WordPress har så senket oppføringsfeltet for nettpublisering at du kan opprette en hvilken som helst type nettsted i løpet av tiden det tar å gå tur med hunden din. Elsker du ikke eller eier en valp? Vel, du kan opprette et hvilket som helst WordPress-nettsted, inkludert et sosialt nettverk, i tiden det tar å ta en kaffe på Starbucks.


På noen måte antar vi at du allerede har en forretningsplan, fordi den vil være nyttig som vi så hvordan du bygger en frilansvirksomhet ved hjelp av WordPress. Annet enn det, trenger du et par andre ting for å sette opp det sosiale nettverket.

Det du trenger

  • WordPress åpenbart – Installert lokalt eller på webserveren din
  • En sosialt nettverk plugin – Vi vil liste opp noen av de beste WordPress plugins for sosiale nettverk som det er; bare velg en som kiler fancy
  • Et sosialt nettverk WordPress-tema – Mens du kan bruke et hvilket som helst WordPress-tema, anbefaler vi å gå med et sosialt nettverkstema som vil gjøre jobben din enklere

Klar? Alrighty mate, her går vi.

WordPress

Vi handler alltid om WordPress, og i dag ser vi på hvordan vi kan bøye plattformen for å skape, drive og administrere et av et slags sosialt nettverk du vil være stolt av.

Første ting først. For å glede deg over denne guiden, må du ha minst en forekomst av WordPress som kjører enten lokalt eller online. Jeg har nettopp installert en fersk kopi av WordPress på et underdomen fordi webhotellet mitt, Bluehost, støtter WordPress-hurtiginstallasjoner via Mojo Marketplace.

Bortsett: Hvis du lurer på, er jeg fremdeles med Bluehost også etter at jeg ble hacket fordi de tilbød å kjøpe meg kake og tok seg tid til å be om unnskyldning for dårlig støtte. Hva? Jeg er ikke en som gir nag, og jeg vil gjerne se deg si nei til gratis kake. Vel, alle fortjener en ny sjanse, ikke sant?

La installasjonen være i gang, og la oss legge til muligheter for sosiale nettverk fordi – så kraftig som WordPress er – ikke kommer med de nødvendige funksjonene vi trenger for å drive et fullverdig sosialt nettverk. Har imidlertid ingen frykt, vi vil bare bruke noen av følgende plugins for sosiale nettverk.

WordPress Plugins for sosiale nettverk

Denne delen vil hjelpe deg å velge den perfekte plugin-en for sosiale nettverk på nettstedet ditt. La oss starte med den populære …

Buddypress

Buddypress-plugin-wordpress

Kort sagt, BuddyPress-plugin “… hjelper deg å kjøre alle slags sosiale nettverk på WordPress, med medlemsprofiler, aktivitetsstrømmer, brukergrupper, meldinger og mer.” Det er 100% gratis, så ja, gjør deg klar til å ha det moro uten å avskalde en mynt.

Med over 100K + aktive installasjoner og en flott brukervurdering på 4.0 / 5.0, er BuddyPress ganske den sosiale nettverksmotoren du trenger. Plugin-en er enkel å integrere, men hvis du noen gang sitter fast, kan du gjerne dra nytte av det enorme BuddyPress-samfunnet som er klart til å støtte deg.

Det er virkelig “et sosialt nettverk i en boks”, denne pluginen, med alle funksjonene du trenger for å lage din spesifikke nettverkstype. Og hvis det ikke er nok, har du et bredt spekter av utvidelser til disposisjon for å snu det sosiale nettverket uansett hvilken måte du måtte ønske deg.

Hvis du vil gjerne ta veien mindre reist, kan du bygge ditt WordPress sosiale nettverk akkurat slik du ser for deg det takket være BuddyPress Theme Development eBook tilgjengelig via BuddyPress.org.

Installerer BuddyPress

Å sette opp BuddyPress er et stykke kake. Det er like enkelt å konfigurere alternativene og tilpasse det sosiale nettverket. Den virkelige kickeren er å få folk interessert i nettverket ditt, men bekymre deg ikke, hvordan du kan få mer trafikk til nettstedet ditt kan hjelpe deg.

Ved siden av, logg inn på WordPress adminområdet ditt og naviger til Plugins -> Legg til nytt. På neste skjermbilde, slå opp “BuddyPress” ved hjelp av søkefeltet, og trykk på Installere nå knapp. Da er det bare å aktivere BuddyPress når den er installert.

