Hvordan lage bilder til din WordPress-blogg uten designferdigheter

Hvordan lage bilder til din WordPress-blogg uten designferdigheter

Når var sist gang du hørte noen snakke om Photoshop for å designe bilder for omtrent hva som helst? Sannsynligvis ganske nylig. Det kan virke som den beste løsningen for grafisk design, men hva hvis du ikke har den minste anelse om hvordan du bruker Photoshop? Eller hva hvis du sjekket det ut og følte deg litt utilstrekkelig fordi du ikke kunne finne ut hvordan du bruker den?


Stol på meg – du er ikke alene! Heldigvis, det er en annen måte. Mer enn en faktisk.

Hvis du vil lage noen vakre og overbevisende bilder på nettstedet ditt, men du ikke vil bruke tiden eller pengene det tar å bli en utdannet Photoshop-ekspert, har du muligheter. Internett er fylt med alternative bildedesignalternativer for ditt WordPress-nettsted. Den kuleste delen er at du ikke trenger noen designopplevelse for å bruke dem. La oss ta en titt.

1. Lerret

Canva Gratis Online Photo Editor

Canva er mitt topp valg for denne listen, fordi den får stort sett alle til å føle seg som en profesjonell designer. Den har et enormt antall utrolige design, og mange av dem er gratis. Selv om du ikke finner noe i gratisdelen, har verktøyet tusenvis av ekstra komponenter du kan kaste inn bildene dine, og hver av dem er bare $ 1.

Min favorittdel av Canva er startprosessen. Du velger ganske enkelt hvilken type bilde du lager – for eksempel et Facebook-innlegg, blogginnlegg eller Kindle-omslag – og Canva genererer automatisk riktig størrelse sammen med noen forslag for å passe til den valgte kategorien.

Skaff deg Canva

2. GIMP

GIMP Free & Open Source Image Editor

GIMP er et lokalt, åpen kildekode-alternativ til Photoshop. Det er ikke det enkleste verktøyet å bruke på denne listen, men jeg liker å anbefale det fordi det er helt gratis å bruke. Hvis du vil ta deg litt tid ut av dagen på å lære deg å bruke GIMP, har de mange videoer og opplæringsprogrammer på nettet for å komme i gang.

GIMP er som WordPress; det vil være i veldig lang tid, så uansett tid eller penger du investerer i verktøyet vil ikke gå til spill.

Få GIMP

3. PicMonkey

PicMonkey Online Photo Editor

Gratisversjonen av PicMonkey har en ganske kort prosess for å kombinere flere bilder og gjøre dem mer attraktive for nettstedet ditt. Dette verktøyet fungerer best for å lage collager, men du kan også trykke opp bildene og legge til litt tekst hvis du vil.

Bare gå gjennom firetrinnsprosessen, og du bør være god til å gå med noen nye bilder i løpet av noen få sekunder. I likhet med Canva har dette verktøyet også et område for å spesifisere hvilken type bilde du planlegger å lage, som et Facebook-omslag, og andre design med forskjellige dimensjoner.

Få PicMonkey

4. Pixelmator

Pixelmator Pro Image Editor

Pixelmator fungerer bare for Mac, men den tar det kompliserte Photoshop-formatet og deler det ned til et mye enklere verktøy. Du kan bruke Pixelmator på nettbrettet eller telefonen, og verktøyet kommer med dusinvis av maler for å komme i gang uten mye designkunnskap. Du kan også prøve å male, siden det gir noen fantastiske børster.

Få Pixelmator

5. Pixlr Editor

Pixlr Editor for Photos

Pixlr Editor er min anbefaling hvis du vil ha et gratis online verktøy som fungerer nesten nøyaktig som Photoshop. Pixlr har også to andre produkter kalt Pixlr-o-matic og Pixlr Express. Velg mellom disse fine, avhengig av hva du planlegger å gjøre.

Hvis du vil ha mer krefter, kan du gå for Pixlr Editor, men du må kanskje ta litt tid på å lære hvordan du bruker verktøyet. Hvis du bare vil laste opp bildene dine og inkludere noen få filtre og rammer, kan du gå med Pixlr-o-matic. Til slutt kan du prøve ut Pixlr Express hvis du vil gjøre milde endringer på bildene dine. Express er litt mer avansert enn Pixlr-o-matic-alternativet.

