Forenkle din tilstedeværelse på nettet med WordPress: Hosting

WordPress Hosting
 1. 1. Leser for øyeblikket: Forenkle din tilstedeværelse på nettet med WordPress: Hosting
 2. 2. Forenkle din tilstedeværelse på nettet med WordPress: Temaer, plugins, produkter og tjenester
 3. 3. Forenkle din tilstedeværelse på nettet med WordPress: Etablere virksomheten
 4. 4. Forenkle din tilstedeværelse på nettet med WordPress: Merkevarebygging og markedsføring

Dette innlegget er en del av en serie Forenkle din tilstedeværelse på nettet. Vi vil lede deg gjennom trinnene for å lage et nyttig nettsted for deg selv eller bedriften din ved hjelp av WordPress. I denne artikkelen skal vi snakke om å legge grunnlaget for din WordPress-baserte virksomhet, og velge en WordPress hosting selskap basert på dine individuelle behov.


Den enkleste måten å sette deg selv på det digitale kartet ved hjelp av WordPress er å registrere deg for en WordPress.com-konto. Men det enkleste betyr ikke nødvendigvis den beste måten, ettersom et nettsted med selvhusholdning gir deg mange fordeler i forhold til det gratis WordPress.com-alternativet. Med ditt eget selvhostede nettsted kan du:

 • Implementere ethvert premium WordPress-tema
 • Utfør endringer på stedet ved å bruke temaer for barn
 • Utvid funksjonaliteten med hvilken som helst plugin
 • Og du har kontroll over nettstedets innhold og verdi

WordPress har vokst til en plattform som kan tilfredsstille mange behov; fra enkle blogging nettsteder til store merker. Med en så kraftig nettstedsressurs til fingerspissene, hindrer det deg i å komme i gang?

Forenkle din tilstedeværelse på nettet

Forenkling er å vite hva du vil at din personlige eller forretningsmessige tilstedeværelse på nettet skal være, og hvordan du kan dra av dette ved å bruke den optimale ruten, med fokus på de viktige tingene mens du bærer så lite ballast som mulig i prosessen. Du trenger ikke nødvendigvis en fraktbåt hvis du reiser lett eller ikke vil bruke for mye penger.

Forenkle din tilstedeværelse på nettet

Hver online tilstedeværelse starter med et vertsfirma. Tross alt trenger du hosting for å starte din egen hjemmeside med egen vert. Det er mange av dem, som alle hevder å være billig og høy kvalitet. Disse to går ofte ikke hånd i hånd, så vi fokuserer på noen av de rimelige WordPress-hostingløsningene som lett skal tilfredsstille dine nåværende og fremtidige behov.

Hosting er grunnlaget for din online tilstedeværelse du bør ta på alvor. De fleste vertsfirmaer lar deg endre planer eller gjøre dette automatisk når du overskrider en plans grense. Du bør informeres om skalerbarhet og WordPress-støtte på forhånd, slik at du ikke lar rom for noen overraskelser.

Hva er kravene for å kjøre WordPress

For å kjøre den nyeste versjonen av WordPress (v4.0), trenger verten bare å støtte et par ting oppført nedenfor. Hvis du ikke finner informasjonen på selskapets hjemmeside, må du sørge for å sende et forhåndsinnkjøpsspørsmål til det valgte vertsfirmaet ditt i planen støtter:

 • PHP 5.2.4
 • MySQL 5.0

Hvis ditt foretrukne hostingfirma kjører på Apache-servere og Linux, kan du spørre om det støtter mod_rewrite, noe som vil gi deg ekstra tilgang for å gjøre nettstedet ditt sikrere. Vær oppmerksom på at WordPress-administrerte hostingløsninger ikke tilbyr denne funksjonen, fordi de tar seg av denne for deg (som er mye enklere, spesielt hvis du er ny på å bygge / drive et nettsted).

WordPress Hosting Plans

Velge en vertsplan

Før du velger et vertsfirma, må du vite at de vanligste planene vertene tilbyr inkluderer:

 • Delt vertskap
 • Virtuell privat server eller VPS
 • Dedikert serververt
 • WordPress Managed Hosting

Hvis du ser alvorlig på din tilstedeværelse på nettet, vil jeg ikke vurdere gratis hostingløsninger, fordi “ikke er noe som heter en gratis lunsj”. Bruk en av de betalte hosting-tjenestene, selv om prisen er symbolsk, vil du fremdeles få grunnleggende støtte som vil være nødvendig, stol på meg.

