1. 1. Leser for øyeblikket: Hvordan tjene penger med en WordPress-blogg
 2. 2. Hvordan tjene penger på å selge WordPress produkter og tjenester
 3. 3. Slik forvandler du WordPress-bloggen din til en bedrift

Et av de største søkene på nettet er hvordan tjene penger. Og når du søker i den mer spesifikke frasen hvordan du kan tjene penger med WordPress, vil du fremdeles finne imponerende 397 millioner + resultater. Basert på disse tallene kan du utlede at folk virkelig tjener penger på bloggene sine (spesielt de som er rangert øverst i søkeresultatene!).


Nå for det enda viktigere spørsmålet – hvordan skriver folk om å tjene penger egentlig tjene penger? De tjener sannsynligvis godt av blogginnlegget du leser. Det stemmer – bare en blogg. Selvfølgelig bruker forfatterne sannsynligvis noen få viktige metoder for å generere inntekter fra innlegg, og i dag vil vi dele noen få som WPExplorer spesielt har brukt gjennom årene sammen med tips fra våre egne personlige erfaringer. Selvfølgelig er det måter å forgrense seg fra blogging for å utvide inntektsporteføljen, og vi vil dele dem over noen få følgende innlegg.

Nå for å komme inn på de gode greiene! Vi deler opp guiden vår i tre deler: hvordan tjene penger med bloggen din, hvordan tjene penger på å selge tjenester eller produkter og en guide til hvordan du oppretter en bedrift fra bloggen din. Men for nå ønsker vi å fokusere på den enkleste måten å tjene penger på nettet med WordPress som tjener penger på bloggen din. Mot slutten av dette innlegget vil du finne at det kan være overraskende enkelt å generere inntekter ved å bruke bloggen din som utgangspunkt.

1. Tilknyttede lenker

Kanskje den enkleste måten å begynne å tjene litt penger på bloggen på er med tilknyttede lenker. Tilknyttede lenker (også kalt henvisningskoblinger) er koblinger du plasserer i teksten din eller på bilder som leder leserne dine til et tredjeparts nettsted. Hvis leserne dine fortsetter med å kjøpe på tredjepartsnettstedet, tar du en provisjon for å henvise dem.

Det er enkelt å registrere deg for tilknyttede programmer. De fleste nettsteder som selger varer eller tjenester vil ha en lenke i toppteksten eller bunnteksten for “tilknyttede selskaper.” Bare klikk på den for å finne ut hvordan du registrerer deg for det aktuelle programmet. Noen nettsteder bruker sitt eget tilknytningsprogram mens andre jobber gjennom et tilknyttet nettverk. Noen av de mer vanlige nettverkene inkluderer Amazon Associatesshareasale, Commission Junction, e-Junkie og Innvirkning Radius. Nettverk gjør det lettere for deg å bli med i programmer, siden du vanligvis kan søke etter selgere og bare klikke på en knapp for å søke på programmet deres.

Envato tilknyttet program

Vi har blitt med i mange tilknyttede programmer og nettverk gjennom tidene, og et av de mest vellykkede har vært Themeforest. Ved å henvise brukere til produkter vi har laget eller liker, tar vi en liten provisjon. Og så langt har vi vært i stand til å hjelpe 16 000+ mennesker å finne sitt perfekte WordPress-tema på Themeforest.

Når du har blitt med i et program, kan du logge deg på kontoen din for å kopiere tilknyttede koblinger. Når du legger til lenker til innholdet ditt, må du huske på ankerteksten. Du vil at det skal være fornuftig, slik at leserne dine vet at ved å klikke på lenken du har plassert på “beste WordPress-temaer”, vil de bli ført til en liste eller markedsplass for WordPress-temaer..

Pretty Link Cloaking

Du har også valget mellom å legge til tilknyttede lenker som det er, eller du kan rydde opp i dem litt med en lenke cloaker. Vi anbefaler Pretty Link plugin siden det er enkelt å bruke og inkluderer alternativer for nofollow og klikksporing som standard. På denne måten kan du følge med på hvilke lenker som konverterer eller ikke.