Få Pixlr

6. BeFunky

BeFunky fotoredigering

bBeFunky er en gratis fotoredigerer, collage-maker og generelt designverktøy. Gratis. Du kan oppgradere hvis du vil bruke premiumeffekter. Selv om den grunnleggende gratisversjonen fortsatt gjør jobben gjort hvis du bare vil gjøre noen raske redigeringer av bildene dine. Det jeg liker mest med BeFunky er at grensesnittet ikke er for forvirrende for de som bare kommer i gang med fotoredigering.

Det er faktisk et kraftig verktøy, med de fleste av Photoshop-funksjonene du kan forvente. Men de roter ikke på skjermen eller gjør den for skremmende som du kanskje ser i Photoshop.

Få BeFunky

7. Adobe Photoshop Elements

Adobe Photoshop Elements

Adobe Photoshop Elements er Adobes svar på den overveldende mengden støtte som folk viser for enklere fotoredigeringsverktøy. Photoshop er et fantastisk verktøy, men det er virkelig for mye. Ingen bruker noensinne alt de pakker der inne. Pluss at det bare er generøst.

I stedet for å bruke den vanlige Photoshop og bruke altfor mye penger, kan du gå med Photoshop Elements. Det er en rimelig og rask måte å laste opp bildene dine på, bytte noen filtre og få dem til å se ekstremt profesjonelle ut på bare noen få sekunder. Jeg liker virkelig at du kan bruke Photoshop Elements på omtrent hvilken som helst enhet. Noe vanlig Photoshop lar deg ikke gjøre.

Elements-programvaren inkluderer til og med stor inspirasjon som designtips, ideer og triks for når du sliter med å finne det perfekte bildet for det blogginnlegget eller produktsiden..

Få Adobe Photoshop Elements

8. PicCollage

PicCollage Image App

PicCollage er en app som jeg bare ville brukt hvis jeg prøvde å vise frem en haug bilder i en collage. Jeg har alltid trodd at collager var litt klebrig, spesielt for et mer profesjonelt nettsted, men denne appen gjør at de ser ganske fantastiske ut. Prøv PicCollage til inkluderer klistremerker, rammer, tekst og mer. Det er litt rart å prøve å redigere bildene dine på en telefon eller nettbrett, men du blir vant til det.

Få PicCollage

9. Fotor

Fotor Online Photo Editor

Fotor er et online redigeringsverktøy med mange enkle alternativer for å lage bilder til bloggen eller sosiale medier på kort tid. Det er mange alternativer for lys, farger, størrelse, fotoeffekter, retusjering og mer. Vil du komme raskt? Det er mange gratis maler. I tillegg er det hundrevis av skrifter, morsomme klistremerker, bildeformer og mange guider online som gir deg redigering som en profesjonell.

Oppgrader til Pro for å støtte prosjektet, i tillegg til å få tilgang til eksklusive redigeringsverktøy og avanserte funksjoner.

Få Fotor

10. PowerPoint

PowerPoint som bilderedigerer

Av en eller annen grunn glemmer folk alltid PowerPoint når det gjelder redigering og utforming av bilder for nettsteder. Når du tenker på det, er PowerPoint en fin måte å designe bilder på. Det er en dra og slipp-redigerer, og de fleste lærer hvordan du bruker programvaren på barneskolen eller videregående skole.

Du kan tegne på bildene dine, endre grenser, størrelser og mer. De har til og med mange former og symboler for å gjøre bildene dine mer attraktive. Etter at du er ferdig med å redigere bildene dine i PowerPoint, kan du lagre dem i et bildeformat. Bare slipp dem pent inn på nettstedet ditt.

Få Powerpoint

Bonus: SumoPaint

SumoPaint Online Paint

Har du noen gang savnet den gode gamle malingsappen? Vel, du har flaks. SumoPaint er en gratis online versjon. Selv om dette ikke egentlig er en fotoredigerer, kan du lage dine egne bilder SumoPaint. Gjør dem så kitschete som du vil.

Få SumoPaint

Konklusjon

De fleste av disse verktøyene er ekstremt enkle å bruke. Men uansett hvilken du velger, bør du kunne få tak i ting raskt bare ved å leke.

Når det er sagt hører vi alltid om hvordan folk bruker Photoshop for å designe bilder, men du trenger virkelig ikke en så komplisert programvare for å få nettstedet ditt til å se bra ut. Hold fast ved alternativene som er diskutert her, så vil du ha det bra!

Del tankene dine i kommentarfeltet nedenfor. Har du spørsmål om disse verktøyene for å lage bilder til WordPress-bloggen din? Eller et verktøy du vil anbefale?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map