Smertefullt treg belastningstid, dårlig kundeservice, voldsomt salg og plugin-inkompatibiliteter en gang plaget GoDaddys rykte som WordPress-vert. Tidevannet er hovedsakelig assosiert med negativt brukersentiment, og tidevannet vender sakte til fordel for en hostingtjeneste gjenfødt.


GoDaddy har hatt en intensjon om å forbedre produktytelsen, brukervennligheten og kundeservice og produktstøtte.

Mer spesifikt har de satt sammen et stort press for å fullt ut integrere WordPress i deres produkttilbud for nybegynnere og profesjonelle med en serie pakker som er spesielt rettet mot plattformen.

Så har deres innsats gjort vesentlig innvirkning, eller er GoDaddy fortsatt en fiende av WordPress? I denne artikkelen vil vi dekke den ofte fulle historien til GoDaddys forhold til WordPress, deres nye retning, og produktene og tjenestene som nå tilbys.

GoDaddy og WordPress: Så og nå

Bob Parsons og hans team ble grunnlagt i 1997 som Jomax Technologies, og ga nytt navn til dette programvareselskapet GoDaddy i 1999. Det komiske, men minneverdige, forretningsnavnet gjenspeiler selskapets lunefulle tilnærming til reklame.

Det har ikke alt vært vanlig seiling med hensyn til WordPress. Utviklere klaget ofte over treg lastetid gjennom årene, og inkonsekvente svar og feil utnyttet skyld fra teknisk støtte ble også ofte fremhevet.

En blogger ble flyttet til uttrykke seg i sterke ordelag så sent som i 2013:

Å si at de er “WordPress Friendly” er som å si at pit bull er vennlig mens du bruker enhver unse styrke du prøver å forhindre at den angriper meg!!

De siste to og et halvt årene har imidlertid ny administrerende direktør Blake Irving forsøkt å endre selskapet dramatisk.

Under hans ledelse har GoDaddy fornyet tilbud om produkter, utvidet kundesupports kundesenter, forbedret teknisk supportopplæring og taklet selskapets representasjon av kvinner. De har til og med begynt å sponse en rekke WordCamp-arrangementer internasjonalt.

Sømløs WordPress-kontooppsett

Administrert WordPress-hosting fra GoDaddy.

Administrert WordPress-hosting fra GoDaddy.

Med GoDaddy’s Managed Hosting gjelder ikke den gamle advarselen om “Du får det du betaler for”. Selv om prissettingen fremdeles er blant de laveste i bransjen (de kjører for tiden en kampanje med grunnleggende WordPress-hosting fra $ 1 per måned), har verdien av tilbudet økt.

WordPress er ikke lenger bare et av mange alternativer hos GoDaddy. I stedet har de gjort WordPress til en førsteklasses innbygger i deres produktoppsett med et sett med løsninger som personalet beskriver som et “tett administrert” produkttilbud. Du vil se forskjellen umiddelbart etter at du har aktivert kontoen din.

GoDaddy WordPress Hosting-høydepunkter

Det fornyede WordPress-tilbudet inneholder en rekke glatte nye funksjoner du kan glede deg over. Vi har valgt ut noen av de mest bemerkelsesverdige nedenfor.

Sidekick tutorials

Hvis du er ny på WordPress, har du tilgang til hundrevis av SIDEKICK-veiledninger som viser hvordan du bygger nettstedet ditt. Videoene deres oppdateres kontinuerlig og dekker emner som fotoredigering, oppretting av sider og innlegg, valg av tema og mye mer.

WordPress 101

WP101-videoer kommer som standard.

WP101-videoer kommer som standard.

Oppdateres også med hver nye versjon, WordPress 101 tilbyr videoopplæringer formatert for alle enhetene dine. De dekker alt fra veldig grunnleggende instruksjoner til mer avanserte konsepter som SEO-optimalisering.

Utdannet støttepersonell

Rundt mai 2014 oppløste GoDaddy e-post og supportbillett for problemer. Det fungerte rett og slett ikke. Blant andre problemer hadde det vært for mange forsinkelser i behandlingen av kundeforespørsler, og de hadde ikke verktøyene til å bekrefte kundeinformasjon hvis forespørsler ble sendt fra e-postmeldinger som ikke er kontoer..

Nå har imidlertid teknisk supportpersonell blitt opplært til å feilsøke problemer utelukkende for WordPress-brukere over telefon og gjennom live chat 24 timer i døgnet – en massiv forbedring i servicenivået.

Økt nettstedssikkerhet

Ifølge Jeff King, GoDaddys daglig leder for hosting og sikkerhet, har selskapet tatt en stadig mer proaktiv holdning mot sikkerhetstrusler på sent. Spamblokker, automatiske oppdateringer og nattlige sikkerhetskopier av nettsteder med ett-klikk reinstallasjon er bare noen få av GoDaddys nye sikkerhetsfunksjoner.

