Gjenvinne gamle blogginnlegg for å øke trafikken

Kjør mer trafikk til WordPress-bloggen din ved å gjenvinne gamle innlegg

Ta en titt på nettstedene dine og tenk på hvor mange blogginnlegg som er tilgjengelige for enkel tilgang på hjemmesiden. Jeg er sikker på at du kan se kanskje fire eller fem, eller kanskje opptil ti eller noen få til, men når blogginnleggene dine forlater hjemmesiden, blir de lik en kobling som går til den andre resultatsiden på Google: ubrukelig.


Nå, med blogginnlegg kan du fremdeles få trafikk med organiske søkeresultater og fra de menneskene som skanner gjennom nettstedet ditt for å sjekke arkivene dine, så ikke alt går tapt. En gang i året eller to går du forbi et stort lager av WordPress-blogginnlegg som sjelden ser dagens lys. Dette er et problem, fordi du allerede har lagt inn verket eller betalt andre forfattere for å lage innholdet. Hvorfor kan du ikke bruke postene på nytt for å engasjere leserne dine eller tjene penger? La oss se på hvordan du kan gjenbruke de gamle WordPress-innleggene dine.

1. Resirkulere dem gjennom sosiale medier

Hvis du driver et nettsted, har du sannsynligvis noen kontoer på sosiale medier, ikke sant? Saken med sosiale medier er at det er en fullstendig smerte å administrere. Det er grunnen til at så mange selskaper ansetter en helt egen person eller et team for å drive hele greia.

Hvorfor ikke bruke det gamle blogginnholdet ditt ved å plassere det på sosiale mediekontoer? Sjansen er stor for at du har forskjellige mennesker som følger hver plattform, og at folk setter pris på å se noe de kanskje har gått glipp av for to eller tre år siden.

MIssinglettr

Info & Last ned

Vårt toppvalg for å automatisere din sosiale deling er Missinglettr. Denne kraftige tjenesten er en enkel måte å lage og administrere din sosiale markedsføringsplan. Missinglettr genererer automatisk innlegg i sosiale medier for å dele innholdet ditt gjennom året. Alt du trenger å gjøre er å godkjenne kampanjen. I tillegg oppretter det en innholdskalender du kan bruke til å følge med på hva som er planlagt.

Gjenoppliv gamle innlegg - Automatisk innlegg til sosiale medier

Et annet fantastisk alternativ er Revive Old Post-plugin, som griper tak i alle dine eldre innlegg og tweeter dem automatisk. Plugin-enheten lar deg fjerne noen sider og innlegg fra syklusen, men det er en fantastisk måte å holde Twitter aktiv mens du får eksponering for de gamle blogginnleggene dine.

Se gjennom de gamle innleggene og ta bildene du kan dele på Pinterest. Se hvor mange som er villige til å feste artiklene dine og teste om du kan lage engasjerende bilder som overbeviser flere til å dele. Du kan også dele dine gamle lenker på omtrent alle sosiale mediekontoer for å hjelpe deg med å bygge plattformen din og gjenbruke innhold. Du kan for eksempel tenke på å ta et bilde av de tidligere kontorene dine og dele det på Facebook for et morsomt blikk på fortiden.

2. Få nyhetsbrev på e-post

Når du starter et nyhetsbrev har du mange verktøy som kan hjelpe deg, for eksempel MailChimp og AWeber. Hvis du for øyeblikket ikke bygger en e-postliste på nettstedet ditt, kan du komme i gang nå. Det er den prøvde og sanne metoden for å holde folk rundt på nettstedet ditt og bringe dem tilbake for å lese og kjøpe mer.

MailChimp

Dessverre er det ikke alltid like lett å tenke på originalt nyhetsbrevinnhold, så hvorfor ikke bruke tingene du har laget tidligere? De gamle innleggene dine er perfekte for å lage nyhetsbrev siden du allerede har lagt inn litt kvalitetsarbeid og du vet at det har tilknytning til leserskare.

3. Sett sammen alt i en eBok

En annen fin måte å gjenbruke de gamle blogginnleggene dine er å sammenstille alt og lage en eBok. Dette er en interessant måte å tjene litt penger på bloggen din og nå ut til uutnyttede samfunn som på Amazon.

Når noen besøker nettstedet ditt, har de ikke alltid en klar vei om hvor de skal begynne og hvor de skal gå etter at de har startet. Siden du utviklet det meste av innholdet på nettstedet ditt, bør du kunne sammenstille alle artiklene til en sammenhengende sekvens, med overganger og utfyllende informasjon for å gjøre det til en solid bok.

Publiser Xpress

Når du har satt sammen boken din, kan du opprette et cover, ansette en redaktør og deretter selge den på din egen webside med MyBookTable-plugin. På denne måten er leserskaren din klar over bøkene, og de kan dele dem med andre mennesker. Du kan til og med være ærlig med leserne dine og bare fortelle dem at det er en samling av hele nettstedet ditt, med flere ting som gjør det lettere å lese gjennom.

