Fordeler og ulemper med å bruke Sumo på ditt WordPress-nettsted

De Sumo-pakke med verktøy, tidligere kjent som SumoMe, kan hjelpe deg å legge til mange nyttige funksjoner på WordPress-nettstedet ditt. Ettersom nesten alle disse funksjonene er fokusert på å øke konverteringsfrekvensene på nettstedet ditt eller hjelpe det til å bli et mer effektivt markedsføringsverktøy, bør hver nettstedseier i det minste vurdere Sumo.


Men med en gratis versjon så vel som et antall tilgjengelige premiumalternativer, hvilken versjon av Sumo bør du bruke? I denne artikkelen skal vi utforske fordeler og ulemper ved å bruke Sumo ved å se på de forskjellige versjonene som er tilgjengelige, samt gå gjennom brukeropplevelsen som tilbys når du bruker dette verktøyet på WordPress-nettstedet ditt.

Hva er Sumo?

Sumo gjennomgang

Kort sagt, Sumo er en pakke med verktøy som kan brukes på nesten alle typer nettsteder, inkludert WordPress nettsteder. Når du har aktivert Sumo, kan du begynne å bruke følgende verktøy for å forbedre WordPress-nettstedet:

 • List Builder 3 – e-postoptinasjonsform og popup-verktøy for tilpasset innhold.
 • Scroll Box – et annet verktøy for å utvide e-postlisten din og generere flere potensielle kunder.
 • Smart Bar – vis skjemaer og tilpasset innhold i en skjerm for hallobar.
 • Del – øk dine sosiale aksjer og følgere.
 • Varmekart – finn ut hvor de besøkende klikker på nettstedet ditt.
 • Pluss flere verktøy.

Det er et kraftig sett med funksjoner som ethvert WordPress-nettsted skal kunne benytte seg av. Fra bloggere og små bedrifter til frilanseporteføljer og netthandel, bør alle typer nettsteder sette pris på mer trafikk og bedre målkonverteringsfrekvens.

Sumo Pro Tools

Når det gjelder fordeler og ulemper ved å bruke Sumo, er alle verktøyene ovenfor tilgjengelige for de som bruker gratis Sumo WordPress-plugin. Dette er definitivt en proff. Imidlertid, hvis du vil låse opp hele potensialet til denne plugin-en og fjerne merkevarebyggingen, må du oppgradere til en av de premium Sumo-planene. Sannsynligvis å være slått av for noen WordPress-brukere, må du imidlertid ikke forlate ennå, for du kan godt bli imponert over Sumos brukervennlighet.

SumoMe Free vs Premium

Fordeler og ulemper med å bruke Sumo

Som nevnt er noe som kan anses både fordeler og ulemper ved å bruke Sumo, statusen som en freemium-plugin. Freemium WordPress-plugins gir deg en flott mulighet til å prøve ut et premiumverktøy uten å måtte kjøpe.

Det er klart at du får tilgang til færre funksjoner og funksjonaliteter når du bruker gratisversjonen. Imidlertid får du oppleve hvor brukervennlig pluginen er før du økonomisk forplikter deg til det. I noen tilfeller kan du oppleve at gratisversjonen er kraftig nok til å dekke dine behov uten å oppgradere – det kan godt være tilfelle med Sumo.

Sumo er et freemium-plugin, så la oss utforske de viktigste forskjellene mellom gratis- og premium-versjoner samt fordeler og ulemper ved Sumo for WordPress-brukere generelt.

Sumo Pro Prising

I tillegg til gratis service er det fire Sumo Pro-prisplaner å velge mellom:

 • Liten – $ 29 / mo for opptil 5 000 månedlige besøk på nettstedet.
 • Medium – $ 59 / mo for opptil 50 000 månedlige nettstedbesøk.
 • Stor – $ 119 / mo for opptil 500 000 månedlige nettstedbesøk.
 • Sumo – ubegrenset bruk – kontakt for priser!

