Du, min venn, og jeg er heldige som lever i tiden og tiden med responsiv webdesign. Selv uten å se hardt ut, kan du se den omfattende spredningen – i markedet – av webapplikasjoner som tilpasser seg størrelsen på våre forskjellige enheter.


Den samme webapplikasjonen vil se helt annerledes ut på forskjellige skjermstørrelser, noe som har banet vei for nye og dynamiske måter å nå ut til kunden uavhengig av deres enhet.

I dag kan du gi brukerne dine en flott opplevelse på WordPress-nettstedet ditt, enten de ser det på en smarttelefon, nettbrett, phablet, desktop eller en hvilken som helst annen enhet de har.

For en stund tilbake måtte online-gründere slite med å presse mammut nettsteder til de små skjermene på mobile enheter. Problemet ble nesten løst da noen introduserte ideen om å lage separate mobilvennlige versjoner av desktop-nettsteder.

Dette var greit en stund til det oppsto problemer. For det første visste ikke søkemotorer hva de skulle gjøre med duplikatinnhold, og for det andre var webmastere motvillige til å opprette og administrere to separate nettsteder. Hvis det ikke var nok, var ikke mobilversjonene så langt like effektive som desktop-kollegene. Det var en conundrum.

Men den virkelige løsningen kom i form og navn på responsiv webdesign, eller RWD kort sagt. Det kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt. Internett-gründere kunne endelig slippe et lettelsens sukk, for RWD leverte mobilbrukere rett i sine ivrige hender.

Selv om Cameron Adams demonstrerte, i 2004, oppløsningsavhengig layout, det var først i mai 2010 at Ethan Marcotte tegnet begrepet “Responsivt webdesign“. Like etterpå vokste responsive nettdesign i popularitet.

Historieleksjon til side, hvorfor skal du bry deg om å lage et mobilklart nettsted? Med mindre du bor under en stein, er det ganske åpenbart. Flere og flere bruker mobile enheter for å bla gjennom nettstedet ditt hver dag.

Utsiktene kjøper produkter direkte fra mobilenhetene sine, og hvis nettstedet ditt ikke ser bra ut og presterer eksepsjonelt bra på de mindre skjermene, legger du igjen mye penger på bordet.

Matt Cutts nevnte noe overraskende for noen måneder siden. Han sa mobilsøk kan overgå desktop-søk komme 2015, og utover. Deretter gikk Google videre og la “mobilvennlige” etiketter til mobilresultatene deres, noe som betyr at potensielle kunder vil vite at nettstedet ditt ikke er mobilvennlig lenge før de klikker gjennom.

Dette betyr at du kan ta farvel med høye mobilkonverteringsfrekvenser hvis din er med fast bredde eller stivt nettsted. Ingen kommer til å holde seg rundt for dårlig brukeropplevelse, spesielt hvis konkurrenten din har et nettsted som ser bra ut og yter utrolig bra på mobile enheter.

Hvordan kan du lage et mobilvennlig nettsted ved hjelp av WordPress med det som en grunner??

Opprette et mobilvennlig nettsted ved hjelp av WordPress

wordpress-til-mobil-app

WordPress, som er den lykkebringende plattformen den er, har gjort webutvikling ikke bare enklere, men også ganske grei. I løpet av få minutter kan du piske opp et vakkert 100% responsivt nettsted som vil begeistre alle brukerne dine. Dine brukere av mobilenheter vil ha en like stor opplevelse som dine stasjonære brukere, noe som bare kan bety gode ting for din WordPress-baserte virksomhet.

Fluff til side, kan du opprette et mobilvennlig WordPress-nettsted på to hovedmåter. Du kan:

  • Bygg / kjøp et responsivt WordPress-tema
  • Bruk mobile plugins

Vi vil forklare hver og deretter liste over eksempler på responsive WordPress-temaer, så vel som mobile visningsprogrammer for å få deg ett skritt gjennom døren..

