Fantasive måter å legge til kart på WordPress

De fleste av oss tenker på kart ganske enkelt som et hjelpemiddel for å komme fra punkt A til punkt B. Eller som noe vi måtte ta hensyn til i geografiklasse og glemme for alltid etter det. Men for webdesignere kan kart bety mye mer. Designere kan legge til kart til WordPress på mange fantasifulle måter å lage slående nettsteder.


Kart har gått over fra å være kjedelige tegninger i geografiklassen din til å være en del av morsomme og interaktive hjelpemidler. Kart kan søkes, sorteres og filtreres. Geolokalisering, gatevisninger, verktøytips, popups, veibeskrivelser og klyngemarkering er alle nyttige for å legge til funksjoner på nettstedet ditt.

Google Maps er mye brukt på nettet, og i seg selv kommer det chock fylt med funksjoner. Ikke desto mindre, i stedet for å laste ned Google Maps og legge den til nettstedet ditt som sådan, kan du tilpasse det til fordel for de besøkende. Det er eksterne ressurser som Snazzy-kart som du kan henvende deg til for å style kartene. Du kan også bruke et hvilket som helst annet kart du liker.

Mange plugins er tilgjengelige for WordPress-nettsteder for å tilføre verdi til Google maps. Noen av dem er referert til i denne artikkelen for å demonstrere mulige måter kart kan gi verdi til nettstedet ditt. Hvis du vil vite mer om individuelle plugins, kan du se på vårt forrige innlegg om de beste kartleggingsprogramtilleggene for WordPress.

Noen ideer som du kan bruke blir presentert her. Ingen av dem er faktiske spillskiftere – de er ganske enkelt forskjellige måter å vise informasjon på. Men når de blir adoptert av et nettsted, kan de få fordel hos brukere og kanskje til og med øke konverteringer litt. La oss se på noen måter du kan være nyskapende med kart på nettstedet ditt!

1. Legg til et kart til hjemmesiden din

Lag kart midt på nettstedet ditt og organiser all informasjon relatert til nettstedet ditt rundt det. Transnasjonale selskaper, filantropiske organisasjoner, et nettverk av servere, nesten alle som har en verdensomspennende tilstedeværelse eller interesser over hele kloden, kan ta i bruk denne tilnærmingen.

På hvert sted kan du vise frem prestasjonene til det senteret og teamet som står bak det. Spesielle småtterier eller viktig informasjon kan fremheves i de tilhørende legender.

ngo-aid-kartet

På bildet kan du se aktiviteter og fremdrift NGO-hjelpekart vises i kartformat på hjemmesiden. NGO Aid Map er et initiativ fra InterAction, en allianse av ikke-statlige organisasjoner i Washington, D.C. Du får tilgang til informasjonen knyttet til alle organisasjonens prosjekter ved å klikke på markørene på kartet..

Ved å bruke et enkelt bilde oppnår du to formål – å flagge antrekket til verdensomspennende klær på den ene siden og hjelpe brukere med å forstå den globale arten av organisasjonen på den andre.

MapSVG interaktiv vektor, Google og bildekart

MapSVG-plugin: Lag interaktive kart i WordPress

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du vil legge til kart til WordPress på hjemmesiden din, fungerer egentlig enhver kartleggingsplugin. Vi liker MapSVG fordi det tilbyr mange fantastiske alternativer pakket inn i en kraftig plugin (lære mer i vår anmeldelse). Trekk kart fra Google, tilpass fargene dine, inkluder filtre, legg til bildekart og mer. Pluss-kart er enkle å sette inn på hjemmesiden din ved å bruke den enkle MapSVG-kortkoden.

WP Google Maps Gratis WordPress-plugin

Beste karttillegg: WP Google Maps

Ser du etter et gratis alternativ for et fantastisk kart? Prøv WP Google Maps (som for tiden er klarert av 400 000 brukere) tilbyr enkle alternativer for å lage dine egne Google Maps med tilpasset tema, markører, fullskjermalternativ, definert størrelse (bredde, høyde, zoom), ruter, polygoner og mer. Når du er klar, er det enkelt å sette inn WP Google Map på en hvilken som helst side ved å bruke den medfølgende widgeten eller kortkoden.

2. Vis reiser på nettstedet eller bloggen din

Reise nettsteder og blogger kan ikke gjøre det uten kart. Bruk kart på innovative måter for å ta besøkende med på en virtuell omvisning på nettstedene for å hjelpe dem med å bestemme seg for en tur. Eller samle dem på en reise ved å plotte lokale attraksjoner med informasjonspakke legender. Del informasjon om favorittsteder eller steder. Kanskje Londonpasset, en sightseeing guide for London, kan inspirere deg.

London-turist-attraksjoner

Når du er på tur, kan en turist- / reiseblogger bruke et kart for å legge til bilder til steder de besøker. Ved å koble bilder til bestemte steder er det enkelt å dele turen med venner og familie. De kan bare klikke på en markør for å vise bilder tatt på det stedet.

