Hva du skal se etter i WordPress Hosting

Det er mange vertsalternativer for WordPress fra grunnleggende delt hosting til VPS Til og med dedikerte servere men for de aller fleste er det for mye arbeid å være vertskap for et WordPress-nettsted og bruke linux som kan brukes på å designe bedre nettsteder og jobbe med flere kunder. For den typen brukere er det i utgangspunktet to valg


  • En general delt vertstjeneste
  • Administrert WordPress Hosting eller WordPress Dedicated Hosting

Men de er begge delte!

Ja, det stemmer, men det er noen misoppfatninger om dette som må løses for å forstå hver enkelt av dem.

En generell delt hosting-tjeneste er veldig billig og grunnlaget er å være vert for flere kunder per server og fordele få ressurser for hver. Disse tjenestene er over hele nettet og er enkle å få. Hovedproblemet er at disse tjenestene ikke tillater deg store tonn besøk og ikke vil godta høye CPU-bruksmønstre. De grunnleggende generelle hostingtjenestene er da begrenset til små nettsteder, blogger, mikrosider og bedriftssider som har svært få besøk per måned og ikke trenger høyere krav.

Men hva med mellomstore til store nettsteder? Hva med webansvarlige som vil ha rask ytelse? De generelle delte hostingtjenestene hjelper ikke i den saken, det var det WordPress Hosting tjenester inn.

WordPress hosting-tjenester gir mer ressursallokering per kunde, færre kunder per server, store mengder besøk og høyere CPU-bruksmønster enn generell hosting, og vil gjøre det ved å også tilby et brukervennlig kontrollpanel og sikkerhetskopier men de er dyrere.

Siden du leser en artikkel på en WordPress fokusert blogg og jeg er sikker på at du vil at bloggen din skal lykkes, vil jeg ikke anbefale å bruke en billig hostingtjeneste og denne artikkelen vil ikke dekk de, i dag skal jeg vise deg hva slags funksjoner vil du ha i en WordPress Hosting-tjenesteleverandør.

Brukervennlig kontrollpanel

Å bruke en WordPress Hosting-tjeneste betyr ikke at du ikke vil “dele” ressurser med andre brukere, det betyr at du har mye mer CPU-tid, raskere ressurser og lavere ventetid. Derfor deler de noen ganger vanlige kontrollpaneler.

Noe av det enkleste å bruke er cPanel og det er ganske vanlig å finne dette kontrollpanelet overalt. Selv om du kjøper en WordPress-hosting-tjeneste, kan du finne ut at de bruker cPanel. Dette er ikke ille ettersom de vanligvis har en mye bedre webserverbunke å takle og færre brukere som deles per server, så responstiden blir bedre selv om de bruker det samme kontrollpanelet som du ser på andre billige delte hostingtjenester.

cPanel er et godt utgangspunkt som det nå støtter La oss kryptere og cPanel-sertifikater og vil gi deg full kontroll over filene, databasen og e-postene dine. Det er flere WordPress Hosting-tjenester som bruker tilpassede grensesnitt, og de aller fleste er gode nok. Bare husk å ikke kjøpe en WordPress-hosting-tjeneste som bruker utdaterte kontrollpaneler, da du kan ha sikkerhetsproblemer og mindre enn forventet ytelse.

PHP7

PHP7 ble introdusert i fjor, og det vokste raskt i adopsjon av hver måned. WordPress er fullt kompatibel med PHP 7, og jeg anbefaler deg å oppgradere installasjonen til den siste versjonen for å støtte den. Hvis du leter etter en god WordPress-hosting, må du sørge for at de støtter PHP 7, da det vil redusere forsinkelsen og responstiden på nettstedet ditt alvorlig..

Det er noen WordPress Hosting-tjenester som lar deg enkelt velge en PHP-versjon du velger, og du blir anbefalt å holde deg til PHP 7 og sørge for at nettstedet ditt støtter den. I den neste artikkelen min skal jeg analysere hva som gjør en god webserver-stack og hvorfor PHP7 er så viktig.

