Grunnleggende om markedsføring av sosiale medier for ditt WordPress-nettsted

Markedsføring på sosiale medier er en velprøvd måte å få flere besøkende til nettstedet ditt. Dette hjelper deg med å generere flere potensielle kunder, salg og forretninger fra WordPress-nettstedet ditt – noe vi alle ønsker av vår online tilstedeværelse rett?


Enten nettstedet ditt er nytt eller etablert, nå har det aldri vært en bedre tid å utnytte kraften til sosiale medier for å vokse publikum. Selv om du tror du allerede har tatt vare på optimalisering av sosiale medier for WordPress-nettstedet ditt, med nye plattformer dukker opp hele tiden, er det alltid mer du kan gjøre.

Ikke bare gir sosiale medier deg flere kanaler for å finne og samhandle med målgruppen din. Hvis du setter opp WordPress-nettstedet ditt riktig, kan du bygge en hær av fans som er villige til å dele innholdet ditt og spre budskapet om merkevaren din ganske enkelt fordi de elsker innholdet ditt og det du har å tilby.

Hvordan utnytte sosiale medier for å øke nettstedets publikum

Det kan imidlertid være vanskelig nok å oppdatere nettstedet og bloggen din, enn si å bygge en tilstedeværelse på sosiale medier. Hvor finner folk tid til å konstant twitre og legge ut og feste innhold av høy kvalitet på sosiale medier? Denne artikkelen skal dele noen nyttige verktøy og plugins for WordPress-brukere som hjelper deg med å holde deg oppdatert om virvelvinden på sosiale medier.

Disse løsningene er designet for å spare tid, øke publikumsinteraksjoner og bedre markedsføre nettstedet, merkevaren eller bedriften din online. Å implementere bare en eller to av disse metodene skal hjelpe deg med å begynne å øke antall besøkende på nettstedet ditt, og gi deg flere muligheter til å konvertere mot dine mål, uansett hva de måtte være.

Gjør innholdet ditt enkelt delbart

Det er ikke lenger nok å skrive bra innhold for nettstedet ditt. Folk skriver flott innhold på nettsteder overalt, så hvordan kan du skille deg ut? For å gjøre det enkelt for målgruppen din å finne innholdet ditt, kan du lese det og deretter komme tilbake for mer du trenger for å markedsføre nettstedet ditt på de mest passende sosiale medienettverk.

Sosiale delingsknapper

Å ha veldig synlige sosiale delingsknapper på nettstedet ditt kan utgjøre en enorm forskjell for hvor ofte innholdet ditt blir delt, noe som igjen påvirker nettstedets trafikknivå. Ved å legge til disse knappene, kan de besøkende klikke på dem for å dele innholdet ditt med vennene og følgere på et øyeblikk.

Disse knappene kan også oppmuntre de besøkende til å sjekke ut dine egne profiler og bestemme om de vil følge deg på sosiale medier. Dette gir deg en annen mulighet til å få kontakt med publikum og gjøre engangs besøkende til gjentatte lesere.

De beste sosiale delingsknappene Plugins for WordPress

AddThis Social Share Plugin

En flott gratis WordPress-plugin som legger til sosiale delingsknapper på nettstedet ditt, er AddThis. Plugin-enheten viser attraktive sosiale delings- og følgeknapper til hvert innhold på nettstedet ditt. Dette vil oppmuntre folk til å like eller tweet en artikkel øyeblikkelig når de er ferdige med å lese den, slik at du kan få flere sosiale aksjer.

Lag Tweetable sitater

Bedre Klikk for å Tweet gratis WordPress-plugin

WordPress-plugin Better Click to Tweet er et annet flott verktøy som kan øke hvor ofte innholdet ditt blir delt. Det lar deg legge inn sitater i artiklene dine som leserne dine kan tweete til sine følgere med bare ett klikk. Hvis du velger de riktige sitatene fra innholdet ditt for å bli tweets som kan klikkes, vil de når de vises på noens tidslinje, interessere seg og trekke dem til nettstedet ditt. I tillegg kan du med litt CSS enkelt tilpasse utseendet

Vis frem dine følgere

SocialFans Counter WordPress Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du er ute etter et sosialt delingsprogram med litt forkant, vil du få SocialFans. Denne premium sosiale plugin-en viser besøkende hvor populær du er og gir nettstedet ditt ekstra troverdighet og sosialt bevis. Det er også mer sannsynlig at folk blir med deg på sosiale medier hvis de kan se at du allerede har mange følgere og engasjerer deg aktivt der.

