Alle har sin egen ide om hva en midlertidig avslutning av nettstedet er. En ny blogger bryr seg kanskje ikke om ingen kan se noe på nettstedet under utvikling, så de slår av nettstedet til de er klare til å lansere. På den annen side har ikke en eksisterende e-handelsbutikk luksusen å slå seg helt av. Det må være en melding til kundene, og ideelt sett, en måte å få e-postadresser fra kunder eller kanskje til og med gi bort noen kuponger for ulempen.


Totalt sett varierer årsakene til å deaktivere WordPress-nettstedet midlertidig. Derfor har du noen få alternativer for å fullføre oppgaven. Den første er ikke akkurat hjernekirurgi siden du installerer en superenkelig plugin som gjør det meste av jobben for deg. Imidlertid er plugins for vedlikeholdsmodus og kommende skjermer mer komplekse og bedre for virksomheten.

Når vil du trenge å deaktivere ditt WordPress-nettsted midlertidig?

Vi diskuterte noen tilfeller der det kan være lurt å deaktivere nettstedet ditt, men det er viktig å forstå alle disse situasjonene. Hvorfor? Fordi du kan møte dem på et tidspunkt. Hvis du er forberedt på hva du kan forvente med et nettsted, sammen med prosedyrene du må ta når ting går galt, vil du være mer trygg på din evne til å drive et WordPress-nettsted. Så… når vil du trenge å deaktivere nettstedet ditt?

  • Hvis nettstedet ditt blir hacket, og du vil lukke alle andre trusler.
  • Nettstedet ditt blir hacket, og du vil heller at kundene dine ser en blank skjerm enn sikkerhetsproblemet.
  • Du ønsker å fullføre regelmessig vedlikehold på nettstedet ditt.
  • Du trenger tid til å utvikle WordPress-nettstedet ditt, så du vil heller at kundene dine ser en vedlikeholds- eller kommende side, i motsetning til det halvfylte nettstedet.
  • Du vil fokusere på andre bestrebelser, men du kan komme tilbake til dette WordPress-nettstedet. Derfor vil du ikke slette det helt.

Den raske metoden 1: Installer deaktiver plugin-modulen

Jeg er ikke en stor fan av å installere flere plugins (vurderer at du kan bremse nettstedet ditt eller åpne sikkerhetsproblemer), men med en plugin som dette kan du aktivere den bare når du trenger det. Etter at du er ferdig med å deaktivere nettstedet ditt, kan du deaktivere pluginen slik at den ikke påvirker nettstedet ditt.

WordPress-pluginen heter Deaktiver nettsted. Det er en fantastisk løsning for å blokkere hele fronten på WordPress-nettstedet ditt, samtidig som du gir deg tilgang til dashbordet / adminområdet. Saken med pluginen for deaktiver nettsted er at den er omtrent så grunnleggende som de kommer. Du kommer til å komme med en rask melding som forklarer hva som skjer til kundene dine, men du bør ikke forvente at det er verktøy for å laste opp grafikk, samle e-postadresser eller koble til sosiale mediekontoer.

Du kan imidlertid sette inn hva som helst HTML-kode du ønsker. Teknisk sett er det fullt tilpassbar hvis du har ferdighetene.

Slik deaktiverer du WordPress midlertidig med plugin-modulen

Start med å installere og aktivere gratis Deaktiver nettsted WordPress-plugin. Etter det, finn fanen Deaktiver nettsted i dashbordmenyen og klikk på den. Dette bringer deg til den eneste innstillingssiden fra Deaktiver nettsted. Som nevnt er det en rudimentær plugin, men den får jobben gjort.

Start med å velge Yes under Enable Splash Page. Feltet Egendefinert melding er der du skriver inn en setning eller to for å forklare de besøkende hva som skjer. Du kan også gå inn i Custom Output HTML for å bli mer kreativ og inkludere ting som media, tilpasset tekst og lenker.

Administratortilgangen er satt til Ja som standard, og den skal være slik. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor du noen gang vil ønske å låse administratorene dine (hovedsakelig deg), men pass på at du ikke bytter til Nei. Plugin-en gir deg også muligheten til å la autentiserte brukere omgå siden. Den viktigste grunnen til at du har satt dette til ja, er hvis du trenger noen bidragsytere eller forfattere for å fortsette med arbeidet sitt. Ellers lager du dette feltet Nei, slik at ingen av brukerne kan komme seg gjennom plasksiden.

