Fantastiske bruksområder for kraftige WordPress-glidebryter-plugins

Det er mange elementer du kan innlemme på nettstedet ditt for å øke brukerengasjementet og forbedre innholdet ditt. Imidlertid er et ofte oversett element – glidebryteren – et som kan ha størst innvirkning på design og funksjonalitet.


Glidebrytere er bærbare lysbildefremvisninger som kan utføre mange oppgaver (for eksempel å vise fotografiporteføljen eller vise frem vitnemål fra virksomheten). Når den brukes riktig, kan du lage en engasjerende, interaktiv opplevelse for besøkende på nettstedet.

I dette innlegget skal vi diskutere hva en glidebryter er og hvorfor du bør bruke den. Vi viser deg hvordan du velger den beste WordPress-glidebryteren for dine behov, i tillegg til fire fantastiske måter å bruke den på nettstedet ditt. La oss komme i gang!

Hva en glidebryter er (og hvorfor du bør bruke en på nettstedet ditt)

Totalt WordPress-tema (reisebloggdemo)

Lysbildefremvisning brukes på en rekke nettsteder på mange måter – blant annet på Total Travel-bloggdemonstrasjonen, der en glidebryter brukes til å vise frem artikler.

En glidebryter er et interaktivt lysbildefremvisning som brukes på nettsteder for en rekke oppgaver, og selv om de vanligvis er tunge medier, er du ikke begrenset til å bare sykle rundt en serie bilder eller videoer. Dessuten er det en rekke fordeler ved å bruke glidebrytere. For eksempel kan de:

 • Bryt opp innholdet på nettstedet ditt.
 • Engasjer besøkende på nettstedet ditt.
 • Gjør det mulig å levere informasjon på en enkel, fordøyelig måte.

I et nøtteskall er hovedjobben for en glidebryter å forbedre måten besøkende samhandler med innholdet ditt. Dette gjelder enten innholdet er visuelt (for eksempel med bilder og videoer) eller ikke (inkludert skriftlig innhold, for eksempel attester).

Hvordan velge den beste WordPress-glidebryteren for dine behov

Glidebryterne er ikke alle likestilte, så det er viktig å bestemme hvilken som passer best for dine behov. Hver har sine egne unike funksjoner som gjør den egnet til forskjellige formål. Noen av de mer populære skyvefunksjonene inkluderer:

 • Støtte for lysbildefremvisning i full bredde.
 • Dra og slipp ombestilling av lysbildene dine.
 • Innebygde widgeter og kortkoder.
 • Konfigurasjonsalternativer (for eksempel overgangs- og hastighetseffekter).
 • Multimedia-støtte (inkludert videoer, GIF-er, HTML og mer).

De nøyaktige funksjonene vil variere etter glidebryteren. For eksempel er Slider Revolution (som starter på $ 25) kjent for sine overganger fra lysbilde-til-lysbilde og tilleggsprogrammer. Dette gjør det til et godt valg for svært kreative lysbildefremvisning. I tillegg er det samlet med mange premium WordPress-temaer, inkludert Total. Meta Slider (gratis og premium) er populært for sin smarte bildeskjæring og muligheten til å legge inn Youtube-videoer i lysbilder.

Smart Slider 3 (også med gratis og betalte planer) inneholder også mange av de ovennevnte funksjonene, i tillegg til førsteklasses støtte og over 100 ferdigbygde lysbilder:

Eksempler-siden for Smart Slider 3

Du vil finne at de fleste glidebrytere tilbyr mye fleksibilitet og kraft, selv om det riktige alternativet avhenger av dine behov og forventet bruk. La oss ta i betraktning noen av de unike situasjonene du kan finne en glidebryter er ideell for.

4 Fantastiske bruksområder for et kraftig glidebrygg-plugin

For å gi deg litt inspirasjon, vil denne delen tilby deg fire fantastiske bruksområder for en kraftig glidebrygg-plugin. Vi vil også gi deg noen nyttige råd om hvordan du implementerer hver metode optimalt. La oss dykke inn!

1. Vis visuelle elementer med en glidebryter

Er et eksempel på en glidebryter

En glidebryter for bilder er en mulighet til å dele fantastiske bilder.

Som navnet antyder, viser en glidebryter en samling stillbilder. Disse glidebryterne er flotte for enkelt å vise visuelle elementer, for eksempel en portefølje eller reisealbum. Mens bildeskytere er en enkel måte å vise dine visuelle elementer på, må du passe på at du implementerer dem godt:

 • Bruk bare bilder med høy oppløsning. Enkelt sagt, jo høyere oppløsning på bildene dine, jo større er oppfatningen om kvalitet. Med det i bakhodet kan du finne mange gratis arkivbilder online.
 • Optimaliser bildene dine. Med gratis verktøy som TinyPNG, kan du sikre at sidene dine lastes raskt og at bildene dine tar liten plass på serveren din, alt uten at det påvirker kvaliteten. Du kan også bruke denne bildeoptimaliseringsveiledningen til å perfeksjonere bildene dine ytterligere.