Viktigheten av delbare bilder

Bilder er en avgjørende del av en vellykket kampanje for sosiale medier. Det er nå mer sannsynlig at folk ser og leser et innlegg i sosiale medier som inneholder iøynefallende bilder. Dette visuelle innholdet kan også øke sjansene for at publikum deler blogginnleggene eller sosiale medier på sine egne kanaler. Hvis et bilde ser bra ut på nettstedet ditt, er det en god sjanse for at de gjerne vil utnytte det for å forbedre sitt eget sosiale mediefôr.

Hvert innlegg du publiserer, enten det er på bloggen din eller på sosiale mediekanaler, må inneholde interessante og relevante bilder. Hvis folk liker innholdet ditt og bildene gjenspeiler innholdet, vil det være mer sannsynlig at de deler det. Hvis noen ser et bilde på sosiale medier som umiddelbart griper oppmerksomheten, er det større sjanse for at de sjekker den medfølgende artikkelen eller legger ut den meldingen på nytt.

Gjør det enkelt å dele bildene dine

Pinterest Pin It Button On Image Hover Plugin

Hvis du har et tunge nettsted, vil du dele disse bildene på Pinterest. For å gjøre det enkelt og enkelt å dele bildene dine for besøkende kan du installere gratis Pinterest Pin It-plugin. Denne gratis plugin-en vil legge til en “pin it” -knapp til hvert bilde, så hvis noen ønsker å feste bildet til Pinterest-veggen, trenger de bare å klikke. Dette er en flott måte å få bildene dine delt på Pinterest og øke trafikken til nettstedet ditt.

Monarch

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du vil ha enda flere alternativer for å gjøre bildene dine delbare, er den kraftige Monarch fra elegante temaer et premium sosialt delingsplugin for WordPress du bør sjekke ut. Monarch tilbyr noen utmerkede alternativer for sosial deling, så vel som en spesielt enkel og effektiv måte for folk å dele bildene dine på en rekke sosiale medier-plattformer.

Når Monarch er satt opp, trenger besøkende på nettstedet ditt bare å holde musepekeren over et bilde for å se et utvalg av sosiale delingsknapper. Dette bildet kan deles på sosiale mediekanaler etter målgruppen din, med bare noen få klikk. Når leserne deler bildene dine, er det mer sannsynlig at du øker trafikken til nettstedet ditt og genererer nye potensielle kunder.

Det er verdt å påpeke at kjøp av Monarch også gir deg tilgang til den imponerende Bloom e-post-plugin-modulen for opt-in form og et stort utvalg WordPress-temaer av høy kvalitet.

Integrere sosiale medier på nettstedet ditt

Hvis du har mange sosiale interaksjoner som skjer på de sosiale plattformene dine, er det viktig at du viser frem disse på nettstedet ditt. Hvis besøkende på nettstedet ditt ser at de sosiale mediene dine har mye på gang og er veldig populære, vil de være med på samtalen.

Ved å vise Instagram-feeden din på nettstedet ditt, Facebook-veggen din eller de nyeste tweetsene dine, vil publikum raskt kunne få en følelse av hva som skjer i ditt sosiale nettverk og ta en beslutning om å bli involvert eller ikke.

Legg inn strømmer på ditt WordPress-nettsted

Flow Flow Social Stream WordPress Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Vårt toppvalg for å lage en sosial feed med WordPress er Flow-Flow. Denne superladede premium-pluginen har alt du trenger for å lage en alt-i-ett-sosial vegg på nettstedet ditt. Dette er en flott måte for leserne å få tak i hva du har vært oppe med og raskt; y se hvilke nettsteder du er aktiv på.

