Hvor finner du hjelp med WordPress

Vanlige brukere av WordPress vet at det er superenkelt å lære og bruke. Men uansett om du er nybegynner eller en proff, vil det være tider når du trenger hjelp med WordPress. Ikke å bekymre deg, det fine med WordPress er at det har et bredt samfunn klar til å hjelpe. Ikke bare det, internett er fylt med en rekke kvalitetsblogger, WordPress-veiledninger og ressurser som kan gi svar på de vanligste WordPress-problemene. Dette innlegget vil vise deg noen av de beste stedene hvor du kan finne WordPress-hjelp.


Men vent – selv før du ser etter hjelp utenfra, er her noen første trinn:

  • Sjekk om det er en plugin-konflikt. Ofte oppstår problemer på grunn av konflikt mellom en plugin med WordPress-kjernen, eller temaet eller med en annen plugin. Dette er lett å feilsøke. Først må du deaktivere programtilleggene. Hvis problemet forsvinner, vet du at det er et plugin-problem. Så reaktive pluginsene dine om gangen for å finne bråkmakeren. Bare hopp over plugin-modulen eller se etter et bedre alternativ.
  • Sjekk om temaet ditt er problemet. Bare aktiver et av de standard WordPress-temaene (for eksempel Twenty Nineteen) i stedet for det eksisterende WordPress-temaet. Hvis problemet ditt forsvinner, kan du prøve å kontakte temautvikleren for å få hjelp.
  • Test om nettstedet ditt er nede på grunn av server / hosting. Du kan også utføre noen enkle nettstedskontroller for å finne ut hvorfor WordPress-nettstedet ditt er nede.

Hvis du ikke er i nærheten av en løsning på dette punktet, kan du søke på ressurser på nettet etter svar på WordPress-problemene dine.

Når du søker etter en løsning, er det viktig å bruke de riktige nøkkelordene for å sette i gang et søk. Av denne grunn, ta hensyn til noen Feilmelding på skjermen. Det kan indikere problemets art, og du kan bruke disse ordene som søkeord på søkemotorer.

Her kan du finne hjelp med WordPress.

1. Bruk hjelp-knappen

WordPress Hjelp

Det er en Hjelp-knapp øverst til høyre på hver WordPress-skjerm. Klikk på den – den vil føre deg til informasjon som er relevant for skjermen du er på. Den lenker til relevant WordPress-dokumentasjon, og det er veldig sannsynlig at du kan finne din løsning her med en gang.

2. Søk på WordPress FAQ-sidene

De Vanlige spørsmål om WordPress inneholder spørsmål som er pent kategorisert. Problemet ditt kan vises på disse sidene, ellers kan du stille spørsmålet ditt på FAQ Arbeidsside.

3. Kontroller plugin- eller temasiden

Hvis du konkluderer med at det er et programtillegg eller et tema som forårsaker et problem, kan du se etter en løsning på varens offisielle side. Hvis du bruker en gratis plugin fra WordPress.org, er det faner for installasjon og support. Det er mulig de allerede har en løsning som er oppført for problemet du har. For et gratis WordPress.org-tema er det vanligvis en hurtigkobling til temaets hjemmeside (hvor du vanligvis kan finne dokumentasjon), samt en knapp på temasidefeltet for å vise støtteforum. Bare husk at temaet og plugins på WordPress Repository er gratis. Så vær høflig og be om løsninger pent. Eller hvis det er en premiumversjon, kan det være lurt å vurdere å oppgradere.

Apropos premium – av deg har du kjøpt et tema eller plugin, bruk den samme logikken. Se først etter dokumentasjon. De fleste utviklere gjør dette superenkelt å finne ved å lenke til det på varesiden. På Themeforest kan du for eksempel vanligvis finne temadokumentasjonsinformasjon på fanen for supportstøtte. Hvis du ikke finner en løsning i dokumentasjonen, må du kontakte utvikleren. Ofte er 6 måneder til 1 års støtte inkludert i kjøpet. Hvem er bedre å hjelpe enn personen eller teamet som opprettet varen?

4. WordPress Support Forum

De Støttefora på WordPress.org er et av de første stedene å be frivillige om å hjelpe deg med problemet ditt. Det er spesielt bra for nybegynnere, som kan finne en ferdig løsning i de eksisterende trådene. Hvis ikke, kan du som registrert bruker åpne en ny tråd også.

Støttesider for plugin

Sørg for å gi kortfattet og relevant informasjon. Forklar innsatsen du har gjort til nå, last opp skjermbilder av problemet til skyen og oppgi lenker i tråden. Hvis du ønsker det, finn ut mer om hvordan du skriver en god støtteforespørsel.

5. Slå opp kvalitetsressurser online

Det er en rekke kvalitetsressurser som WordPress TV tilgjengelig på internett som kan hjelpe deg med å forstå WordPress bedre. Det kan være lurt å sjekke ut disse opplæringene før du utvider søket.

