Hvordan personalisere WooCommerce for dine mest verdsatte kunder

Som bedriftseier er hver kunde spesiell. For på slutten av dagen, a kunde = inntekt. Men ut av kundene dine, bør du være i stand til å identifisere de som sitter over resten.


Dette er ikke dine engangskjøpere. Dette er kunder som enten kjøper i bulk, er en kilde til gjentatte inntekter eller påvirker henvisninger til å komme din vei. La oss kalle dem dine mest verdsatte kunder – for det er de vel! De kan øke gevinstgrafen din eksponentielt gitt, du holder dem lykkelige.

Så hvordan skal du gjøre det? Du er i ferd med å finne ut av det!

Personaliserte meldinger

En sikker brann-trend som tar seg opp i år er smart innhold! Hva er smart innhold spør du? Det er innhold som er tilpasset kundens behov.

Smart innhold sysselsetter dynamisk innhold å vise meldinger, oppfordring til handlinger osv. i stedet for det kjedelige gamle statiske innholdet. Dette gir brukeropplevelsen. Dine mangeårige kunder ville sikkert være fornøyde hvis innhold appellerte til dem direkte.

“Det er kjent at personalisert innhold gir bedre resultater enn generisk innhold, fordi det appellerer til kundens følelser.”

Her er et eksempel.

Tilpasset velkomstmelding fra kunder

I stedet for en generell “Hei der” -melding, fungerer “Hallo {kundenavn}” bedre. Det er verktøy som kan hjelpe deg med å identifisere de verdsatte kundene dine og vise slikt skreddersydd innhold til dem.

Tilpassing i WooCommerce-butikken din, og personalisering vil også omfatte visning anbefalte produkter basert på kjøps- eller nettleserloggen.

WOOCOMMERCE TECH TIPS # 1

Hvordan kan du gjøre å legge til personlig innhold i WooCommerce Store?

Spesielle priser

Ganske åpenbart er det ikke? Alle liker en god avtale. Men mer enn at alle liker å føle seg spesielle.

Det fungerer slik: å kjøre en storbredsrabatt kan hjelpe deg med å forbedre salget, men tilby spesielle priser til visse kunder vil fortsette å komme tilbake til deg for mer.

Toppkundene dine ønsker å vite at det er verdi i å kjøpe fra deg. Og du kan forsterke denne tanken ved å tilby dem personaliserte priser. Det er to måter å gjøre dette på:

  1. Mengdebasert pris: fungerer perfekt for grossistkjøperne. Mer besparelse for kunder som kjøper en større mengde produkter
  2. Prisnivå for medlemsnivå: for dine lojale kunder. Jo høyere medlemsnivå, jo mer rabatt

Rollebaserte priser

WOOCOMMERCE TECH TIPS # 2

Du kan sette opp kvantitetsbasert prising eller kunde / gruppe / rollebasert pris ved å bruke:

Tilbud og rabatter

WooCommerce lar deg angi salgspriser og til og med planlegge salg. Men gå et skritt foran dine spesielle kunder og lag personlige tilbud på bursdager eller merkedager.

En spesiell e-post eller handlekreditt på bursdagen kan være en god idé!

WOOCOMMERCE TECH TIPS # 3

Dette kan oppnås ved hjelp av en e-postmarkedsføringsprogram som:

Forsendelsesfordeler

Hørt om Amazon Prime? Ringer en bjelle øyeblikkelig gjør det ikke. Amazon Prime tilbyr en dag frakt til sine fremste kunder. Hvorfor det? Det er fordelen de får for å være (lojale) butikkmedlemmer.

Det er ikke så mye som tilpasning av handleopplevelsen like mye som å tilby en fraktkostnad fordel for å være lenge kunder eller forretningspartnere.

Som en alternativ idé kan du gi fraktrabatter basert på medlemsnivået. Men mest av alt, sørg for at du sender i tide for å holde de mest verdsatte kundene fornøyde!

