Enkle WordPress-inntektsstrategier

Vi er godt i gang med det nye året, og det betyr at det er på tide å gjøre godt av vedtakene dine for å gjøre det bra for deg selv og din virksomhet. Hvis du har bygget nettstedet ditt fra grunnen av, har en god flyt av trafikk, og nå leter etter WordPress-inntektsstrategier, er du på rett sted.


Det er mer; Når vi studerer forskjellige WordPress-inntektsstrategier, vil vi avdekke en skattekule av tips du kan bruke for å øke engasjementet på nettstedet ditt. Som sådan kan du tenke på dette innlegget som en tosidig tilnærming til inntektsgenerering i WordPress.

Det første tipset er at det er viktig å bruke metoder som samsvarer med målgruppen. Hvordan ellers får du mest mulig ut av dine WordPress-inntektsstrategier?

Nok en rask merknad: vi fokuserer på WordPress med egen vert blogger (WordPress.org) og ikke gratis WordPress.com-blogger, ettersom sistnevnte leveres med noen begrensninger så langt som inntektsgenerering går.

Hvis du er litt nysgjerrig, vilt vellykkede blogger inkludere slike som HuffPost (anslagsvis $ 14.000.000 / måned), Moz (anslagsvis $ 4.250.000 / måned) og TechCrunch (anslagsvis $ 2.500.000 / måned) blant andre. Og ja, det er i amerikanske dollar.

Med forelesningene ute av veien, la oss vise deg hvordan du kan tjene penger med WordPress på 48 timer. For å tjene penger på WordPress-nettstedet ditt, her er et par strategier for å peke deg i riktig retning.

For å tjene penger på WordPress-nettstedet ditt, her er et par strategier for å peke deg i riktig retning.

1. Annonsering

coca-cola-annonse fra 1890-tallet

Coca-Cola-annonse fra 1890-tallet

Siden dagene i forveien har reklamebransjen alltid vært en stor inntekter. I følge en rapport fra emarketer.com, annonsører over hele verden bruker mer enn 220 milliarder dollar per år på digitale annonser.

Det er en stor del av endringen, er du ikke enig? Hvis du har god trafikk, kan du rack opp dollar på kort tid. Men hvordan begynner du?

Selvstyrt kontra annonsenettverk

For det første er det to annonseringsalternativer tilgjengelig for deg. Du kan velge annonsenettverk for eksempel Google AdSense for WordPress. Dette er bare en av mange – Bing har sitt eget annonsenettverk, det samme gjør Facebook, Yahoo og Amazon. For en omfattende liste bare søk “annonsenettverk” på Google for å se hva som er tilgjengelig.

Alternativt kan du gjøre det vert din egen reklame. Du velger blant annet annonser, avgifter, hvordan og hvor du skal vise hver annonse. For å selge selvstyrte annonser er det vanligvis enklest å bruke de anerkjente annonseadministrasjonspluginene som er tilgjengelige for WordPress, eller å gå gjennom en tredjepartstjeneste, for eksempel BuySellAds for å administrere tilgjengelige annonseflekker.

Når det er sagt, er hovedforskjellen mellom annonsenettverk og selvstyrte annonser det høyere kontrollnivået du liker med sistnevnte. Med andre ord, annonsenettverk viser vanligvis leserannonsene dine som er mest relevante for den nylige surfeloggen. Hvis brukeren så på smykker før han kom til nettstedet ditt, vil de sannsynligvis se en annonse relatert til smykker, selv om nettstedet ditt handler om biler.. Du har null kontroll med hensyn til annonsene annonsenettverket viser på nettstedet ditt.

Ting er litt annerledes med selvstyrte annonser, du selger annonser som stemmer overens med målgruppen din. Så i stedet for å vise smykkeannonser, viser du annonser for reservedeler til kjøretøy, motorolje og så videre.

Hvert annonseringsalternativ har forskjellige prismodeller. Et flertall annonsenettverk tilbyr vanligvis CPC-modellen (kostnad per klikk), noe som betyr at du blir betalt for alle klikkene du genererer. Du kan tjene mellom $ 0,02 og $ 15 dollar per klikk avhengig av nisje.

Med et stort trafikkvolum kan du gjøre ganske drep med annonsenettverk, og husk at de tilbyr andre annonsemodeller. Selvstyrte annonser tiltrekker seg vanligvis høyere annonsehastighet, siden du i hovedsak selger annonseplass til interesserte virksomheter mot en fast månedlig avgift.

Annonseemnet er en omfattende lesning, men ettersom det er en av de mest lukrative inntektsstrategiene for WordPress, er det verdt tiden din å grave i.

2. Markedsføring av tilknyttede selskaper

tilknyttet toppmøte vest 2017

Affiliate Summit West 2017

Affiliate markedsføring ligner mye på reklame; du tjener for å sende selgeren et interessert prospekt. I stedet for å få betalt for klikk og visninger, får du en provisjon for alt det harde arbeidet ditt.