Du kan også legge til bildene datovis for å holde en kronologisk oversikt over turen – en slags hvor jeg var, hvor jeg vil være ta opp.

Reisebloggere kan geotagge innleggene sine, og innlegg kan plottes langs ruten som er tatt. Dette vil fungere som en fantastisk reisedagbok for en tur. Vanlige innlegg på bloggen kan holde følgere oppdatert på fremdriften du gjør med dine eventyr. Dette er bare ett av mange tips for å lage en fantastisk reiseblogg. Men hvis du leter etter en god plugin med bildestifter, kan du slå opp til nummer 1 – Google Maps er MapSVG og WP Google Maps fantastiske alternativer.

3. Lagre Locator

Hvis du har flere butikker over hele landet eller verden, kan du finne dem på et kart med en markør og bruke dem som en butikklokalisering. Legg til detaljer for hvert sted i en verktøytip eller popup, tillat filtrering etter kategorier eller priser eller avstand, og hjelp kundene med å finne butikken de trenger.

Hvis plugin gjør det mulig å legge til klynger til steder der markørene er tette, vil det formidle til betrakteren at han har et valg av butikker som er tilgjengelig for ham i det området.

Levis-butikk-locator

Ovennevnte er et bilde av Levi’s Store Locator. Butikken nærmest brukeren finner du ved å bruke filtrene.

Super Store Finder for WordPress

Super Store Finder

Info & NedlastingVis The Demo

Et av de beste kartleggingsprogrammene i denne kategorien er absolutt Super Store Finder for WordPress. Kartene er lydhøre og gjør det enkelt for kundene å finne lokasjonene dine i nærheten. Administrasjonsfunksjonene gjør det enkelt å administrere butikklokasjoner, merknader og innstillinger. Og å bygge kart er en lek med den inkluderte dra & slipp-redigereren og intuitive tilpasningsalternativer.

WP Store Locator Gratis WordPress-plugin

Store Locator Plus gratis WordPress-plugin

WP Store Locator inkluderer tilpasningsinnstillinger, radiusfilter og kompatibilitet med plugins for populære oversettelser for å passe kartene dine til ditt sted. Leter du etter flere alternativer? Sjekk ut listen vår over de beste butikklokalisering plugins for en omfattende liste over våre favoritt kartleggingsprogramtillegg i denne nisjen.

4. Finn parkeringsplasser

Hvis du har et travelt sted der trafikken er vanvittig tung og parkering vanskelig å finne, kan du prøve å bruke kart på nettstedet ditt for å hjelpe brukerne med å finne parkeringsplasser lettere. Hvis du planlegger en tur til Disneyland, kartet nedenfor skal hjelpe deg med å finne parkeringsplasser enkelt.

parkering-at-Disneyland

Legg til denne funksjonen på kontaktsiden din, og list de tilgjengelige parkeringsalternativene rundt din beliggenhet. For en butikk, stort sykehus, underholdningssenter, transportavdeling eller universitet, ville det å være en veldig gjennomtenkt touch å legge til denne funksjonen. Hvis butikken har reservert parkeringsplass i nærheten, kan dette også fremheves på kartet.

Jeg fant en plugin – Parkopedia plugin – i WordPress-repository som kan hjelpe deg med dette, selv om den ikke har blitt oppdatert på noen år, så jeg vil ikke attestere funksjonen. I stedet kan det være bedre å bruke en mer generell plugin som Mapplic.

Mapplic Custom Interactive Map WordPress Plugin

Tilpasset interaktivt kart WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Du kan bruke Mapplic til å lage et kart for hva som helst – byguide, lokale skoler og til og med parkeringsplasser eller kjøpesentre. Velg mellom 15 innebygde geografiske kart, eller last opp din egen grafikk. Denne avanserte plugin-en tilbyr tilsynelatende ubegrensede alternativer for å bygge og tilpasse kartene dine med pinner, høydepunkter, bilder, dypkoblinger, farger og mer.

5. Bygg en katalog

Å lage kart til midtpunktet på nettstedet ditt fungerer bra for en stedsbasert oppføringskatalog. Bedriftsoppføringer, eiendommer, nesten alle klassifiserte aktiviteter kan ta i bruk denne designen. Temaet som brukes skal tillate deg å kontrollere dine egne oppføringer og kartdetaljer gjennom tilpassede innleggstypefunksjoner.

katalog

Plugins som Sabai Directory har fullt interaktive kart. Du kan legge til oppføringsdetaljer som vises når du svever over markøren. Søkeresultatene kan oppdateres når brukeren drar kartet og autofullføringsfunksjonen betyr mindre å skrive inn av brukeren. Brukeren har alltid muligheten til å bytte tilbake til listevisning.