Mindre BuddyPress-konfigurasjoner

Navigere til Innstillinger -> Permalinks og sett alternativet til Innleggsnavn. Navigere til Innstillinger -> BuddyPress for å konfigurere alternativene slik du anser det passer. Du kan også aktivere alle modulene du trenger på denne siden. Navigere til Utseende -> Menyer  å lage menyer. For å berike nettverket ditt, kan du få tilgang til flere BuddyPress-moduler ved å navigere til Utseende -> Widgets. 

Fra dette tidspunktet bør du kunne bygge ditt sosiale nettverk uten problemer. Hver funksjon du trenger, er tilgjengelig i form av en plugin, legge til eller utvidelse, så ikke nøl med å sjekke online når du sitter fast eller trenger. Start søket på BuddyPress-plugin-repository og fora.

HaloSocial

wordpress-halosocial-plugin

Ganske interessant plugin for sosiale nettverk for WordPress dette er. HaloSocial er ikke bare en skjønnhet, men også et bevis på at WordPress-elskere er klare til å strekke plattformen langt utenfor fantasien. Hva kan jeg si? HaloSocial er ganske enkelt i en klasse for deg selv du må se den for å tro.

Fra fantastiske hjemmetidslinjer, profiler, medlemmer, hendelser, grupper, sidekategorier og rubrikkannonser blant andre funksjoner, gir HaloSocial deg kraften du trenger for å bygge et sosialt nettverk ut av drømmene dine. Og akkurat som Facebook, vises et hoverkort med brukerens grunnleggende informasjon når du muser over et profilbilde:

how-to-create-a-sosialt-nettverk-med-wordpress-halosocial-popup

Se Kates hoverkort?

Det er et flott støtteforum for å hjelpe deg når du sitter fast. Annet enn det, tilbyr HaloSocial tre prispakker: en gratis startpakke med grunnleggende funksjoner, en $ 99 Professional-pakke med noen ekstra funksjoner, og en $ 149 byråspakke med et komplett spekter av funksjoner. Vær klok og velg den pakken som passer din bedrift best.

Peepso

wordpress-peepso-plugin

Så har vi Peepso, en topp moderne og moderne sosialt nettverk plugin som utviklerne ga ut for å konkurrere med BuddyPress. Til høyre for flaggermusen har Peepso et rent og moderne design som skiller seg ut uten å bruke et spesialisert tema.

Når du har installert dette sosiale nettverkstillegget, legger det til et nytt menypunkt “Peepso” til WordPress-adminmenyen. Det er via dette nye menyelementet du konfigurerer det sosiale nettverket uten å svette.

Som standard oppretter Peepso seks sider, nemlig Hjem, Aktivitet, Medlemmer, Brukerprofil, Gjenoppretting av passord og Registrering av nettsteder. På toppen av det kommer Peepso med et intuitivt instrumentbord og et par søte funksjoner som gjør pluginen verdt å sjekke ut.

Peepso er lett, har en rating på 4.4 / 5.o, og med alle funksjonene du har til rådighet, kan du bygge et sosialt nettverk rett innenfor WordPress-nettstedet ditt i løpet av sekunder. Selskapet tilbyr en premiumplan med flere funksjoner, så ikke føl deg holdt tilbake av de noe begrensede funksjonene i gratisversjonen.

WP Symposium Pro Social Network Plugin

wp-symposium-pro-plugin

Sist, men ikke minst, har vi WP Symposium Pro Social Network Plugin, som leveres med en kul vurdering på 4.4 / 5.0. Ifølge deres WordPress.org-side er WP Symposium “… den ultimate sosiale nettverksplugin for WordPress.” Hvor sant er dette?

Funksjonene inkluderer aktivitetsvegger, profiler, e-postvarsler, fora, kortkoder, kart, venneforbindelser, chat, profilsikkerhet, bilde / videovedlegg, gallerier og en varslingslinje bare for å holde denne listen kort. Programtillegget leveres med omfattende dokumentasjon og videoer for å hjelpe deg med å konfigurere enkelt og raskt. Du trenger virkelig ikke dokumentene siden WP Symposium er enkelt å installere, konfigurere og bruke.

Etter å ha installert er det bare å navigere til WPS Pro -> Oppsett på din WordPress admin-meny for å konfigurere det sosiale nettverket. I tillegg er dette sosiale nettverk-plugin-kompatibelt med de fleste WordPress-temaer og plugins, er enkelt å tilpasse og støtter flere språk.