Mens tilknyttet markedsføring høres ut som mumbo-jumbo til den perfekte nybegynneren, er det lett å forstå. I følge Neil Patel, tilknyttet markedsføring er “… prosessen med å tjene en provisjon ved å markedsføre andre menneskers (eller selskapets) produkter. Du finner et produkt du liker, markedsfører det til andre og tjener en del av fortjenesten for hvert salg du gjør. ”

Høres helt grunnleggende ut, denne tilknyttede markedsføringsvirksomheten, tror du ikke? I tillegg kan du anbefale ethvert produkt under solen. I hovedsak er du bare en promotør, noe som betyr at du kan delta i en hvilken som helst promoteringsstrategi som kommer til hjernen … bare hold den lovlig.

Med andre ord, tilknyttet markedsføring er et allsidig dyr når det gjelder betalingsmodeller og ditt engasjementnivå. Hva betyr det egentlig?

Betalingsmodeller for tilknyttet markedsføring

Vi er interessert i tre hovedbetalingsmodeller, men sjekk gjerne hvis du kjenner til andre modeller.

  • PPC (betaling per klikk) Markedsføring av tilknyttede selskaper – Selskapet betaler deg en provisjon for alle klikkene du genererer, enten utsiktene foretar et kjøp eller bare bla gjennom og la være.
  • PPL (Pay Per Lead) Markedsføring av tilknyttede selskaper – I dette scenariet tjener du en provisjon når utsiktene du henviser fullfører den ønskede handlingen, f.eks. Abonnere, registrere deg for en gratis prøveperiode, opprette en konto og så videre. Eksempler på nettsteder som tilbyr denne typen tilknyttet markedsføring inkluderer ShareASale og Cj tilknyttet blant andre.
  • PPS (Pay Per Sale) Markedsføring av tilknyttede selskaper – Den tradisjonelle formen for tilknyttet markedsføring, tjener du bare en provisjon hvis utsiktene du henviser gjør et kjøp. Dette er den mest populære modellen for tilknyttet markedsføring og resulterer vanligvis i bedre avkastning enn PPC og PPL tilknyttet markedsføring – og holder andre faktorer konstant. Eksempler inkluderer Amazon Associates, Envato Marketplace og mest uavhengige online tema- / pluginbutikker.

Nivåer av involvering i tilknyttet markedsføring

Nå som du vet at du kan tjene penger via klikk, kundeemner og salg, la oss se på ytterligere tre typer tilknyttet markedsføring når det gjelder involvering.

Som Pat Flynn forklarer, vi har tre nivåer av tilknytning til markedsføring involvert, nemlig:

  • fristilt – I denne typen tilknyttet markedsføring har du absolutt ingen tilstedeværelse eller autoritet i nisjen. Du oppretter bare tilknyttede lenker til produkter via sosiale medier eller annen plattform. Men siden vi tjener penger på WordPress-nettstedet ditt, kan du bruke denne typen tilknyttet markedsføring for å utfylle inntektene dine.
  • I slekt – Her har du en viss tilstedeværelse på nettet og markedsfører produkter relatert til din nisje, men tilknyttede lenker er for produkter du faktisk ikke bruker. Hvis du for eksempel har en blogg som dekker WordPress, kan du markedsføre temaer, hosting og plugins, uten å prøve ut hvert produkt først.
  • Involvert – Du promoterer bare produkter du bruker og tror på. Du sverger ved produktene og anbefaler dem som en del av “drømmen” eller prosessen du beskriver på bloggen din..

Når det gjelder tilknyttede WordPress-inntektsstrategier til disposisjon, kan du bruke kuponger, avtaler, produktomtaler, tekstkoblinger, bannerkoblinger, produktsamling, nyhetsbrev via e-post og offline-metoder..

3. Tjen penger på WordPress med medlemskap

WordPress-inntektsstrategier - opprett medlemskapsside

La oss si at du har bygget et engasjert publikum takket være det flotte innholdet du har tilbudt gratis. Du kan legge til betalte medlemskap på en del av nettstedet ditt der du tilbyr kurs og all annen form for premiuminnhold.

Mange eiere av nettsteder utnytter betalt medlemskap for å skape en gjentagende kilde til passiv inntekt. Og alt du trenger å gjøre er å lage noe innhold av høy kvalitet og skjule det bak en betalingsmur. Med en enorm samling av WordPress-medlemskaps-plugins til disposisjon, kan du starte akkurat i dette øyeblikket.

Hvis du har et produkt, kan du slippe det under et medlemsprogram, i den forstand at brukeren trenger et aktivt (og helst tilbakevendende) medlemskap for å bruke produktet. I stedet for å selge produktet, kan du selge medlemskap i stedet.

Vi har sett WordPress-gründere konvertere sine allerede eksisterende lesere til betalende medlemmer med liten innsats. Gode ​​eksempler på nettsteder som dreper med medlemskap inkluderer elegante temaer, Moz og mer (selv om det er viktig å merke seg at disse nettstedene ofte bruker flere WordPress-inntektsstrategier).

4. Selg produkter eller tjenester

kjøpsprosessen for nettbutikker

En av de mest populære WordPress-inntektsstrategiene er å selge ting på nettet. Faktisk, hvis ingen solgte noe, ville vi ikke ha annonsører, medlemssider og tilknyttede programmer å tjene penger på.