Uansett hvor eller hvordan du legger til tilknyttede lenker i et innlegg, må du opplyse om at du bruker tilknyttede lenker. Dette kreves av Federal Trade Commission og med deres enkle å følge FTC .com avsløringsveiledning det skal ikke være for vanskelig å overholde. Hovedpoenget her er å legge til en avsløring på hver side med tilknyttede lenker som du kan gjøre for en provisjon hvis leserne dine klikker gjennom og fullfører et kjøp (du kan se vår nederst på siden, som vi inkluderer på hver side siden vi har sidelinjeannonser).

MERK: FTC-lovene for bransjer som helse, gjeldslette, eiendom og andre komplekse emner kan være mye strengere enn for webdesign. Vennligst besøk FTC nettsted og les opp reglene for bransjen din før du legger til tilknyttede lenker til nettstedet ditt for å være sikker på at du følger alle passende lover.

Affiliate Summit Marketing Conference

Vil du lære mer om tilknyttet markedsføring? Vurder å delta Tilknyttet toppmøte Øst eller vest. Dette er en av de største tilknyttede markedsførings- og nettverksarrangementene i USA. De tilbyr en rekke økter der du kan lære om å være tilknyttet, reglene du må følge og tips for å bli en suksess. Det er ganske dyrt, men den gode nyheten er at jo raskere på forhånd du kjøper, kan du få en betydelig tidligfuglrabatt. Og det du bruker på arrangementet kan kreves som en virksomhetsutgift (et tema som skal dekkes i et senere innlegg).

2. Annonsepunkter

Annet enn tilknyttede koblinger du legger direkte til innhold, er annonseplasser en flott måte å tjene penger på bloggen din ved å anbefale andre produkter på nettet. Med annonser har du tre valg – lag dine egne annonser ved å bruke tilknyttede lenker til andre nettsteder, selg annonsepotene for en månedlig avgift på egen hånd eller bli med i et annonsenettverk som vil selge annonseplassen din for deg.

Opprette og administrere annonsene på nettstedet ditt kan være mer fornuftig hvis du vil ha full kontroll over annonsenes estetikk og hvor annonsene er lenker. Og siden du bruker dine egne tilknyttede lenker, vil du tjene litt penger når leserne klikker deg gjennom og fullfører et kjøp. Dette var ruten vi tok hit på WPExplorer for en tid tilbake. Det fungerte bra for oss, men siden bloggen vår har vokst til å omfatte våre egne WordPress-produkter, har vi fjernet tilleggsannonsene.

Når du selg annonseplassene dine for en månedlig avgift til andre virksomheter, så lager du en flat månedlig pris uansett hvor mange ganger folk klikker på annonsene dine. Dette er fint siden du vet at du vil ha en jevn inntekt fra annonsene dine, men den vanskelige delen er at kjøperne dine ikke kommer til å fornye hver måned hvis annonsene deres ikke får klikk.

BySellAds Advertising Network

Det siste alternativet ditt er å bli med i et annonsenettverk og la dem gjøre det harde arbeidet for deg. Annonsenettverk som Adsense, Amazon CPM-annonser og BuySellAds ta over annonseplassen og selg den til kjøpere. BuySellAds gir deg litt mer kontroll da du kan selge månedlige eller CMP-annonser (kostnad per visning) via nettstedet deres, og du får endelig godkjenning av det faktiske visuelle som blir plassert på nettstedet ditt..

Med Adsense og Amazon CPM har du veldig liten kontroll over hva som vises på nettstedet ditt, men begge nettverkene brukte avanserte systemer for å vise opp annonser som er relevante for innholdet ditt og / eller leserne dine (så ikke bekymre deg – hvis du skriver om webdesign lesere skal ikke se annonser for hestebredder, med mindre det er noe de har googlet på fritiden).

Husk også at Adsense-annonser vanligvis er betaling per klikk på nettsteder, slik at du bare mottar en betaling når leserne klikker på en annonse med en høyere per klikkfrekvens. Amazon betaler derimot en lavere pris, men de opererer på et Cost-per-Impression-system, slik at du mottar penger hver gang leserne ser annonsen. Uansett hvilket nettverk du velger å bruke, husk bare at alle annonsenettverk vil redusere annonseinntektene du genererer ved å bruke tjenestene deres.

3. Nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en annen flott mulighet for inntekt. Nyhetsbrev er som et øyeblikksbilde av en blogg, siden du sannsynligvis deler nylige innlegg eller nyheter med abonnentene dine, og akkurat som du blogger, har du muligheten til å inkludere annonseplasser. Akkurat som annonser kan du enten selge nyhetsbrevsteder på egen hånd eller via et nettverk som BuySellAds.

