Det første spørsmålet du må spørre deg ærlig mens du vurderer å gjøre innholdet ditt kun tilgjengelig for betalte lesere. Er innholdet ditt virkelig verdt det? Mange mennesker som begynner i virksomheten har en tendens til å ha veldig optimistiske forventninger med hensyn til forretningsmessige utsikter. Optimisme er bra i små doser, men pragmatisme og den kritiske dommen holder ofte bedrifter i spillet i en lengre tidsperiode. De beste selskapene har en sunn doseoptimalisme herdet av pragmatisme.


Google ville være et utmerket eksempel. De investerer stadig i outlandish teknologier (optimisme) og ennå 96% av omsetningen tilskrives annonsering fra og med 2011. De har rikdommen og ressursene som vil tillate dem å ha råd til noen få betydelige økonomiske hikke.

Hvis du starter som en første gangs blogger, har du kanskje ikke økonomiske ressurser til å lære av feil. La oss sørge for at du ikke lager noen!

Vil folk betale for innholdet ditt?

Dette er det mest grunnleggende og likevel det viktigste av spørsmålene du trenger å stille deg selv. Og det er veldig enkelt å komme frem til et “Lett Ja”. Det er viktig å håndtere dette vanskelige, men likevel svært viktige spørsmålet på riktig måte.

penger

Når jeg refererer til innhold – mener jeg videoopplæringer, nettkurs, bilder, arkivbilder, lydbøker, ebøker, vanlige ‘ol-artikler, nyheter og alle former for medier som kommuniserer med et publikum. Og du trenger folk som er villige til å overlate sine inntekter for kunnskap / informasjon du vil gi. Og det er ikke lett. Her er noen gode spørsmål du kan stille deg selv til å bestemme om brukere vil gjøre noe for innholdet ditt:

 • Kan du finne nøyaktig det samme innholdet du selger til leserne dine gratis hvor som helst på internett? Hvis svaret er ja, stopp her, vil du aldri kunne selge innholdet ditt for penger. Hvis noen kan få noe gratis, er det ingen insentiver til å kjøpe det (forutsatt ingen tidsmessige fordeler). 
 • Har du noen troverdighet på dette feltet som du tilbyr informasjon om? Har du allerede en blogg eller et nettsted du har kjørt i mange år med spesifikk informasjon om visse emner? Har du avanserte grader i det aktuelle feltet eller et beslektet felt? For det meste, hvor mange som besøker nettstedet ditt? Alt som tilfører troverdighet er veldig relevant for diskusjonen.
 • Er det riktig tidspunkt? Å legge til kostnader for visning av innhold vil påvirke hvor effektivt du kan skalere virksomheten din. Hvis du har nådd en kritisk mengde målgrupper, eller hvis kostnadene ved å skaffe nye lånere har avtatt avkastning og hvis veksten avtar fordi du er på eller nær toppen av din nisje / bransje, når det gjelder markedsandel, så er det et godt tidspunkt å lage premiuminnhold.
 • Har informasjonen du har tenkt å selge, kunnskap eller innsikt i kunnskapen? Innhold som gir liten eller ingen fordel i form av økonomisk / emosjonell berikelse har en tendens til å ha det vanskelig i markedet. 

Følg pengene, det fører veldig sjelden deg på villspor. Du kan bedømme hvor verdifull din nisje er eller hvor mye konkurranse det er i nisjen din, hvis du forstår hvordan søkeordforskning fungerer. Jeg kunne skrevet om søkeordforskning her, men emnet er stort og fortjener diskusjon i stor dybde – jeg vil anbefale deg å sjekke ut Moz’s guide for søkeordforskning.

Hvis du ikke kan finne en måte å knytte markedsverdien til ligningen på, vil det være veldig vanskelig å få virksomheten din lønnsom. Uten et nummer er et svar på noen av de nevnte spørsmål bare vill formodning som ikke vil hjelpe deg. Vellykkede virksomheter tjener penger, optimering av inntekten bør være målet ditt. Du må vite hvordan det å gjøre innhold tilgjengelig bare for betalte brukere, påvirker inntekten og rekkevidden.

Det hele kommer ned til størrelsen på kaken som skal være i en hvilken som helst nisje, konkurransekraften til nevnte nisje, din evne til å gi et stort verdiforslag til publikum og gi avveining mellom skalering av virksomhet og produsere bedre inntektsmarginer.  

