Hvordan planlegge WordPress-innlegg i bulk

Jeg tror du vil være enig når jeg sier: tidsplanfunksjonen i WordPress er en ekte livredder. Du kan enkelt planlegge innlegg, sider og til og med WooCommerce-produkter for en fremtidig dato, noe som sparer deg for mye tid du kan kanalisere for å øke trafikken og øke bloggen din.


Når du har et enkelt innlegg, side eller produkt, er planlegging så enkel som å sette en fremtidig publiseringsdato i WordPress-postredigeringsprogrammet. Bildet nedenfor viser deg standard WordPress-planlegger i aksjon.

standard WordPress-postplanplanfunksjon

Hvis du har flere innlegg, kan du si at du driver en blogg med flere forfattere. Å planlegge hvert innlegg individuelt kan spise opp et stort tykke tid. Hvis du vil resirkulere gamle innlegg for å beholde bloggen din ser fersk, redigering av publiseringsdatoen for hvert innlegg kan være en skremmende oppgave, mer om du har hundrevis av innlegg.

Hva å gjøre?

Du kan gå til automatisert bulkplanlegging for å redde dagen. Og hva trenger du for å planlegge WordPress-innleggene dine i bulk? Den gratis Auto Post Scheduler-plugin.

I dagens innlegg tar vi en dypere titt på funksjonene som gjør Auto Post Scheduler til det perfekte plugin for bulkplanlegging for WordPress.

Plugin-enheten hjelper deg med å planlegge innlegg på en gang, slik at du kan holde bloggen din i gang selv når du er på ferie. I tillegg lar det deg redigere de publiserte datoene for innleggene dine, slik at du kan holde bloggen din frisk.

Masseplanlegging er også perfekt for å kjøre kampanjekampanjer i løpet av høytider og høytider. Når det er sagt, ta deg et krus kaffe og la Auto Post Scheduler prøve.

Ikke gå uten å dele tankene dine i kommentarfeltet på slutten.

Hvordan installere Auto Post Scheduler

auto post scheduler wordpress plugin

Auto Post Scheduler er en gratis plugin som er tilgjengelig i WordPress plugin repository. Du kan laste ned, installere og bruke plugin akkurat i dette øyeblikket uten å betale en krone.

Hvis du trenger enda flere alternativer, tilbyr utvikleren en premiumversjon kjent som WP Auto-plakat på Codecanyon. Premiumversjonen koster $ 25 dollar i skrivende stund.

wp auto plakat

For dette innlegget vil vi bruke gratisversjonen. Når det er sagt, la oss begynne med å sette opp plugin på WordPress-nettstedet ditt.

Installere Auto Post Scheduler

Logg deg på ditt WordPress admin dashbord og naviger til Plugins> Legg til nytt som vist på bildet nedenfor.

legge til ny wordpress-plugin

Skriv deretter “Auto Post Scheduler” i søkefeltet, og trykk deretter på Installere nå knappen som vi fremhever i følgende skjermbilde.

installere plugin-pluggen for automatisk innlegg i WordPress admin-dashbordet

Klikk deretter på Aktiver -knappen for å få ballen til å rulle som vi detaljer nedenfor.

aktivering av automatisk postplanlegger-plugin

Etter aktivering er plugin-modulen Auto Post Scheduler klar til bruk, vi trenger bare å konfigurere et par alternativer.

Hvordan gjør du det?

Les videre for å lære hvordan du konfigurerer Auto Post Scheduler-plugin uten å brekke svette.

Slik konfigurerer du Auto Post Scheduler WordPress Plugin

Nå som Auto Post Scheduler-plugin-en er aktiv på nettstedet ditt, la oss ta en titt under panseret og oppdage hvorfor pluginen bare har 5-stjerners anmeldelser på WordPress.org.

automatisk innlegg planleggeranmeldelser

Gode ​​anmeldelser til side, la oss komme til virksomheten.

Navigere til Innstillinger> Auto Post Scheduler som vi markerer på bildet nedenfor.

tilgang til automatisk innleggsplanlegger

Hvis du gjør det, fører du til administrasjonspanelet for Auto Post Scheduler som vist på bildet nedenfor.

alternativer for automatisk postplanlegger

Tror du ikke det enkle admin-dashbordet? Jeg elsker et enkelt admin-dashbord som fokuserer på det som betyr noe. Alternativer-skjermen for Auto Post Scheduler er en elskling å bruke, siden alt du trenger er bare et klikk unna. Bare pek og klikk, så er arbeidet ditt ferdig!

