Hvordan godta Bitcoin-betalinger med WordPress

Etter hvert som cryptocururrency blir mer og mer populær, er ideen om å akseptere Bitcoin (og andre digitale valutaer) på WordPress-nettstedet ditt som en betalingsmåte noe som er verdt å vurdere. Men hvordan kommer du i gang med cryptocurrency? Og hvordan behandler du Bitcoin-betalinger med WordPress?


I denne artikkelen diskuterer vi hva Bitcoin er, og vurder fordelene ved å akseptere denne digitale valutaen, og andre altcoins, på nettstedet ditt. Vi ser deretter på hvilke verktøy du trenger for å begynne å motta Bitcoin som betaling, inkludert Bitcoin lommebøker, digitale betalingsprosessortjenester og cryptocurrency WordPress-plugins (hvis du er ute etter et tema, kan du ta en titt på vår oppsummering av de beste cryptocurrency WordPress-temaene ).

Ved slutten av lesingen, vil du vite hvordan du kan sette opp overtakelse av Bitcoin-betalinger med WordPress. Og du vil ha en god forståelse av tjenestene og plugins som er tilgjengelige for å hjelpe deg med det.

En introduksjon til Bitcoin

Godta Bitcoin-betalinger med WordPress

På grunn av den nylige presseoppmerksomheten er det tvilsomt at du ikke har hørt om denne populære cryptocurrency. Bitcoin er en desentralisert digital valuta, som fungerer uten en sentralbank eller en enkelt administrator. Det ble opprinnelig opprettet av en person eller en gruppe mennesker i 2009 og utgitt under navnet Satoshi Nakamato.

Verdien av Bitcoin har raskt vokst de siste årene, og det er nå den mest kjente cryptocurrency av alle. Imidlertid er det faktisk over 1000 kryptokurser for tiden i opplag. Andre populære kryptokurser inkluderer…

 • Ethereum
 • litecoin
 • Zcash
 • Ripple
 • Bindestrek

Gruvedrift og kjøp av direkte kjøp i Bitcoin er to metoder som investorer bruker mye for å vokse sine Bitcoin-aksjer. Å ta betalinger online i Bitcoin blir imidlertid mer og mer vanlig. Så hvis du driver en eCommerce-butikk, eller godtar betalinger på nettet av tjenester eller andre grunner, er det en god ide å tilby Bitcoin (og andre cryptocurrency) betalingsalternativer.

Hva er fordelene med å akseptere Bitcoin-betalinger?

Det er mange fordeler med å ta Bitcoin-betalinger på ditt WordPress-nettsted. La oss se på noen få av dem …

 • Bitcoin kan godtas fra hvem som helst, hvor som helst i hele verden. Så du ekskluderer ikke de som ikke har kredittkort, eller en PayPal-konto, fra å kjøpe på nettstedet ditt.
 • Bitcoin kommer med en kappe av anonymitet, da de som foretar en betaling ikke trenger å skille seg med noen personlig informasjon. Dette vil appellere til mange kjøpere som er usikre på å dele sensitive data online.
 • Bitcoin er en peer-to-peer digital valuta, så en tredjeparts banktjeneste er ikke nødvendig for å fullføre en transaksjon. Dette holder Bitcoin-transaksjonsgebyrene lave.

Så nå vet vi litt om Bitcoin, og hvorfor du bør vurdere å godta det på WordPress-nettstedet ditt. La oss se på hva du trenger for å komme i gang …

Hva du trenger for å komme i gang

Før du kan godta Bitcoin-betalinger med WordPress, må du …

 • Lag en Bitcoin-lommebok
 • Registrer deg med en digital betalingsprosessortjeneste
 • Installer et Cryptocurrency WordPress-plugin

La oss se nærmere på hver av disse i detalj …

1. Lag en Bitcoin-lommebok

Bitcoin lommebok

EN Bitcoin lommebok er det der du trygt kan lagre Bitcoins når du ikke har gjort det. (Dette er ikke teknisk korrekt – en Bitcoin lommebok er faktisk et program som inneholder dine private Bitcoin data / nøkler).

Lommebøker kan lagres på skrivebordet ditt, på maskinvare, på mobilen eller på nettet. Og for hver plattform er det mange lommebokalternativer, så gjør undersøkelser før du tar en beslutning om hvilken som er best for deg.

Det er verdt å huske på at noen digitale betalingsprosessortjenester faktisk tilbyr en online lommeboktjeneste (Bitpay og CoinBase). Mens andre betalingsportaler bare setter inn Bitcoin-midler som tilsvarende valuta i banken din (Mollie), noe som resulterer i at du ikke trenger en Bitcoin-lommebok i det hele tatt.

