Hvordan lage en dropshipping-virksomhet med WordPress

Hvordan lage en dropshipping-virksomhet med WordPress

Hvis du ønsker å tjene penger på WordPress-nettstedet ditt, kan det være lurt å vurdere å starte en dropshipping-virksomhet med WordPress. Mens utsiktene til å starte en ny virksomhet kan være spennende, kan det være forvirrende å vite hvor du skal starte. Dette gjelder spesielt hvis du ikke er kjent med dropshipping-forretningsmodellen.


I et nøtteskall er dropshipping når du har et tredjeparts selskap som sender produkter til kundene dine for deg. Heldigvis kan du enkelt utvide og opprette din egen online dropshipping-virksomhet med WordPress. Enda bedre kan du bruke plugins og andre verktøy for å maksimere sjansene for suksess.

I dette innlegget vil vi diskutere hva dropshipping er, og snakke om hvordan du lanserer den nye virksomheten din ved hjelp av verktøy som Shopify og WooCommerce. Til slutt vil vi introdusere deg for et par plugins for å hjelpe deg i gang. La oss dykke inn!

En introduksjon til Dropshipping

urimelig bilde

Wayfair er den ultimate suksesshistorien for dropshipping.

Dropshipping lar deg opprette en nettbutikk som selger fysiske produkter – uten å måtte lagre eller sende produktene selv. Det er en nybegynnervennlig forretningsmodell som fortsatt krever litt tid og krefter fra din side hvis du vil lykkes. Oppstartkostnadene er imidlertid lave og overhead er minimal.

Hvis du er villig til å gjøre det på forhånd, kan dropshipping være en givende virksomhet som gir deg mye fleksibilitet. Før du tar på den, bør du imidlertid være klar over fordeler og ulemper. Her er få ting du bør vurdere:

 • Selv om det er relativt enkelt å komme inn i virksomheten, har du liten kontroll over produktkvalitet og leveringstid (faktorer som kan påvirke kundetilfredsheten).
 • Du har frihet til å jobbe hvor som helst i verden, men vil fremdeles møte konkurranse fra andre som ønsker å oppnå de samme målene.
 • Denne modellen gjør det enkelt å skalere virksomheten over tid, men kundestøtte vil bli mer krevende når bedriften vokser.

Som enhver virksomhet er det mange fordeler og ulemper. Bare du kan bestemme om risikoen er verdt belønningen. Hvis du leter etter en fleksibel forretningsmodell som vil passe inn i din eksisterende livsstil uten for mye justering, kan en dropshipping-virksomhet med WordPress være verdt å vurdere. I tillegg er det ikke så vanskelig å komme i gang.

Hvordan lage et nettsted for din dropshipping-virksomhet med WordPress (2 metoder)

Før du begynner dropshipping-virksomheten din med WordPress, må du forstå at det du virkelig lanserer er et e-handelsnettsted. Så selv om det er viktig å velge riktig dropshipping-selskap å jobbe med, må du også fokusere på å bygge nettstedet ditt. Dette betyr at du må velge de riktige verktøyene.

Shopify er for eksempel en funksjonsrik tjeneste du kan bruke til å lansere nettstedet ditt for e-handel. Dessverre tilbyr det fra nå av ikke lenger en plugin som forenkler integrasjonen med WordPress. Imidlertid deg kan bruk Shopifys innebygde koder på nettstedet ditt for å føre trafikk til butikken din. Du trenger en konto som inkluderer et månedlig gebyr (men tilbyr en 14-dagers gratis prøveperiode).

WooCommerce, på den annen side er en plugin som lar deg utvide det eksisterende WordPress-nettstedet ditt ved å legge til e-handelsfunksjonalitet. Du kan også bruke funksjonsrike e-handelstemaer og forskjellige utvidelser for å bygge en butikkfront og konsolidere det med det eksisterende nettstedet ditt.

Begge disse verktøyene gir den perfekte løsningen for å starte en dropshipping-virksomhet med WordPress. Hvilken du velger er i stor grad ned til personlig preferanse. La oss diskutere hvordan du bruker begge deler, slik at du kan ta en informert beslutning.

1. Legg til Shopify kjøpknapper i innlegg og sider

Shopify nettsted

For å komme i gang med Shopify, må du opprette en konto. De første fjorten dagene er gratis, så du kan teste ut tjenesten før du forplikter deg.

