1. 1. Forenkle din tilstedeværelse på nettet med WordPress: Hosting
  2. 2. Leser for øyeblikket: Forenkle din tilstedeværelse på nettet med WordPress: Temaer, plugins, produkter og tjenester
  3. 3. Forenkle din tilstedeværelse på nettet med WordPress: Etablere virksomheten
  4. 4. Forenkle din tilstedeværelse på nettet med WordPress: Merkevarebygging og markedsføring

Vi har allerede diskutert viktigheten av å velge riktig hostingløsning for din online tilstedeværelse. Denne gangen skal vi snakke om de perfekte WordPress-produktene og -tjenestene som forenkler din tilstedeværelse på nettet, slik at virksomheten blir en glede å vedlikeholde og administrere.


Hvordan finne de perfekte WordPress-produktene

Før du søker etter premium WordPress-løsninger, anbefaler jeg deg å gå over de gratis. Det du finner i WordPress.org-plugin og temarepot er et rot av produkter, ikke veldig godt kategorisert, så du må legge ekstra krefter i å finne autoritative blogger som gjør WordPress-produktanmeldelser.

Ingenting er virkelig gratis, og du vil ofte betale med forkrøplet eller ingen støtte i det hele tatt, men det er alltid unntak og du kan finne godt kodede og regelmessig oppdaterte WordPress-plugins hvis du graver litt dypere, utfører et par søk og leser noen anmeldelser. Det lønner seg senere, når du må tenke på andre ting som trengs for din tilstedeværelse på nettet, og ikke bekymre deg for uforenligheter eller ustabilitet..

Hvordan velge det beste WordPress-temaet for bedriften din

Å velge et tema skal ikke være noe mer enn å velge en hud. Etter min mening er dette det riktige navnet på det som bare er et visuelt overlegg for nettstedet ditt. Det er mange flotte alt-i-ett-løsninger, som Total WordPress-temaet, som kan dekke alle vinkler du kan tenke på og tilfredsstille alle dine nåværende og fremtidige behov.

plugins å feilsøke-wordpress

Det er også nisje WordPress-temaer, der du først må gjøre den tenkende delen og deretter gå for et tema som er bygget bare for den ene tingen du er ivrig etter å vise det for verden. For eksempel er AcademiaThemes et flott sted å lete etter temaer for skole og læring, ShowThemes er hjemmet til temaer spesielt for begivenhetsstyring, og på Themeforest kan du finne en hvilken som helst nisje du muligens kan tenke på (eiendom, bryllup, nonprofit, fotografering, hosting , etc.).

Hvis du trenger mer informasjon, kan du sjekke innlegget vårt om hvordan du velger det perfekte WordPress-temaet. Her på WPExplorer har vi dekket stort sett hver nisje du kan tenke deg, så velg valg fra alle temaene vi har inkludert i roundups..

Hvordan velge perfekte WordPress-plugins

WordPress er et så allsidig innholdsstyringssystem på grunn av plugins som gir ekstra funksjonalitet til nettstedet ditt. Du kan enkelt gjøre ethvert tema om til en nisjemal ved å legge til noen gratis eller premium plugins.

Å finne perfekte WordPress-produkter betyr ikke å finne den perfekte do-it-all-utvidelsen, men den som dekker en vinkel og gjør det perfekt. Før du begynner å jobbe med en idé, må du redusere mengden rot fra alle mockups du opprettet og ideer som utløste. Fokuser på minimumsfunksjonaliteten som er nødvendig for din online tilstedeværelse, og du vil skape et stabilt fundament.

Å ha for mange plugins er en sikkerhetsrisiko, spesielt plugins som ikke oppdateres regelmessig. For nesten alt du trenger, kan du finne at noen allerede har opprettet en plugin i gratis WordPress.org plugin repository. Ved å skanne pluginsider, ser du hvilke forfattere som gir støtte og oppdaterer pluginene sine regelmessig.

e-handelsløsninger

De fleste e-handelsløsninger er ganske enkle å implementere i hvilket som helst CMS. Siden WordPress har vokst til mer enn bare en bloggplattform, dukket det opp mange e-handelsløsninger for det som WordPress-plugins. Noen av de mest brukte og best støttede er:

  • Enkel digital nedlastning
  • WooCommerce
  • Cart66

Hvis du tror at tre ikke er nok, kan du ta en titt på vår komplette liste over WordPress-plugins for e-handel. Å velge et tema som støtter disse løsningene betyr at temaet har spesiell CSS skrevet bare for dem. Slik ser eCommerce-plugin-en din sømløst inn i temaet ditt. Ingen ytterligere e-handelsfunksjonalitet skal hvile innenfor temaet.