2. Registrer deg med en digital betalingsprosessortjeneste

En digital betalingsprosessortjeneste vil gjøre det mulig for deg å ta Bitcoin-betalinger på ditt WordPress-nettsted. Selv om det ikke er avgjørende, er det den enkleste måten å godta Bitcoin og andre altcoins.

Når du har akseptert en Bitcoin-betaling på nettstedet ditt, vil en betalingsprosessor deretter automatisk sette inn Bitcoin i lommeboken din. Det gir også muligheten til å overføre Bitcoin din til din lokale valuta og sette den inn på bankkontoen din.

Her er bare noen få digitale betalingsprosessortjenester som du kan registrere deg med …

Bitpay

Bitpay

Bitpay tilbyr en populær Bitcoin lommebok- og betalingsprosessortjeneste. Denne løsningen fungerer ved at Bitcoin-betalinger med WordPress kan sendes direkte til din Bitcoin lommebok og / eller bankkonto i valutaen du velger.

Bitpay kan sende midler til banker i over 38 land, og i mange valutaer. Det er også integrert med over 40 e-handelsplattformer og -løsninger, støtte, WooCommerce, Gravity Forms, Shopify og mange flere.

CoinBase

Coinbase

Et alternativ til Bitpay er CoinBase. Denne digitale plattformen og online lommeboktjenesten kan håndtere betalinger fra ditt WordPress-nettsted i Bitcoin, Ethereum og Litecoin. Disse cryptocururrencyene kan deretter sendes til din altcoin lommebok. Eller byttet med CoinBase i din lokale valuta og sendt til bankkontoen din.

CoinGate

CoinGate

CoinGate er en digital betalingsprosessortjeneste som godtar over 45 kryptovalutaer. En Coingate WooCommerce-plugin lar deg raskt integrere nettbutikken din med Coingates tjeneste.

Når den er satt opp, fungerer CoinGate i en lignende stil som de to foregående betalingsprosessorene som er nevnt, og overfører penger fra nettstedet til bankkontoen din eller din digitale lommebok. (Selv om CoinGate ikke tilbyr sin egen online lommeboktjeneste, anbefaler den å bruke Digital lommebok Electrum).

3. Installer et WordPress-plugin

Når du har valgt en digital lommebok og registrert deg med en betalingsprosessortjeneste, er det på tide å legge til Bitcoin-betalingsintegrasjon til ditt WordPress-nettsted. Det er en rekke plugins tilgjengelig som gir denne funksjonen. La oss se på noen av de beste …

Blockonomics

Blockonomics plugin

Blockonomics lar deg akseptere Bitcoin-betalinger, så vel som Ethereum og Litecoin. Og med deres WordPress Bitcoin Payments-plugin Du kan godta disse som betalingsmåter via WooCommerce. Men det er ikke engang det beste: Blockonomics sender betalinger til lommeboken din i stedet for en betalingsport. Så du får pengene raskere, tryggere, og du sparer til og med gebyrer når du trekker ut. Merk – du trenger en Blockonomics-konto, men for selgere som bare er en avgift på 1% – så den er super overkommelig.

TripleA

TripleA Last ned Bitcoin Payment Gateway for WooCommerce

Et annet flott alternativ er TripleA Bitcoin-betalingsgateway for WooCommerce. Med denne plugin kan du akseptere betaling via Bitcoin direkte, uten gebyr og ingen tilpasset konto. Kunder trenger bare å skanne QR-koden for å betale. Men TripleA gjør ikke bare tingene lettere for kunden – som selger vil du også dra nytte av e-postvarsler om transaksjoner, spare penger siden det ikke er tilbakeførsler, og du kan ta ut pengene dine i din lokale valuta (19 støttes for øyeblikket) ved å bruke sanntids valutakurser (med et lavt 0,8% uttaksgebyr).

Bitpay for WooCommerce

Bitcoin Bitpay-plugin

Hvis du bruker WooCommerce på nettstedet ditt, og Bitpay høres ut som den riktige betalingsprosessortjenesten for deg, så Bitpay for WooCommerce plugin er et flott alternativ. For å komme i gang med Bitpay, kan du bare registrere deg ved å bruke en ‘Bedriftskonto’.

Bitpay Registrer deg

Deretter installerer du Bitpay-plugin på WordPress-nettstedet. Følg deretter Bitpay-instruksjoner for å koble WooCommerce-butikken til Bitpay-kontoen din. Når nettbutikken er fullført, vil du kunne ta betalinger i Bitcoin.

For støtte for hvordan du kobler sammen WP eCommerce eller Shopify-butikken, eller andre open source-plugins eller integrerte løsninger, sjekk ut Bitpay-dokumentasjon.

Coingate for WooCommerce

CoinGate kan være en bedre passform enn Bitpay for ditt WooCommerce-nettsted, da det gjør det mulig å motta betaling for produkter i mange kryptovalutaer. For å motta Bitcoin-betalinger med WordPress i din nettbutikk via Coingate, må du installere CoinGate for WooCommerce plugg inn.