Nyhetsbrev bygget med MailChimp

Selv om annonser vanligvis er bra for inntektsgenerering av nyhetsbrev, er det e-postmarkedsføringstjenester som MailChimp og MadMimi ikke tillat bruk av tilknyttede lenker i nyhetsbrev sendt med deres tjeneste. I tillegg tillater mange tilknyttede programmer (for eksempel Amazon Affiliates) ikke inkludering av tilknyttede koblinger i nyhetsbrev uansett hvem e-posttjenesteleverandøren din er.

I alle fall, før du bygger inn annonsepunkter eller tilknyttede lenker for nyhetsbrevet, sjekk dobbelt med betingelsene for e-postmarkedsføringstjenesten og med tilknyttede programmer du vil inkludere (hvis tillatt av nyhetsbrevtjenesten).

4. Sponsede innlegg og anmeldelser

Du kan også tjene penger bare ved å skrive en artikkel hvis du kan finne noen til å sponse dem. Med sponsede innlegg kan et firma henvende seg til deg (eller du kan sende et forslag til dem) om å gjennomgå et produkt hvis de gir det til deg gratis eller betaler deg et gebyr for å skrive artikkelen. Noe som er kjempebra! Den viktige delen her er å 1) være ærlig i din anmeldelse av produktet eller tjenesten, og 2) husk å røpe at det er et sponset innlegg (akkurat som du avslører tilknyttede lenker).

Vurderinger skal være ærlige meninger. Selv om et selskap betaler deg hundrevis av dollar, må du sørge for å se produktet nøye, kan du faktisk bruke det og dele opplevelsen med leserne. Når du konfigurerer avtalen for det sponsede innlegget ditt eller gjennomgår, sjekk vilkårene for å se om du kan bruke dine egne tilknyttede lenker i innlegget. På denne måten selv etter at du har mottatt varen eller en innbetaling for å skrive artikkelen, kan du fremdeles generere en inntekt i fremtiden ved å henvise leserne til å kjøpe produktet selv (selvfølgelig er det bare fornuftig hvis du skrev en positiv anmeldelse ).

5. konkurranser (mer ofte kalt “Giveaways”)

I likhet med sponsede innlegg kan du også være vertskap for gaver (selv om den rette juridiske betegnelsen er “konkurranser”) på bloggen din. Til å begynne med tenker du kanskje – det er ingen måte å gi bort noe gratis vil tjene penger. Det er her du tar feil. Giveaways produserer vanligvis anstendige trafikkpikker, ettersom du kan inkludere daglige oppføringsmetoder, henvise til vennevalg og selvfølgelig sosiale delingsoppføringer.

Rafflecopter Giveaway Manager

Når du kjører en gave er det veldig viktig å følge med på alle påmeldinger og velge en helt tilfeldig vinner. For dette bruker vi personlig Rafflecopter. De gjør det enkelt å konfigurere gave, lage en widget som du kan legge inn i et innlegg eller side, administrere oppføringer og velge en vinner. De tilbyr mange muligheter for giveaway-oppføringer, slik at du kan dra nytte av ditt økte antall nye besøkende ved å legge til oppføringer via å like en Facebook-side, abonnere på et nyhetsbrev, følge på Twitter, tweete en melding, følge på Pinterest, feste et bilde, svare på en meningsmåling, kommentere innlegget ditt, eller du kan legge til ditt eget tilpassede alternativ (selv om dette krever at deltakeren skriver inn bekreftelse, så det ikke er så pålitelig som andre oppføringsformer).

