Er du en Plugin Hoarder? Slik rydder du opp i WordPress-nettstedet ditt

Er du en plugin-takter? Tenk på det et øyeblikk. Til å begynne med høres det litt latterlig ut, og selvfølgelig du er ikke en av dem. Men med hundrevis av WordPress “eksperter” som anbefaler nye plugins hver uke, er det ikke rart at noen nettsteder og webansvarlige ender opp med litt … for utstyrt for oppgaven. Halve tiden kommer plugin-en med forbannelse nær en garanti for at den vil påvirke bunnlinjen din positivt på noen måte, og hvis den er gratis, kan det være vanskelig å si nei.


Jeg ville vite at jeg har installert og prøvd nesten alle sosiale delingsprogrammer som det er. Jeg vil helst ikke innrømme det, men jeg er ganske sikker på at jeg gjorde det i håp om at et publikum skulle dukke opp uten tvil med et lite trykk fra høyre plugin. Og jeg vet at jeg heller ikke er den eneste.

De 7 advarslene du er en WordPress Plugin Hoarder

Hvis noen av advarselsskiltene ringer en bjelle, er sjansen stor for at WordPress-nettstedet ditt kan bruke litt vårrens. Fortsett å lese for å se hvordan du kan få fart på WordPress ved å fjerne ubrukte plugins.

1. Du har ingen anelse om hva halve pluginene dine gjør

Hele grunnen til at en plugin er installert er å faktisk bruke den, og hvis du ikke bare ikke bruker halvparten av programtilleggene, men ikke en gang husker hva de skal gjøre for nettstedet ditt, er dette et dårlig tegn på at du kan være en plugin-takter.

2. Du kan ikke oppdatere WordPress på grunn av utdaterte plugins

Ikke bare hindrer dette deg i å ha tilgang til ny funksjonalitet fra WordPress-oppdateringene i seg selv, det kan også bety at du må avstå fra å oppdatere plugins eller temaet ditt fordi det ikke lenger er kompatibelt med din gamle versjon av WordPress.

3. Du har flere plugins enn deler av innholdet, og nettstedet ditt er mer enn noen få uker gamle

Ikke alltid relevant, men er vanligvis en god indikasjon på at du muligens har gått litt over bord.

4. Å holde plugins oppdatert blir raskt en fulltidsjobb, og du har faktisk ansatt noen til å gjøre det

I det minste nå har du noen ombord som kan gjøre opprydding for deg, selv om de kan være motvillige hvis de innser at de vil redusere om ikke eliminere arbeidstiden helt.

5. Du har flere klumpete “tunge” multifunksjonelle plugins du bare bruker for en eller to funksjoner

Noen ganger betyr færre ikke bedre, eller raskere. Noen ganger er det bedre å få noen lettere plugins til å gjøre den samme jobben.

6. Du har fremdeles plugins som du “handlet inn til en bedre”

Noen ganger kan det være lett å glemme å fjerne det gamle når det nye og bedre kommer inn. Den gode nyheten er at så lenge de er inaktive, tar de i det minste bare plass på baksiden. Den dårlige nyheten er at det er tilstopping av plugin-katalogen din, og at det kan indikere en verre og mer skadelig situasjon.

7. Du har installert mange plugins som “Du vil sikkert ha bruk for en dag”

Selv om dette kan virke rimelig, er det en mye bedre ide å lage en beskrivende liste over plugins i Evernote eller et Google-dokument, og fortsette å teste dem over tid. Hvis du bare har en haug med plugins som sitter rundt, er det sannsynlig at det er alt de noen gang vil gjøre. Bruk dem eller mist dem.

Hvorfor mange plugins vanligvis er dårlige (og hvorfor du trenger å rydde opp)

plugin-opprydding

Overskytende plugins kan gjøre jobben din vanskeligere og mer komplisert enn den trenger å være. Og selv om det ikke er noe galt med å ha mange nødvendige plugins, blir det mye problemer å ha mange plugins som laster inn mye ressurser. Dette kan redusere nettstedets lastehastighet ved å legge til ekstra http-forespørsler. Enkelt sagt gjør det at nettleseren hopper gjennom ekstra bøyler før den faktisk kan laste inn og vise nettstedet ditt, slik at det lastes tregere. Og lasting av nettstedet tregere kan ha brutale effekter på bunnlinjen.

