Hvordan designe ditt WordPress-nettsted med dynamisk innhold

Hvordan kan jeg få nettstedet mitt til å se profesjonelt ut? Det er et spørsmål mange håpefulle byggherrer stiller seg når de planlegger prosjektet sitt. De åpenbare svarene vil være å forbedre designen eller legge til mange fancy funksjoner.


Men faktisk er en av de mest effektive måtene å virkelig forbedre ditt grunnleggende nettsted og gjøre det til et profesjonelt, tilpasset et ved å legge til dynamisk innhold. Dynamisk innhold vil gi brukerne dine en mye mer tilfredsstillende opplevelse på nettstedet ditt.

Introduksjon til dynamisk innhold

Hva er dynamisk innhold nøyaktig?

Dynamisk innhold refererer til interaktivt nettinnhold som endres avhengig av tid, sted og bruker. Når en bruker navigerer på et dynamisk nettsted, vil WordPress trekke riktig informasjon fra databasen for å vises til brukeren, avhengig av hvilken side de er på.

Med statisk innhold vil det du ser i frontend endres ikke. Faktisk vil du mer enn sannsynlig trenge hjelp fra en utvikler hvis du vil gjøre noen endringer i det. Imidlertid kan eiere av dynamisk innhold redigere alt på baksiden umiddelbart uten å kode. Det betyr at informasjonen kan endres i henhold til hva brukeren ser på, og gir en mye mer interaktiv opplevelse.

For å illustrere, hvis du er på et treningsstudio nettsted, kan det være lurt å se på de forskjellige treningsstudioene som er tilgjengelige. Selvfølgelig vil hvert treningsstudio ha forskjellig informasjon, for eksempel eget navn, adresse og liste over fasiliteter. Derfor, når du klikker på hvert treningsstudio, vil du se forskjellige innhold relatert til det som du ikke vil finne på de andre sidene.

Balanse Gym

Energiklubben

Fordelene med dynamisk innhold

Dynamisk innhold gir mange fordeler til nettstedet ditt som statisk innhold ikke kan tilby.

 • En bedre brukeropplevelse. Brukere vil kunne se innhold som er tilpasset dem, for eksempel forskjellige tilbud som vil endre seg etter deres oppførsel.
 • Forbedre KPI-ene. Med dynamisk innhold kan du forbedre konverteringer og redusere avvisningsfrekvenser på nettstedet ditt ved å lage skreddersydd innhold.
 • Jevn navigasjon. Dynamisk innhold gir en sømløs opplevelse gjennom et nettsted sammenlignet med statisk innhold, da du enkelt kan finne innholdet du leter etter.
 • Lett å oppdatere. Du kan ganske enkelt redigere siden din på WordPress-bakenden uten å måtte ansette en ekspertutvikler.
 • Svarer på skjermstørrelser. Et dynamisk nettsted tilpasser seg lett til forskjellige skjermstørrelser sammenlignet med en statisk.

Det er to måter vi anbefaler at du lager dynamisk innhold. Nedenfor viser vi deg de to alternativene og nøyaktig hvordan du kan lage nettsteder med begge.

1. Lag dynamisk innhold med verktøysettblokker og Gutenberg

verktøysett

Info & Last ned

Lanseringen av Verktøysettblokker tilbyr en ny måte å lage dynamisk innhold på WordPress ved å bruke sin blokkereditor, Gutenberg.

Siden lanseringen for ett år siden, har Gutenberg forbedret seg betydelig for å tilby en enkel og intuitiv måte for deg å designe og implementere nettstedene dine. Det beste er at ikke-kodere nå enkelt kan bygge nøyaktig hva de hadde i tankene ved å bruke Gutenberg og integrerte plugins.

Dette inkluderer dynamisk innhold som nettstedbyggere kan lage med Gutenberg takket være Toolset Blocks.

Hvordan fungerer verktøysettblokker?

Toolset Blocks er en ny plugin som du kan bruke på to fronter:

 1. Lag egendefinerte, avanserte funksjoner som innholdsmaler, arkiver og Visninger.
 2. Støtt dynamiske kilder for blokker som gjør dine tilpassede felt og taksonomier tilgjengelige for å vises på sidene dine.

Derfor kan du bruke Toolset Blocks for å enkelt legge til dynamisk innhold til innlegg, sider eller maler uten koding.

Nedenfor har jeg laget et eksempel på en innholdsmal for en demo-webside for treningssentre som sikrer at hvert treningsstudio har samme design, men ulikt innhold takket være dynamisk innhold.

Verktøysettinnholdsmal

Hvordan lage en innholdsmal med dynamisk innhold ved hjelp av verktøysettblokker

La oss lage en mal for Gyms tilpassede innleggstype på nettstedet vårt.

Du må gjøre det installer verktøysettblokker før du begynner og sikre at du kjenner det grunnleggende om å bruke Gutenberg-redaktøren.

Det er to hovedkilder som du kan tegne dynamisk innhold fra ved hjelp av verktøysettblokker. Du kan enten bruke en kilde fra det gjeldende innlegget eller fra et tilpasset felt. Nedenfor vil vi gå gjennom begge alternativene for å vise når du kanskje trenger å bruke dem.

Viser dynamisk innhold fra et nåværende innlegg

Setter kursen mot Verktøysett> Dashboard og klikk på Lag innholdsmal alternativet ved siden av innleggstypen du vil opprette en innholdsmal for.

Lag innholdsmal

Vi kan nå begynne å legge til blokkeringene våre for å lage innholdsmalen vår. La oss tenke oss at jeg vil legge til et bilde. Først velger du + alternativet øverst til venstre for å legge til en blokk.