Delt WordPress Hosting

En av de mer populære planene for startups og bloggere, er WordPress delt hosting alltid rimelig. Hvis du ønsker å starte din online tilstedeværelse og ikke ønsker å bruke mye ressurser, er dette en vei å gå. Du vil dele serveren nettstedet ditt er vert på med andre nettsteder. Delt vertspris er for massene og planene starter fra $ 3 til $ 10 per måned. Hvis du vil starte ditt første WordPress-nettsted, er delt hosting et godt alternativ. Jeg anbefaler at du prøver BlueHosts delte hosting-tjeneste, som er et av de foretrukne valgene i WordPress.org når det gjelder vertselskaper.

Det er to store ulemper med delte hostingtjenester: tvilsom sikkerhet og serverbelastningsproblemer. Begge problemene skyldes andre nettsteder du vil dele din plass med. Du kan ikke vite om de er sikre eller forventer stor trafikk når som helst snart. WordPress er en sikker plattform, men å dele en tannbørste er aldri en god praksis, vel i det minste når det kommer til sikkerhet. Foruten BlueHost er BlueHost og HostMonster en annen god leverandør for delt hosting.

WordPress VPS (Virtual Private Server) Hosting

VPS er forkortelsen for Virtual Private Server. VPS gir deg tilgang til en fysisk server, delt inn i flere virtuelle servere. Hvis du er en WordPress-orientert virksomhet og har mange kunder, bør du bruke VPS. På denne måten oppretter du et nytt kontrollpanel for hver av kundene dine, og de fungerer som flere fysisk separate datamaskiner. VPS Hosting kan være kostbart, men for det du får er det veldig rimelig. Hvis du planlegger å drive en temabutikk, forventer mye trafikk eller vedlikeholder mange av kundens nettsteder, er VPS et godt valg.

En ulempe med VPS-hosting er at du må ha kunnskap om å kjøre servere. Noen verter tilbyr administrert VPS-hosting for de mindre teknisk-dyktige administratorene, men du ser på et høyere av 20-1000 + dollar-området. De beste VPS-vertsfirmaene som driver WordPress-nettsteder er Media Temple eller BlueHost.

WordPress Managed Hosting

Denne hostingplanen lar deg fokusere på det du gjør best: innholdsoppretting, promotering, skriving, salg og bygging av merkevaren din. Uten å måtte bekymre deg for tekniske forhold, vil du være mest produktiv. Dette er den beste gaven du kan gi deg selv – ingen grunn til å installere cache-plugins, justere ytelsesmoduler eller bekymre deg for sikkerhet. Med WordPress administrert hosting kommer vanligvis stor støtte, hvis du noen gang trenger det.

De beste leverandørene av WordPress hosting

Noen av de beste WordPress-administrerte hostingfirmaene er WPEngine, BlueHost, GoDaddy og MediaTemple. En leverandør som utelukkende jobber med WordPress er SiteGround. Prisene går fra $ 30 til $ 100 per måned.

Dedikert serververt

Den beste gaven du kan kjøpe til ditt nye WordPress-nettsted kommer pakket inn i en eske som sier – Dedikert server. Nettstedet ditt vil okkupere en hel server. Du har kontroll over hvilket operativsystem serveren kjører på, maskinvaren og du har full tilgang til det. Dette er en overkill for alle som ikke har veldig mye trafikk.

Dedikert serververt er ment for veldig store selskaper som ikke ønsker noe driftsstans på grunn av overbelastning av server eller sikkerhetsbrudd. Planene starter på $ 100 og går opp til $ 2000 månedlig på MediaTemple for premiumfunksjoner, for eksempel rottilgang, valg av operativsystem, avansert maskinvare, etc. Og du kan også få en tilpasset Enterprise-plan fra WPEngine som inkluderer en dedikert server, så vil du få fordelene for administrert WordPress-hosting med en server som er helt din egen. På den rimelige siden kan du også gå gjennom BlueHost for å holde budsjettet i sjakk.

Konklusjon

Forenkle din tilstedeværelse på nettet ved å fokusere på de tingene som betyr mest, vil spare deg for mye tid i det lange løp. Ved å crating et stabilt, sikkert og raskt miljø for din online tilstedeværelse, legger du solid grunnlag som merkevaren din kan vokse på toppen av.

HostGator og BlueHost er utmerket for delt hosting, men også store domener, ikke nødvendigvis bygget på toppen av WordPress. Media Temple-planene starter til litt høyere pris, men du vil helt sikkert få fantastisk kundestøtte. Hvis du ikke ønsker å tenke på hosting i det hele tatt, og du er forberedt på å betale litt mer, så er hosting fra SiteGround og WPEngine begge gode valg.

Å finne ut hvilken hostingløsning som fungerer best for deg er den første delen av å forenkle; ta hensyn til det viktigste og øke virksomheten din (og de nødvendige ressursene) når du føler behov, men ikke før. I neste del skal vi snakke om å finne de perfekte WordPress-produktene, temaene og pluginsene som hjelper deg med å drive din online tilstedeværelse med svært lite vedlikehold og distraksjoner, så følg med.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map