Hvordan lage en anmeldelsenettsted med WordPress, 4 viktige elementer

Hvordan lage en anmeldelsenettsted med WordPress, 4 viktige elementer

Å lansere et vurderingsnettsted er en populær måte å integrere tilknyttet markedsføring i forretningsplanen. I tillegg er det mange andre muligheter i nisjen til vurderingsnettstedet som er lønnsomme hvis du bare vet hvordan du implementerer dem riktig. Imidlertid er du kanskje ikke sikker på hvordan du begynner å bygge denne typen nettsteder.


Nøkkelen er å begynne med en solid plan, og å vite hvilke funksjoner og funksjonalitet nettstedet ditt vil kreve. Visse viktige elementer, slike sammenligningstabeller og et rangeringssystem, vil nesten helt sikkert spille en rolle. Det er også mange plugins og verktøy du kan implementere som hjelper deg med å lage et vellykket gjennomgangsside.

I dette innlegget vil vi snakke om hvorfor det kan være lurt å opprette en anmeldelsenettsted, og deretter diskutere de viktige elementene du vil inkludere. Underveis viser vi deg hvordan du kan integrere noen nyttige verktøy med WordPress slik at du kan starte på rett vei. La oss begynne!

Hvorfor du kanskje vil opprette et vurderingsnettsted

Nerdwallet anmeldelse nettsted

Nerdwallet er et nettsted med høy trafikk som gir anmeldelser for kredittkort og finansielle tjenester.

Forbrukere bruker gjennomgangssider for å finne ut informasjon om spesifikke produkter eller tjenester. Disse nettstedene inneholder vanligvis produktoppføringer, kundevurderinger og rangeringer basert på disse vurderingene. Det er mange grunner til at du ønsker å opprette et eget vurderingsnettsted, for eksempel:

 • Opprett et tilknyttet nettsted eller generer inntekter fra annonser: Hvis målet ditt er å generere inntekter fra annonser eller tilknyttede selskaper, kan en evalueringsside gjøre det mens du tilbyr en nyttig tjeneste til forbrukerne.
 • Trekk et større publikum til bedriften eller bloggen din: Hvis du for tiden driver en blogg eller bedriftsnettsted, kan introduksjon av anmeldelser øke antall treff nettstedet ditt mottar gjennom søk, og gi nyttig informasjon til publikum.
 • Etabler deg som en autoritet: Å få autoritet i en nisje eller bransje er enkelt å gjøre med et vurderingsnettsted.
 • Del dine tanker og meninger: Hvis du har noe å si om bestemte produkter eller tjenester, gjør et gjennomgangsside deg i stand til å dele dine meninger med andre.

Selvfølgelig bør du alltid gjøre leksene dine før du begynner på en ny type nettsted. Uansett formål med vurderingsnettstedet ditt, er det noen avgjørende elementer du nesten helt sikkert vil ha med.

4 viktige elementer på et nettsted med høy trafikk

Nettstedets utseende og brukervennlighet er viktig for sluttbrukere, mens du sannsynligvis er interessert i et nettsted som er lett å vedlikeholde og genererer mye trafikk eller potensielle kunder. De følgende fire elementene på nettstedene med høyt trafikkomtale vil hjelpe deg med å nå disse målene og er relativt enkle å implementere.

1. Den perfekte vurderingsnettmalen

Malene dine gir leserne det første inntrykket av nettstedet ditt, og å velge den riktige forbedrer opplevelsen og oppfordrer dem til å komme tilbake for mer. Dessuten vil malen til vurderingsstedet ditt bestemme hvor enkelt det er å implementere funksjonene du trenger (inkludert de som er oppført i de neste seksjonene).

Her er noen viktige ting du kan se etter i en mal for gjennomgangssider:

 • Design fleksibilitet. Når du oppretter nettstedet ditt, vil du tenke langsiktig. Du vil ikke ha en mal som låser deg i samme design for alltid.
 • Plugin-integrasjon. Når nettstedet vokser, vil du oppdage nye plugins som kan hjelpe deg med å administrere og forbedre det. Du vil velge en mal som gir enkel integrering av plugin-er.
 • Mobil lydhørhet. De fleste forbrukere får tilgang til internett gjennom mobile enheter. Å sørge for at malen din er responsiv fra begynnelsen av, setter deg foran kurven.

