Forenkle din tilstedeværelse på nettet med WordPress: Etablere virksomheten

 1. 1. Forenkle din tilstedeværelse på nettet med WordPress: Hosting
 2. 2. Forenkle din tilstedeværelse på nettet med WordPress: Temaer, plugins, produkter og tjenester
 3. 3. Leser for øyeblikket: Forenkle din tilstedeværelse på nettet med WordPress: Etablere virksomheten
 4. 4. Forenkle din tilstedeværelse på nettet med WordPress: Merkevarebygging og markedsføring

Å etablere enhver form for online virksomhet krever en grundig forberedelse og en plan for gjennomførbarhet. Hvis du er i ferd med å starte en virksomhet, må du etablere noen mål:


 • Kortsiktig (lag produkter og tjenester, få mer trafikk, flere potensielle kunder og påmeldinger gjennom markedsføring og merkevarebygging)
 • Langsiktig (oppnå en bærekraftig forretningsmodell gjennom å vise frem kompetanse og etablere forbindelser)

Å være smidig med å tilpasse seg nye trender representerer en av de viktigste forretningsferdighetene i disse dager. Det har alltid vært viktig å være foran konkurransen, men i dag er det mer åpenbart enn noen gang før, mest på grunn av raske endringer i IT-verdenen. Den virtuelle verdenen forbikjør forretningstronen fra konkrete virksomheter i den virkelige verden. Og det er knapt en bedre måte å starte ditt online forretningsdeltakelse på enn å starte din egen WordPress-virksomhet.

Å skrive en blogg

En WordPress-virksomhet kan håndtere å lage nye plugins, temaer, tilpassede designløsninger eller gi støtte, men den kan også referere til å starte din egen blogg som vil bruke WordPress som hovedemne og hjelpe andre å få mest mulig ut av den.

Hvis du vil skrive en pålitelig og informasjonsrik blogg, hold deg alltid til det du vet best. Det er best hvis bloggen og bedriften din er relatert og koblet til nettstedet ditt. Noen ganger ser jeg en blogg som er på et underdomen, og det er bra, men den bruker ikke samme merkevaren som nettstedet.

Når du tenker forretningsmessig, må du alltid være en pålitelig kilde. Besøkende og lesere vil være mer oppmerksom på en lærers blogg skrevet av en lærer enn av noen andre. Så du bør skrive så mye som mulig om førstehåndsopplevelsen din. Historier fra andre mennesker kan settes inn som lenker, og disse menneskene kan komme i kontakt med deg senere. Uansett hvordan verden kommer til å endre seg, vil ekte, virkelige og praktiske historier alltid deles mest.

Det er grunnen til at originalt og kunnskapsrike blogginnhold er viktigere enn noe annet. Det er mye enklere og bedre å skrive om dine egne opplevelser, enn å skrive om “varme” temaer du vet lite om. Du vil bli kjent med menneskene som virkelig er interessert i det du brenner for, og dette tilsvarer mer målrettet publikum.

Å bli WordPress-profesjonell betyr at du må spesialisere deg i det du brenner for og å stadig utdanne deg selv og andre.

Personlig berøring

tilpasse-wordpress-tema

Hver suksessfull blogger og bedriftseier vet at kundene eller publikumet deres setter pris på når de avslører seg. Ved å gjøre det, viser du publikum at du er oppriktig og ærlig med dem. Folk vil være mer oppmerksom på din mening og minner om du markerer den med et personlig stempel.

I alle slags virksomheter er det mennesker som gjør det bare fordi det ikke er noe bedre i horisonten, og da er det de andre som virkelig gleder seg over arbeidet sitt og alltid prøver å forbedre ferdighetene.

Å bruke WordPress for å skrive om virksomheten din vil ha langt bedre effekter, og du vil like mye glede av det hvis du tilhører sistnevnte. Akkurat som når du går til en spillejobb og føler om bandet har det meste og føler hva de presterer, eller om de ganske enkelt gjør det på en rutinemessig måte, vil publikum kjenne dine vibber. Å være ekte og gjennomsiktig i arbeidet ditt vil gi deg mer støtte og tilbakemeldinger fra folk som besøker bloggen din eller bruker WordPress-verktøyene dine.