Det er også en rekke fantastiske blogger og tutorials nettsteder relatert til WordPress (for eksempel WPExplorer). De dekker hvordan du kan takle vanlige WordPress-feil eller problemer som 404-feil, problemer med minneoppbrukt, databasekorrupsjonsproblemer, WordPress som viser en blank skjerm og mer. Hvis du trenger flere ressurser, kan du prøve noen av disse beste bloggene på WordPress.

6. WP-kompendium

WP-kompendium er en annen flott samling av trinnvise tutorials for omtrent alle WordPress relaterte emner. Dessuten er den tilgjengelig som en kul utvidelse til Chrome-nettleseren din, slik at hjelpen til WordPress bare er et klikk unna. Dessuten hjelper en rekke treningsmoduler en nybegynner å komme sammen og bli kjent med WordPress og dens måter.

7. Prøv IRC Chat Room

De IRC Chat Room er mest for livehjelp for WordPress-utviklere. Mye av praten her kan være altfor teknisk for gjennomsnittlige WordPress-brukere som deg og meg. Likevel, hvis du legger igjen et spørsmål, er det en sjanse for at noen frivillige kan svare her.

8. WordPress Stack Exchange

De WordPress Stack Exchange er et annet sted som hovedsakelig er ment for utviklere. Det er gratis, og du kan stille og svare på spørsmål uten å registrere deg på nettstedet. Når de høyest rangerte svarene flyttes til toppen, kan du raskt finne det beste svaret. Du finner diskusjonen her mest knyttet til WordPress-kode.

Et annet sted å diskutere WordPress-spørsmål er Rise Forums. Det er et sted hvor du kan møte eiere, bloggere og WordPress-brukere for å diskutere vanlige problemer. For et engangsregistreringsgebyr på $ 10 kan du delta i samfunnsdiskusjonen.

9. Spør vertleverandøren

Noen administrerte hosting-tjenester som WPEngine, Flywheel eller Kinsta har sitt eget team med WordPress-eksperter til rådighet. Bare åpne en billett eller live chat for å søke hjelp fra deres supportteam.

10. Leiehjelp

Hvis du er i tvil, kan du henvende deg til en profesjonell. Velg fra små frilansere på nettsteder som Fiverr og Upwork. Eller invester i en premium WordPress-støttetjeneste. Disse påtar seg ofte vedlikehold og administrasjon av hele WordPress-tjenesten og løser alle problemer du måtte møte. Her er noen vi vil anbefale:

WP Tech Support

WP Tech Support tilbyr omfattende vedlikeholds- og serviceplaner for WordPress. Enten du trenger en rask nødretting (engangsavgift på $ 65), standard vedlikehold ($ 45 per måned, som inkluderer sikkerhetskopiering, oppdateringer og sikkerhet), eller hvis du vil ha komforten med ubegrenset hjelp, er det månedlige planer for det (starter på bare $ 60 / mo).

WP Hjelp

WP Hjelp vil ta seg av alle aspekter av WordPress mot en avgift som varierer fra $ 129 til $ 299. Fra sikkerhet til sikkerhetskopiering og overvåking til oppdateringer, de tar seg av hele spekteret av WordPress-tjenester.

WP Buffs

WP Buffs, en tjeneste som ivaretar hastigheten, sikkerheten, sikkerhetskopiene og oppdateringene av et hvilket som helst antall på WordPress-nettstedet ditt. De er tilgjengelige 24/7 for overvåking og redigering av nettstedet ditt. Planene starter på $ 50 per måned, og for dette WP Buffs vil overvåke, sikkerhetskopiere og gjenopprette nettstedet ditt. Nettstedet ditt vil bli fullstendig administrert hele dagen, hver dag.

WPSite Care

WP Site Care tar sikte på å tilby komplette WordPress-støttetjenester til små bedrifter og profesjonelle bloggere. De vil optimalisere nettstedet ditt for hastighet og hjelpe deg med å øke trafikken. Sikkerhetsrevisjoner, sikkerhetskopieringer og raskt å løse supportproblemer er inkludert i pakkene. Planene starter på $ 79 per måned, og det er en 30 dagers pengene tilbake-garanti kastet inn.

Valet.io

Valet.io leverer vedlikehold og administrasjonstjenester for WordPress nettsteder. De kan stole på at nettstedet ditt skal fungere jevnt og hjelpe med utviklingsprosjekter. De er stolte av å forstå målene dine og samarbeider med deg for å få dem til å skje bærekraftig. Du må fylle ut et skjema med informasjonen din for å vite om planene og prisene deres.

Avsluttende ord om å finne hjelp med WordPress

WordPress er åpen kildekode-programvare som har et sterkt samfunn som støtter det. Dessuten er det mange ressurser tilgjengelig på nettet. Så neste gang du står opp mot en WordPress-skjerm, forstår du ikke, ikke få panikk. Vær rolig og finn ut hvordan du bruker ressursene som er foreslått i dette innlegget.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me