Hvordan få flere kommentarer til WordPress-bloggen din

Å engasjere seg med publikum er en viktig del av å drive et vellykket WordPress-nettsted. Ved å opprette et blomstrende online fellesskap vil du øke trafikken til nettstedet ditt, sikre returnerende besøkende og følgelig hjelpe nettstedet ditt til å konvertere mot målene.


Å oppmuntre folk til å kommentere, svare på og diskutere bloggartikler er en effektiv måte å fremme interaksjoner på nettstedet ditt. Men alle som driver en blogg vil vite hvor vanskelig det i utgangspunktet er å få samtalen til å flyte. Så hvordan får du flere kommentarer på bloggen din?

I denne artikkelen skal vi se på noen grunnleggende tips for hvordan du kan øke kommentarer på bloggen din, fra å legge til samtaler til handlinger til artiklene dine, svare på kommentarer og engasjere kontroverser. Vi vil deretter diskutere hvordan du kan oppgradere kommentarsystemet ditt, inkludert aktivering av gravatars, implementering av e-postvarsler for kommentatorer og bruk av tredjeparts kommentarsystem Disqus. For å fullføre vil vi vurdere hvordan det å gi insentiver, for eksempel konkurranser, kan gi deg flere kommentarer på bloggen din.

Generelle tips

Som vanlig kan noen av de mest basale og sunn fornuftstrategiene være de mest effektive. Så la oss ta en titt på noen generelle tips du bør bruke til bloggen din …

Velg interessante emner å skrive om

Dette høres kanskje opplagt ut, men å velge interessante eller populære emner å snakke om, som får publikum å begeistre, er en av de beste måtene å få flere kommentarer på bloggen din.

Et strålende eksempel på dette er en artikkel publisert akkurat denne måneden på vår egen blogg her på WPExplorer. 8 påviste måter å tjene penger med WordPress har, mens jeg skriver dette, hittil mottatt 95 kommentarer, et høyt antall etter noen standarder. Og temaet som har fått så mange mennesker til å glede seg til å kommentere? Penger selvfølgelig!

Engasjer deg i kontrovers

Velg kontroversielle emner å skrive om, eller ta en kontroversiell holdning til et emne. Hvis publikum er sjokkerte, sinte eller bare får noe annet å tenke på enn vanlig status quo, er det mer sannsynlig at de vil dele tankene sine på bloggen din.

Du trenger ikke å ta i bruk denne tilnærmingen for hvert innlegg du skriver. Imidlertid bør noen få gjennomtenkte kontroversielle artikler få kommentarene, samt bidra til å øke andelene dine på sosiale medier.

Legg til en oppfordring til handling til hvert innlegg

Oppfordring til handling

Forsikre deg om at du legger til en oppfordring til handling nederst i hvert innlegg. Still ett sentralt spørsmål om artikkelen de besøkende nettopp har lest for å få dem til å tenke. Så ber dem dele tankene sine nedenfor, slik at de vet hva som er ønsket av dem. Å oppgi hva de skal diskutere i kommentarene, og bare be de besøkende komme med en kommentar, vil oppmuntre dem til å gjøre det.

Svar på kommentarer

Svar på kommentarer

Hvis du ønsker å lage en interaktiv blogg, der besøkende svarer på hverandres kommentarer og diskuterer meninger, må du føre et eksempel. Svar på hver kommentar, slik at brukerne får vite at kommentarene deres er verdifulle. Still spørsmål for å hjelpe deg med å generere samtaler mellom publikum. Å være til stede og synlig på bloggen din vil hjelpe publikum å engasjere seg i innholdet og samfunnet.

Oppgrader kommentarseksjonen

Å forbedre funksjonaliteten til kommentarseksjonen og gjøre den mer brukervennlig, bør ha en positiv innvirkning på antall kommentarer du får på bloggen din. La oss se på et par måter å oppgradere kommentarfeltet på …

Aktivering av gravatars på ditt WordPress-nettsted

Gravatar

En gravatar er en globalt anerkjent avatar, som er en grafisk fremstilling av en bruker. Vanligvis er dette et bilde, men kan være en tegning eller logo. Alle individer kan lage sin egen gravatar, som deretter vises automatisk ved siden av navnet sitt når de gjør ting på nettet som å kommentere et blogginnlegg. Dette gir folk en online identitet og gjør dem lettere å gjenkjenne.

Gravatar Megan

Å bruke gravatars på WordPress-nettstedet ditt er viktig fordi det hjelper med å gi ansikter, eller identiteter, til de som legger igjen kommentarer. Dette styrker samfunnet du prøver å skape, da det hjelper publikum å gjenkjenne, og derfor koble seg til, hverandre.

Aktivering av gravatars på nettstedet ditt er veldig rett frem. Innenfor WordPress-oversikten går du bare til Innstillinger> Diskusjon.

Diskusjon

Bla nedover til ‘Avatars’. Kontroller at knappen “Vis avatar” er merket. For å la publikum virkelig bli kjent med hverandre, bør du også velge ‘Gravatar Hovercards’.

avatarer

Du kan da også velge en passende vurdering for gravatarene som vises på nettstedet ditt, og et standardgravatarikon for de medlemmene av publikummet ditt som ikke har satt opp sin egen gravatar ennå..

Ikke glem å klikke på “Lagre endringer” nederst på siden. Når du nå får en ny kommentar på en blogg, vil personens gravatar vises, noe som hjelper andre lesere å forholde seg til kommentatoren.