Verktøysett Lag en blokk

Bla nedover til du finner Toolset-listen over blokker og legg til Bildeblokk.

Verktøysett Image Block

Du vil nå se et spørsmål som ber deg om du vil bruke dynamiske kilder eller ikke. Klikk Ja.

Verktøysett dynamisk kilde

Velg kilden for bildet ditt. Dette avgjør hvilket innhold WordPress vil trekke opp, avhengig av hvilket alternativ du velger. Jeg vil vise de valgte bildene av hvert treningsstudio i blokken, så jeg vil velge Utvalgt bildedata alternativ.

Verktøysett Utvalgt bildedata

På høyre sidefelt kan du justere bildet ytterligere hvis du vil endre kilden til det dynamiske innholdet eller style bildet, for eksempel.

Toolset Image Settings

Viser dynamisk innhold fra et tilpasset felt

Vi kan bruke den samme innholdsmalen som før for å lage blokker med dynamisk innhold fra et tilpasset felt. Denne gangen vil jeg legge til det tilpassede feltet for rangeringer av hvert treningsstudio som dynamisk innhold.

Gå til listen over verktøysettblokker og legg til Enkeltfeltblokk.

Verktøysett Enkelt feltblokk

På sidefeltet til høyre under Feltkilde, velg Tilpasset felt feltype.

Under Tilpassede feltgrupper rullegardinmenyen velge Treningssentre innleggstype. Merk at dette vil være den tilpassede innleggstypen du vil trekke det tilpassede feltet fra.

Under Tilpasset felt rullegardinmenyen velger du det egendefinerte feltet du vil vise. Jeg har valgt Vurdering alternativ.

Verktøysett tilpassede feltinnlegg

Hvis du bytter mellom de forskjellige treningsstudiopostene i front-enden, vil du se at hvert innlegg viser riktig pris for det treningsstudioet takket være dynamisk innhold. Legg merke til hvordan vi ikke trengte å bruke noen koding i det hele tatt for å lage vårt dynamiske innhold.

Jeg la til noen få andre blokker med dynamisk innhold i innholdsmalen. Sjekk hvordan det ser ut nå i frontenden.

Eksempel på verktøyet gym

2. Opprette dynamisk innhold med totalt

En annen like effektiv måte å lage dynamisk innhold er ved å bruke Total-temet for å lage dynamiske innleggsmaler.

Hvilke funksjoner tilbyr totalt?

Total er et av de mest populære temaene på WordPress og kommer fullpakket med en rekke funksjoner som du enkelt kan konfigurere uten å måtte laste ned flere plugins for å utføre disse oppgavene..

 • Enkel demoimportør – Gjør det tomme nettstedet ditt til et fullt funksjonelt nettsted fullpakket med innhold med ett klikk når du velger å importere et av Total 40+ forhåndsbygde demoer.
 • Dra & slipp sidebygger – Total er integrert med den populære WPBakery-sidebyggeren for å gi deg en intuitiv dra & slipp-byggherre, slik at du enkelt kan bygge nettstedet ditt.
 • 100-tallet med sidebyggerelementer – Dra nytte av Total hundrevis av sidebyggerelementer for å tilpasse sidene dine.
 • Enkelt tilpasses – Bruk innstillingene for livetilpasning for å endre en rekke elementer på nettstedet ditt, inkludert farger, skrifter, bredder og mye mer.
 • Utvikler vennlig – Total kommer med en rekke innebygde kroker og filtre som gjør det enkelt for deg å endre temaet ditt med 450+ utdrag tilgjengelig fra den elektroniske dokumentasjonen.

Og selvfølgelig kan du lage dynamisk innhold ved å bruke Total. Nedenfor kan vi vise deg et eksempel på hva du kan oppnå ved å gjøre en enkel porteføljeartikkel dynamisk.

Hvordan lage en dynamisk innholdsmal med totalt

Setter kursen mot Visual Composer> Maler og klikk Legg til ny. Gi deretter malen et navn.

Total portefølje-postlayout

Først vil jeg legge til Post Media element som viser hvilket medium du legger til innleggene dine. For porteføljer kan dette være det omtalte bildet, galleriet, videoen osv.

Deretter vil jeg inkludere Innlegg modul som vil vise alt innhold som er lagt til innleggene i redaktøren.

Totalt innlegg i media

Med Total kan du ta med et antall innleggselementer i din dynamiske mal. Legg til innleggstittel, metadata, relaterte elementer, tagger, sosiale koblinger og mer. Når du er ferdig, klikker du publisere.

Vi må nå tilordne den dynamiske malen til vår tilpassede posttype for porteføljen. For å gjøre dette navigerer du til WordPress Customizer, så ta turen til Portfolio og velg malen du nettopp opprettet under Dynamisk mal (avansert).

Total dynamisk mal

Du kan nå se media i aksjon. Klikk Lagre og publiser og ditt dynamiske innhold skal være klart.

Total dynamisk mal Frontend

Å lage dynamiske maler er et spesielt flott alternativ hvis du bygger nettsteder for klienter. Ved å bruke dem kan du opprette en mal en gang og tilordne den til alle porteføljeartiklene dine umiddelbart. Ikke bare det, men hvis du trenger å endre en layout, trenger du bare å redigere malen, og alle porteføljeartiklene dine vil også bli oppdatert.


Fortell oss din opplevelse av å lage dynamisk innhold! Du har nå to metoder for å lage dynamisk innhold. Du kan enten laste ned Verktøysettblokker eller Total Theme i dag og kom i gang med å ta nettstedet ditt fra grunnleggende til tilpasset.

Har du brukt ett av verktøyene for å legge til dynamisk innhold på nettstedet ditt? La oss få vite hvordan det fungerte for deg i kommentarene nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me