I tillegg til å legge din personlighet til bloggen din, bør du vise den frem gjennom bloggdesignen. Det er mange gode verktøy du kan bruke til å tilpasse WordPress-temaet og gjøre WordPress-nettstedet enestående. Dette er en enkel måte å bygge merkevaren og virksomheten din uten mye krefter.

Beauty of Sharing

Selv om mennesker i bedriftsverdenen fremdeles kjører rotterasen, skriver internett på Internett ofte en annen historie. Ikke bare på grunn av populariteten til sosiale medier, er nettets nøkkelord i dag deling. Tusenvis av nettsteder og blogger gir bort informasjon og kunnskap. Internett har virkelig antent en global revolusjon når det kommer til informasjonsdelingskulturen.

Folk laster opp sine selvlagde gratis leksjoner for å lære forskjellige språk, øke datamaskinens ferdigheter og gjøre mange andre ting. Så når du skriver for eller om virksomheten din på WordPress, kan du dele noen av de vellykkede strategiene som har fungert bra for deg og bedriften din.

På den andre siden kan du også fortelle publikum om noen feil eller feil også. Det vil hjelpe dem i deres fremtidige arbeid, og du vil også få deres tillit. Ved å knytte kontakt med forskjellige mennesker og bloggene deres, vil du også lære noe av gevinstene og nederlagene deres. I tillegg til dette, hvis du har hatt noen nyere vurdering, kan du legge lenker til de begivenhetene eller nettstedene der arbeidet ditt har blitt publisert eller verdsatt.

Hele ideen bak eksistensen av tjenester som WordPress er å binde mennesker til å skape et enormt samfunn som vil dele sine tanker og ferdigheter, og samtidig fortsette å lære av hverandre.

Essensen av kommunikasjon

Vi har allerede nevnt problemet i forretningsmessig forstand. Mange av oss har prøvd forskjellige ting og innsett at vi skulle følge noe annet helt. Når vi snakker om konteksten til internettkommunikasjonen, kan den forbedres på mange måter, men essensen av god kommunikasjon ligger i et individ.

Det kan være vanskelig for deg i begynnelsen å lage innhold og ta del i konstruktive diskusjoner, men du vil lære så mye om hva du selv og din WordPress-virksomhet gjør. Det er som å snakke med en venn, det blir lettere å se den rette veien når du deler bekymringene dine med andre.

Prøv så mange former for innholdsoppretting som du kan:

 • Skrevet (tekst, how-toos, salgsfremmende og kritiske, WordPress.org-fora)
 • Visuelt (infografikk, videoopplæringer, tavler)

Fin kommunikasjon betyr beredskapen til å svare til leserne eller brukerne av produktene og tjenestene dine. Hvis du har laget et tema for WordPress og mottar tilbakemeldinger fra brukere, bør du være der for dem for å hjelpe dem med å løse potensielle problemer eller alltid takke dem for ros eller kritikk. Bruk sosiale medier for å promotere ditt arbeid og fremgang i din nisje, men ikke forvent et mirakel fra Facebook eller Twitter. De er akkurat som ild – gode tjenere, men dårlige mestere. La dem jobbe for deg og ikke omvendt. Her kan du finne verktøyene for å øke engasjementene på WordPress-nettstedet ditt.

Gå etablere din online virksomhet

forretningskvinne med laptop på kontoret

WordPress er flott for å forenkle din online virksomhet. Hvis du vil skrive om hvordan produktene og tjenestene dine er gunstige for folk, må du definitivt ha en flott blogg med virkelige historier og case-studier. De viktigste egenskapene WordPress-virksomheten din må ha, er:

 • Troverdighet og autoritet gjennom å vise frem kompetansen din via flotte produkter, tjenester og en blogg
 • Å være vennlig og oppriktig i kommunikasjonen med kundene og besøkende
 • Å gi rettidig støtte

Å lage vanlige spørsmål og dokumentasjon basert på tilbakemeldinger fra brukerne er en annen flott måte å få mer innhold og gjøre deres (og ditt) liv enklere. For verktøy som kan hjelpe deg med å etablere din WordPress-virksomhet, kan du henvise til WPExplorer-bloggen og finne alt du muligens trenger.

Hold deg åpen for nye ideer, og du vil se at ved å lytte til kundene dine, vil du gjøre bedriften din til et bedre sted for alle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map