Før du gjør noe annet, ta deg imidlertid tid til å gjøre deg kjent med alternativene som er tilgjengelige. Nedenfor er et sammendrag av tilgjengelige alternativer fra toppen.

Utgående knapper

auto post scheduler admin alternativer

Som vist på bildet over får du fire fremtredende knapper helt øverst på admin-skjermen. For det første har du Støtteforum -knappen, som fører deg til Støtteforum for Auto Post Scheduler på WordPress.org – hvor du kan få gratis støtte. Dernest har du Legg igjen en anmeldelse -knappen som tydeligvis fører deg til vurderingsdelen på WordPress.org.

For det tredje har du det Instant Karma bare $ 1 -knappen, som viderekobler deg til en PayPal-donasjonsside, slik at du kan støtte Auto Post Scheduler. Du kan gjøre en engangs donasjon eller gi en månedlig donasjon ved å merke av i boksen som vist nedenfor.

For det fjerde har du WP Auto-plakat -knappen som omdirigerer til premium versjon. WP Auto Poster er fullstendig skrevet om med flere funksjoner, ubegrensede regelsett og full premium-støtte.

Aktiver automatisk postplanlegging

Selv etter at du har aktivert plugin-modulen, må du være oppmerksom på at du må aktivere planleggeren ved å bruke Aktiver automatisk postplanlegging knappen som vist nedenfor.

aktiver automatisk postplanlegger-knapp

Vi anbefaler at du aktiverer planleggeren bare etter at du har konfigurert alternativene. Hvis du aktiverer planleggeren med en gang, må du jobbe med standardinnstillinger. Hvis standardalternativene fungerer for deg, kan du gå foran og klikke på Aktiver automatisk postplanlegging. Hvis du imidlertid vil konfigurere Auto Post Scheduler på din måte, kan du lese videre for å lære mer om hvert alternativ.

Alternativer for automatisk postplanlegging

I denne delen vil vi gå over hvert alternativ, slik at du fullt ut kan utnytte kraften til Auto Post Scheduler-plugin.

Auto Post Plan

automatisk postplan

Først i oppstillingen er Auto Post Plan alternativet vist over, som lar deg angi din automatiske publiseringsplan. 24 timer er standardverdien, noe som betyr at du automatisk vil publisere ett innlegg per dag. Hvis du for eksempel ønsker å publisere to innlegg per dag, må du endre verdien til 12 timer. Trenger å publisere fire stykker om dagen, endre verdien til seks timer og så videre.

Start på Publiser på nytt?

start på publiseringsalternativet på nytt

Dernest har du Start på Publiser på nytt? avkrysningsruten, som er nyttig hvis du ønsker å publisere gamle innlegg. Hvis du krysser av i boksen, publiseres allerede publiserte innlegg. I utgangspunktet hjelper alternativet deg med å få bloggen din til å vises frisk ved automatisk å publisere innleggene dine automatisk.

Start planlegging forsinkelse

start planleggingsforsinkelsesalternativ

For det tredje har du Start planlegging forsinkelse, noe som hjelper deg å angi en tidsforsinkelse før det første planlagte innlegget ditt går i live. Standardverdien er satt til null (0), som betyr – hvis du aktiverer Auto Post Scheduler – vil ditt første planlagte innlegg bli publisert umiddelbart. Du kan angi en startforsinkelse i sekunder, timer eller dager, noe som betyr at du har absolutt kontroll over når innleggene dine blir live.

Begrens sjekk til disse innleggstypene

Så har vi Begrens sjekk til disse innleggstypene alternativ. Alternativet lar deg velge hvilke innleggstyper du vil planlegge. Post er standardverdien, men du kan legge til andre innleggstyper i utvalget. Hvordan? Bare hold SKIFTE -tasten på tastaturet ditt og velg alle posttypene du vil planlegge automatisk.

