Når du etablerer din virksomhets tilstedeværelse på nettet, er det enkelt å ta det hele litt for alvorlig. Og det bør du – selvfølgelig – men det er helt greit å ha det litt gøy også. Og en måte å integrere moro på nettstedet ditt er å gjøre den sosialt delbar og interaktiv. Dette øker ikke bare sannsynligheten for at besøkende vil dele nettstedet ditt, innholdet og blogginnleggene på de sosiale kanalene sine, men det øker også publikums mulighet til å delta direkte i deg. Og jo mer du kan etablere deg som en “ekte person” på nettet, jo bedre mottakelse får du for bedriften din.


Hvis nettstedet ditt er basert på WordPress, er det veldig enkelt å øke din sosiale synlighet. Det er mange plugins der ute som gjør det mulig. Men hvilke er de beste med tanke på funksjonalitet og brukervennlighet, og hvilke er best egnet for bedrifter? Ikke bekymre deg. Jeg har deg dekket. Her er noen må-ha verktøy for å gjøre WordPress-bedriftssiden din mer sosial:

jetpack

jetpack

Skjønt det kan virke opplagt, jetpack er et robust verktøy for ethvert WordPress-nettsted, noe som betyr at det fikk sin rettmessige plass på denne listen (sjekk ut Ajeets innlegg på Jetpack for å lære mer om denne kraftige WordPress-plugin).

Jetpack tilbyr blant annet integrasjon på sosiale medier på en sømløs måte. Ikke bare har du muligheten til å dele nye blogginnlegg automatisk etter at de er publisert, du kan også legge til diskrete sosiale delingsknapper under hvert innlegg. Dette er en flott løsning for de som ikke vil overbelaste nettstedene sine med massevis av plugins. Jetpack gjør så mange ting at oddsen er god at du uansett vil bruke den – selv om ikke for den sosiale delingskomponenten.

Buddypress

Buddypress

Buddypress er et fullverdig sosialt plugin for WordPress. Besøkende på nettstedet ditt kan opprette tilpassede brukerprofiler, og du kan bygge et sosialt nettverk rett på nettstedet ditt. Hvis du har flere nettsteder, vil funksjonene for sosial integrasjon vises ensartet. Det er også mulig å konfigurere og administrere varsler, aktivere privat meldinger og installere en rekke tredjepartsutvidelser.

Dette er et varmt verktøy, og hvis sosial integrasjon og å bygge et fellesskap er viktig for din virksomhet (skal det være), er denne plugin uten tvil et must. Sjekk vår hurtigguide for BuddyPress for å hjelpe deg i gang.

Tweetbar kortkode

Tweetbar kortkode

Hvis du blogger regelmessig, er det sannsynligvis viktige takeaways du vil at leserne skal komme ut av hvert innlegg. Og i stedet for bare å liste dem nederst i innlegget der de kan bli glanset, er det lurt å bare trekke oppmerksomheten til hvor de er i teksten. Tweetable Shortcode-plugin gjør det enkelt for brukere å twitre biter av innholdet de har funnet innsiktsfullt, bare ved å klikke på en knapp. Sitater fra innleggene dine blir deretter delt på Twitter, og du trenger ikke engang løfte en finger.

Etter installasjonen vises en kortknapp på verktøylinjen for innleggsredigeringen. Alt du trenger å gjøre da er bare å fremheve teksten du vil tilby som lydbit og klikke på den knappen. Det er det! Plugin-enheten koster 10 dollar, men det er verdt det hvis du vil forbedre Twitter-strategien din.

Kontaktskjema 7

Kontaktskjema 7

En av de beste måtene du kan gjøre virksomhetsnettstedet ditt mer sosialt er å installere et kontaktskjema. Og en av de beste plugins rundt for å fullføre den oppgaven er Kontaktskjema 7. Det er enkelt å installere og konfigurere. Bare velg feltene du vil inkludere, tilpasse teksten og sett inn. Det inkluderer spamfiltrering, slik at innboksen din ikke vil bli oversvømmet av søppel som et resultat. Ethvert godt forretningssted gjør det enkelt for potensielle og nåværende kunder å komme i kontakt, så dette er et must. Og siden du kan tilpasse feltene, er det egentlig ingen unnskyldninger. Skreddersy skjemaet som passer din virksomhet. Lett.