Du kan tenke på glidebrytere for bilder som en kjedelig og overbrukt applikasjon. Bruk av vakre bilder av høy kvalitet vil imidlertid fange leserne dine og styrke opplevelsen de vil ha på nettstedet ditt.

2. Vis frem kundevurderinger med en karusellskyver

Er et eksempel på en karusellskyver

En karusellglidebryter muliggjør sømløs integrering av attester og andre innholdsutdrag.

En karusellskyver er en som fungerer på en løkke. Ettersom uttalelser pleier å være korte, tilbyr en karusellskyver den beste måten å levere disse tekstutdragene til besøkende på nettstedet ditt. For å gjøre det mest effektivt, vil du imidlertid utføre disse tipsene:

 • Bruk en manuell karusell. Ikke alle leser med samme hastighet. Som sådan er det best å la de besøkende bestemme når de skal gå til neste attest i glidebryteren.
 • Inkluder fremtredende knapper. Dette gjør det enkelt for leserne å flytte mellom hver attest.

Det beste med en karusellskyver er at den gir en oppfatning av kvantitet. Mens du jobber med å bygge opp attester for virksomheten din, kan du fremdeles stolt vise de du har, uten å påvirke ditt sosiale bevis negativt..

3. Vis frem det beste arbeidet ditt med en porteføljeslider

Er et eksempel på en porteføljeslider

Du kan bruke en porteføljeglider for fotografering, videografi eller til og med ikke-visuelt innhold.

I et nøtteskall er en porteføljeglidebryter en som lar deg vise frem arbeidet ditt. Den er laget for å vise frem forskjellige medieelementer, noe som gjør det ideelt for å fremheve de forskjellige aspektene ved tjenestene dine. Selvfølgelig bør din største bekymring være å vise bare det aller beste arbeidet. Imidlertid er det et annet tips du bør vurdere:

 • Inkluder lenker for ikke-visuelt innhold. Ikke alle porteføljestykker vil være visuelle (spesielt hvis du er forfatter eller blogger). Du kan imidlertid fremdeles bruke visuelle elementer (for eksempel skjermbilder av arbeidet ditt) i glidebryteren, og inkorporere lenker til selve prosjektet. Dette øker interaktiviteten til nettstedet ditt.

Ved å bruke en porteføljeskli betyr det at det ikke er noen begrensning for arbeidet du kan dele med besøkende. Dette er flott for bedriften din – spesielt hvis media er flerfasettert – og det gir også et unikt preg på nettstedet ditt.

4. Lag interaktivt innhold med en parallaks-glidebryter

Er et eksempel på en parallaks-glidebryter

Bruk parallaks-glidebryterne for å skape en spennende opplevelse for besøkende.

Parallakseffekten er en der bakgrunnsbildet tilsynelatende beveger seg i 3D. Ved å bruke denne effekten, kan du tilby dybde til et ellers statisk nettsted, og lage interaktivt og engasjerende innhold. I tillegg vil det trekke besøkende oppmerksomhet, så det hjelper å engasjere dem. Hvis du vil lage den mest interaktive opplevelsen for de besøkende, er her noen tips å huske på:

 • Velg din stil. Disse inkluderer glidebryteren, bla, mus og 3D. Hver av dem vil ha innvirkning på hvordan skyvekontrollen din lastes og vises, så det er viktig å få det riktig.
 • Velg bildet ditt nøye. Bilder med negativ plass er ideelle for å unngå rot, og det samme er bilder som skalerer godt på mindre skjermer.

Selvfølgelig vil du ikke at nettsiden din skal være overveldende for besøkende. Dette betyr å begrense bruken av parallaks-skyvekontroller, og ideelt sett holde seg til en forekomst per side.


Mens glidebrytere har sine kritikere, er det ingen tvil om at de er ideelle for en rekke forskjellige applikasjoner. Med tillegg av komplekse effekter (for eksempel rulling av parallax) og en tilsynelatende endeløs rekke applikasjoner (for eksempel å vise ditt eget arbeid eller virksomhetsuttalelser), kan bruk av glidebryter forbedre nettstedets funksjonalitet betydelig.

Har du noen spørsmål om å velge den beste WordPress-glidebryteren for nettstedet ditt? Hva ser du etter i en WordPress-glidebryter? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me