Sumo-priser

Oppgradering til Sumo Pro vil fjerne det flytende Sumo-ikonet som ligger i øverste høyre hjørne av nettstedet ditt, så vel som Powered by Powered by Sumo-tekstkoblingen som vises i nederste høyre hjørne når en pop-up eller annet verktøy er i bruk.

Sumo Branding

For mange brukere vil Sumo-merkevaren som vises på nettstedet ditt når du bruker gratisversjonen, være en avtale. Hvis du derimot er i orden med å vise litt gratis reklame for Sumo på nettstedet ditt i bytte mot en pakke med kraftige verktøy, eller du er villig til å betale for Pro-tjenesten, kan du lese videre for å få et inntrykk av hvordan gratis og premium versjoner av Sumo fungerer med WordPress.

Sumo List Builder Email Capture Tool Gratis vs Premium

For å hjelpe deg med å evaluere fordeler og ulemper ved å bruke Sumo, la oss se på brukeropplevelsen som tilbys – uten tvil en viktig faktor for å avgjøre om du vil legge til en WordPress-plugin på nettstedet ditt eller ikke. I denne delen av guiden vår, går vi gjennom å legge til gratisversjonen av List Builder 3 Sumo-verktøyet på nettstedet ditt.

Om Sumo List Builder

Sumo Pop-up

I hjertet av Sumo-pakken med vekstløsninger er List Builder 3. Som navnet antyder er dette den tredje store iterasjonen av et verktøy som vil hjelpe deg med å utvide listen over e-postabonnenter. Hvis du har hørt det populære slagordet “pengene er på listen” og ønsker å finne ut om det er sant, kan List Builder 3 hjelpe deg med å sette dem på prøve.

Som alle andre Sumo-apper, er List Builder 3 gratis å bruke. Imidlertid, også som de andre Sumo-appene, hvis du vil låse opp de avanserte funksjonene, for eksempel integrasjoner med tredjeparts tjenester og innsiktverktøyet som kan fortelle deg mer om hvordan Sumo brukes på nettstedet ditt, må du oppgradere til en av de premium Sumo Pro-planene.

Pop-upalternativer for Sumo List Builder

I tillegg til å hjelpe deg med å utvide e-postlisten din, kan List Builder 3-verktøyet også brukes til å vise følgende innhold i et intelligent popup-vindu:

 • En oppfordring til handlingsknapp – pek brukere til en spesifikk URL med en knapp.
 • Sosiale delingsknapper – få flere delinger via Twitter, Facebook eller Pinterest.
 • Legg til tilpasset HTML-kode – vis ditt eget innhold i popup-vinduet etter at du har levert HTML.

Etter at du har definert formålet med popup-vinduet, kan du velge mellom et utvalg imponerende forhåndsbygde design. Du kan også angi størrelsen på popup-vinduet, inkludert et SumoSize-alternativ som dekker det meste av nettleservinduet.

Sumo List Builder Pop-up Designer

Sumo popup-skjermbygger

Et aspekt ved Sumo som setter det foran mesteparten av konkurransen, spesielt i kategorien WordPress-plugins for gratis e-postoptinform, er det intuitive pek-og-klikk-brukergrensesnittet. Standard skjemainnstillinger ser bra ut. Takket være skjermbyggeren kan du imidlertid enkelt tilpasse dem til å dekke dine behov.

Sumo List Builder Pop-up Triggers

Sumo Pop-up Triggers

Når det gjelder å bestemme når og hvor du vil vise popup-vinduene på nettstedet ditt, får du en god mengde kontroll. Sumo-popup-triggere inkluderer:

 • Tidsbestemt – popup-vinduer som vises etter en angitt tidsperiode.
 • User Leaves (aka exit intention) – vis en popup-vindu rett før en bruker forlater siden din.
 • Klikk på Triggers – åpner popup-vinduet etter at en kobling er klikket.

Det er flott å se utløpsintensjonsutløseren tilgjengelig for brukere av gratisversjonen av Sumo. Det er viktig å kunne vise popup-vinduer uten å forstyrre brukeropplevelsen.

