Hvordan bryte seg inn i en mettet blogg nisje

Hvis du er ny på blogging, kan du bli overveldet av antall vellykkede blogger som for tiden er der ute. Du lurer kanskje på om det er verdt å dykke inn i et så konkurransedyktig marked. Kort sagt kan du føle at nisjen du ønsker å blogge for allerede er mettet.


Bare fordi en nisje er populær, betyr det ikke nødvendigvis at du trenger å unngå den. Du kan faktisk se det som en mulighet. Nisjen er mettet fordi folk er interessert i hva du har å si eller selge. Du trenger rett og slett den rette tilnærmingen for å få oppmerksomheten.

I dette innlegget skal vi diskutere hvordan vi går inn i en mettet nisje og finner en ny tilnærming i et eksisterende marked. Vi vil også gi noen råd om hvordan du kan forbedre søkerangeringene dine i et felt som tilbyr ekstremt hard konkurranse. La oss komme i gang!

Hva er en mettet nisje?

Copyblogger

Copyblogger skiller seg ut i den svært mettede innholdsmarkedsføringsnisjen.

EN mettet blogg nisje er en der det er overveldende konkurranse for et enkelt publikum. Selvfølgelig er det noe uenighet over hvorvidt en nisje virkelig kan være mettet. Uansett hvor mange som er der ute og blogger om det samme, har du alltid muligheten til å bryte deg inn i feltet.

En mettet nisje er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Det beviser at det er et klart publikum for innholdet ditt, og betyr at du har et større fellesskap som du kan nettverk når du får trekkraft og autoritet. På den negative siden er det imidlertid vanskeligere å skille seg ut fra konkurransen i denne typen nisje. Hvis du ikke finner en måte å differensiere bloggen på, får du ikke din del av publikum som er der ute.

Hvis du står foran utfordringen med å gå inn i en mettet nisje, er det noen måter å forbedre oddsen for å lykkes på. La oss se på noen av disse metodene nå.

Tips for å effektivt bryte deg inn i en mettet blogg nisje

Hvor godt du klarer deg i en mettet nisje kommer til å avhenge av din tilnærming og evne til å følge gjennom. Ideelt sett ønsker du en strategi som både hjelper deg å skille deg ut og gir verdi for målgruppen din. Disse tipsene skal hjelpe deg med begge aspektene.

1. Avgrense emnet og målgruppen

Penny Hoarder

Der blogger tusenvis av økonomiske rådgivere på internett, men The Penny Hoarder får fortsatt innlegg fra flere millioner.

Hvis den valgte nisjen din virker mettet, kan du fremdeles skille deg ut ved å ta en unik tilnærming til innholdet ditt. I stedet for å prøve å dekke alt i din nisje, finn et bestemt aspekt som du kan gruve for ideer. Du kan gjøre dette ved å undersøke konkurransen din, og deretter bruke ditt unike ferdighetssett og kompetanse for å finne en ny vinkel å nærme deg innholdet ditt.

De Penny Hoarder blogg er et flott eksempel på å finne en kreativ vinkel i en mettet nisje. I stedet for å gi tradisjonell investeringsrådgivning, gir den råd om hvordan du kan få økonomisk velstand noen få cent om gangen. Dette fokuset taler til målgruppen, som hovedsakelig består av unge voksne som er nye i budsjettering, sparing og investering.

Hvis du ikke er kjent med begrepet, er målgruppen din tiltenkte leserskare, eller folkene du forventer vil få verdi fra bloggen din. Når du har bestemt ditt spesifikke emne eller undernisje, kan du finpusse på riktig målgruppe for innholdet ditt. Når du har bestemt deg for både fokus og målgruppe, kan du begynne å tiltrekke deg oppmerksomhet ved å bruke markedsføringsverktøy som e-postlister og sosiale medier.

2. Finn et problem i din nisje og tilby en løsning

Uansett hvilken nisje du velger, vil det være noen vanlige spørsmål som blir stilt om emnet. La oss for eksempel si at du har en e-handelsblogg, og at en av varene du selger får fart. Imidlertid begynner du å merke at det er klager på det samme produktet på et større butikknettsted som Amazon.

Hvis du blogger om klager eller problemer og tilbyr en løsning, kommer du foran kurven. Personer som søker etter en løsning på dette problemet, vil oppdage at du i forkant har adressert det. De vil føle seg mer sikre på kjøpet, og du vil dra nytte av økt kundelojalitet.

Å holde deg oppdatert om de nyeste trendene i din nisje kan hjelpe deg med å identifisere problemer eller klager, og adressere dem tidlig. Du kan til og med bestemme deg for å fokusere bloggen din på å løse en bestemt type problemstilling, som er en fin måte å finne en unik vinkel.

3. Gi verdi til din nisje og publikum

Backlinko

Brian Dean’s Backlinko.com dominerer SEO-nisjen.

Å tilby løsninger og overvåke trender for å løse problemer er en måte å gi verdi for både din nisje og publikum. Imidlertid må innholdet ditt også være verdt. Når du lager innhold som er bedre enn konkurrentene, vil du naturlig tiltrekke et større publikum.

En annen metode for å bli funnet i en mettet nisje, samtidig som den tilfører verdi, er å implementere en koblingsbyggingsstrategi. Vi anbefaler skyskraper teknikk for koblingsbygging, som involverer tre grunnleggende trinn. Først må du finne koblingsverdig innhold. Se etter artikler og websider som rangeres høyt i søkemotorer for spesifikke søkeord du vil målrette mot, og som er koblet til ofte

Gjør noe enda bedre. Finn måter å forbedre det originale innholdet ved å være grundigere, oppdatere utdatert informasjon eller forbedre den visuelle designen. Til slutt, nå ut til nettstedene som lenket til den opprinnelige brikken, og la dem få vite at du har et mer omfattende og oppdatert innlegg om det samme emnet.

4. Finpre SEO for å gjøre bloggen din konkurransedyktig

SEO er nøkkelen til å komme videre i din nisje. Å sørge for at du optimaliserer nettstedet ditt for søkemotorer hjelper deg med å rangere høyere i sideresultater, slik at publikum kan finne deg midt i havet av lignende blogger..

Når det gjelder å styrke SEO-en din, må du fokusere på morderenes innhold og en solid byggeplan for koblinger. Bruk deretter vanlige SEO-strategier på sidene dine, for eksempel ved å inkludere søkeord og optimalisere lenker.

Det er også mange WordPress SEO verktøy som kan hjelpe deg med å forbedre SEO. Hvis du ikke allerede har et favorittalternativ, anbefaler vi Yoast SEO på det sterkeste. I tillegg til å være høyt vurdert og enkel å bruke, gjør det deg i stand til å forbedre deg alle aspekter av bloggens SEO. Yoast gir også en praktisk guide til WordPress SEO, for virkelig å lade rangeringsinnsatsen.


Å komme i gang i en blogg nisje, spesielt en mettet, kan være både skremmende og spennende. Den gode nyheten er at du vet at det er et publikum som er klar og venter på deg, hvis du bare kan finne den riktige måten å utnytte det på. Å utforske og virkelig forstå en mettet nisje kan hjelpe deg å tiltrekke deg oppmerksomhet og skille deg ut fra mengden.

Har du et spørsmål om hvordan du kan bryte deg inn i en konkurrerende eller mettet nisje? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me