WOOCOMMERCE TECH TIPS # 4

Personlige forsendelsespriser kan oppnås ved å bruke:

  • WooCommerce Advanced Shipping: for å angi betingede fraktrabatter

Lojalitetsfordeler

“I gjennomsnitt er lojale kunder verdt opptil ti ganger så mye som deres første kjøp.”

SUMO Reward Points-plugin

Hvis du driver en e-handelsbutikk, er en av de mest verdifulle eiendelene dine eksisterende kundegrunnlag. Tross alt er det bevist at det er mer sannsynlig at eksisterende kunder vil kjøpe fra deg enn førstegangskjøpere. Med dette i bakhodet, hvis du kan holde din eksisterende kundebase fornøyd, bør eCommerce-butikken din trives – selvfølgelig er dette langt lettere sagt enn gjort!

Det er mange måter å beholde en kunde på, og en av de beste strategiene er å innføre en lojalitetsordning. Hvis dette er noe du ønsker å implementere, sjekk ut SUMO Reward Points-pluginen, som er tilgjengelig for $ 49. Du kan integrere den med WooCommerce, og pluginen er kompatibel med alle WooCommerce-støttede temaer.

SUMO Reward Points lar deg dele ut lojalitetspoeng på flere måter. Den mest åpenbare måten er selvfølgelig når en kunde foretar kjøp fra butikken din. For eksempel kan du tilby et belønningspunkt for hver $ 1 brukt, og pluginen lar deg spesifisere pengeverdien til hvert poeng. Utover å kjøpe, kan du oppmuntre besøkende til å utføre visse handlinger ved å tilby lojalitetspoeng. Du kan tilby poeng for en sosial andel, legge igjen en anmeldelse, henvise en venn eller registrere deg for en konto hos deg. Igjen kan du spesifisere hvor mye belønningen er for hver av disse handlingene. Med SUMO kan du til og med prøve å generere litt buzz på sosiale medier ved å gi bort lojalitetspoeng som en del av en konkurranse (enten per oppføring, eller for vinneren).

Besøkende kan deretter løse inn lojalitetspoengene i kassen for å få penger på kjøpet. Du kan også spesifisere minimum / maksimum antall poeng som skal innløses ved ett kjøp. Hvis du vil gi kundene dine en grunn til å fortsette å kjøpe fra deg over konkurrenter (annet enn å tilby en god service!), Kan det være veldig effektivt å innføre en lojalitetsordning.

Kundeservice

Dine mest verdsatte kunder fortjener spesiell oppmerksomhet. De skal ha en lojalitetsfordel for å være tilknyttet deg så lenge. I tillegg til rabatter, eller til og med gratis reklamemateriell, gir førsteklasses kundeservice. Som en del av denne tjenesten kan du også sende dem produktopplæringsvideoer eller vert produktopplæringsseminarer for produkter de kjøper.

WOOCOMMERCE TECH TIPS # 5

Personlig kundeservice kan legges til ved å bruke:

Gratis kampanje

En strategi som garantert gjør en kunde fornøyd, men likevel helt gratis, er markedsføring av deres merke på nettstedet ditt.

Av med historien deres på bloggen din, eller legge til et kundeintervju, kan få dem til å føle seg spesielle og også få litt trafikk på veien. Ikke bare kan dette komme dem til gode, det kan også vise andre kunder at du bryr deg; forbedre din generelle merkeoppfatning.

BONUSTIPS

Uttalelser fra kunder om produktene dine kan legges til funksjonen. En liten bit av egenreklame har aldri skadet noen nå! :-p

Ende opp

Enten det er personlige meldinger eller priser, ved å bruke slike taktikker får kundene til å føle seg viktig. Og det er ikke poenget?! Det handler om å gi kunder beskjed om at du verdsetter dem.

Disse strategiene er ganske enkle å implementere, og har langsiktige fordeler. Når du har gjort en bevisst innsats for å implementere dem, vil de verdsatte kundene dine føle seg gode … og det vil også gjøre at du føler deg bra! ��

Har du flere ideer du vil ha lagt til her? Kommentarseksjonen er åpen for diskusjon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me