Hvis nettstedet ditt lastes spesielt sakte, kan du bli hjemsøkt av svimlende avvisningsrater, miste kundenes tillit eller enda verre, se en direkte innvirkning på salget ditt. For eksempel rapporterte Amazon at hun hadde en nedgang i salget på hele 1% per hver 100 ms langsommere siden som er lastet (Kilde: Strangeloop). En annen studie fant at en økning på 1 sekund i lastetid forårsaket en nedgang på 7% i konverteringer, 13% mindre sidevisninger og 17% mindre kundetilfredshet (Kilde: Tagman). Den gode nyheten er at dette betyr at å øke lastehastigheten din skulle vise motsatte resultater.

Som kort nevnt ovenfor, kan plugins også ved et uhell (eller til og med ikke så uhell i veldig, veldig sjeldne tilfeller) gi sikkerhetshull folk kan misbruke for å få tilgang til backend på nettstedet ditt.

Den siste grunnen er mindre åpenbar. Å ha for mange plugins kan tilby deg for mange distraksjoner som tar fokuset bort fra der det trenger å være. Det kan bli en unnskyldning for å bekymre seg over de små tingene. Og å bekymre seg over de små tingene kan hindre deg i å finne nye forretningsmuligheter, eller forbedre kopien din for å øke konverteringene dine massivt, eller finne tid til nettverk og utvide publikummet ditt.

Slik declutter du ditt WordPress-nettsted

Heldigvis er det ikke så vanskelig å rydde opp pluginene dine. Du finner ut hvilke plugins som faktisk utgjør en forskjell for nettstedet ditt, og så blir du kvitt resten.

Du kan bli fristet til å spørre: “Hva er de generelle nødvendighetene?” Svaret er at det er mange, mange forskjellige meninger om akkurat denne saken. Og mens noen mennesker har en tendens til å anbefale et bredt utvalg av plugins, er andre langt mer minimalistiske og foreslår bare: Analytics, hurtigbufring for hastighet, sikkerhet, sosialt, SEO og selvfølgelig opt-in.

For meg er et mye viktigere spørsmål hvilke plugins som er viktige for deg og nettstedet ditt?

Det finnes mange forskjellige typer nettsteder, med mange forskjellige typer mål og behov. Det fine med WordPress er at det er allsidighet og evne til å takle en rekke utfordringer gjennom plugins, men noen ganger kan det bli mulig for Plugin-taksteren. Så finn ut hvilke plugins som betyr noe, og kast resten.

Ideelt sett vil du bare beholde plugins som er nyttige for målet du har for nettstedet ditt på en veldig håndgripelig måte. Plugins som forbedrer bunnlinjen. Selv om du bare har en personlig blogg, er det vanligvis et målbart mål der inne, som å få et større publikum. Og for bedrifter, returnerende besøkende, brukerengasjement, abonnenter og salg. Og så er det selvfølgelig sikkerhet. Siden ingen vil at nettstedet deres skal bli kapret i noen tid.

Pluginsene du vil beholde

WordPress PLugins du bør beholde

Plugins for å forbedre sikkerheten

Plugins som øker sikkerheten på nettstedet ditt reduserer risikoen for fremtidige problemer. Det påvirker bunnlinjen din på den måten at du slipper å bruke penger og timer med frustrasjon på å prøve å gjenvinne kontrollen over et nettsted som ble kapret på grunn av mangel på framsyn.

Kevin skrev nylig en Hide My WP-anmeldelse som forklarer hvordan plugin øker sikkerheten din ved å skjule det faktum at nettstedet ditt kjører på WordPress, og Tom skrev også en Security Ninja-plugin-anmeldelse som du kanskje også vil kassa til. Dette er begge utmerkede plugins du kanskje vil vurdere for å holde nettstedet ditt trygt og sikkert.

Forresten, plugins kan noen ganger gi sikkerhetshull for folk å misbruke, så å ha færre overflødige plugins er heller ikke en dårlig idé sikkerhetsmessig.

Plugins for å forbedre lastehastigheten

Å forbedre lastehastigheten kan bidra til å redusere avvisningsfrekvensene betydelig. Spesielt hvis nettstedets lastehastighet overstiger noen sekunder, kan det være et godt valg å få en cache-plugin. Ikke bare det, vår helt egen Sourav vil til og med lede deg gjennom hvordan du konfigurerer WP Total Cache for optimale resultater (og sørg for å sjekke hele guiden vår til WordPress caching postserie for å lære mer om hvordan cache fungerer og hvordan du kan bruke den for å forbedre WordPress-nettstedet ditt).

Som en bonus kan rensing av plugins som fungerer lite annet enn å gi deg funksjonalitet du ikke bruker, også bidra til å redusere nettstedets lastehastighet.

