Hvilke WordPress-widgets skal du vise i sidelinjene?

Sidefelt er viktige områder på nettstedet ditt som ofte kan overses eller ikke brukes effektivt. Sidefeltene er utformet riktig og kan bidra til å gi en god brukeropplevelse, markedsføre virksomheten din, generere potensielle kunder og hjelpe deg med å øke inntektene.


Det er ingen regel for hvilke widgets som skal vises i sidefeltene. I stedet skal innholdet på sidefeltet styres av nettstedsmålene dine. I denne artikkelen skal vi se på hvordan du velger de riktige widgetene for nettstedmålene dine for å optimalisere sidefeltene. Vi vil deretter se på et utvalg av de viktigste widgetene, inkludert visning av opt-in-skjemaer, koblinger på sosiale medier og populære innlegg, blant andre.

Når du er ferdig med denne artikkelen, bør du ha en oversikt over nøyaktig hvilke widgets du bør vise i sidefeltene på nettstedet ditt..

Etablere nettstedets mål

Det er viktig at du bruker alle mellomrom på sidefeltene for å hjelpe nettstedet ditt til å konvertere mot dets mål. Derfor skal widgetene du bruker i sidefeltene være direkte relatert til målene på nettstedet ditt.

Det kan hende du prøver å utvide din e-postliste eller sosiale medier etter. Det kan være lurt å holde publikum på nettstedet ditt lenger, oppmuntre dem til å lese mer av bloggen din, eller bli vanlige besøkende tilbake. Eller det kan være lurt å selge produkter, tjenester eller et online kurs eller medlemskap. Uansett mål, bør widgetene gjenspeile dem.

Rekkefølgen på widgetene dine er også viktig. Widgets som er knyttet til de viktigste målene dine, bør få fremtredende posisjoner øverst på en sidefelt. Fokuserte widgets med lavere rangering må skyves lenger ned på siden.

Forsikre deg om at du ikke overbelaster eller roter sidefeltene. Gjør dette galt, og du kan ende opp med å miste besøkende eller i det minste forvirre dem. Tenk nøye gjennom hva du vil legge til sidelinjen. Forsikre deg alltid om at det er en grunn bak hver widget du har valgt.

Så la oss se på noen av widgetene du bør bruke.

Vis en ‘Om meg’-widget

Om meg Widget

Uansett hvilken type nettsted du kjører, er en About Me-widgeten viktig. Det hjelper besøkende å forholde seg til nettstedet ditt og forstå hva du prøver å oppnå med virksomheten din.

På min frilansforfatterporteføljeside brukte jeg widgeten ‘Genesis – User Profile’. Dette tillot meg å legge til en tittel ‘Om meg’, tekst om meg selv, så vel som gravatarbildet mitt. En lenke nederst i teksten min lar meg også koble til en passende side, som kan være din Om-side, kontaktsiden din eller en annen relevant side som du vil at publikum skal besøke.

Hvis temaet ditt ikke har en spesifikk “Om meg”-widget, vil en enkel tekstwidget være tilstrekkelig. Hvis du ønsker å vise gravatar, tilbyr Jetpack en modul som heter Ekstra sidefelt widgets. En av disse er Gravatar Profil Widget. Denne widgeten lar deg legge gravatar til sidefelt, samt noen av gravatarprofildataene dine.

Legg til et opt-in-skjema

Optin Widget

Å samle e-postadresser bør være et mål for alle nettsteder, uansett virksomhet. Det er avgjørende å kunne kontakte publikum etter at de har forlatt nettstedet ditt. Innhenting av besøkende e-post betyr at du kan fortsette å markedsføre virksomheten din til dem, sende nyhetsbrev, markedsføre artikler, produkter og tjenester og oppmuntre dem tilbake til nettstedet ditt.

Å legge til et opt-in-skjema i sidefeltene er en fin måte å få de besøkende til å registrere seg på et månedlig nyhetsbrev eller generell korrespondanse. Stort sett gidder ikke folk å lete etter en optin-form, så å vise den i sidefelt holder den synlig og gjør det så enkelt som mulig for publikum å registrere seg.

Bloom fra Elegant Themes er et premium e-postprogramtillegg for e-post. Det har seks forskjellige måter å tilby opt-in-skjemaer, men ett av disse alternativene er å legge til widget-område opt-in-skjemaer til sidefeltene eller bunntekstene. Bloms stilige og profesjonelle former er perfekte for å fange publikums oppmerksomhet. Dette skal bidra til å øke blygenerasjonen.

Markedsfør sosiale medier

Sosiale medier er et annet sentralt område som virksomheter alltid bør promotere. Sidepaneler er et bra sted å vise følgeknapper for å få følgere. Du kan også vise et sosialt medie-feed, eller to, for å vise frem hva som foregår på sosiale mediekanaler.

AddToAny Social Share Buttons Widget

AddtoAny Share-knapper Gratis WordPress-plugin

AddToAny Social Share-knapper er et gratis WordPress-plugin for sosiale medier som lar deg legge til følgeknapper på sidefeltene (eller virkelig hvor som helst andre steder på nettstedet ditt). Å legge denne sosiale medien-widgeten til sidefeltene betyr at følgeknappene dine alltid vil være synlige, og oppfordrer besøkende til å følge deg.