Noen vil kanskje ikke ha noen interesse for dette, men andre vil synes det er praktisk siden de ikke trenger å bla gjennom hele nettstedet. Dette er spesielt bra for nykommere som er skremt av nettstedet ditt. For ikke å nevne at du også kan bare gi bort boken gratis i bytte mot e-postadresser. Dette er en fantastisk måte å bygge opp listen og holde folk rundt for fremtiden.

4. Lag en infografisk eller video basert på funn

Det er en god sjanse for at noen av blogginnleggene dine tidligere var opplæringsprogrammer og hvordan du kan veilede folk gjennom en viss teknisk prosess eller til og med vise dem noe som hagearbeid i urbane omgivelser. Blogginnlegg er utmerket for å kommunisere omtrent hvilken som helst idé, men noen mennesker liker ideen om å konsumere informasjonen deres gjennom andre formater.

For eksempel pleide jeg bare å høre på radiostasjoner og podcaster på min gamle jobb fordi jeg måtte sitte på telefonen for salgssamtaler hele dagen. Jeg kunne ikke konsentrere meg om å lese en artikkel, og en video ville være for ytterst ubehagelig hvis sjefen min skulle gå forbi. Det er også bare litt lettere for andre å absorbere informasjon med forskjellige medier. Hvis jeg for eksempel kunne velge mellom en video og et blogginnlegg, ville jeg alltid valgt en fin visuell video som skulle guide meg underveis.

wordpress-Infographic

Ta dine gamle blogginnlegg og gjør dem om til ferskt innhold ved å endre medietypen. Det er mange datavisualisering-plugins som gjør det enkelt. Hvis du har en blogginnlegg om hvordan du knytter skoene dine, kan du lage en video med en barnevert slik at barna kan forholde seg. Utvikle en screencast for den “hvordan du bygger en bloggopplæring”, og lag en infografikk ut av den omfattende forskningsartikkelen du har laget om soyabønner.

5. Lag et komplett kurs å selge

Noen ganger ønsker ikke folk å bruke nettstedet ditt til å navigere og finne alt de trenger å vite om et emne. Nettsteder er gode, men når du begynner å opprette en blogg og levere innhold med jevne mellomrom, begynner alt å bli litt uoversiktlig. Kort sagt, det er ikke så organisert som en godt pakket klasse som folk kan laste ned og sette på datamaskinen eller lagre i en fil.

Det er mange online plattformer for å selge dine egne klasser (Udemy, LearnDash, osv.), Men du kan også bruke WordPress. Det er mange flotte LMS-plugins du kan bruke til å administrere ditt eget klasseromssystem på nettstedet ditt ved å bruke det nåværende temaet. Du kan også investere i et av disse topp WordPress-temaene for læringsadministrasjon.

EDUMA Education WordPress Theme

EDUMA læringsledelse WordPress-temaet har alt du trenger for å bygge og selge kurs på nettet. Dette temaet integrerte BuddyPress, bbPress og WooCommerce for å gi deg massevis av fleksibilitet når du bygger ditt online utdanningssamfunn. I tillegg er temaet kompatibelt med Elementor eller Visual Composer – slik at du kan opprette en hvilken som helst side- eller postlayout du ønsker å vise frem kursene dine.

akademi-kurs-tema

Akademiets læringsstyringssystem WordPress-tema er et annet flott alternativ. Med tilpassede innleggstyper for kurs og leksjoner, pluss full WooCommerce-integrasjon, er det enkelt å legge til innholdet og selge klasser på egenhånd. En unik, men nyttig funksjon, er muligheten til å utstede sertifikater når kurset er fullført, slik at brukerne dine har bevis på at de er ferdige med kurset.

smart-retters-tema

Et annet tema til kassen er Clever Course læringsledelse WordPress-tema. Dette temaet har en ren og minimal design som bare er perfekt for å selge online-klasser. Uavhengig av hvilket tema, plugin eller plattform du velger, så gir du din egen klasse (r) deg en sjanse til å gjenbruke innhold og du kan lage et fellesskap med klassen som kommer av det.


Det er det for å lære hvordan du gjenbruker det gamle innholdet i WordPress-innlegg. Alternativene er alltid uendelige, og det er ganske kult fordi du vet at det gamle innholdet ditt oppfyller kvalitetsstandardene dine. Noen ganger kan det hende du må endre innholdet hvis du trenger å fjerne rettidig informasjon eller fikse en feil du savnet tidligere. Uansett, den største samlingen av informasjon sitter vanligvis rett i bloggarkivene dine, så gjør litt graving for å gjøre prosessen med å lage innhold litt lettere.

Del tankene dine i kommentarfeltet hvis du har spørsmål om de beste måtene å gjenbruke WordPress-innleggene dine. Har du andre forslag til hvordan du tar gammelt innhold og gjør det til noe nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map