Hvordan få flere sosiale andeler på blogginnleggene dine

Så, du startet en blogg. Gratulerer! Det er en veldig spennende tid for deg. Du legger deg selv der ute. Del tankene og drømmene dine med verden. Men du har skrevet et par innlegg, lagt mye tanke på dem, lest dem tilbake til deg selv 10 ganger hver, og nå lurer du sikkert på: Er det noen som lytter til meg? Og hvordan pokker kan jeg få flere sosiale aksjer?


Å skrive innholdet ditt er det første trinnet, men å få det sirkulert er en enda større kamp. Her dekker vi hvordan du kan få flere sosiale aksjer på blogginnleggene dine, slik at du ikke bare roper inn i tomrommet.

1. Innleggskvalitet, engasjerende innhold

Innleggskvalitet, engasjerende innhold for å få flere sosiale aksjer

Du kan drømme opp alle clickbait-titlene for å prøve å få folk til artikkelen din, men for å oppmuntre leserne til å gi den videre er det ingen erstatning for godt innhold av høy kvalitet.

Mål å legge ut blogger som har mye informasjon og gir verdi. Er du mammablogger som nylig har oppdaget et foreldrehack som du ikke har lest om noe annet sted? Skriv om det, og i detalj.

Du bør også ta deg tid til å lære om og anvende beste fremgangsmåter for WordPress SEO spesielt når de gjelder SEO på siden. Undersøk nøkkelordet eller ordene du vil målrette mot i artikkelen din (Serpstat er et flott verktøy for dette), bruk nøkkelordene / innholdene dine i hele innholdet pluss overskrifter eller bilder som brukes, og sørg for å skrive en iøynefallende tittelmaskin og metabeskrivelse.

I tillegg artikler i lang form (iht Backlinko topp rangering artikler er over 1800 ord) er bra for SEO og kan hjelpe deg å score et sted som Google Featured Snippet.

Stor søkerangering = mer trafikk = flere sosiale aksjer. Så som du kan se, flott innhold med god SEO er det første trinnet for å få flere sosiale aksjer.

2. Bruk Visuals

Folk elsker bilder og annen pen grafikk. For mye tekst på en gang kan være overveldende, og leserne vil raskt miste interessen. Prøv å bruke skjermbilder for å illustrere innholdet ditt, eller ta noen få gratis høyoppløselig bilder fra et nettsted som Unsplash.

Å bruke grafikk vil helt sikkert oppmuntre til mer deling på sosiale nettsteder som Pinterest og Flipboard, som er veldig fotodrevet, men et riktig størrelse er viktig for hvert nettverk. Du vil at tweeten eller +1 skal stå i strømmen til dine følgere.

Det er lurt å lage et delbart bilde for de sosiale kanalene du ønsker å målrette mot. Dette kan kreve litt innsats fra din side for å lage spesifikke sosiale nettverk for å markedsføre artikkelen bedre, men det er vel verdt tiden din. Her er noen anbefalte bildestørrelser for populære nettverk for å gi deg en ide om hva bildedimensjoner bør du bruke for å oppmuntre til flere andeler:

 • Facebook 1200 × 630
 • Google+ 1200 × 900 (omtrent et forhold på 4: 3)
 • Instagram 1080 × 1080
 • Pinterest minst 600 × 600 (selv om mange blogger anbefaler å bruke et forhold på 2: 3, må du sørge for at bildene dine er minst 600px brede)
 • Twitter 1024 × 512 (2: 1-forhold)
 • Tumblr 1280 × 750

Prøv å bruke en mal

Ultimate Social Media Template Pack

Er du usikker på hvor du skal begynne? Ikke problem. Hvis du hadde overgått til Creative Market’s Social Media Templates-seksjonen, har de tusenvis av sosiale mediemalbunter og startpakker å velge mellom.

De fleste av disse inkluderer stylede fotomaler med overlegg, skrifter og filtre, så alt du trenger å gjøre er å bare redigere teksten og eventuelt slå av lagringsfotoet (vi liker Ultimate Social Media Template Pack av Poego siden den er omfattende og oppdatert for 2018 ). Dette sparer deg massevis av tid, siden du ikke trenger å tenke på bildedimensjoner eller en kreativ layout – malen tar seg av dette for deg.

3. Bruk et plugin for sosial deling

Bruk et sosialt delingsprogram for å få flere sosiale andeler på bloggen din

Selv om du skriver det mest fantastiske, morsomme blogginnlegget, kommer det aldri til å bli viralt hvis du ikke gir en enkel måte for leserne dine å sirkulere det på.