Mitt valg: Av de fire programtilleggene som er skissert over, ville jeg gå med BuddyPress eller Peepso, selv om sistnevnte krever noen økonomiske investeringer for å låse opp noen funksjoner. BuddyPress, derimot, kommer med en god del gratis plugins, som er et stort pluss. Mitt tredje og fjerde valg ville være WP Symposium og HaloSocial i den rekkefølgen. Det er en annen plugin, kjent som WP Mingle, men forfatterne har ikke oppdatert det på mer enn to år, så det ville jeg ikke berøre.

Nå som vi har plugins vi trenger for å drive det sosiale nettverket, hva med å se på noen få WordPress-temaer laget spesielt for sosiale nettverk. Kul? OK, la oss gjøre dette.

Mingle – WordPress-tema med flere formål

how-to-create-a-sosialt-nettverk ved hjelp av-wordpress-mingle-tema

Hvis du oppretter ditt sosiale nettverk ved hjelp av BuddyPress, må du ha Mingle ved din side for funksjonene og den enorme estetiske verdien. Mingle ble brakt til deg av Parallelus, en eliteforfatter, og er laget spesielt for BuddyPress-plattformen på toppen av frakt med en lang liste med fantastiske funksjoner.

Du får alt fra en utrolig fleksibel dra-og-slipp-utformingsbygger, kontaktformularbygger, sidefeltgenerator, ren HTML5 + CSS3, SEO-vennlig kode, blogger, portefølje, lysbildefremvisning og kortkoder blant andre funksjoner. Mingle har over 5 000 glade kunder, en kjøpervurdering på 4,31 / 5,00 og koster bare $ 64 dollar. Det er verdt hver krone.

Hilsen responsiv WordPress + BuddyPress Theme

how-to-create-a-sosialt-nettverk ved hjelp av-wordpress-hilsen-tema

Etter å ha sjekket Salutation, kan vi trygt si at Parallelus har en god følelse av design når det gjelder sosiale nettverk WordPress-temaer. For det første er hilsen 100% responsiv, noe som betyr at ditt sosiale nettverk vil se bra ut og prestere bra på forskjellige enheter til tross for skjermstørrelse.

I tillegg kommer Salutation med kule funksjoner som Slider Revolution, dra og slipp layout manager, ubegrensede fargevalg, full lokaliseringsstøtte, popup-påloggingsskjema, enkelt tilpasses, blogger, widgets, et intuitivt admin-område, sidefeltgenerator, porteføljer, alle BuddyPress-funksjoner og snarveier blant andre.

Hilsen er kompatibel med BuddyPress 1.5 og nyere, WordPress 4.3+ og større nettlesere. Den har en kjøperrangering på 4,50 / 5,00 og selger til $ 64 dollar. Prøv demoen for en følelse av denne skjønnheten.

Woffice – Intranett / Extranet WordPress Theme

how-to-create-a-sosialt-nettverk ved hjelp av-wordpress-woffice-tema

Få temaforfattere får det riktig når de har tenkt å lage nisjespesifikke WordPress-temaer. Men ikke 2Fwebd, maktelite-forfatteren bak Woffice, et sosialt nettverk WordPress-tema ute av denne verden.

Det er så mange flotte ting som skjer for dette temaet du umiddelbart vil bli forelsket. Fra sin flerbruksfunksjonalitet, et bredt spekter av funksjoner, høye standarder for koding, regelmessige oppdateringer og god støtte for å nevne noen få. Du kan bruke Woffice til å lage sosiale nettverk, intranett, ekstranett eller lokalsamfunn for skoler, arbeidsplassen din, bedrifter og offentlige etater blant andre.

Funksjonene inkluderer det komplette BuddyPress-nettverket, Wiki, filbehandling, Font Awesome-ikoner, chat og meldinger, fora, Google-skrifter, responsivt design, demoinnhold, dokumentasjon, videoopplæringer, kalender, kortkoder, bbPress, WMPL-støtte, Trello-integrasjon, brødsmuler, ren kode, ubegrensede sidefelt, egendefinerte widgeter, tilpasset påloggingsside og e-handel blant andre.

Woffice har en imponerende kjøperrangering på 4,88 / 5,00 og koster bare $ 64 dollar. Dette temaet er kompatibelt med den nyeste versjonen av WordPress og alle moderne nettlesere.