Plugin-kompatibilitet

Som nevnt tidligere var plugin-kompatibilitet et stort tema på GoDaddy-hosting av gamle. De har tatt sitt WordPress-produktforbedringsforpliktelse et skritt videre med Hot 100-listen over mest brukte temaer og plugins (og ja, du satser at Total er der).

Denne listen blir levert ukentlig og rangerer populære WordPress-temaer og plugins som brukes av GoDaddy WordPress-hostingkunder. Interessant nok, i stedet for å rangere det totale antallet aktive installasjoner, evaluerer GoDaddy netto endring av temaer og plugins som er aktive på tidspunktet for deres ukentlige analyse.

GoDaddy har også satt sammen en liste over plugins som er kjent for å forstyrre funksjonaliteten til deres administrerte WordPress-hostingkontoer. Hvis aktivert, vil GoDaddy fjerne disse svarteliste plugins fra den administrerte kontoen din etter påvisning.

Migrasjon av nettsteder

Migrasjonsalternativene ser også ut til å ha blitt betydelig forbedret. En blogger rapporterte om migrering av flere nettsteder uten problemer. Under migrasjonsprosessen kan du forhåndsvise nettsteder på et eget underdomen. Videre kan du forvente å oppleve en økning i nettstedets sidehastighet når du er ferdig.

Gå Pro med dine eksisterende kunder

GoDaddy Pro er en velsignelse for utviklere.

GoDaddy Pro er en velsignelse for utviklere.

GoDaddy Pro ble opprettet med utviklere, designere og kreative byråer i tankene. Den kombinerer kjernekomponenter i GoDaddys administrerte WordPress-hosting (i tillegg til alternativer for delte, sky, VPS og dedikerte servere) med smarte klientstyringsverktøy.

Du kan bruke migreringsverktøyet til å overføre eksisterende klienter til dette nye systemet, eller opprette en helt ny konto for nye klienter. Her er bare noen av de fremtredende funksjonene til dette nye produktet.

Kontoadministrasjon

Kundene dine bestemmer tilgangsnivået ditt, men du kan utføre tester bak kulissene, sjekke ytelsen til nettstedet, plugin-funksjonalitet, kodevurdering – hele voksballen. Du kan til og med begynne å bygge kundens nettsted på et midlertidig domene for dem til de tar seg til slutt.

Strømlinjeformet innkjøp

Har du noen gang foretatt kjøp for kundene dine bare for å havne i et sammenfiltret nett med å finne ut hvordan du kan overføre eierskapet til produktene deres tilbake til dem? GoDaddy Pro løser dette problemet med kundevogn. Det er to alternativer:

  1. Fyll handlekurven, og send den deretter til kunden din for kjøp.
  2. Gjør kjøpet på vegne av kunden din med kredittkortet de har lagret.

Kunder opprettholder eierskapet mens du jobber på kontoen deres med færre hikke. Det er et flott alternativ å ha og sparer forferdelig mye mas nedover linjen.

Dedikert kundestøtte

Når du sjonglerer flere klienter, er det lett å slippe ballen fra tid til annen. GoDaddy hjelper til med å forhindre at dette skjer ved å dedikere en kundesupportlinje til sine Pro-kunder. Ventetidene er kortere, og du har fortsatt muligheten til å bruke live chat.

En ekstra funksjon som mange frilansere foretrekker er muligheten til å sende inn en supportbillett. Når et problem er løst, vil du motta en oppdatering. Dette frigjør deg til å fortsette å jobbe med kundenes kontoer i stedet for å kaste bort tid på å feilsøke tekniske snags bak kulissene.

Tilgang til en WordPress Evangelist

GoDaddy holder øra til bakken med det bredere samfunnet gjennom deres WordPress evangelist, Mendel Kurland. Mendel reiser mye for å få innsikt fra utviklere, designere og eiere av nettsteder over hele verden. I tillegg til å etablere relasjoner innen WordPress-samfunnet, gir Kurland tilbakemeldinger direkte til GoDaddys utviklingsteam for å øke ytelsen og brukervennligheten til GoDaddy Pro.

Er GoDaddy bra å gå?

En gang et potensielt smertefullt alternativ for WordPress-brukere å anse som en vertspartner, er GoDaddy nå en alvorlig utfordrer med introduksjonen av administrert WordPress-hosting. Og akkurat nå kan du prøve det for bare 1 dollar i måneden (bare klikk på knappen for å få promo), så hva har du egentlig å tape?

GoDaddy Managed Web Hosting

De har lagt stor vekt på å endre kunders oppfatning og bevise sin pålitelighet som et vertsfirma, i tillegg til å legge til innovative nye funksjoner som GoDaddy Pro for utviklere.

Vi er nysgjerrige på å høre tankene dine. Er disse WordPress-spesifikke endringene nok til at du kan vurdere å være vertskap for ditt neste nettsted gjennom GoDaddy? Eller er du fremdeles på gjerdet? Ta kontakt via kommentarene og gi oss beskjed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me