Del knapper av AddThis

Del knapper av AddThis

her er så mange sosiale delingsprogrammer der ute, men en som jeg synes det virkelig ser bra ut er Del knapper av AddThis. Den er konfigurert til å jobbe med over 330 sosiale nettverk og sosiale bokmerker. Alle biggies er inkludert på denne listen. Du kan sette den opp slik at disse knappene vises stort sett hvor som helst på innleggene, inkludert innlegg over og under.

Hvis du registrerer deg for en AddThis.com konto, får du tilgang til statistikk om hvordan innholdet ditt deles. AddThis har andre plugins for sosial integrasjon, også det er verdt å sjekke ut Følg knappene av AddThis, som vises enten øverst på hjemmesiden din eller på venstre side av hver side, AddThis velkomstlinje, som legger til en stolpe øverst på skjermen som ønsker besøkende velkommen basert på deres preferanser for sosiale nettverk og mer.

Sosial innlogging

Sosial innlogging

Hvis det å prioritere den mest sømløse opplevelsen er en prioritet for deg, vil du glede deg over Sosial innlogging. Denne pluginen gjør det enkelt for besøkende på nettstedet ditt å logge inn og legge igjen kommentarer ved hjelp av sine sosiale nettverksprofiler. Det er widget- og kortkodebasert slik at du kan plassere det hvor som helst du vil på nettstedet ditt, og det fungerer med alle de populære nettstedene som Facebook, Twitter og Google+. Det fungerer også med BuddyPress, så hvis du handler om sosial integrasjon, er dette plugins for deg.

Digg Digg

Digg Digg

Den siste pluginen jeg skal snakke om i dag er ingen ringere enn Digg Digg by Buffer. Floating Share Bar er omtalt på en rekke nettsteder over hele nettet og har blitt en slags WordPress bærebjelke. Linjen vises på venstre side av skjermen og flyter langs toppen av innholdet når brukeren ruller.

Den viser sosiale delingsknapper for et bredt utvalg av nettsteder, og du kan velge og velge hvilke du vil vise. For å gi deg bare en prøve, støtter Digg Digg Twitter, Facebook Likes, Facebook Shares, LinkedIn, Google +1, Buffer, StumbleUpon, Pinterest, Tumblr og mer. Den bruker lat lasting også, noe som betyr at det ikke mister nettstedet ditt. Og hvis du ikke er med på den flytende linjen, kan du bare velge å vise knappene øverst eller nederst på innleggene dine. Det er den fleksibiliteten jeg liker mest.


Sosiale medier blir mer og mer en viktig del av å drive en virksomhet. Du trenger det ganske enkelt hvis du vil lykkes på nettet. Selv om det kan være skremmende å etablere seg i alle de populære nettverkene, er det aller minste du kan gjøre, gjøre det enkelt for de besøkende å få kontakt med deg og dele innholdet ditt. Selv om det er alt du gjør, vil du fortsatt ha det mye bedre enn de fleste.

Så i stedet for å få de besøkende til å gjøre ekstra arbeid og jakte på Twitter-profilen din, e-postadressen, eller hva har du via Google-søk, bruk ovennevnte plugins for å gjøre bedriftssiden din mer sosial selv ved første øyekast. Bygg samfunn på stedet. Integrer deg med de populære sosiale nettverkene. Tillat enkel kommunikasjon. Aktiver sosial deling. Dette er must-haves for et moderne nettsted. Og heldigvis for deg, å ha nettstedet ditt på WordPress gjør alt dette bare litt enklere.

Hvilke grep har du tatt for å gjøre bedriftsnettstedet ditt mer sosialt? Bruker du noen av pluginene ovenfor, eller bruker du andre verktøy? Jeg vil gjerne høre hva du synes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me