Den beste måten å oppmuntre til deling er å implementere knapper på sosiale medier på prominente steder på bloggen din. For eksempel gir AddThis Share Tools for WordPress noen få alternativer som er ekstremt enkle å installere og kan hjelpe deg med å få flere sosiale aksjer på innleggene dine.

Eksemplet ovenfor inneholder både “flytende” delingsmeny, som reiser langs siden med brukeren mens de blar, samt “inline” -alternativet, som forblir statisk i den posisjonen du velger.

Denne pluginen er et flott alternativ fordi den sjekker flere bokser samtidig. Du trenger ikke å gå til hvert sosiale nettverk og finne ut hvordan du installerer hver enkelt Facebook Like eller Twitter Tweet-knapp. AddThis støtter deling til over 200 tjenester, slik at besøkende kan dele hvor som helst de bruker tiden sin på nettet, og det er grunnen til at AddThis konsekvent blir anbefalt av bloggere som en av de beste sosiale medie-plugins for WordPress.

4. Del det selv

Få flere sosiale aksjer på bloggen din ved å dele ditt eget innhold

Ikke vekk fra litt selvreklame. Når du har presset på å publisere innlegget ditt, bør neste trinn være å sirkulere det selv. Del det på alle sosiale mediekanaler!

Lag en kreativ og fengende tagline som du kan dele sammen med bildet og lenke til artikkelen din. Det er lurt å legge til hashtags som er relevante for innholdet ditt, men som ofte brukes. Du kan til og med hoppe på ukentlige planlagte “chats” sentrert rundt en spesifikk hashtag for å nå et nytt publikum. Her er noen tips om hvor mange hashtags å bruke:

 • På Facebook sikter du etter ingen eller bare 1 hashtagger
 • Google+ vil automatisk legge til hashtags til innholdet ditt
 • Instagram tillater opptil 30 hashtags – men det er vanligvis best å ikke gå over 15 år
 • Pinterest tillater opptil 20 hashtags, og mens du absolutt kan bruke alle 20, må du huske å legge til noen få viktige hashtags (selv om jo mer spesifikt ordet eller til og med setningen er, jo bedre)
 • For Twitter bruker du 2 hashtags for å øke tweets ‘ytelse
 • Tumblr lar bare de fem første kodene være søkbare, så det er ingen mening å legge til mer

Også sosial validering er en ekte ting, så her er et lite tips: data viser at jo høyere andeltellingene er på en artikkel, jo mer sannsynlig er det at andre deler den. Så vær sikker på at når du deler det, gjør du det via delingsverktøyene som er implementert på nettstedet ditt.

5. Be leserne dine dele

Noen ganger hvis du vil ha noe i livet, må du bare be om det. Forslagets kraft er en veldig formidabel taktikk, og du skal ikke skamme deg over å bruke den.

Ved å bruke et nettstedoverlegg, for eksempel et popup-verktøy eller banner, kan du opprette en oppfordring til å dele innholdet ditt. Nettstedsoverlegg viser seg å øke konverteringer.

Få flere sosiale aksjer med utheving og del plugin

Et annet alternativ er å bruke et teksthøydepunkt for å tweet funksjonen på nettstedet ditt. Et enkelt alternativ er det gratis Marker og del plugin som inkluderer enkle innstillinger for sosiale nettverk, et alternativ for å legge til utdragsinnhold og automatisk bruk av snarveier.

Hvis du ønsker å prøve en annen strategi, kan du til og med gi et lite insentiv for folk å vinne noe hvis de deler blogginnlegget ditt. Kontakt en bedrift i din nisje for å sponse ved å tilby et produkt eller medlemskap til din gave. Deretter bruker du en tjeneste som Rafflecopter å lage konkurransen – komplett med oppføringsalternativer for sosiale oppføringer (som “Følg meg på Twitter” eller “Del dette på Facebook”).

Innpakningstips for å få flere sosiale aksjer

Å oppmuntre til sosial deling på nettstedet ditt trenger ikke å være en komplisert ligning. En stor komponent for suksess er bare å fortsette å dukke opp og være i samsvar med innlegg og promotering. Så hvis du opplever en treg start, ikke gi opp! Vi lover at du med tiden får flere sosiale andeler og ser at tallene begynner å stige.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me