Begrens sjekk til innlegg i disse kategoriene

Deretter har vi Begrens sjekk til innlegg i disse kategoriene, som lar deg velge hvilke kategorier du vil planlegge. Som standard er alle kategorier valgt, men du kan alltid ekskludere hvilken kategori du ønsker. For å legge til kategorier i valget ditt, holder du ganske enkelt SKIFTE tasten på tastaturet og velg ønsket kategorier.

Begrens sjekk til innlegg fra disse forfatterne

På samme måte kan du velge å automatisk planlegge innlegg fra visse forfattere. Auto Post Scheduler inkluderer alle forfattere som standard. Du kan inkludere / ekskludere alle forfattere når du vil, igjen ved å trykke på SKIFTE nøkkel for å gjøre ditt valg.

Begrens sjekk til innlegg med søkeordsøk

I tillegg kan du planlegge innlegg etter nøkkelord. Ifølge utvikleren vil forhåndsbetaling av et begrep med bindestrek ekskludere innlegg som samsvarer med det begrepet. For eksempel vil ‘John ​​-Malkovich’ returnere innlegg som inneholder ‘John’, men ikke ‘Malkovich’. Skjønner? Fantastisk, la oss gå videre.

Begrens sjekk på bestemte dag (er) til

Etter det har du Begrens sjekk på bestemte dag (er) til alternativ som gir deg rikelig med kontroll over publiseringstidene dine. Alternativet hjelper deg å angi tidsintervallet for innleggene dine vil bli publisert på en gitt dag. Du må angi tidsområdet i 24-timers format.

Får du hvordan alternativet ovenfor fungerer? Her er et eksempel. Si at du vil publisere de planlagte innleggene dine mellom kl. 08.00 og 17.00 på mandager, så går du inn på 0800-1700 i mandagssporet. Hvis du ønsker å publisere planlagte innlegg mellom kl. 06.00 og 13.00 på tirsdager, kommer du inn 0600-1300 i tirsdagssporet og så videre.

Ikke planlegg datoer

Hvis du ønsker å hoppe over bestemte datoer, tilbyr Auto Post Scheduler deg akkurat det alternativet du trenger. De Ikke planlegg datoer alternativet vist ovenfor lar deg velge hvilke datoer du ikke vil planlegge innlegg. Plugin støtter følgende formater: d-m-Y (f.eks. 17-06-2019), d-m (f.eks. 17-06), M (f.eks. 06) og d (f.eks. 17. hver måned).

Kvalifiserte poststatuser

Deretter kan du enkelt velge poststatusen du vil sjekke. Du har Utkast, i påvente og publisert legg inn statuser du skal velge fra. Hvis du velger utkast, innlegg med utkast til status vil bli sjekket for publisering. Hvis du velger Avventer, ventende innlegg vil bli sjekket for innlegg. Og hvis du velger publisere, publiserte innlegg blir sjekket for gjenvinning.

Ekstra resirkuleringsinnlegg

Mot bunnen får du flere alternativer som hjelper deg å kontrollere hvordan du resirkulerer innleggene dine som vist over.

Alternativer for feilsøking og logging

Hapo chini kabisa (som betyr helt nederst), har du alternativer for logging og feilsøking, som er nyttige når du feilsøker. Se bilde under.

Lagre alternativene

Når du har valgt de ønskede alternativene, klikker du bare på Oppdateringsalternativer knappen som vi markerer nedenfor.

lagre alternativer for automatisk postplanlegger

Aktivering av automatisk postplanlegging

Til slutt, og forutsatt at du ikke har aktivert Auto Post Scheduler, klikker du på Aktiver automatisk postplanlegging knappen som vist nedenfor.

Når du har aktivert plugin-modulen Auto Post Scheduler, bør du se detaljene vi markerer i screengrab nedenfor.


Som vi har lært her i dag, er masseplanlegging av WordPress-innlegg et stykke kake. Alle som kan installere en WordPress-plugin, kan sette opp Auto Post Scheduler og starte bulkplanlegging av WordPress-innlegg som en proff. Nå trenger du bare å huske å lage innhold!

Planlegger du WordPress-innleggene dine på en annen måte? Eller har du spørsmål eller forslag? Del med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor.

Merk: Dette innlegget er oppdatert for å markere Plugin for automatisk innleggsplanlegging. Det originale innlegget fra 2015 brukte utkastet til planleggingsprogrammet som ikke lenger støttes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me