Konfigurer e-postvarsler for svar på kommentarer

Abonner på Kommentarer reloaded

Hvis en besøkende kommenterer et blogginnlegg, vil de ofte glemme alt når de har forlatt nettstedet ditt. Helst vil du at de skal se på kommentaren sin og svare på alle kommentarene deres kommentarer kan ha generert. Ved å sette opp e-postvarsler på bloggen din, kan besøkende velge å bli informert om kommentarer skrevet på et bestemt innlegg, eller om svar som er spesifikke på en kommentar de la igjen.

Abonner på Kommentarer reloaded er et gratis WordPress-plugin som gjør det mulig for kommentatorer å registrere seg for å motta e-postvarsler når noen kommenterer et innlegg, eller svarer på kommentaren. Ved å motta en e-post med detaljerte kommentarer, er det mer sannsynlig at besøkende kommer tilbake til innlegget og blir med på diskusjonen.

Hvis du ønsker å oppgradere funksjonaliteten til kommentarfeltet, er dette en flott plugin å installere. Ikke bare vil det oppmuntre besøkende tilbake og øke antallet kommentarer på bloggen din, det vil også fremme diskusjoner og hjelpe brukerne dine å bli mer involvert i samfunnet ditt.

Bruk et tredjeparts kommentarsystem

Disqus

Hvis du leter etter mer avanserte, levende og brukervennlige funksjoner enn standard WordPress-kommentarfeltet tillater, bør du vurdere å bruke et tredjeparts kommentarsystem.

De Disqus-kommentarsystem erstatter ditt WordPress-kommentarsystem, påtar deg hosting og styring av kommentarene dine. Disqus tilpasser seg nettstedets design, eller du kan tilpasse det etter eget ønske, og gi kommentarfeltet en attraktiv fordel. Funksjonene inkluderer sanntidsdiskusjoner, foto- og videostøtte for å legge til medier i kommentarer, kommentarstemming og mye mer. Besøkende kan også logge på ved å bruke Google eller mange andre sosiale mediekanaler.

Som du ser, inkluderer Disqus en rekke funksjoner som vil oppgradere kommentarfeltet. Disqus gjør det ekstremt enkelt for besøkende å kommentere. Enda viktigere er at det gjør kommentarer til et morsomt og interessant perspektiv, og bidrar til å skape et engasjert og aktivt samfunn.

Gi incentiver

Å gi insentiver til å lokke leserne til å skrive en kommentar på blogginnleggene dine, kan være en annen imponerende måte å forbedre resultatene på.

La kommentarer legge igjen lenker

CommentLuv

Ofte gjør folk som kommenterer det fordi de ønsker å legge igjen en lenke tilbake til sitt eget nettsted. Bare fordi hovedgrunnen til at noen legger igjen en kommentar er koblingsbygging, betyr ikke det at kommentaren deres ikke er verdifull eller nyttig for deg.

Selv om andre som har nettsted i din nisje kan være dine konkurrenter, kan de også være en del av samfunnet ditt. Innsiktsfulle kommentarer fra dem kan generere diskusjon eller bringe sine egne følgere til nettstedet ditt. Så å gi incentivet til å la folk linke til sitt eget nettsted kan bidra til å øke kommentarene på lang sikt.

CommentLuv er et gratis WordPress-plugin som belønner leserne ved å automatisk plassere en lenke til deres siste blogginnlegg på slutten av kommentaren. Dette oppfordrer leserne til å legge igjen en kommentar på bloggen din, da de kan markedsføre innholdet på eget nettsted og få en lenke tilbake til nettstedet deres.

Kjør en Giveaway-konkurranse

Rafflecopter

En konkurranse er en fin måte å få besøkende til å engasjere seg på nettstedet ditt – alle liker en freebie! Så prøv å bruke en giveaway-konkurranse for å få flere til å kommentere bloggen din. Bare tilby publikum sjansen til å delta i konkurransen hvis de kommenterer et bestemt blogginnlegg.

Rafflecopter gjør det ekstremt enkelt å sette opp, administrere og kjøre en konkurrent. Bare registrer deg for en Rafflecopter-konto og opprett deretter konkurransen i noen få enkle trinn. Givingen din kan deretter legges til ditt WordPress-nettsted via en widget-kode, ingen plugin nødvendig. Rafflecopter er gratis å bruke, men det er det pro planer tilgjengelig hvis du vil oppgradere til en premiumtjeneste.

Som premie, tilbud et av produktene eller tjenestene dine, eller hvis dette ikke er aktuelt, kan du velge noe som en Amazon-kupong. Velg å kjøre konkurransen rundt en artikkel som inneholder viktig innhold som du vil at besøkende skal lese. Bruk for eksempel en av de mest populære eller kontroversielle artiklene dine. Eller en artikkel som markedsfører de dyreste produktene dine, eller som inneholder de best betalte tilknyttede linkene. Konkurransen vil bidra til å føre trafikk til denne artikkelen, og kommentarene vil oppmuntre folk til å fortsette diskusjonen om innholdet.

Få flere kommentarer til bloggen din

Sørg alltid for at artiklene dine er av høy kvalitet, interessante og publiseres regelmessig. Dette er det første og viktigste trinnet i å bygge et fellesskap rundt nettstedet ditt. Hvis du sliter med innhold for bloggen din, kan du vurdere å ansette en frilanser for å skrive for deg.

Når du har fått en velskrevet og kontinuerlig oppdatert bloggprøve, kan du prøve de forskjellige strategiene som er nevnt i denne artikkelen for å se hva som fungerer med publikum..

Hvilke strategier vil du implementere på bloggen din for å øke antall kommentarer du mottar? Del gjerne tankene dine i kommentarene nedenfor …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me