Juicer Social Feeds Plugin

Alternativt er Juicer et gratis WordPress-plugin som også gjør det enkelt å legge inn sosiale medieinnmatinger på nettstedet ditt. Du kan installere og bruke denne pluginen gratis (bare registrere deg for en gratis konto for å aktivere den) eller oppgradere til deres premiumplan for flere funksjoner.

Ikke bare reklamerer det for sosiale mediesider på nettstedet ditt, det tilbyr også analyser av hvem som bruker strømmen din og hvordan de samhandler med den. Dette hjelper deg å se hvilke sosiale medieplattformer som er mest populære blant målgruppen, og hva du kan gjøre for å optimalisere promoteringen av nettstedet ditt.

Automatisering av sosiale mediedeling

Det er avgjørende å kontinuerlig tweet, knytte og legge ut på sosiale mediekanaler hvis du vil ha en sterk online tilstedeværelse. Imidlertid er det også ekstremt tidkrevende og vanskelig å organisere. Heldigvis er det noen få verktøy der ute som kan hjelpe deg med å automatisere disse oppgavene og spare deg for litt tid.

MIssinglettr

Info & Last ned

MIssinglettr er en av de beste måtene å dele automatisk innhold på sosiale medier. Dette praktiske verktøyet deler nytt innhold på nettstedet ditt gjennom året med en gjennomtenkt kampanje og innholdskalender. Alt du trenger å gjøre er å velge hva du vil dele, hvilke sosiale medier du skal bruke, angi en tidsplan, legge til merkevarebygging og hashtags, og deretter godkjenne kampanjen din. Det er så enkelt.

Gjenoppliv gammel WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Revive Old Post Pro-plugin er et annet verktøy som vil spare deg for mye tid og krefter. Dette er takket være evnen til å legge om gammelt blogginnhold til de sosiale medienettverkene du ønsker. Dette betyr at du ikke lenger trenger å skrive nytt innhold bare for å få oppmerksomhet fra dine følgere.

Videre trenger du ikke å bekymre deg for at det gamle, men likevel verdifulle innholdet går tapt og glemt. Denne pluginen lar deg velge hvilken type artikler du vil legge ut på sosiale medier, hvor ofte og hvor. Selv om det er en gratis versjon av denne pluginen tilgjengelig, hvis du virkelig vil automatisere delingen av sosiale medier, er det verdt å vurdere å betale for den kommersielle versjonen og se hvor mye mer trafikk det kan føre til nettstedet ditt.

Hootsuite sosialsjef

Hootsuite er et enda mer funksjonsrikt alternativ for å organisere publiseringen av sosiale medier. Dette er en kraftig premiumløsning for å administrere markedsføringen av sosiale medier, og tilbyr omfattende alternativer for sosial deling, analyse og sikkerhet, blant mange andre ting. Med Hootsuite kan du også automatisk planlegge innlegg. På denne måten kan du bruke forskjellig innhold på en rekke sosiale medier-plattformer til forskjellige tider. Dette betyr at du ikke trenger å legge ut deg selv, men at du fremdeles kan nå publikum på de rette sosiale mediekanalene til riktig tid.

Endelige tanker om markedsføring på sosiale medier for WordPress

Alternativene ovenfor er bare noen få av de mange måtene du kan utnytte sosiale medier for å øke trafikken til WordPress-nettstedet og forhåpentligvis generere mer salg, inntekter eller provisjoner. Som de fleste ting i livet, er det imidlertid ingen definitive svar når det gjelder hvordan man bruker sosiale medier effektivt. Avhengig av hvilken type nettsted du har og din målgruppe hva du trenger vil variere. Ta deg god tid, prøv forskjellige plugins og løsninger, og se bare hva som fungerer best for deg.

Hvordan markedsfører du nettstedet ditt på sosiale medier? Hvilke tiltak har du tatt for å automatisere denne prosessen? Hva slags resultater har du sett fra innsatsen din? Del tankene og opplevelsene dine i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me