Før du går og starter en gave nå, er det noen regler du må huske på hvis du er i USA (selv om jeg er sikker på at det er mange regler utenfor USA også, er vi bare ikke kjent med dem) ). Her er noen tips vi følger for å holde giveaways på sporet basert på gjeldende regler og forskrifter:

 1. Du kan ikke krever at de besøkende skal kjøpe noe for å komme inn – det vil gi din gave til et lotteri som er ulovlig.
 2. Hold premien under $ 600 for å unngå at vinneren må kreve den på skatten. Hver gang en betaling eller premie på $ 600 eller mer tildeles et 1099-Misc skjema må sendes til skattemyndighetene.
 3. Sørg for å skrive opp riktige vilkår og betingelser for din gave. Hvis du bruker Rafflecopter er du heldig – de har en enkel å bruke forhåndsutfyllingsmal som gir en god start. Det begynner til og med med den altomfattende “Void Where Prohibited By Law”, som er der for å i utgangspunktet dekke deg lovlig ved å antyde at deltakere uavhengig må sørge for at de får lov til å komme inn i kupongen før du går inn.
 4. I USA er det spesielle regler for barns bruk av internett, inkludert inngang på nett. Sørg absolutt for at du i dine vilkår legger til en bestemmelse om at deltakere må være 13 år eller eldre, og ha foreldres samtykke hvis under 18 år.
 5. Du kan ikke endre din avsluttede dato. Selv om du ikke får svaret du håpet at du måtte avslutte giveawayen din når du sa du ville holde ting rettferdig og firkantet.
 6. Til slutt må du levere prisen. Selv om den giveaway sponsoren din forsvinner, må du sørge for at vinneren mottar prisen (eller en tilsvarende premie hvis originalen er avviklet).

Andre ting du bør ta i betraktning inkluderer statlige lover (du må undersøke dette eller sjekke hos Riksadvokaten for hver stat der du skal annonsere og være vert for giveaway), regler for sosiale medier nettverk (Kerry O’Shea Gorgone har en flott artikkel om dette) og mye mer (Sara F. Hawkins har et innlegg om bloggavgivelse du burde lese).

6. Eksklusivt innhold (via medlemskap eller abonnement)

I tillegg til alle metodene ovenfor kan du også tjene penger med eksklusivt innhold. Her på WPExplorer tilbyr vi eksklusive gratis temaer og plugins til leserne våre som registrerer seg for en konto. Gitt at medlemskapene våre er gratis, men det er mange nettsteder som har kunnet tjene penger ved å tilby eksklusivt innhold på nettstedet til medlemmene.

Wall Street Journal Premium-medlemskap

Et stort eksempel i stor skala er Wall Street Journal, som viser noen få gratis å lese innlegg, men for det meste tekstutdrag av artikler som du må være medlem for å låse opp. Et annet mindre nyhetsfokusert eksempel er Envato Tuts+ nettside. Hjem til mange gode artikler og opplæringsprogrammer er det lagt til videoer og annonsefri innhold som bare kan nås med et medlemskap.

Hvis du vil opprette ditt eget medlems- eller abonnementsbaserte nettsted, anbefaler vi å bruke en plugin. Vi liker Restrict Content Pro, MemberPress og Membership av WPMUdev. Du kan også sjekke ut samlingen vår av de beste WordPress-medlemskapspluginene hvis du vil se enda flere alternativer. Dette er fantastiske plugins som hjelper deg med å lage og administrere et eksklusivt innhold for medlemmer. Bare vær sikker på at du fortsetter å legge ut vanlig innhold av høy kvalitet for å holde på medlemmene dine.

Det eneste påminnelsen er at når du begynner å selge premiumabonnement eller medlemskap, må du være forsiktig med å følge alle lokale datainnsamlings- og netthandelslover. Hver gang du behandler et salg på nettet, må du samle en form for kundedata som betyr at du må følge passende personvern- og sikkerhetslover. Hvis du er i USA, sjekk ut U.S. Small Business Administration – de har massevis av store ressurser og guider for å hjelpe online virksomheter. Vær også oppmerksom på lovene om omsetningsavgift i ditt sted. Siden et bloggmedlemskap er immateriell digital god mange stater i USA krever ikke at du betaler en moms, men noen stater som Hawaii bruker moms på bokstavelig talt alt (selv om du er noen i en annen stat som selger til en person på Hawaii). Du kan lære mer om omsetningsavgift fra TaxJar og Alvalara. Bare vær opp og opp og gjør forskningen din i orden?

7. Å selge ut

Til slutt kan du tjene penger ved å opprette en blogg med den eneste hensikten å selge den. Det er mange utviklere og bloggere som har gjort en karriere med å lage startet nettsteder og selge dem uten å gå gjennom og tjene penger på det. Selv om du kan selge en lønnsom blogg, har du drevet i flere år også.