Payment Gateways

Hvis målet ditt er å lage et nettsted der folk kan kjøpe produktene dine eller gi penger til din sak, er du heldig. Mange gateways støtter WordPress (og du kan finne dem allerede integrert i premium plugins, eller finne gratis plugins i WordPress depot for å legge dem til på nettstedet ditt), så la oss se på noen av de mer populære alternativene:

PayPal er en gammel spiller, som støtter betaling fra over 190 land og godtar alle større kredittkort. Du kan finne mange plugins som tilbyr integrasjon med WordPress.

Gumroad er perfekt for programvare, bøker, filmer eller musikkprodusenter, som ønsker en enkel måte å selge sine digitale produkter. Integrasjonen med WordPress er en 5-minutters jobb, og transaksjonene foregår på stedet.

2Checkout aksepterer kredittkort, debetkort og PayPal. Jeg har hatt noen problemer med å bruke tjenesten deres, siden de er veldig strenge om hvilke produkter og tjenester du kan selge. Hvis du ikke er aktiv i 6 måneder, kan de suspendere kontoen din, slik de har min.

Authorize.net kan hjelpe deg når det kommer til alle ting online og mobil. Systemene deres for forebygging av svindel er noe de tydeligvis er veldig stolte av. Du må imidlertid betale et gebyr på forhånd for å få denne betalingsporten.

Stripe er et betalingssystem som bare var tilgjengelig i USA. I det siste har de blitt globale og inkluderer nå Australia, Storbritannia, Irland og også noen andre land (dog som beta). Det er flott for butikker og faktureringssystemer på grunn av dets kraftige API.

Payment Gateways tilgjengelig for WordPress

Braintree er et PayPal-eid selskap. Med en enkelt integrasjon vil din WordPress e-handel kunne håndtere PayPal, Venmo, Apple Pay, kreditt- og debetkort, Bitcoin, etc. Med PayPal-finansiering er jeg sikker på at den vil være tilgjengelig i de fleste land ganske snart.

Paymill er tilgjengelig i bare åtte land. Den godtar de fleste kredittkort og kan brukes til nettbetalinger, mobilbetalinger eller tilbakevendende betalinger hvis du planlegger å drive en SaaS-abonnementsvirksomhet.

Dwolla er kun tilgjengelig i USA. Den har en av de billigste avgiftene per transaksjon og er gratis for transaksjoner som er mindre enn $ 10. Betalingen skjer utenfor nettstedet ditt, så det kan hende at det ikke er like enkelt å spore gatewayen med Google Analytics.

Google Wallet er ikke teknisk sett en betalingsport, så hvis du bruker den, må du fremdeles konfigurere en av portene oppført ovenfor. Det er den største fordelen at Google Wallet-brukere enkelt kan betale for produktene dine.

Automasjon

Hvis du er en av de serielle gründere, kan det være lurt å vite hvordan du kjører flere nettsteder samtidig ved hjelp av online tjenester som: ManageWP, WP Remote. Eller programvare som installeres på nettstedene dine og kjører helt på serveren din, for eksempel InfiniteWP. La oss se hvordan disse tre går sammen:

ManageWP er en online tjeneste som lar deg kontrollere nettsteder fra instrumentpanelet. Det gir deg kraft til å gjøre oppdateringer med ett klikk, sikkerhetskopier, legger til flere lag med sikkerhet og gir mulighet for enklere migrering av nettsteder. Den har en enestående kundestøtte, og hvis du har mindre enn fem nettsteder å administrere, vil det ikke koste deg noe.

WPRemote har lignende funksjonalitet som ManageWP der du kan oppdatere WordPress-kjerne, plugins og temaer med et enkelt klikk og også laste ned “øyeblikksbilder” av nettstedene dine for sikkerhetskopieringsformål. Tjenesten er gratis, som det står på hjemmesiden deres, men jeg er alltid forsiktig når det gjelder gratis online tjenester, og jeg foreslår at du kontakter teamet deres og blir kjent med dem før du registrerer deg.

InfiniteWP har tatt en veldig annen tilnærming enn de to foregående. Du laster ned plugin-en fra hjemmesiden deres, og den guider deg gjennom installasjonen av InfiniteWP-administrasjonspanelet. Slik det fungerer er at du installerer InfiniteWP på serveren din og kontrollerer nettstedene dine derfra.

Konklusjon

WordPress er et flott alternativ for din online tilstedeværelse som du kan konfigurere veldig raskt. Enten du trenger en personlig blogg, bedriftsnettsted, eCommerce-løsning eller en WordPress-butikk, vil du alltid finne WordPress-temaer og plugins for å få dette til. Men neve, definer filosofien din, så du legger veien til å bare følge gjennom. Velg med omhu, tenk alltid to ganger og installer en gang, så får du din forenklede online tilstedeværelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me