Del WordPress-innlegg automatisk med buffer

Med milliarder av aktive brukere som engasjerer seg på tvers av plattformer, har sosiale medier blitt et opplagt valg for selskaper og oppstarter som ønsker å forbedre sin online virksomhet.


Mens sosiale medier gjør det lettere for deg å få merkevaren, produktene, tjenestene eller informasjonen din foran et levedyktig publikum, er det til syvende og sist opp til deg hvordan du velger å dra nytte av fordelene med tilgjengelige apper. En av de mest effektive og pålitelige appene for sosiale medier er Buffer. Les videre for å finne ut alt du trenger å vite om å bruke Buffer for administrasjon av sosiale medier, hvordan det oppfører seg som en kraftig booster for sosiale medier og hvordan du kan integrere det med WordPress.

Hvorfor Buffer?

Buffer er en kraftig app for deling av sosiale medier. Det supplerer din evne til å delta live på sosiale medier uten å bombardere dine følgere med oppdateringer på en gang! Vi har snakket om innleggsplanlegging for bloggen din før, og Buffer er egentlig en planlegging for sosiale medier.

Hvis du ikke ønsker å oversvømme dine følgere med samtidige innlegg på Twitter, Facebook, Linkedin eller andre sosiale mediesider, er Buffer-appen det perfekte systemet som kan hjelpe deg. Det lar deg enkelt planlegge og bokmerke oppdateringer på Facebook, forberede Pinterest-pinner i god tid, planlegge tweets fra hvilken som helst datamaskin i verden (forutsatt at du har en fungerende internettforbindelse) og mer. Alt du trenger å gjøre er å forhåndsinnstille oppdateringene og legge dem til i Buffer. Appen vil gjøre resten.

Ikke bare blir innholdet rettidig oppdatert, men dette holder også kundene dine engasjert på plattformen din gjennom dagen. I tillegg kan du bruke bufferstatistikk for å se antall personer som klikket på innholdet ditt, hvilke innlegg som ble delt på nytt, osv..

Slik konfigurerer du buffer

Klar til å komme i gang med Buffer? Det er så enkelt som 1, 2,3. Vi viser deg trinn for trinn for hvordan du kan konfigurere denne fantastiske appen for sosiale medier.

1. Opprett en bufferkonto

Registrering for buffer

Først registrere deg for en bufferkonto ved å bruke Facebook, Twitter, Linkedin-kontoer, eller du kan bruke Buffer-alternativet til å registrere deg med e-posten din.

Buffer sosiale medietillatelser

Neste gang blir du bedt om å koble deg til sosiale nettverk. Du kan velge mellom: Twitter-konto, Facebook-side eller profil eller gruppe, LinkedIn-profil eller -side, Google+ side, Pinterest og Instagram. Avhengig av nettverket du kobler til, vil Buffer be om tillatelse til å få tilgang til visse aspekter av sosiale mediekontoer – dette er nødvendig for at du kan planlegge og legge ut innhold via Buffer.

Alternativer for buffertplanlegging

Når du er ferdig med å angi alternativene for bufferen til den sosiale kontoen din, vil du spørre om du vil angi innleggstider manuelt eller om du vil at Buffer skal beregne dem for deg.

Bufferoptimalisert innleggsplanlegging

Hvis du velger å la Buffer gjøre planleggingen for deg (som vi anbefaler), legger du bare inn antall innlegg om dagen du vil, og det vil beregne når du skal legge ut basert på de høyeste trafikktidene. Når det er gjort, er du ferdig med å sette opp kontoen din!

2. Planlegge innlegg i sosiale medier med buffer

Buffer sosiale medier innlegg planlegging

Neste trinn er å begynne å planlegge innlegg og oppdateringer for sosiale mediekontoer. Logg deg på Buffer. Fra kategorien Innhold kan du legge til dine favorittinnlegg, artikler, sitater eller tips (til og med bilder og videoer). Hvis du brukte Buffer for å lage din optimale innleggelsesplan, klikker du bare på “Legg til i kø” -knappen, så er du klar til å bli sendt ut neste neste innleggstid. Du kan også velge å “dele nå” eller din “planlegge innlegg” for å angi en tilpasset manuell innleggstid.

Bufferinnleggskø

Når du har planlagt innlegg og oppdateringer, går de automatisk ut til sosiale mediekontoer til dine forhåndsbestemte tider på dagen. Så du kan tilbringe resten av dagen med fokus på virksomheten din og ikke på sosiale mediekontoer.