Sumo List Builder Visningsregler

Du kan også lage visningsregler for å bestemme hvor, når og hvordan popup-vinduene skal vises på nettstedet ditt. Noen eksempler inkluderer deaktivering av popup-vinduer for brukere på mobile enheter; bare viser en pop-up på bestemte sider, innlegg eller nettadresser; aktivere eller deaktivere popup-vinduer basert på den henvisende URL eller domenenavn; pluss mer.

SumoMe New Rule

Det er også noen valgfrie avanserte innstillinger tilgjengelig. Disse kontrollene kan forhindre at popup-vinduene vises for brukere som allerede har abonnert, samt de som allerede har valgt bort. Du kan også instruere Sumo om å varsle deg hver gang en bruker abonnerer via et popup-skjema.

Sumo gir deg også full kontroll over hva som skjer når en bruker abonnerer eller fullfører ønsket handling via skjemaet.

Sumo List Builder Pro-funksjoner

Når det gjelder fordeler og ulemper ved å bruke Sumo, vil din vilje til å oppgradere til premiumplanene spille en stor rolle i hvorvidt denne pluginen passer for deg eller ikke.

Med List Builder og de andre e-postmarkedsføring Sumo-verktøyene, kan du oppgradere til pro-versjonen å koble popup-vinduene til e-postmarkedsføringstjenesten din. Ja, det er riktig. Med mindre du oppgraderer, blir ikke alle som oppgir e-postadressen automatisk lagt til i e-postlisten din, slik at du kan utføre denne oppgaven manuelt. Du kan fremdeles samle e-postadresser med gratisversjonen, samt vise oppfordring til handling og sosiale delingsknapper pluss tilpasset innhold i popup-vinduene uten å oppgradere.

Imidlertid, hvis du oppgraderer, vil du kunne integrere popup-vinduene og andre Sumo-verktøyene med alle de beste e-postmarkedsføringstjenestene, inkludert MailChimp, AWeber, ConvertKit og nesten ethvert annet alternativ du kan tenke på.

Fordeler og ulemper ved å bruke Sumo

For å hjelpe deg med å bestemme om dette verktøyet er riktig leadgenerering og målkonvertering-plugin for WordPress-nettstedet ditt, er her en rask oversikt over fordeler og ulemper ved å bruke Sumo:

Fordeler med å bruke Sumo:

 • Stort utvalg av verktøy som kan erstatte mange individuelle WordPress-plugins.
 • Veldig enkelt å bruke med et intuitivt brukergrensesnitt.
 • Detaljerte innstillinger og kontroller for å hjelpe deg med å få de beste resultatene.
 • Premium-versjon integreres med alle de beste tredjepartsverktøyene og -tjenestene.

Ulemper ved å bruke Sumo:

 • Gratis versjon inkluderer merkevarebygging som besøkende vender mot.
 • Premium-planer relativt dyre.

Siste tanker

Dette gjennomgangen for å sette opp List Builder 3-verktøyet fra Sumo-pakken med apper, burde gitt deg en ide om hvor enkel denne tjenesten er å bruke. Det tar veldig lite tid eller krefter å begynne å bruke Sumo på WordPress-nettstedet ditt. Du burde også ha fått en ide om hvordan gratis Sumo-plugin sammenligner med Sumo premium-alternativene.

Det er ingen tvil om det, Sumo er et kraftig sett med verktøy som kan bidra til å gjøre nettstedet ditt mer effektivt, uansett mål. Enten du vil utvide e-postlisten din, få flere sosiale aksjer, øke salget, forstå publikum bedre og mye mer, Sumo kan hjelpe.

Med mindre du er forberedt på å betale et relativt høyt månedlig abonnementsgebyr eller vise Sumo-merkevarebygging på nettstedet ditt og få tilgang til et begrenset funksjonssett, kan det være bedre blygenerasjons WordPress-plugins for deg.

Hva synes du om Sumo? Vil du betale for å oppgradere eller er gratisversjonen nok for deg? Del gjerne tankene dine i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me