Shopify innebygde koder er enkle å legge til innlegg og menyer, selv om du ikke er en avansert WordPress-bruker. Du må først få tilgang til Shopify-kontoen din og opprette en Shopify Buy-knapp. Kopier innebygd koden du har levert, og logg deg deretter på WordPress-oversikten.

Lag et nytt innlegg, eller åpne et innlegg du allerede har lagret. Du må bytte visning fra Visuell til Tekst modus:

Lim inn innebygd koden fra Shopify i innlegget ditt, uansett hvor du vil at knappen skal vises. Når det er gjort, vil innlegget ditt inneholde en kjøpsknapp som leder sluttbrukeren til din Shopify-handlekurv og betalingsalternativer.

2. Bruk WooCommerce for å starte en dropshipping-virksomhet

WooCommerce WordPress-plugin

Før du gjør endringer på nettstedet ditt, er det viktig at du tar sikkerhetskopi av WordPress-nettstedet ditt i tilfelle du trenger å gjenopprette det av en eller annen grunn. Etter det kan du gå videre og installere WooCommerce på nettstedet ditt.

WooCommerce-sideoppsett

Etter at du har aktivert plugin-modulen, vil du se en installasjonsveiviser i dashbordet. Klikk Kjør installasjonsveiviseren, og følg instruksjonene for å sette opp sidene WooCommerce trenger.

Fraktinnstillinger for WooCommerce

Når du har installert programtillegget, vil du gå gjennom innstillingene dine, spesielt fraktalternativene dine. Disse finner du under WooCommerce> Innstillinger> Frakt og herfra kan du legge til eller redigere de forskjellige leveringsalternativene du har definert.

E-handel-plugins for å forbedre Dropshipping-nettstedet

Når du har satt opp e-handelsnettstedet med ett av verktøyene ovenfor, er det fremdeles et antall premium-plugins og gratis plugins du kan bruke for å forbedre det. Her er to å vurdere.

e-handel produktkatalog Gratis plugin for WordPress

e-handel produktkatalog plugin for WordPress

Etter å ha konfigurert nettstedet ditt, vil du vise produktene dine på en lett tilgjengelig måte for kundene dine. Bruker Produktkatalog for e-handel plugin lar deg tilpasse produktsidene dine fullt ut. Her er noen av de viktigste funksjonene:

 • Hjelper deg med å vise produktene og angi tilpassede parametere, for eksempel om du vil vise priser eller anmeldelser.
 • Lar deg organisere produktene dine i kategorier, eller vise flere produktkataloger.
 • Er fullt lydhør, så produktene dine vises vakkert på mobile enheter.

Dette er bare toppen av isfjellet, selvfølgelig. Vi oppfordrer deg til å gå gjennom plugin-dokumentasjonen for å lære mer om hvordan du kan bruke den til å forbedre dropshipping-nettstedet.

YouDroop Dropshipping-tillegg for WooCommerce (Premium)

YouDroop Dropshipping-tillegg for WooCommerce

Vil du starte en dropshipping-virksomhet med WordPress, men har ikke noen leverandørforbindelser? Ikke noe problem – YouDroop er en enkel måte å koble leverandører til retails for mange bransjer. Bare registrer deg for en konto (månedlige medlemskap begynner på 59 eros for detaljister, men leverandører kan komme i gang gratis), synkronisere tilgjengelige produkter med nettstedet ditt og deretter legge til opptil 500 nye varer til nettstedet ditt hver dag. Her er en rask oversikt over hvordan YouDroop fungerer:

 1. Leverandører laster opp produkter de har tilgjengelig for YouDroop
 2. Forhandlere logger seg på kontoen sin for å eksportere og synkronisere tilgjengelige produkter på sine egne e-handelssteder
 3. Kunder surfer og kjøper produkter fra nettsteder
 4. Forhandlere betaler leverandører for solgte varer og gir fraktinformasjon
 5. Leverandører sender varer til kunder

Så leverandører tjener mer salg, forhandlere tjener fortjeneste når de lader over vareprisen på hjemmesiden deres, og kundene får fantastiske produkter. Alle vinner!


Å bygge en vellykket dropshipping-virksomhet vil ta tid og krefter fra din side. Å komme i gang burde ikke være for vanskelig. Når du vet hvordan du skal sette opp og starte virksomheten din, vil du være på god vei til suksess så lenge du er villig til å legge ned det nødvendige arbeidet.

Har du spørsmål om hvordan du bygger et nettsted for dropshipping-virksomheten din med WordPress? La oss diskutere dem i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map