Mate dem sosiale

Mat dem sosiale WordPress-plugin

Mate dem sosiale er en annen plugin for sosiale medier, men denne gangen viser den sosiale medier. Lag egendefinerte feeder for Facebook-sider, grupper, hendelser, fotoalbum, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube og mer. Disse feedene kan deretter plasseres i sidefelt for å vise hva som skjer på sosiale mediekanaler.

WordPress Social Sidebar

WordPress Social Sidebar

WordPress Social Sidebar er en fantastisk plugin som legger til flotte sosiale medier på nettstedet ditt. Den er fullt kompatibel med over 30 sosiale nettverk. Imidlertid er dens viktigste styrke tilpasningsalternativene som tilbys. For det første kan du plassere en sosial stolpe i et av de fire hjørnene på nettstedet ditt – vertikalt til venstre eller høyre eller horisontalt øverst eller nederst.

Du har også full kontroll over utseendet til sosiale knapper. Du kan vise dem som en solid blokk, eller som adskilte firkanter / sirkler. Det er fire “temaer” å velge mellom, og viser sosiale medieikoner i full farge, gråtoner, mørk eller lys. Knappene er også tilgjengelige i små og store størrelser. Plugin-enheten er også mobiloptimalisert, slik at knappene på sosiale medier ser vakre ut på alle enheter.

Bruk et populært eller beslektet innlegg-plugin

Relaterte innlegg

Hvis du ønsker å holde besøkende på nettstedet ditt lenger og utforske innholdet ditt, er det viktig å vise en widget for å hjelpe med det. Å bruke et beslektet innlegg eller populære innlegg-widget er en fin måte å gi besøkende et øyeblikksbilde av hva annet er tilgjengelig på nettstedet ditt. Hvis du har spesifikt innhold som du ønsker å markedsføre, kan du også vise det i stedet.

WordPress Populære innlegg-plugin

WordPress Populære innlegg-plugin

En widget som viser de mest populære innleggene dine, er en effektiv måte å oppmuntre besøkende til å klikke på en annen artikkel. Folk liker å følge mengden, så hvis visse innlegg oppfattes som ‘populære’, bør dette bidra til å øke klikkfrekvensen.

WordPress Populære innlegg er et gratis WordPress-plugin som lar deg vise de mest populære innleggene i sidefeltene. Denne meget tilpassbare widgeten gir deg mange alternativer over hvilke innstillinger og funksjoner du bruker, samt gir statistikk over de mest sett populære innleggene.

Ytterligere et beslektet innlegg-plugin (YARPP)

YARPP

Hvis nettstedet ditt dekker et bredt spekter av interesser og emner, kan det hende at et populært innlegg-plugin ikke interesserer lesere, ettersom artiklene som vises kan være utenfor emnet og ikke spesifikt for enkeltmennesker. I dette tilfellet vil det være mer passende å vise en beslektet innlegg-widget i sidefeltene.

Et beslektet innlegg-plugin vil vise innlegg som er relevante for artikkelen som leses. Ytterligere et beslektet innlegg-plugin (YARPP) er et gratis WordPress-plugin. Den er avhengig av en kraftig og unik algoritme som finner innhold på nettstedet ditt som er relevant for innlegget som blir sett på. Resultatene vises deretter i et miniatyrbilde eller listeformat i sidefeltet for å hjelpe deg med å fange seeren og oppmuntre dem til å fortsette å lese.

Vis et Google-kart

Hvis bedriften din er en mur- og mørtelbutikk, restaurant, spa eller noe annet, må du fortelle online publikummet ditt hvor du befinner deg. Gjør dette enkelt for dem ved å legge til et kart i sidefeltene.

Google Maps Widget-gratis plugin

De Google Maps Widget lar deg legge til et miniatyrkart med tilpassede pinneikoner til sidefeltene. Det er også interaktive alternativer og lightbox-alternativer, for å hjelpe kartet ditt med å fange de besøkende oppmerksomhet. Denne widgeten er den perfekte måten å vise kundene dine hvor du er og øke trafikken til butikken din.

Øk salget

Hvis du ønsker å øke salget, kan du bruke sidefeltene for å hjelpe deg med å oppnå dette. Enten du selger kursmedlemskap, produkter på nettstedet ditt eller tilknyttede produkter, bruk sidefeltene for å oppmuntre publikum til å kjøpe.

Vis de mest populære produktene eller de spesifikke du prøver å markedsføre. Legg til et banner som reklamerer for et kurs eller medlemskap. Sørg alltid for at publikum kan klikke seg gjennom for å hjelpe dem raskt og enkelt å finne og kjøpe varen de er interessert i.

Endelige tanker om hvilke WordPress-widgets du skal bruke

Som du ser, det er mange widgets du kan legge til i sidefeltene. Velg de som er spesielt relevante for nettstedsmålene dine. Hver widget som vises, skal hjelpe nettstedet ditt med å levere de resultatene du trenger.

Hvilke widgeter skal du legge til sidelinjene? Del gjerne tankene dine i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me