Plugins for å forbedre brukerengasjementet

Å øke brukerengasjementet er viktig, ettersom jo lenger noen holder seg rundt og samhandler med nettstedet ditt, desto mer sannsynlig er det at de faktisk tar hensyn til meldingen din og faktisk ender opp med å bli en del av publikummet ditt / bli en betalende kunde. Og de siste årene er en stor del av brukerengasjement “deling”, og plugins som hjelper til med å øke delingen, hjelper bunnlinjen din ved å få mer trafikk. Hvis du leter etter en god deling av programtillegg, kan du sjekke listen vår over de beste sosiale medie-plugins, så vel som Toms artikkel om hvordan du kan gjøre WordPress-nettstedet ditt mer sosialt.

Plugins for å forbedre opt-in priser / konverteringspriser

Enten det er en plugin som gjør at opt-in-boksen faktisk konverterer bedre, eller en plugin som samler data om brukeratferd (selvfølgelig må du ha data om brukeratferd for å finne ut hva plugins faktisk gjør en forskjell), er plugin-plugins åpenbart viktig for bunnlinjen, og få opphold. En plugin vi vil anbefale for å øke opt-in rate er OptinMonster.

Så godt som enhver plugin som har merkbar direkte eller indirekte innvirkning på bunnlinjen din er verdt å beholde. Og enhver plugin som bare sitter rundt og gjør ingenting, får dra på en liten tur og aldri komme tilbake.

Hvordan måle plugin-effektivitet og deres effekt på lastehastighet

Plugins Effekt Lastehastighet

Sett opp Google Analytics, eller favorittanalyseverktøyet ditt for å teste plugins som skal hjelpe med konverteringsfrekvenser. Hvis du aldri har testet resultatene uten dem, og du bare antar at de har en positiv effekt, gjør det. Test konverteringene dine uten at pluginen er aktivert. Forsikre deg om at du gir den en riktig kontrollperiode (med mindre det er en veldig åpenbar og smertefull dukkert i konvertering. I så fall bør du selvfølgelig få den opp igjen og gå.) For å analysere sidehastighetshastigheten, kan du bruke Pingdom verktøy eller andre gratis verktøy liker å måle om en plugin bremser nettstedet ditt mer enn det er verdt.

Viktig: Forsikre deg om at du angir innstillingene til ett spesifikt teststed om gangen, og test sidehastigheten noen ganger før du begynner å deaktivere plugins.

Hvis du har testet mange sider for mange sider, kan det være best å gjøre det i løpet av de minst travle timene. Og hvis du har et spesielt travelt nettsted, eller du driver en heltidsvirksomhet gjennom den, kloner den manuelt eller bruker en kloningsplugin ( gratis Duplicator-plugin er et godt alternativ).

Alt dette burde alt være på samme DNS og server selvfølgelig. Du kan ganske enkelt opprette den nye bloggen i et katalognavn “wpclone” på nettstedet ditt. Deretter kan du teste hastighetene uten å la de besøkende se deg rote med.

For eksempel en ting som kan skje, er at hvis du har en skikkelig plug-in-plug-in for plug-in som bremser lastehastigheten, selv om du øker opt-in-hastigheten, kan det ha en skadelig langtidseffekt å gi besøkende tilbake, og abonnenter.

Og nå … Faktisk rengjøring

Hvis du har en omfattende etterslep av innhold, har du mange utdaterte plugins, eller inntektene dine er avhengig av at nettstedet ditt er oppe, det er en god idé å ta sikkerhetskopi av nettstedet ditt før du kommer i gang (hvis ikke du absolutt må) bruk Backup Buddy).

Nå som du har oppdaget hvilke plugins som er nyttige, og hvilke som er ubrukelige (for deg), er det på tide å gjøre hendene skitne.

Deaktiver og slett plugins

Heldigvis er selve fjerningen av plugins veldig grei. Bare åpne opp plugin-fanen og begynn å jobbe. Deaktiver (hvis ikke allerede gjort) og avinstaller overflødig og uønsket. Med mindre du har noen veldig utdaterte eller funksjonsfeil plugins, bør alt fjernes, til og med sql-data. Så det er ingen ekstra skrubbing nødvendig!

Hvis du fortsatt leser, og du har klart å sile gjennom pluginene dine og rense søppel, er det en ting til som jeg vil råde deg til å gjøre. Optimaliser nettstedet ditt ytterligere ved å lære hvordan du installerer og bruker hurtigbuffer-plugins riktig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me