Hvordan annonsere og markedsføre WordPress-nettstedet ditt

Hver gang folk tenker på markedsføring utenfor stedet, kommer øyeblikkelig markedsføring via e-post til tankene. Men bortsett fra å opprette en dynamisk e-postkampanje, hva annet kan du gjøre for å markedsføre WordPress-nettstedet ditt utenfor nettstedet?


I denne artikkelen ser vi på en rekke off-site teknikker som du kan implementere online og offline, for å hjelpe deg med å nå et bredere publikum og drive trafikk til WordPress-nettstedet ditt. Fra gjestepostering og podcast hosting, til en rekke strategier for sosiale medier, lokal annonsering og deltakelse på arrangementer personlig, forhåpentligvis vil du finne noen tips her som hjelper deg å markedsføre nettstedet.

Skriv gjesteposter

Gjestepost er en flott måte å markedsføre ditt WordPress-nettsted utenfor nettstedet. Gjestepost er når du publiserer et av dine egne innlegg på andres nettsted. Selv om det ofte er gratis, vil du få biografen din med en lenke til nettstedet ditt som vises under artikkelen. Derfor vil ikke bare artikkelen din hjelpe deg med å nå et nytt publikum, det skal også føre trafikk til nettstedet ditt.

For å starte gjesteoppslag, kontakt nettsteder i en lignende nisje som ditt eget nettsted, samt din direkte konkurranse. Leserne på dette nettstedet er din målgruppe, og det er disse menneskene du vil prøve å nå med gjestepostene dine.

Når du skriver et gjestepost, selv om du gir bort innhold gratis, må artiklene dine fortsatt være av høyeste standard. Velg emner som er interessante, unike og hjelper leserne med å løse et slags problem. Leserne vil avgjøre om nettstedet ditt er verdt et besøk basert på verdien og kvaliteten på gjesteposten, så sørg for at du imponerer dem.

Vises på Podcasts

Podcasts

Å vises som gjest på podcastene til andre nettsteder er en annen måte å nå et bredere publikum og få trafikk til nettstedet ditt. Igjen, må du gå ut av din måte å kontakte en rekke forskjellige nettsteder for å spørre om du kan snakke på podcastene deres. Forsikre deg om at disse podcastene på noen måte er relevante for din nisje, så publikum du henvender deg er ditt målmarked.

Du kan bli bedt om å være vertskap for en podcast eller være en intervjuet gjest. Uansett, planlegg nøye hva du skal si, og sørg for at visdommen du gir er verdifull for de du prøver å appellere til. Det er også viktig at personligheten din kommer over i podcasten. Dette vil hjelpe besøkende å få kontakt med deg på et emosjonelt nivå, og øke sjansene for at de besøker nettstedet ditt.

Før du samtykker i å snakke i en podcast, må du sjekke at produsenten er glad for at du kan markedsføre nettstedet ditt og dele nettstedets webadresse med lytterne. Hvis det er mulig, oppgi noe innhold (på nettstedet ditt) som støtter emnet for podcasten og er nyttig for publikum. Du kan deretter dele URLen for det ekstra innholdet på podcasten, og oppmuntre lytterne til nettstedet ditt.

Lag din egen podcast

itunes

Å lage din egen podcast og liste den på iTunes er en annen fin måte å markedsføre nettstedet ditt. Du kan enkelt lage en podcast med WordPress. Millioner av mennesker laster ned fra iTunes, så også å legge til podcasten (eller serien med podcaster) her vil gi nettstedet ditt mulig eksponering for et stort publikum.

Under podcasten din kan du støtte nettstedets innhold og forklare hvorfor lyttere bør besøke nettstedet ditt. Bare ikke overdriv. Ingen vil høre på en podcast som alle er reklame og ingen substans. Lag podcaster basert på interessante og nyttige emner, alltid relatert til nettstedets nisje. Hvis publikummet ditt er imponert over det de hører, er det mer sannsynlig at de sjekker ut nettstedet ditt.