Tommelfingerregelen vi har møtt er at en blogg er verdt to år av den månedlige inntekten som den genererer for øyeblikket. Så hvis bloggen din tjener $ 1000 per måned på annonser og tilknyttet salg, er det sannsynligvis at utkjøpsprisen er omtrent 24 000 dollar. Selvfølgelig er dette bare en retningslinje, noe kan bare være verdt hva noen er villige til å betale for det (selv om dette med kunstverk vanligvis fører til at prisene ikke blir nede). Hvis du blir henvendt til å selge bloggen din, kan du ta litt tid å vurdere tilbudet, målene for nettstedet ditt (hvis du holder det) og eventuelt vurdere å kontakte andre interesserte kjøpere hvis det er noen.

Auksjoner av Flippa-nettsteder

Hvis du ønsker å selge bloggen din, er det en rekke nettsteder som kan hjelpe deg med å lette salget. Flippa er et velkjent alternativ for auksjon på nettstedet, domenet eller appen din. I tillegg tilbyr de muligheten til å kategorisere nettstedet ditt som et etablert nettsted eller et startet nettsted, slik at kjøpere vet hva de kan forvente og hva de skal by. Forsikre deg om at du har Google Analytics-data, inntektsrapporter og annen dokumentasjon for å bevise stabiliteten og potensielle lønnsomheten på nettstedet før du legger ut for salg. Jo bedre du kan bevise dette for kjøpere, jo større er sjansene dine for å sikre en premiumpris for nettstedet ditt.

Tips: Betydningen av nettstedstrafikk

Før du drar ut i solnedgangen for å være et WordPress-penger-tjenteventyr, er det veldig, veldig viktig å huske at du trenger trafikk på nettstedet for å gjøre blogging fulltid mulig. Selv om alle måtene å tjene penger på bloggen din som er nevnt ovenfor, er levedyktige, trenger du en anstendig mengde trafikk for å faktisk generere en betydelig inntekt. Blogging er ikke et “bli raskt raskt” -skjema, hvis det var alle som blogger på heltid! Det er en delikat balanse av kvalitetsinnhold, god trafikk og engasjerte lesere som gjør en blogg lønnsom.

Kvalitetsinnhold

Den enkleste måten å hjelpe deg på lang sikt er å sørge for at du har produkt av høy kvalitet og originalt innhold for bloggen din. For kjærligheten til WordPress må du ikke “skrape innhold” fra andre nettsteder. Ta deg tid, skriv artiklene dine med egne ord og gjør det på riktig måte. Du kan sikkert sitere kilder hvis det er relevant for innleggets emne, dele en definisjon fra dictionary.com eller ta med et kodebit fra WordPress-koden hvis du krediterer kilden. Det er viktig å inkludere et navn og en lenke til den opprinnelige kilden til informasjonen.

God SEO

Sammen med godt innhold må du følge god SEO-praksis for å sikre at søkemotorer gjerne viser nettstedet ditt i resultatene. Søkemotorer er en av de viktigste kildene til ny trafikk. Ta en titt på noen av våre populære WordPress SEO-artikler for å bli oppgitt.

 • Nybegynnerveiledning til WordPress SEO (Post Series)
 • WordPress SEO Best Practices for 2015 and Beyond
 • Yoast SEO Installasjon og oppsett Rask guide for WordPress

Leserengasjement

Tilknyttede lenker og annonser vil ikke generere inntekter hvis leserne ikke er engasjert, kommer tilbake til nettstedet ditt og klikker på koblingene dine. Det er mange måter å øke besøkende besøkende, men her er en håndfull innlegg som hjelper deg med å komme deg på rett vei:

 • Forbedre engasjement og forhindre tapte kundeemner med WordPress Exit-popup-plugins
 • WordPress-plugins for å øke publikumets interaksjon og engasjement
 • En enkel blåkopi for å øke engasjementet på WordPress-bloggen din
 • Hvordan lage lenker på din WordPress-blogg for økt engasjement
 • 5 WordPress-plugins som kan øke leserengasjementet på WordPress-bloggen din

Følg med

Neste gang vi skal dekke hvordan tjene penger med WordPress service og produkter. Vi vil også dele hvordan vi kom i gang og veien vi tok for å utvide produktporteføljen vår slik at du ikke vil gå glipp av den!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me