Enkle løsninger for å lage en WordPress Knowledge Base

Et omfattende kunnskapsgrunnlag kan gjøre mye for å forbedre virksomheten din, både internt og som en viktig del av kundeserviceanstrengelsen. Imidlertid, hvis du tenker på å legge til en til nettstedet ditt, kan du bli litt overveldet av utsiktene.


Takket være en mengde fordeler en kunnskapsbase gir, er det mange tilgjengelige løsninger som kan hjelpe deg. Disse verktøyene lar deg lage en omfattende og organisert informasjonskilde for bedriften din (og kanskje til og med hele bransjen). I tillegg vil de beste komme deg i gang raskt.

I denne artikkelen skal vi snakke om hvorfor en kunnskapsbase kan være viktig for WordPress-nettstedet ditt. Deretter vil vi dekke favorittløsningene våre og diskutere hva hver enkelt gjør best. La oss komme i gang!

Hvorfor en kunnskapsbase er en verdifull tillegg til nettstedet ditt

HubSpot kunnskapsbase

De HubSpot kunnskapsbase inkluderer vanlige spørsmål, brukerhåndbøker, produktdokumentasjon og mer.

En kunnskapsbase er en ressurs som gir besøkende, kunder og kunder informasjon om virksomheten og tilbudene dine. Du er sannsynligvis kjent med noen få populære formater som brukes som kunnskapsbaser, for eksempel vanlige spørsmål og wikier.

Hvis du driver en bedrift, er å opprettholde et omfattende kunnskapsgrunnlag en utmerket måte å gi kundene informasjonen og støtten de trenger. Imidlertid gir dette verktøyet mange andre fordeler for deg og publikum, uavhengig av hvilken type nettsted du kjører. For eksempel et kunnskapsgrunnlag:

 • Senker supportkostnader og sparer deg for tid. Med mer informasjon tilgjengelig på nettstedet ditt (for kunder, ansatte eller samfunnsmedlemmer), vil du bruke mindre tid på å feltstøtte supportanrop og e-postmeldinger.
 • Gir konsekvent støtte til besøkende. Publikum kan fortsette å komme tilbake til kunnskapsbasen din når behovet dukker opp.
 • Etablerer deg som en profesjonell bransjemyndighet. Jo mer informasjon du kan gi, jo mer kunnskapsrik vil du vises for dem i bransjen.
 • Hjelper deg med å rangere høyere i søkemotorer. Ved å svare på bransjespørsmål på nettstedet ditt, kan du forbedre rangeringen takket være alt det verdifulle innholdet.

Kunnskapsbaser kan fungere som en nyttig ressurs for dine klienter, blogglesere eller hva slags publikum du serverer. I tillegg kan de være en praktisk måte å dele informasjon internt med teammedlemmer og kolleger. Enten du er interessert i å bygge en ekstern eller intern kunnskapsbase (eller begge deler!), La oss utforske noen løsninger som vil gjøre jobben enklere.

Nå som du har en bedre forståelse av verdien en kunnskapsbase tilbyr, la oss se på fem enkle, men kraftige løsninger du kan begynne å bruke på WordPress-nettstedet ditt akkurat nå.

1. WP Knowledgebase (gratis)

WP Knowledgebase-plugin

WP Knowledgebase er en brukervennlig plugin som gir deg funksjonalitet, fleksibilitet og personalisering. Hvis du leter etter en tradisjonell type løsning, er WP Knowledgebase svaret ditt!

Når det gjelder enkelhet, er denne plugin et utmerket valg. Det tilbyr mye i veien for bekvemmelighet – inkludert prediktiv tekst og integrerte brødsmuler – gjør kunnskapsbasen din enkel å sette opp og bruke. I tillegg kan du tilpasse presentasjonen, inkorporere (eller deaktivere) brukerkommentarer og til og med bruke en dra-og-slipp-byggherre for enkel artikkelorganisasjon.

Kanskje en av de beste tingene med denne plugin-en er 100% gratis, slik at du kan installere den på WordPress-siden din og begynne å bruke den umiddelbart.

2. KnowAll

WordPress KnowAll-temaet

KnowAll er et premium kunnskapsbase tema utviklet av HeroThemes, og har et rent og sammenhengende utseende. Dette temaet er et godt valg for alle som leter etter en all-inclusive kunnskapsbase-løsning for deres nettsted eller e-handelsbutikk.

Med KnowAll kan du gjøre nettstedet ditt til et kraftig kunnskapsgrunnlag som inneholder kjente artikler, svar på ofte stilte spørsmål og forslag til relatert innhold. Det er også en fleksibel søkefunksjon som gjør det enkelt for besøkende å finne det de trenger. I tillegg kan du til og med spore hvor nyttige artiklene dine er, gjennom analyser og tilbakemeldinger på artikkelen.