Mange plugins lar deg vise oppføringer i kartvisning. Legg til 360 ° -visningsbilder for å vise eiendommer. Kartene kan også skreddersys for å passe lokalt forretningsdrivende kataloger.

GeoDirectory Directory Plugin for WordPress (gratis og premium)

GeoDirectory Directory Plugin for WordPress

Når det gjelder å lage en kartbasert katalog med WordPress, kan du ikke gå galt med GeoDirectory. Du kan hente plugin-platen gratis fra WordPress-plugin-lagringsstedet, komplett med funksjoner for å lage en flersidekompatibel bedriftskatalog med dra & slipp-byggherre, front-end innsendinger, 15+ widgets, avansert søk, enkle kortkoder og støtte for som mange steder som du vil legge til. Ønsker mer? Oppgrader til pro og få førsteklasses support i tillegg til arrangementer, multisteds-global support, betalte for lister, geolokalisering, BuddyPress-integrasjon, Facebook-link og mer.

6. Vis frem forestående hendelser

Kart kan være en velsignelse for et nettsted som gjennomfører arrangementer på flere steder og arenaer – det være seg en galla på et lokalt skolearrangement eller noe så massivt som OL. Deltakere kan se hendelsene i kartvisning.

EventON WordPress Arrangementskalender-plugin

eventon

Info & NedlastingVis The Demo

EventON er en ganske mye standard plugin som gjør jobben. Bruk den til å vise hendelsessteder og veibeskrivelser. Brukere kan skrive inn adressen for å få veibeskrivelse. De kan følge med på en hendelse og dens beliggenhet. Når brukere klikker på en markør på kartet, kan de se tittelen, stedet og tiden relatert til hendelsen i informasjonsvinduet. Du kan også oppgi en lenke for besøkende å kjøpe billetter.

7. Visning Innloggede brukere

Hvis du driver et nettsted eller et abonnementsbasert nettsted, hvorfor ikke bruke Google maps for å vise plasseringen og tettheten til dine registrerte brukere. Dette er flott, spesielt sosiale nettsteder, for eksempel slike som kjøres på BuddyPress.

bruker kartet

Det kan være en god ide å også vise antall online brukere som er pålogget. Besøkertall i sanntid fra forskjellige regioner som er synlige for andre brukere, kan be mange flere fra disse regionene om å registrere seg. Denne subtile harde selgeren har potensial til å øke abonnementene dine med et hakk eller to.

GEO My WP Free WordPress Locator Plugin

GEO My WP Free WordPress Locator Plugin

Denne gratis plugin-en inneholder mange geolokaliseringsfunksjoner for innleggstyper, nærhetssøk, nåværende beliggenhet og mer. Men viktigst av alt integreres det sømløst med BuddyPress og gjør det mulig for brukere å legge til plasseringen sin til brukerprofilen sin. Brukere kan søke etter medlemmer i nærheten, noe som gjør dette til et flott tillegg for medlemsbaserte sosiale nettsteder for mamma-grupper, alumni-kolleger, løpende grupper og mer.

8. Bonusideer

Den mest åpenbare bruken for et kart er å legge det til på kontaktsiden for å vise din plassering og veibeskrivelser for å nå deg. Tillat besøkende å bruke sin kartplassering som start- eller sluttpunkt for veibeskrivelsen.

Nisjenettsteder kan også bruke kart på fancy måter:

  • EN logistikk nettsted eller en leiebil-webside eller en som guider turister på lokale attraksjoner, kan bruke kart for å bestemme avstand mellom to punkter og kartlegge den korteste ruten. Merk ut områdene på kartet der døren leveres. Omkjøringer, søk etter steder langs ruten, steder der en sjåfør kan ta en pause, kan alle tegnes til fordel for nettstedbrukere.
  • Å lage innlegg bloggere kan knytte dem til et sted på kartet, mer relatert til leserne. Dette kan gjøres ved å knytte kartplasser til eksisterende kategorier og tagger.
  • relatere nyheter festet til forskjellige steder på et kart. Aviser- eller magasinnettsteder bruker ofte kart for å gi kontekst til historien de rapporterer.
  • Drosjeselskaper kan gi et alternativ til kundene sine å beregne fare og rute på Google kart.
  • Hvis været er din virksomhet, Værvarsel og rådende vær kan vises på et kart.
  • Et spillnettsted kan inneholde stedsbasert screengrabs og videoer for å gi spillet en entusiastisk følelse til spillentusiaster.

For å konkludere med vårt fantasifulle var å legge til kart til WordPress

Så du ser at kart ikke trenger å være kjedelige kjedelige saker som det bare refereres til når du er tapt. Du kan bruke dem på mange kreative og ressurssterke måter for å legge til verktøy og verve til nettstedene dine.

Har du flere eksempler på hvordan du legger til kart til WordPress? Vi vil gjerne høre om det – bare la oss en kommentar nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me