Hvordan tjener webbedrifter penger?

Når jeg nå snakker om å selge innhold og lage førsteklasses innhold, henviser jeg til virksomheter som utelukkende eller i stor grad er avhengige av å selge ting til et marked.

BusinessCalc

Denne diskusjonen blir radikalt forskjellig for forskjellige virksomheter. For en online virksomhet, hva er de forskjellige inntektskildene? De vanligste er:

 • Reklame
 • Tilknyttet markedsføring
 • Tjenester eller produkter
 • Premium innhold

I hovedsak opererer de fleste nettvirksomheter gjennom en av de fire kanalene for å generere inntekter. Ta for eksempel WPExplorer – hvorfor ansetter WPExplorer forfattere for å lage innhold, bare for ikke å selge innholdet?

Første grunn – Vi er ikke den eneste kilden for WP-nyheter. Vi har noe ganske fantastisk innhold på nettstedet vårt for å hjelpe online virksomheter som bruker WordPress. Vi har stort innhold på et spekter av emner som inkluderer markedsføring, søkemotoroptimalisering, hosting og stort sett alle andre aspekter ved å drive en vellykket virksomhet gjennom WP-drevne nettsteder.

Andre grunn – Godt innhold på bloggen vår betyr mye markedsføring. Husker at jeg snakket om å bygge troverdighet, det legger sterkt til vår troverdighet. Å gjøre innhold tilgjengelig bare for betalte lesere ville komme i veien.

Tredje grunn – Den primære virksomheten her for WPExplorer er å selge temaer, ikke innhold. WPExplorer er en themehouse som produserer fantastiske temaer som har solgt over 35 000+ eksemplarer de siste årene. Og bortsett fra å selge temaer, bruker vi også tilknyttet markedsføring for å legge litt til inntekten vår. Igjen, å lage premiuminnhold er ikke kompatibelt med inntektskildene våre, det vil bare komme i veien.

De fleste nettsteder som selger innholdet, kan tilby noe andre nettsteder ikke kan, verken rettidig levering av nyheter eller innsiktsfulle meninger og artikler du ikke finner noe annet sted. Dette er også grunnen til at så mange aviser og magasiner på nettet bruker en abonnementsmodell for å generere inntekter. 

Hvordan selger du premiuminnhold?

Hvis du selger en e-bok som er veldig annerledes sammenlignet med hva slags ting vi snakker om her. I tilfelle jeg beskriver, snakker vi om en virksomhet som genererer stort, ferskt innhold på daglig / ukentlig basis. Så selv om et nettsted ikke tjener penger på annonsering og verken fungerer som et tilknyttet selskap eller som en selger av tjenester, kan det selge innhold produsert på en riktig måte for å tjene penger.

Abonnent- og medlemsmodeller

EN abonnement modellert er rettet mot å produsere stort innhold, og da er det veldig lite samspill mellom leverandør og leser. Dette er den valgte modellen for de fleste premium magasiner og aviser som The New Yorker eller WSJ.

EN medlemskap modellen er passende for nettbedrifter som går utover å tilby innhold, for nettsteder som har en aktiv medlemsbase som også er mottakere av en tjeneste eller et produkt som nettvirksomheten tilbyr. Inkludert i det samme medlemskapet kan være tilgang til innhold eksklusivt for medlemmer.

Vi har diskutert å selge innholdet ditt, og hensikten er ikke å presse et produkt eller selge en tjeneste. Så vi snakker om abonnenter, ikke medlemmer. Vi må bygge en abonnentbase. Nettsteder har en tendens til å ha store målgrupper, men bare en liten prosentandel av dem er abonnenter, og den prosentandelen synker enda mer for betalte abonnenter.

Dette kan bli litt komplisert, så jeg skal holde det enkelt. Det er noen måter å gjøre det på. Men den beste måten ville være.

 1. Lag flott innhold
 2. Bygg et publikum og oppnå skala
 3. Lag premiuminnhold
 4. Konverter en liten prosentandel fra et ikke-betalende publikum til betalende abonnenter
PC-grafer

Vekst er viktigere enn inntektsgenerering.