En god nettverksstabel

Respekterte WordPress Hosting-tjenester har vanligvis en veldig god webserverbunke med alle slags hurtigbufringsmekanismer innebygd i den, dette er som sjelen til tjenesten. Det er noen som bruker Varnish og det er andre som bruker nginx som fullmektig med apache og til og med Redis. Som en tommelfingerregel, se etter WordPress-hosting-tjenester som ikke bare er avhengige av Apache, da det kan skade nettstedets ytelse.

Flere funksjoner og sikkerhetskopi

Å ha en automatisert sikkerhetskopi er nesten et must, og nesten alle der ute har dette i en eller annen form, og de beste tjenestene vil til og med tilby iscenesettingssteder som er gave, hvis du seriøst utvikler WordPress. Dette er en typisk funksjonsvisning for en WordPress Hosting-tjeneste, og mer spesifikt er det hva Flywheel tilbyr sine kunder.

Opptreden

Sist, men ikke minst en av de mest grunnleggende og viktige funksjonene i noen god WordPress Hosting opptreden.

Dette er et typisk delt hosting. Du kan se serveren tok 4.39s å svare på den første spørringen, slik at nettstedet vil komme sakte på nesten alle omstendigheter. Dette er et produkt av en veldig overfylt delt hosting-tjeneste. Det vil være billig, men ytelsen vil lide tilsvarende. Du kan bare ikke kjøpe en billig hosting-tjeneste og forvente god ytelse, det er virkeligheten for deg.

Derimot kan du se to forskjellige stabler, et for nettstedet mitt som er vert på min egen WordPress Hosting med nginx med den første spørringen svarte på mindre enn 700 ms og det samme nettstedet som kjører bak cloudflare med Nginx. Som en tommelfingerregel anses ethvert nettsted som svarer på den første spørringen på under 700 ms, for å være vert for en god service. Hvis du planlegger hosting på en WordPress-hosting-tjeneste, må du be om et teststed før du fortsetter.

Vi bruker WP Engine for å være vert for WPExplorer og i tilfelle du ikke legger merke til at nettstedet vårt fungerer kjempebra. Vi har en enorm mengde innlegg, nettsteder, temademonstrasjoner pluss flere som er arrangert på samme plan, og belastningstidene våre er fortsatt supersnelle.

God støtte

Å ha god støtte bak hver billett er viktigere enn veldig raske responstider. Jeg hører for mye klage på treg responstid på billetter på noen tjenester, når det viktigste ikke er hvis billetten er svart på mindre enn 5 minutter, men hvis personen bak billetten er en profesjonell som vet hva den gjør.

Hva er hensikten med å få svar på billetten din på under 2 minutter når personen på det andre nettstedet ber om avklaring og ikke gir et akseptabelt svar? En smart profesjonell er avgjørende for å løse problemer. Å ha noen på det andre nettstedet garanterer ikke at problemet blir løst på rett tid.

En god støtte er avhengig av profesjonelt personale. Ta litt tid og les hva slags støtte et selskap tilbyr. Det er noen WordPress Hosting-tjenester som vil gi delvis hjelp hvis nettstedet ditt har problemer, mens det er andre som ikke hjelper deg i det hele tatt hvis problemet ikke er relatert til selve hostingingen. Det er her du kan søke etter administrert WordPress hosting vs uforandret. Å ha en administrert tjeneste representerer mer trygghet, men prisen vil øke tilsvarende. Velg nøye.

Konklusjon

Å bestemme hvilken type WordPress Hosting-tjeneste du ønsker er ikke en lett oppgave, men som en tommelfingerregel bør de viktigste faktorene være: Ytelse, support og enkel av Bruk. Bare husk, bestemmer aldri utelukkende på pris.

Hvis du allerede har prøvd flere WordPress Hosting-tjenester, gi meg beskjed om erfaringene dine med dem i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me