Serpent – Responsive Social Network Theme

how-to-create-a-sosialt-nettverk ved hjelp av-wordpress-slange-tema

For et navn på et tema! Er den så elegant, fleksibel og smidig som krypdyret den er oppkalt etter? Med flere funksjoner enn du sannsynligvis noensinne vil trenge, er Serpent et av et slags WordPress-tema designet for å ta nettstedet ditt til neste nivå. Dette er den typen tema du vil ha fra ordet gå; du kan rett og slett ikke gå galt med denne babyen.

Hvilke funksjoner kan du forvente? Cosmothemes – eliteforfatteren bak Serpent – presenterer funksjoner som responsiv layout, Facebook-stil som knapp på innlegg, lightbox-pålogging og registrering, tastaturnavigering, innsending av front-post innlegg, brukerprofiler, verktøytipshjelpere, Facebook-kommentarer, lysbildefremvisning, sosiale medieikoner, et kraftig administrasjonsområde, sidefelt, widgets og rullegardinmenyer blant andre.

Serpent har en kjøperrangering på 4.43 / 5.00, og bare for $ 49 dollar kan du få denne skjønnheten til å fungere for deg dag og natt. Prisen inkluderer fremtidige oppdateringer og 6-måneders support også.

UnitedCommunity – BuddyPress Theme

how-to-create-a-sosialt-nettverk ved hjelp av-wordpress-united-community-tema

Farge, varme og energi er veien for UnitedCommunity, et funksjonsrikt WordPress-sosialt nettverkstema av Diabolique, en respektabel eliteforfatter. Først publisert 2. september 2015, er UnitedCommunity et relativt nytt tema (i skrivende stund) som pakker ganske mye trøkk.

Viktige funksjoner inkluderer en iøynefallende, unik og responsiv design, over 40 indre sider, live chat, widget-klar forside, enkel å installere og konfigurere, WooCommerce-kompatible, tilpassede widgeter, popup-varsler, WPML-klare, Google-skrifter, rullegardinmenyer , Blankett for kontaktskjema 7 og jQuery Murverk. Du kan få UnitedCommunity bare for $ 64 dollar.

Klein – A Nitty Gritty Community Theme

how-to-create-a-sosialt-nettverk ved hjelp av-wordpress-klein-tema

Hvis du leter etter det perfekte WordPress-temaet for ditt sosiale nettverk, må du ikke se lenger; Klein har ryggen dekket. Gi brukerne den ultimate sosiale nettverksbehandlingen med et bredt spekter av funksjoner som lover en eneste ting; god brukeropplevelse.

Brukerne dine kan sende ubegrensede meldinger, dele hendelser, legge til forbindelser, diskutere ideer i fora og lage vakre brukerprofiler. Du kan dra nytte av Kleins WooCommerce-evne til å selge produkter til medlemmer av nettverket ditt. Annet enn e-handelsplattformen, støtter Klein WordPress 4.4, bbPress og BuddyPress og gir deg all kraften du ønsker å transformere WordPress-nettstedet ditt til et aktet sosialt nettverk..

Andre funksjoner inkluderer Visual Composer Page Builder, tilpassede farger, Revolution Slider, WPML-klar, responsiv design, intuitivt adminpanel, SEO-klar kode, 6 forskjellige overskrifter + oppsett, sosiale medier pålogging, 1000+ fontikoner og varsler bare for å nevn noen få. Klein er av dunhakdis, en eliteforfatter, har en kjøpervurdering på 4.55 / 5.00 og koster bare $ 59 dollar.

Andre hensyn

Å lage et kraftig sosialt nettverk med WordPress handler ikke bare om å velge en plugin og et tema. Du må huske på ting som WordPress hosting og promotering av nettsteder. Likevel, føl deg fri til å leke med plugins vi nettopp delte for å få tak i hvordan hver fungerer, men bare ta deg til rette for en som tilfredsstiller dine ønsker.

Sluttnotat

Det er ikke utfordrende å opprette et sosialt nettverk med WordPress slik vi har sett her i dag. Alt du trenger er en flott plan, en plugin for sosiale nettverk og et kompatibelt tema. Husk at du kan velge hvilket som helst tema og tilpasse det etter din smak, men sosiale nettverkstemaer sparer deg for tid mens du tilbyr flere alternativer.

Har du spørsmål? Forslag kanskje? Har vi utelatt noe? Del gjerne med oss ​​i kommentarene. Skål for din suksess!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me