Kan du tenke deg å prøve å selge innhold på et helt nytt nettsted med et domene som har liten eller ingen trafikk? Med mindre du er kjendis, vil det ikke fungere. Så du må avsløre noe innhold. Men hvor mye?

 • Bruk en tilnærming som gir hver leser et spesifikt antall artikler per måned. Dette er en god idé, hvis du produserer mye innhold på månedlig basis.
 • Vis publikum et detaljert utdrag fra artikkelen eller tekstutdragene fra artikkelen som gir skandaløse påstander. Lokk publikum til å kjøpe innholdet.

Dette må absolutt minne deg om hvordan programvareutviklere opererer, de viser deg et tilstrekkelig antall funksjoner for å lokke deg til å kjøpe premiumversjonen av programvaren. Proposisjonen her er veldig lik, vis publikum akkurat nok til å få dem til å betale for resten.

Jeg må også påpeke her at du må finne ut hvordan dette vil påvirke søkemotoroptimaliseringen. Hvis nettstedet ditt er avhengig av søkemotorer for trafikk slik de fleste nettsteder gjør, hvis du blokkerer tilgangen til innholdet ditt når søkemotorcrawler kommer for en titt, kan du sende nettstedets søkemotorrangeringer til et nosedive.

WordPress-plugins for å bygge abonnenter og medlemmer

Nå inn på de gode tingene! Hvordan du kan selge premiuminnholdet. Den enkleste måten er å bruke hjelp av noen få gode plugins slik at du kan fokusere på innholdet ditt. Først opp, trenger du en solid medlemskap og abonnement plugin. Og selv om de fleste av programtilleggene blir referert til som “medlemskap” -tilleggsprogrammer, fungerer de også bra for å lage flere nivåer av abonnement og varierende tilgangsnivå på nettstedet ditt. Her er våre favoritt plugins for medlemskap og abonnement for WordPress:

 • Begrens Content Pro er en av de beste måtene å tjene penger på innholdet ditt. Det er enkle å bruke funksjoner for å opprette og administrere abonnement eller medlemsnivå, og alternativer for å begrense bestemte innlegg, side eller deler av innholdet.
 • MemberPress er et annet flott plugin-alternativ som integrerer flere medlemsalternativer, rapporteringsverktøy og muligheten til å selge selge digitale varer så vel som premiuminnhold.
 • MemberMouse er en annen fantastisk og kraftig plugin som du kan bruke til å selge medlemskap, abonnement og produkter. Med ekstra funksjoner for kundeadministrasjon, adresselister, bare medlemmer, supportautomasjon, rapportering og mer, er det et kraftig verktøy for å selge førsteklasses innhold.

I tillegg til et plugin for medlemskap, vil du ha et flott alternativ og popup-plugin for å markedsføre premiuminnholdet. Her er noen vi elsker:

 • Optin Monster er uten tvil en av de mest kjente optin-tjenestene på nettet. Med mange alternativer for skjemaer, oppsett, farger, exit-intensjon, A / B-delingstesting og tonnevis av rapporter, er det en flott investering for enhver bedrift.
 • Bloom av Elegant Themes er et annet populært alternativ, siden det kommer med enkle funksjoner, responsive design og tilpasningsmuligheter pluss at det kommer fra et så godt kjent merke..
 • Popup Pro av WPMU er en ren og enkel plugin-plugin. Bare bruk maler og enkle alternativer for farger, animasjoner og mer for å markedsføre nyhetsbrevet eller tilbudene til leserne dine.

Og hvis du vil se mer, kan du sjekke ut disse nyttige medlemskapene og plugin-programmene:

 • Begrens innhold av medlem på ditt WordPress-nettsted
 • De beste pluginene for WordPress-medlemskap
 • Beherske de 5 beste WordPress-konverteringsfremmende popup-programtilleggene
 • Nyttige WordPress-plugins for å utvide e-postlisten din

Pakk inn

Det er alt for nå. Vi snakket om hvis du skulle selge premiuminnhold til leserne dine, og noen av de beste verktøyene fra WordPress som vil tillate deg å enkelt selge det beste innholdet ditt til abonnenter. Og hvis du er i tvil om hva slags innhold folk vil være villige til å betale for, kan du lese Miles Gallifords overtakelse av MarketingProfs. Jeg vil gjerne høre hva du tar for meg det jeg har diskutert i kommentarfeltet nedenfor

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me