Coingate WooCommerce-plugin

Deretter må du registrere deg hos CoinGate ved å klikke på ‘Opprett en konto’ øverst i hjørnet på hjemmesiden.

Coingate-register

Følg deretter CoinGate instruksjoner for å koble de to løsningene. Dette er en rask og enkel prosess, og når du er fullført vil du kunne godta Bitcoin og andre altcoin-betalinger på WooCommerce-siden din.

Enkle digitale nedlastinger – Coinbase Payment Gateway

Enkel digital nedlastning

Easy Digital Downloads er en populær gratis WordPress-plugin for de som selger digitale produkter på deres WordPress-nettsted. Coinbase Payment Gateway tilbys som et premiumtillegg for nettsteder som bruker Easy Digital Downloads. Det lar deg godta Bitcoin-betalinger på nettstedet ditt ved å bruke Coinbase som betalingsprosessor.

Coinbase-utvidelse

For å komme i gang må du kjøpe Coinbase Payment Gateway fra nettstedet Easy Digital Downloads. Deretter installerer du det på WordPress-nettstedet ditt.

Deretter kan du registrere deg med Coinbase. Følg deretter Coinbase Payment Gateway Setup Documentation for å koble Coinbase med nettstedet ditt. Når den er konfigurert, vil du kunne motta Bitcoin-betalinger med WordPress for de digitale produktene på nettstedet ditt.

Digital betalingsboks

Digital betalingsboks

Digital Paybox er et annet premium-plugin som lar deg ta Bitcoin i bytte av digitale nedlastinger. Denne løsningen integreres med mange betalingsportaler, men bruker Bitpay for å akseptere Bitcoin.

Digital Paybox er enkel å installere og konfigurere, slik at kundene kan bestemme hvor mye de vil betale for et digitalt produkt. Du kan angi en minimumsbetaling (eller en fast pris hvis du foretrekker det), så denne pluginen er et godt alternativ hvis du ønsker å motta gaver for dine digitale nedlastinger. Når en betaling er utført, sender Digital Paybox automatisk en midlertidig kryptert lenke til kjøperen via e-post, slik at de kan motta det digitale produktet.

Mollie-betalinger for WooCommerce

Mollie

Mollie er en betalingsgateway-løsning som er forpliktet til å gjøre online betalinger enklere. Et av de mange betalingsalternativene deres er Bitcoin. Mollie-betalingene for WooCommerce er et av deres gratis plugins som gjør at du raskt kan integrere alle større betalingssystemer, inkludert Bitcoin, med ditt WooCommerce-nettsted.

For å komme i gang kan du registrere deg med Mollie og installere Mollie Payments for WooCommerce-plugin på nettstedet ditt. Når en kunde har betalt i Bitcoin, vil du motta tilsvarende beløp i euro. Og ettersom Mollie behandler alle Bitcoin-betalingene dine med WordPress og sender dem direkte til banken din, trenger du ikke engang en Bitcoin-lommebok.

GoUrl – Bitcoin Payment Gateway, betalte nedlastinger og medlemskap

GoUrl

GoUrl er en betalingsgateway for cryptocurrency. GoUrl WordPress-pluginen, GoUrl – Bitcoin Payment Gateway, betalte nedlastinger og medlemskap, vil gjøre det mulig for deg å godta Bitcoin-betalinger med WordPress. GoUrl vil imidlertid ikke overføre Bitcoin til kontanter, det vil bare videresende betaling til din Bitcoin lommebok. Denne plugin vil også akseptere andre cryptocurrencies på WordPress-nettstedet ditt, inkludert Litecoin, Dash, BitcoinCash, og mange flere.

GoUrl-pluginen vil gjøre det mulig for besøkende å betale altcoin for produkter, digitale nedlastinger, sidevisninger og abonnement på medlemskap. GoUrl inneholder også en rekke andre utvidelsesplugins, inkludert GoUrl for WooCommerce og GoUrl Bitcoin-donasjoner.

Endelige tanker om hvordan du behandler Bitcoin-betalinger med WordPress

Som du kan se, det er en rekke plugins og metoder som er tilgjengelige for å gjøre det mulig å behandle og godta Bitcoin-betalinger med WordPress. Verktøyene du velger skal kun avhenge av nettstedet ditt og behovene til publikum. Og husk at du alltid kan prøve noen få forskjellige løsninger for å se hva som fungerer, og sikre at du finner den best tilpassede Bitcoin-løsningen på nettstedet ditt.

Hvilken Cryptocurrency-plugin vil du velge for å hjelpe deg med å godta Bitcoin-betalinger med WordPress? Del gjerne tankene dine i kommentarene nedenfor …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me