Omtaler og rangeringer er et viktig aspekt for å gjøre det stort på iTunes. Jo mer positive anmeldelser du har, desto mer sannsynlig er målgruppen din å laste ned podcasten, selv om de aldri har hørt om deg eller nettstedet ditt før. For å bygge opp ditt antall anmeldelser, på slutten av hver podcast minne lytterne dine om å gi deg en anmeldelse.

Vær til stede på sosiale medier

Buffer

Å være konstant til stede og engasjert på sosiale medier er en effektiv måte å bygge opp din sosiale fansbase på. Det er følgende du kan dele innholdet ditt med og markedsføre nettstedet ditt til.

For det første må du identifisere hvor publikum henger med. Gjør deretter de sosiale mediekanalene til fokus. Bruk tid hver dag på å like og dele andres innlegg. Følg andre i din nisje, og kommenter bildene deres. Og legg ut relevante artikler og innhold fra WordPress-nettstedet ditt.

Ved hjelp av et automatisert verktøy som Buffer gjør det mulig for deg å være aktiv på sosiale medier, selv når du sover. Du kan automatisk dele WordPress-innlegg med Buffer ved å planlegge artiklene dine på forhånd for å bli publisert når som helst på dagen eller natten. Buffer lar deg også administrere alle sosiale mediekontoer fra ett instrumentpanel, og spare deg for tid på å logge inn og ut av forskjellige kontoer, og bidra til å holde din sosiale strategi godt organisert.

Lag en Facebook-side

Facebook-side

EN Facebook-side å markedsføre virksomheten din er en fin måte å skape et engasjert samfunn rundt nettstedet ditt. Ettersom Facebook fremdeles er den største av sosiale medieplattformer, med over 2 milliarder månedlige brukere, er en Facebook-side ganske mye et must.

En vellykket Facebook-side skal kontinuerlig oppdateres med interessant og nyttig informasjon. Still og svar på spørsmål, og oppmuntr folk til å legge ut på siden din og diskutere en rekke problemer. Forsikre deg om at siden din inneholder lenker til nettstedet ditt, og gjør det så enkelt som mulig for dine Facebook-følgere å besøke WordPress-nettstedet ditt.

For å få de beste resultatene på Facebook bør du vurdere å betale for å markedsføre siden din. Facebook-annonser er enkle å sette opp og hjelper deg med å sikre at innleggene dine er målrettet mot nye potensielle følgere, samt når de nåværende følgere. Du kan også konfigurere remarketing og markedsføre siden din til de som allerede har besøkt nettstedet ditt, men som ikke har fulgt deg på Facebook ennå.

Når du har bygd et sterkt følgende på Facebook har du en aktiv plattform der du kan dele innholdet på nettstedet ditt, markedsføre nettstedet ditt og markedsføre dine tjenester og produkter. Husk imidlertid at siden din trenger å øke verdien til leserne. Ikke gjør siden din for salgsfremmende eller salgsbasert, da den vil miste følgere.

Kjør konkurranser på sosiale medier

Å løpe konkurranser på sosiale medier er en fin måte å få merkevaren din delt med et bredere publikum og annonsere nettstedets innhold eller produkter. Facebook egner seg spesielt godt til konkurranser, og jeg er sikker på at du har sett mer enn et par konkurranser som blir delt av vennene dine.

En Facebook-konkurranse er enkel å organisere. Bare opprett et innlegg som inneholder et bilde av hva som kan vinnes. Facebook-seere må da like siden din og dele innlegget ditt for å delta i konkurransen. Dette vil resultere i nye følgere og vil bidra til å markedsføre nettstedet ditt.

For å komme i gang, må du først velg en premie å gi bort. Jo hyggeligere pris jo bedre, og generere mer interesse for konkurransen. Sørg imidlertid alltid for at det er relevant for din WordPress-nettstedets nisje, og at du har råd til en slik gave. Du bør gjøre litt research angående gaver i ditt område. Noen land, stater og / eller byer har lover om premieverdier. For eksempel, i USA vil en premie til en verdi av $ 600 eller mer kreve at du sender prisvinneren en 1099-Misc form på slutten av året for å inkludere i skatten.