Du kan legge til de fleste av disse elementene på nettstedet ditt gjennom vurdering og gjennomgang av WordPress-plugins. Spesielt anbefaler vi budsjettvennlig Anmelder:

Reviewer-pluginen.Med anmelder kan du sette inn anmeldelser og sammenligningstabeller i blogginnlegg, sider og tilpassede innleggstyper. Det er ingen grenser for hvilke anmeldelser du kan opprette, og besøkende kan legge igjen anmeldelser. Dessuten har hver mal levert av denne pluginen en responsiv layout.

For å komme i gang med Reviewer, må du registrere lisensen etter installasjon av plugin-modulen. Gå til Anmelder i dashbordet, og velg deretter Tillatelse. Du må fylle ut skjemaet med brukernavn og kjøpskode. Etter det kan du begynne å legge til anmeldelser, score og rangeringer.

2. Et konsistent vurderingssystem

Forbrukere har en tendens til å stole på bekreftede anmeldelser på nettet, men bare hvis de er konsistente og pålitelige. Når du velger et programtillegg for klassifiseringssystem, vil du se etter spesifikke funksjoner som gjør det enkelt å implementere rangeringer på nettstedet ditt. Du vil også forsikre deg om at selve pluginen har solide anmeldelser, er fleksibel og enkel å bruke og integreres godt med malen din. Let’s Review oppfyller alle disse kriteriene og deretter noen:

La oss gjennomgå plugin

Let’s Review er et premium-plugin som fungerer sømløst med WordPress-bakenden, og lar deg legge til ubegrensede kriterier, unike knapper og til og med en fordeler og ulemper med dine anmeldelser. Den har også et responsivt design, og tilbyr flere tilpassbare formater. Å komme i gang med denne pluginen er enkel, og full dokumentasjon er tilgjengelig i admin-menyen når den er installert.

3. Rike utdrag

Når du søker etter noe på internett, inkluderer resultatene du ser vanligvis en lenke og beskrivende tekst. Den teksten, eller det “rike utdraget”, beskriver siden for både brukere og søkemotorer. Derfor, inkludert rike utdrag, bidrar til å forbedre rangeringen av søkemotorer og klikkfrekvens.

For å implementere denne funksjonen, foreslår vi at du gir Alt i ett Schema.org-rikt utdrag et forsøk:

All in One-skjema-plugin.

I tillegg til å tilby flere innholdstyper, er den enkel å installere og har et brukervennlig grensesnitt. Det inkluderer alle vanlige skjematyper, for eksempel bilder, rangeringer og priser, og kan tilpasses gjennom WordPress admin-område. Denne pluginen lar deg også konfigurere innlegg for å legge til mer informasjon for søkemotorer. Hvis du har spørsmål etter at du har installert den, kan du benytte deg av utviklerens vennlige samfunnsforum.

4. Sammenligningstabeller

Når du kjører et vurderingsnettsted, vil du ofte sammenligne flere produkter på et øyeblikk. Det er her sammenligningstabeller er nyttige. Heldigvis, TablePress lar deg legge til tabeller med så mange rader og kolonner du trenger, og tilpasse stilene deres uten å bruke noen HTML:

TablePress-pluginen.Med denne plugin-en kan du enkelt administrere tabellene dine gjennom WordPress admin-området, og legge dem til hvor som helst innenfor temaet ditt. Dette er en perfekt måte å sammenligne ulike produkter basert på pris, viktige funksjoner, ytelse og mer – for å gi publikum viktig informasjon de ikke trenger å søke etter. Det beste er at selv nybegynnere ikke har problemer med å komme i gang med TablePress.


Å bygge et vurderingsnettsted er en smart måte å øke publikum, trafikk og til og med tilknyttede markedsføringsinntekter. Heldigvis gjør WordPress-samfunnet prosessen enklere ved å tilby mange nyttige og enkle å implementere plugins som tilbyr nødvendig funksjonalitet.

Har du spørsmål om hvordan du bygger et nettsted med høy trafikk? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map