Hvordan sosial handel kan dra nytte av ditt WordPress-nettsted

Sosiale medier i virksomheten kan noen ganger gni forbrukerne feil vei. De fleste ønsker ikke å se annonser på siden av Facebook-feedene sine. De vil heller ikke ha en konstant sperring av kampanjer fra bloggen din, virksomheten eller e-handel nettstedet.


Sosiale nettverk er drastisk forskjellige i sin demografi, innhold og måten folk bruker plattformene på. Men generelt bruker folk dem til nettverk, ler, lar seg inspirere, snakke om problemer og kanskje kjøpe en ting eller to.

Og det er det noen bedrifter ikke forstår. Å kjøpe er ofte det siste elementet på listen over ting å gjøre for en bruker i sosiale medier. Det betyr imidlertid ikke at du bør unngå sosial handel fullstendig hvis du driver et WordPress-nettsted.

Så det stiller spørsmålet, hvordan kan sosial handel komme WordPress-nettstedet ditt til gode?

Automatiserte verktøy Gjør det enkelt for synkronisering og lagerstyring

Et av spørsmålene webansvarlige har om sosial handel er hvordan du går ut på å synkronisere varelageret ditt med sosiale nettsteder? Er det noen Facebook-app du må jobbe gjennom for å presentere en vakker Facebook-butikk?

Svaret på det er at det er mange apper, men ingen offisiell Facebook-løsning.

For eksempel er en favoritt Shopify Lite-planen, som gir eCommerce-knapper for ditt WordPress-nettsted, sammen med en butikkdel for å dele og selge produktene dine på Facebook-siden din..

Et annet alternativ å gå med heter Ecwid, som har en gratis plan og en av de enkleste integrasjonene for WordPress-butikker. I utgangspunktet får du legge til en e-handelsbutikk i løpet av få minutter. En handlekurv blir presentert på WordPress-nettstedet ditt, slik at kundene kan sile gjennom produkter og foreta kjøp.

Ecwid tilbyr også en full Facebook-butikk, noe som betyr at alle WordPress-nettstedproduktene dine blir synkronisert med Facebook-siden, slik at du holder deg på tå når det kommer til varelager. Ikke bare det, men Ecwid tilbyr støtte for mange andre sosiale og markedsmessige alternativer som eBay, Amazon, Blogger og Tumblr, som alle integreres sømløst med WordPress.

Det er ingen som benekter kraften til plugins som WooCommerce. Det eneste problemet er at WooCommerce ikke har et øyeblikkelig verktøy som lanserer en Facebook-butikk eller noe lignende Kjøpbare pins på Pinterest. Derfor må du finne en alternativ plugin eller utvidelse som WooCommerce til Facebook-utvidelse fra StoreYa.

Denne perlen gir mulighet for en fantastisk Facebook-butikk, men selskapet har også alternativer for Twitter-salg, Instagram-butikkgallerier, YouTube-faner, kuponger og Pinterest-salg.

Sosialt salg betyr sosiale aksjer

Sosial handel er et WordPress-nettsted på mange måter, men de viktigste måtene det gjør er ved å være der kundene er og dra nytte av å dele.

Tenk på å selge på WordPress-nettstedet ditt med WooCommerce. Du har kanskje noen sosiale delingsknapper på produktsiden, men ikke så mange som vil dele det med venner. Ikke bare det, men nettstedet ditt vil ikke akkurat være et knutepunkt for kundene dine å besøke hver dag.

Imidlertid bruker Facebook-brukere timer på det sosiale nettverket, og det samme kan sies om Twitter, Pinterest og Instagram. Så det er fornuftig at du ofte kan få mer trekkraft ved å opprette en butikk på Facebook.

I tillegg er personen som kjøper en vare fra den sosiale butikken din allerede i det sosiale miljøet. De er kanskje mer villige til å dele det de kjøpte eller begynne å følge siden din i denne situasjonen. Uansett, folk liker å snakke på sosiale medier, så hvis målet er å få dem til å snakke om WordPress-nettstedet ditt, er du på rett vei.

Du kan kombinere bra innhold og produkttilbud

En av måtene å skille seg ut med Facebook og Instagram (og alle de mer visuelle sosiale nettverkene) er ved å lage og dele fantastiske fotografier. For eksempel er det mer sannsynlig at en tilpasset skobutikk lurer kunder med vakre skudd av støvlene og skoene på folk i villmarken i motsetning til støvlene foran en hvit bakgrunn.

Kort sagt, sosiale medier gir deg en unnskyldning for å bli kreativ med innholdet ditt. Du har kanskje hoppet over kreativiteten med produktsidene til nettstedet ditt, men det er liten sjanse for å gjøre salg som det på sosiale medier.

Noen selskaper bruker WordPress-bloggene sine for å lage opplæringsprogrammer, lister og annet innhold, alt sammen med ideen om å selge flere produkter. La oss for eksempel si at du eier en jernvarehandel, så du prøver å selge flere stempler. Å lage et Facebook-innlegg som ber folk om å kjøpe flere stempler har ingen virksomhet å være på Facebook. Det er tross alt ikke det Facebook handler om.

Imidlertid, hvis du lager et blogginnlegg eller infografisk beskrivelse av hvordan du kan stupe et toalett, begynner du å tilby nyttig innhold til kundene dine. Ikke bare gjør du folk glade, men du kan markedsføre stempelene dine i blogginnlegget eller infografien. Du kan ofte til og med koble direkte til siden for sosial handel.

Riktig sosial deling gjør merkevaren din mer personlig

Det er ikke noe som benekter at det å komme på sosiale medier gjør merkevaren din mer tilgjengelig. det er hvis du nærmer deg det riktig. Som vi nevnte ovenfor, er det større sannsynlighet for at kunder bruker mer tid på Facebook enn WordPress-nettstedet ditt. Du kan imidlertid henvise dem til nettstedet ditt ved hjelp av steder som Facebook og Instagram.

Men vi snakker stadig om sosiale butikker og delingsmuligheter. Hva med kundeservice? Med verktøy som Facebook Messenger og vanlige gamle Facebook-, Pinterest-, Instagram- og Twitter-kommentarer, får kunder tilgang til en mer personlig versjon av selskapet ditt.

Du kan tro at nettstedets kunnskapsbase eller støttesenter er gode nok, men sett deg selv i en kunde.

Jeg personlig liker ikke å ringe et selskap, og jeg antar at det å sende en e-post vil gi meg en tregere respons. Imidlertid reagerer selskaper ofte raskt og noe tilfeldig på meg når jeg kommenterer sosiale medier eller sender inn meldinger.

Det samme kan gjøres for alle WordPress-nettsteder, og du tvinger ikke kundene dine til å forvilla seg fra de komfortable sosiale innstillingene.

Er du klar til å bruke sosial handel på ditt WordPress-nettsted?

Sosial handel kan være gunstig på mange måter. Noen ganger er alt du prøver å finne mer virksomhet for det nåværende e-handelsnettstedet. Andre ganger er du mer interessert i å utvide WordPress-bloggen din med litt varesalg på Facebook. Uavhengig av omfanget av innsatsen din, er du nødt til å finne suksesser gjennom sosial handel. Det beste med å selge gjennom sosiale mediesider er det faktum at det vanligvis ikke koster noen penger å lansere.

Hvis du har spørsmål om å dra nytte av sosial handel for ditt WordPress-nettsted, gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me