3. Integrer WordPress med buffer for enda enklere deling

WordPress til Buffer Free Plugin

Buffer er et flott verktøy alene, men når det kombineres med WordPress er det en sikker måte å øke trafikken og leserengasjementet på sosiale medier. For å legge til Buffer til ditt WordPress-nettsted anbefaler vi å bruke en plugin, som WordPress til Buffer. Siden det er i WordPress.org-plugin-lagringsstedet, kan du installere det rett fra dashbordet under Plugins> Legg til nytt.

WordPress til bufferautentisering

Når den er installert og aktivert, må du opprette et tilgangstoken i bufferen slik at plugin-en får tilgang til den. For å gjøre dette gå til Buffer’s App-side og registrer nettstedet ditt ved hjelp av tilbakeringingsadressen som ble gitt på innstillingssiden for plugin-modulen (se over).

Buffer Access Token

Når du har registrert nettstedet ditt, kopier du “Access Token” og lim det inn på plugininnstillingssiden. Nå kan du komme i gang med innstillingene for deling av innholdet!

Planlegg WordPress-innlegg og sidedeling

WordPress til Buffer inkluderer alternativer for deg å planlegge innleggene og sidene dine som skal deles når de publiseres og oppdateres. Merk av i boksen (eller begge deler), og rediger deretter det nye innleggsformatet ved å bruke kodene til plugin-ene, inkludert bloggenavn, innlegg eller sidetittel, utdrag, innleggskategori, publisert dato, URL og forfatter. Merk deretter av for hvilke buffertkoblede sosiale kontoer du automatisk vil dele innholdet ditt på.

Lagre bare innstillingene. Når du lager innhold på nettstedet ditt, blir det automatisk delt med alle følgere via Buffer! Det er en Pro tilgjengelig versjon som inkluderer funksjoner som muligheten til å automatisk feste innhold til Pinterest, tilpassede koder for deling av innholdet, støtte for kjente bilder, individuelle innleggsinnstillinger osv. Så hvis du vil ha flere alternativer kan du oppgradere med et klikk på en knapp.

Tips for å få mest mulig ut av bufferen for WordPress

I tillegg til å bruke Buffer for å markedsføre WordPress-nettstedet ditt, er her noen tips for å hjelpe deg med å optimalisere innholdet du deler for å oppnå absolutt best mulig resultat:

1) Den første regelen for god sosial markedsføring er vær ekte med kundene dine. Prøv å ikke planlegge for mange innlegg på en dag – automatisering er bra, men for mye gjør at kontoene dine virker mindre menneskelige og mer, vel, automatiserte.

2) Lag ditt eget innhold å kilde gjennom buffer. Hvis du sammenstiller innhold fra andre kilder, må du sørge for å lage et eget tilpasset utdrag å dele det med for å holde det friskt for leserne.

3) Prøv å unngå å legge ut på Facebook ofte. De straffer elementer som deles ved hjelp av apper eller tjenester fra tredjepart, slik at innholdet ditt kanskje ikke kommer til kundene dine (ikke vær bekymret – alle de andre sosiale mediekontoer Buffer-støtter har ikke noe problem med automatisk deling).

4) Vær sosial online med leserne dine. Tweet på nytt og svar på kommentarer. Det vil øke leserengasjementet ditt og å ha nye kommentarer på nettstedet ditt skaper nytt innhold som er bra for SEO.

5) Mange bruker Buffer, så hvorfor ikke legge til en “Legg til i buffer” -knappen på toppen av nettstedet ditt. Slik kan dine følgere legge til det delte innholdet i bufferkontoen.

6) Dra nytte av Buffer’s Optimal planlegging alternativ. Dette vil sikre at aksjene dine når det høyeste antallet følgere.

7) Bruk Buffer nettleserutvidelse for å gjøre delingsoppdateringer og kuratert innhold enda enklere. Med dette kan du også forkorte URL-en, legge til bilder og mer.

Pakk inn

Det er andre planleggingsalternativer for sosiale medier, men Buffer gjør langt fra alle ved å være enkle og effektive. Med brukervennlige funksjoner som tilpasset planlegging, er flere kontostyring og sporingsbuffer den mest praktiske måten å regelmessig oppdatere innholdet for brukerne dine. Hvis du har spørsmål om Buffer, må du gjerne spørre. Og hvis du allerede bruker Buffer, vil vi gjerne dele deg opplevelsen i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me