Bygg / kjøp et responsivt WordPress-tema

Dette er den enkleste og mest elegante måten å lage et mobilvennlig nettsted ved hjelp av WordPress. Når WordPress-temamarkedet sprenger i sømmene med gode responsive temaer, bør du finne en som passer perfekt til din smak og preferanser.

Selv om det er noen utviklere som fremdeles gir ut WordPress-temaer med fast bredde (eller stive), er de aller fleste tema utgitt etter 2010 helt eller delvis responsive. Selvfølgelig vil du gå med et fullt (100%) responsivt WordPress-tema fra starten eller når du designer nytt nettsted.

Bestem deg for hvilke funksjoner du trenger, og sørg for at temaet ditt tilpasser seg forskjellige utsiktsbredder uten å bryte funksjonene. Det er en rask måte å finne ut om et WordPress-tema er responsivt eller ikke.

Før du kjøper ditt valgte WordPress-tema, lar utviklerne deg vanligvis prøvekjøre det med en demo. Når du har lastet opp demoen, kan du endre størrelsen på nettleseren ved å klikke på minimeringsknappen og dra kantene, og deretter observere atferden til temaet ditt.

Nedbrytes det grasiøst når du reduserer bredden på nettleseren, eller vises en rullefelt nederst i nettleseren? Hvis temaet degraderer grasiøst, har du truffet jackpot. Kjør den andre veien hvis en rullefelt vises nederst i nettleseren.

Et profesjonelt designet responsivt tema bør koste mindre enn $ 70 dollar på pålitelige nettsteder som elegante temaer (de tilbyr årlige abonnementer), Array og Themeforest blant andre. Du kan også utvikle egne responsive WordPress-nettsteder ved hjelp av responsive temarammer som Genesis, strek, Avhandling og mye mer.

Uten tvil, hvis du har litt moolah å sprute, kan du ansette en WordPress-utvikler for å lage et tilpasset responsivt tema fra bunnen av. Du kan til og med ha dem i hardkode for alle funksjonene du trenger for å unngå å bruke plugins, hvorav noen kanskje ikke reagerer.

Men hvis du starter eller har et budsjett, er her noen få budsjettvennlige WordPress-temaer som er like responsive som de er vakre.

Totalt – Responsive Multiplepose Drag & Drop WordPress Theme

Totalt WordPress-tema

En trendende vare på Themeforest (med over 9 000 i salg) i skrivende stund, av en elite og anerkjent forfatter, gir Total WordPress-tema enkel og morsom tilbake til webdesign. Det er et mangfoldig tema, noe som betyr at du kan bygge alle tenkelige design og 100% lydhøre for å sikre at alle dine fantastiske design passer på alle enhetsskjermene.

Med utrolig støtte og alle funksjonene du alltid har ønsket deg, inkludert Visual Composer for å støtte front-side-bygging, lar Total WordPress-tema deg bygge et mobilvennlig WordPress-nettsted som en sjef. Ikke ta mitt ord for det, sjekk ut de vakre demoene selv. Og for bare 58 dollar er Total WordPress-temaet et prisgunstig alternativ for å spionere opp ditt WordPress-nettsted.

Divi – Responsive Multipurpose WordPress Theme

Divi Responsive WordPress Theme

Divi er det mest populære temaet fra elegante temaer, i en egen klasse. Er det fullt responsivt? Du vedder på at det er. Hva med multifunksjon? Kom igjen, vennligst still et annet spørsmål. PLus det er en del av pakken Elegante temaer, så hvis du noen gang ombestemmer deg, har du andre temaer tilgjengelig for deg.

Og akkurat som med vårt mest favoritt tema, Total WordPress-tema, kan du lage ubegrensede design ved å bruke Divi uten å berøre en kodelinje. Temaet vil sette deg tilbake $ 69 dollar, eller $ 89 er du vil ha alle Photoshop-filer og premium plugins.

Ultrafleksibelt og responsivt WordPress-tema

Ultra fleksibelt WordPress Theme

Ultra er det siste temaet fra Themify, og det er et flott tema. Det er kraftig og vakkert responsivt (å, og gratis i en veldig, veldig begrenset tid). Det mest fleksible temaet fra Themify, Ultra har gode alternativer for layout og sidebygging.

