostene. Dette er den enkleste typen inntektsgenerering, men det avhenger 100% av hvor mye trafikk nettstedet ditt får. Jo større den månedlige økten er, jo høyere er prislappen du kan kreve for et enkelt innlegg.

Blogger med 30 000 økter per måned kan belaste minst $ 100 per blogginnlegg, muligens mer avhengig av deres autoritet i sin nisje. Hvis du ønsker å bygge en jevn inntektsstrøm for gjestene, må du sørge for at du har nok trafikk til å tiltrekke deg bloggere og eiere av nettstedet. Vær flittig med å lage kvalitetsinnhold, og sørg for at du er aktiv på sosiale medier for å bygge opp nettstedet ditt.

Ikke glem å opprette en side og legge den til enten bunntekst eller hovedtelefon, slik at de besøkende lett kan finne ut hvor villig du er til å godta gjesteposter.

Begynn å tjene penger på Cryptocurrency WordPress-nettstedet ditt i dag

Nå som du vet hvordan du kan tjene penger på cryptocurrency WordPress-nettstedet ditt, gjør det! Hva venter du på? Det er rikelig med mynt å lage hvis du implementerer en (eller alle) strategiene som er oppført over. Hvis du har spørsmål, kan du gjerne spørre nedenfor. Eller hvis du har andre strategier for å tjene penger på ditt cryptocurrency WordPress-nettsted, del dem i kommentarene – vi kan bare legge dem til dette innlegget.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me