Hvis det ikke er en kopp te å kjøre reklame, markedsføre andres produkter eller være vertskap for et medlemskapsside, kan du prøve å bygge en nettbutikk med WordPress for å markedsføre en tjeneste eller et produkt for publikum.

Det er ingen mangel på produkter å selge, pluss at du alltid kan selge spesialiserte ferdigheter via en leie side. For eksempel kan du tilby design- eller bloggtjenester som dine virkelig. Du kan konsultere og selge enhver tjeneste leserne dine trenger. Hvis du ikke har et klart produkt, kan du vurdere å selge et produkt eller en tjeneste via WordPress-nettstedet ditt.

Hvis du ønsker å gå i full e-handel, kan du enkelt sette opp en nettbutikk ved å bruke en plugin som WooCommerce. En nettbutikk hjelper deg med å selge både digitale og fysiske varer, noe som betyr at du kan bruke e-handel for å øke din stein- og mørtelbutikk. Enda bedre kan du bruke tilknyttet markedsføring for å øke salget.

Hvis du bestemmer deg for å bygge et nettsted for e-handel, gjør det unikt og målrette mot en nisje. Det er streng konkurranse der ute i omtrent ethvert marked, så fokuser på det du er best på eller mest interessert i.

5. Sponsede innlegg / anmeldelser

ved å bruke sponsede innlegg for å tjene penger på wordpress-nettstedet

Tenk på løpebilen som ditt sponsede innlegg, bare ikke overdriv

Som blogger kan du tjene raskt på sponsede innlegg eller anmeldelser. Hvis du har tjent autoritet og er populær i din nisje, vil bedrifter begynne å henvende deg til å skrive gunstige anmeldelser om produktene sine.

Som nybegynner vil det vise seg fruktbart å henvende seg til selskapene med gode forslag. Bare sørg for at du gjennomgår produkter og tjenester som er relevante for din målgruppe. Gjennomgang av produkter bare for pengene vil plette autoriteten du jobbet så hardt for å tjene.

I tillegg må du ikke lage nettstedet ditt om sponsede innlegg når virksomhetene begynner å ringe. Fortsett å publisere innholdet som tjente deg trafikk og autoritet. Et sporadisk sponset innlegg fungerer utmerket, men overdriving er ikke en langsiktig strategi.

I følge BobWP, “vil andre kanskje sponse et innlegg som bare omtaler produktet sitt i sammenheng med noen nyheter i bransjen – eller bare betale for en bannerannonse eller omtale i slutten av innlegget.”

Som sådan er det mange muligheter å utforske med sponsede innlegg, spesielt hvis du kan sikre månedlige / årlige avtaler med selskapene. Bare vær ikke partisk i anmeldelsene dine, da dette er skadelig for din integritet.

6. Flere WordPress-inntektsstrategier

Det er mange andre måter å tjene penger på WordPress-nettstedet ditt på, men siden å dekke alle av dem vil trenge en eBok (kanskje du kan lage en og selge den?), Her er et par ærefulle omtaler:

  • Donasjoner – Du kan tjene penger via WordPress-nettstedet ditt ved å be leserne dine donere. Denne strategien fungerer som magi, og det er grunnen til at de fleste ideelle organisasjoner og frivillige organisasjoner trives med donasjoner. Bare spør leserne.
  • Dropship – Når du starter din egen nettbutikk, trenger du ikke nødvendigvis dine egne varer for å markedsføre. Dropshipping for WordPress lar deg tjene penger på produkter du ikke eier eller har på lager. Du plasserer produktet på nettstedet ditt og samler inn betalingen fra kjøperen. Deretter kjøper du til en billigere pris fra leverandøren som sender produktet direkte til kjøperen.
  • Lag et jobbtavle – Hvis du er innholdsprodusent som serverer bloggere, kan du opprette et jobbtavle. Tilfredsstiller du WordPress-designere og utviklere? Du kan opprette et jobbtavle for dem. Jobber du med ideelle organisasjoner som må kobles til bedrifter for donasjoner? Du kan designe et brett for det også. Her er et par populære WordPress-relaterte jobbtavler for inspirasjon for å få ideene dine til å flyte.

Avsluttende merknader

Disse WordPress-inntektsstrategiene vil hjelpe deg å tjene penger på WordPress-nettstedet ditt på kort tid. Husk imidlertid at alt verdt å ha i livet tar hardt arbeid. Som vi alle vet, er suksess 99% svette og 1% inspirasjon. Så fortsett å jobbe med å bygge nettstedet ditt og merkevaren din ved å lage kvalitetsinnhold, fokusere på SEO og fortsette å optimalisere nettstedet ditt for leserne dine.

I dag har vi nettopp tilbudt deg den 1% inspirasjonen du trenger. Er du oppe for utfordringen? Tror du at du har det som trengs for å gi deg 99% svette?

Vet du om andre WordPress-inntektsstrategier vi ikke nevnte? I så fall, gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor, så vi kan legge det til i dette innlegget og kreditere deg ved å nevne navnet ditt. Skål og lykke til med å gjøre moolah i år!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me