Når du har valgt en pris, må du layout reglene. Dette inkluderer inkluderer å identifisere premien tydelig, og det er verdien, giveaway varighet, oppføringsmetoder, hvem som kan delta, hvordan vinneren vil bli valgt og tekniske problemer (hvordan du vil håndtere duplikatoppføringer, strømbrudd, naturkatastrofe osv.). Hvis du bruker en tredjepartstjeneste som Rafflecopter, de har en regler / vilkår generator som gjør denne juridiske biten mye enklere.

Neste trinn er å ta et vakkert fotografi av prisen. Et attraktivt og iøynefallende fotografi vil bidra til å fange folks oppmerksomhet, og oppmuntre dem til å delta i konkurransen, som siden din og dele innlegget ditt.

Til slutt, etter en angitt tidsperiode, må du gjøre det kunngjør vinneren. Gjør mye av dette, for å minne dine Facebook-tilhengere om konkurransen du har kjørt, og fortsette markedsføringen til nettstedet.

Lag din egen YouTube-kanal

YouTube

Å lage din egen YouTube-kanal er en annen effektiv måte å markedsføre ditt WordPress-nettsted utenfor nettstedet. Fem milliarder videoer blir sett på YouTube hver dag, så det er en flott plattform å bruke for å hjelpe deg med å nå et nytt marked, samt drive trafikk til nettstedet ditt.

For å lage din egen YouTube-kanal, registrerer du deg og legger til nødvendig informasjon. Dette inkluderer å gi kanalen din et navn, laste opp nettstedets logo til kanalen din, skrive en beskrivelse og legge til lenker til nettstedet ditt og sosiale mediekanaler.

Det kan være tidkrevende å produsere videoer for YouTube-kanalen din. For å spare tid på å oppfinne hjulet igjen, prøv å generere innhold du allerede har lagt ut på nettstedet ditt i tekstform. Dette vil sikre at innholdet er relevant for den type publikum du vil koble deg til, i tillegg til at du ikke brenner deg ut.

Det er mye du kan gjøre for å oppmuntre YouTube-kanal seerne til å besøke nettstedet ditt. Skriv en beskrivelse for hver video, med en oppfordring til handling og nettstedets adresse. Diskuter innhold fra nettstedet ditt i videoen din, og del en nettadresse til en side der seerne kan lese mer. Og benytt deg av YouTube-er kort, som lar deg legge til notater til hver video som viser lenker til ditt WordPress-nettsted.

Delta på arrangementer

Wordcamp

I tillegg til online er det mange offline aktiviteter du også kan delta i for å markedsføre WordPress-nettstedet ditt. Wordcamps er en flott mulighet til å møte likesinnede og hjelpe deg med å få navnet og merkevaren din kjent blant WordPress-samfunnet. Når folk har møtt og gjort en emosjonell forbindelse med deg, er det mye mer sannsynlig at de husker, besøker og til og med anbefaler nettstedet ditt til andre i fremtiden. Lokale møter eller bransjekonferanser er andre gode markedsføringsmuligheter som kan være fruktbare.

Vurder lokal reklame

Hvis du har en fysisk butikk eller lokaler, kan lokal annonsering av virksomheten og nettstedet ditt være givende. Vurder å annonsere i lokalradioen, eller i lokale aviser eller magasiner. Sponsing av et arrangement eller et lokalt idrettslag kan også være en god måte å markedsføre virksomheten din og drive trafikk til ditt WordPress-nettsted.

Pakk inn

Ikke alle markedsføringsmetoder utenfor stedet som er nevnt i denne artikkelen vil være passende for nettstedets nisje. Velg teknikkene du synes passer best med ditt WordPress-nettsted. Lag deretter en handlingsplan for å få hver strategi til å fungere for deg. Lykke til!

Hvilke strategier vil du bruke for å markedsføre WordPress-nettstedet ditt utenfor nettstedet? Del gjerne tankene dine i kommentarene nedenfor …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me