I tillegg, hvis du leter etter et medlemskap av et mesterklubb, får du også alle de vakre temaene til Themify og alle de fantastiske premium-pluginene deres – som Themify Builder, kunngjøringsbar, betingede menyer og mer!

Vertoh – Responsive events WordPress Theme

Vertoh Responsive Events WordPress Theme

Planlegger du en stor begivenhet? Eller kanskje en WordCamp kanskje? Kasse Vertoh. Det er elegant og strukturert for å være vakkert, men likevel kraftig akkurat som du vil. Pluss med alle tilleggsfunksjonene som WooCommerce-støtte, nedtellingswidget, sosial integrasjon, høyttalere, planlegging og mer.

Vertoh er utviklet av SHOWthemes, og er en moderne responsiv hendelse WordPress-tema som vil se utrolig bra ut på mobile enheter. Fra bare 79 dollar for et avansert tema for events management, er Vertoh definitivt en vinner.

uDesign – Responsive WordPress Theme

Udesign-responsive-wordpress-tema

Den er super rask, kraftig, vakker og mobil klar. Den er full av funksjonene du trenger for å bygge WordPress-nettsteder ut av drømmene dine, inkludert den nådige Visual Composer, SEO-klar design, WPML-støtte og WooCommerce.

I utgangspunktet får du et unikt WordPress-tema som lar deg bygge mobilklare nettsteder uten å svette. Å, nevnte jeg at du fikk fantastisk støtte 24/7 og ubegrensede oppdateringer? uDesign har vært en Themeforest-stift i mange år til bare 58 dollar.

Directory – Et responsivt WordPress-tema

Directory Responsive WordPress Theme

Ser etter inspirasjon for din neste WordPress-baserte virksomhet? Vel, du har kanskje funnet det. Du trenger ikke se lenger enn Directory, et rent, profesjonelt og funksjonsrikt, håndlaget responsivt tema fra Templatic.

Directory er et nyttig WordPress-tema som passer for enhver bedrift som vil dele oppføringer, gjennomgang eller andre kataloger (derav navnet). Og med alle de førsteklasses barnetemaene Templatic har laget, er det enkelt å komme i gang. Og akkurat som med alle temaene her, er støtte og oppdateringer inkludert, noe som betyr at du får mest mulig ut av temaet.

Forhandleren – Responsive WordPress Theme

the-forhandler-responsive-wordpress-tema

Ved hjelp av The Retailer kan du bygge hvilken som helst mobilklar WordPress-webside du kan tenke på. Fra blogger, personlige nettsteder, bedriftsportaler, porteføljer og til og med nettbutikker, leveres The Retailer med tilstrekkelige funksjoner for å håndtere alt du kaster på det.

Det er 100% responsivt, kommer med premium addons og pålitelig kundesupport samt gjennomgang av video for å komme deg i gang på kort tid. Forhandleren har en kjøperrangering på 4,64 / 5,00 og går for 58 dollar.

At det er en kort liste over noen av de responsive WordPress-temaene som er tilgjengelige på nettet. På noen måte, og hvis du trenger flere alternativer, kan du gjerne besøke Themeforest og søke i “responsive WordPress-temaer”, så får du flere valg enn du noensinne vil trenge.

I tillegg kan du sjekke ut våre premium WordPress-temaer eller gratis WordPress-temaer for noen gode responsive WordPress-temaer. Og hvis budsjettet ditt er stramt, sjekk ut gratis responsive WordPress-temaer på WordPress.org.

Går videre…

Opprette et mobilklart WordPress-nettsted med mobile plugins

Hvis ditt foretrukne WordPress-tema ikke reagerer, eller du ikke vil gi slipp på det nåværende temaet med fast bredde av dine egne grunner, kan du dra nytte av WordPress-plugins for mobilvisning for å levere mobilvennlige opplevelser til mobilen din brukere.