Etter det kan du lagre innstillingene og sjekke frontenden for å sikre at plugin fungerer som den skal. Hvis du ikke ser at WordPress-nettstedet ditt er deaktivert, må du sannsynligvis logge ut av administrasjonskontoen din.

Siden dette er en midlertidig løsning, kan du gå tilbake til den samme innstillingssiden for å deaktivere sprutsiden hver gang du er klar.

Den raske metoden 2: Bruk temaet ditt under bygging

Lag en side under bygging med totalt

Det er mulig at WordPress-temaet ditt inkluderer et innebygd alternativ for underbygging. For eksempel inneholder WordPress-temaet alternativet for deg å designe din egen tilpassede som snart kommer eller under bygging ved å bruke Visual Composer-sidebyggeren.

Totalt under konstruksjon alternativ

Med Total, oppretter du først den nye siden din og legger til moduler du vil ha vist (nyhetsbrev, kontaktskjema, sosiale koblinger, media feeds osv.). Naviger deretter til Temapanel> Under bygging fra WordPress-oversikten. Herfra merk av i ruten for å aktivere Under Construction-funksjonen, og velg siden du har opprettet og lagre deretter.

For å fjerne byggesiden din når nettstedet ditt er klart for den store avsløringen, bare fjern merket for “aktiver” -alternativet og lagre. Det er det! Total gjør det superenkelt å bytte frem og tilbake etter behov mens du kjører nettstedet ditt.

Metode 3: Bli fancy med en vedlikeholdsmodus eller kommer snart-plugin

Den raske metoden som er beskrevet ovenfor har fordelene (hovedsakelig slik at du kan deaktivere nettstedet ditt i løpet av få minutter), men det er ikke så produktivt som en ekte vedlikeholdsmodus eller kommer snart-siden.

Men først skal vi snakke om forskjellen mellom en vedlikeholdsmodus og den snart kommer siden.

En snart kommende side er nødvendig når du fremdeles jobber på nettstedet ditt, men du vil lage et surr om hva som kommer og potensielt få kundens e-postadresser. Disse kommende sidene har ofte videoer, bilder, kommentarseksjoner og sosiale medieknapper. Det er vanligst å bruke en kommende side for et nytt produkt eller selskap. Nettstedet blir også indeksert av søkemotorer, slik at du begynner å øke SEO.

En side om vedlikeholdsmodus brukes når du for øyeblikket har et nettsted som kjører, men du trenger en rask måte å fortelle kundene når du fullfører vedlikehold eller justerer nettsteddesignen. Siden dette er en midlertidig side, forteller vedlikeholdsmodus-siden søkemotorene om ikke å indeksere nettstedet i den tilstanden.

Både vedlikehold og kommende sider er egnet for å deaktivere ditt WordPress-nettsted midlertidig. Faktisk er de sannsynligvis det beste alternativet.

For de fleste funksjonene, gå med en kommer snart eller vedlikeholdsmodus plugin. Selv om vi kommer til å lede deg gjennom det ekstremt effektive Kommer snart side- og vedlikeholdsmodus av SeedProd plugin, her er noen andre plugins du bør vurdere:

Bruker Coming Soon Page & Maintenance Mode av SeedProd

Etter installasjon og aktivering kan du finne alternativene Coming Soon Page og Maintenance Mode under Innstillinger.

Du finner fire faner å velge mellom. Hovedfokuset skal være Innhold. Velg om du vil ha en side som kommer snart eller en vedlikeholdsmodus. Vi diskuterte forskjellen litt tidligere i denne artikkelen.

Du har også muligheten til å endre ting som SEO-tittelen, SEO Meta Description og Analytics-koden. Disse er alle helt valgfrie, men de kan hjelpe deg.

Det siste trinnet er å navigere til kategorien Kommer snart. Det er her du endrer elementer som bakgrunnsfarge, bilde og tekstfarge.

Etter å ha fullført designen, kan resultatet ditt bli en vakker Coming Soon-side med logo, bakgrunnsbilde og mye mer.

Er du klar til å deaktivere ditt WordPress-nettsted midlertidig?

Den første (enkle) metoden vi snakket om er best for mindre blogger som ikke har så mye av å følge. Det er heller ikke en dårlig metode for nye nettsteder. Den virkelige avkastningen kommer imidlertid fra en snart kommende side. Nyere nettsteder og produkter får mye mer eksponering fra disse midlertidige sidene, men du kan fremdeles oppdatere nettstedet ditt uten at noen ser. En side med vedlikeholdsmodus er også fin for hurtigreparasjoner.

Hvis du har spørsmål om midlertidig deaktivering av ditt WordPress-nettsted, vennligst gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me