Prosessen er vanligvis enkel; bare installer plugin-en, konfigurer noen få alternativer, og arbeidet ditt er ferdig. Et flertall av disse programtilleggene har en triggerfunksjon, som instruerer plugin-en til å vise et mobilt tema for mobile brukere. Mobiltemaet lanseres ikke for stasjonære brukere.

Følgende mobile plugins hjelper deg å opprette et mobilklart WordPress-nettsted enkelt og raskt:

WPtouch Mobile Free WordPress Plugin

wptouch-mobile-plugin-for-wordpress

Dette er sannsynligvis den mest populære mobiltillegget for WordPress, hva med over 400 000 aktive installasjoner. Med bare noen få klikk kan du bruke WPtouch for å aktivere et “… enkelt og elegant mobiltema for mobile besøkende på WordPress-nettstedet.”

WPtouch kommer med et intuitivt administrasjonspanel som lar deg tilpasse hvordan nettstedet ditt skal se ut på mobile enheter. Prosessen er ganske grei, og aldri kommer du til å berøre en eneste kodelinje.

De besøkende kan også velge mellom mobil- og desktopversjoner med et enkelt klikk. Utviklerne BraveNewCode, Inc. og Dave Storey har også en proffversjon som leveres med forbedrede temaer og funksjoner. Plugin-en har en over gjennomsnittet rangering på 3,7 / 5,0.

WP Mobile Detector Gratis WordPress-plugin

wp-mobil-detektor-plugin-for-wordpress

Leter du etter å mobilisere WordPress-nettstedet ditt på en enkel måte? Hvis det er et rungende ja, er WP Mobile Detector svaret ditt. Takket være oppfinnsomheten som gikk ut på å lage denne plugin, kan WP Mobile Dectector automatisk laste inn et kompatibelt mobiltema hvis den oppdager at besøkende er på en smarttelefon eller en typisk mobiltelefon.

Spesielle funksjoner inkluderer oppdagelse av over 5 000 mobile enheter, størrelse på bilder, mobilstatistikk og automatisk formatert innhold. Videre er plugin-en enkelt å installere, tilpasse og bruke. Det kommer med syv mobiltemaer, og du kan bygge ditt eget tilpassede tema ved å bruke den interaktive redigereren for mobile temaer. Du kan til og med laste opp din egen logo og legge til mobilannonser!

Alternativene er praktisk talt ubegrenset med WP Mobile Detector. Plugin-en har en rating på 3,7 / 5,0, og kommer med en pro-versjon som kan skryte av forbedrede funksjoner.

WordPress Mobile Pack Gratis WordPress Plugin

wordpress-mobile-pack-plugin-for-wordpress

WordPress Mobile Pack går et skritt utover lydhørhet ved å gi deg sjansen til å skvise hele WordPress-siden din inn i en mobilapplikasjon på tvers av plattformer.

Plugin støttes på Windows Phone 8, iPhones, Android-telefoner og Firefox OS. Dessuten er den kompatibel med alle større nettlesere. Fra et brukervennlig dashbord kan du tilpasse utseendet til appen, organisere innlegg, sider og kommentarer i kategorier samt spore mobilbruk via Google Analytics.

Andre funksjoner inkluderer støtte for phablets og nettbrett, ubegrensede innholdskilder, ubegrensede applikasjoner, offline modus, inntektsgenerering og fullskjermmodus blant andre. Som det var, WordPress Mobile Pack er veldig responsiv.

Endelig ord …

Frem til dette punktet, bør du være i stand til å lage en topp-skuff mobilklar side ved hjelp av WordPress. Det beste og anbefalte alternativet er selvfølgelig å bruke et responsivt WordPress-tema fra word go. Hvis det ikke er et valg for deg, kan du alltid stole på mobile plugins.

Jeg vil gå med et responsivt WordPress-tema hver dag. Hva med deg? Foruten, hvilke tips bruker du for å gjøre WordPress-nettstedet ditt klart for mobile enheter? Del med oss!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me