Kostnaden for dette alt-i-ett-temaet er $ 149, som inkluderer ett års oppdateringer og premium-støtte. KnowAll inneholder også HeroTemas egne Heroic Knowledge Base plugin, for mer omfattende funksjonalitet.

3. Yada Wiki (gratis)

Yada Wiki WordPress-plugin

Som navnet antyder er Yada Wiki en wiki-stil-plugin som gjør det mulig å bygge en kunnskapsbase full av sammenkoblede lenker og artikler i full lengde. Når denne ressursen er på plass, kan du enkelt henvise dine kunder og kunder til den for å få svar på alle spørsmålene deres.

Yada Wiki gir deg omtrent alle verktøyene du trenger for å bygge et omfattende kunnskapsgrunnlag som er enkelt for brukerne å navigere. Du kan legge til wiki-innlegg og oppbevare dem i en egen del av nettstedet ditt, eller bruke wiki-oppsettet på hele nettstedet.

Det beste av alt er at Yada Wiki er helt gratis å bruke. Det er ingen premium tillegg eller utvidelser, noe som ytterligere forsterker denne plugins enkelhet.

4. Ultimate FAQ (Freemium)

The Ultimate FAQ WordPress-plugin

Ultimate FAQ er et spørsmål-og-svar-plugin som har som mål å gjøre det enkelt for besøkende på nettstedet å lære mer om innholdet, produktene og andre tilbudene dine.

Med en rekke stylingsalternativer og en kortkode som lar deg legge til vanlige spørsmål nesten hvor som helst på nettstedet ditt, er det ingen begrensninger for hva du kan oppnå med denne plugin-modulen. Faktisk integreres Ultimate FAQ til og med WooCommerce, slik at du kan legge til vanlige spørsmål direkte på produktsidene!

Basistillegget som tilbys via WordPress-plugin-katalogen er gratis. Imidlertid a premium oppgradering gir ytterligere stylingsalternativer, vanlige spørsmål om brukerne og mye mer i veien for funksjonalitet.

5. Flatbase ($ 49)

WordPress Flatbase-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Flatbase er et annet kunnskapsbase WordPress-tema som lar deg transformere nettstedet ditt til en informasjonskilde for besøkende og kunder.

Sammen med å gjøre det mulig å lage et omfattende kunnskapsgrunnlag, hjelper Flatbase deg også med å integrere en vanlige spørsmål på nettstedet ditt. I tillegg kan du legge til et community support forum, takket være temaets kompatibilitet med bbPress-plugin. Disse samfunnsfokuserte funksjonene gjør det til et solid valg for eiere av nettsteder med et sterkt følge.

Den eneste lisensen til nettstedet er 49 dollar, og dette inkluderer fremtidige oppdateringer og seks måneders støtte. For å utvide støtten til ett år, kan du betale en ekstra avgift.

6. HelpieWP

Helpie - WordPress Knowledge Base-plugin | Wiki

HelpieWP er din go-to-plugin hvis du trenger å lagre, organisere og lære mest mulig ut av kunnskapssystemet ditt. Plugin-en er flott for:

 • Nettsteder som trenger dokumentasjon
 • WooCommerce nettsteder
 • Nettsteder med kunder / medlemsområder og
 • For å lage wiki nettsteder

Hvis du bygger en seriøs kunnskapsbase, er søk det viktigste verktøyet for din kunnskapsbase. Et kraftig søk gjør det enkelt for brukerne dine å finne den mest relevante informasjonen fra et stort lagerhus av kunnskap. Det er derfor med HelpieWP, devs har laget et helt nytt søkeverktøy for å innlemme alle kvalitetene som gjør søk kraftig og enkelt å bruke:

 • Innholdsprioritering og vekting
 • Delvis søkeordkamp
 • Live søkehastighet

HelpieWP lar deg lage et kraftig kunnskapsgrunnlag med dynamisk innsikt i brukerne dine. Dette hjelper deg med å redusere kundesupportbilletter, identifisere problematiske områder i dokumentasjonen og forbedre brukerhappindeksen.

Du kan bruke frontendredigeringsfunksjonene, inkludert å begrense frontendredigeringsfunksjonen til bestemte brukerroller (si forfattere, redaktører og administratorer) og bruke HelpieWP som et fullverdig wiki-system. Det er utallige måter å bruke denne funksjonen for å forbedre opplevelsen for brukerne dine.

Den automatiske innholdsfortegnelsen genererer navigasjonslenker på siden til overskriftene du bruker i artikkelen. Dette er utrolig nyttig hvis du har et langt stykke innhold som må organiseres ordentlig og enkelt navigeres.

HelpieWP fungerer med alle hovedtemaer og plugins. Ja, selv de sidebyggerne. Og det er viktigst å vite at teamet til HelpieWP gir førsteklasses støtte til alle brukerne.

7. MinervaKB

MinervaKB Knowledge Base for WordPress

Info & NedlastingVis The Demo

MinervaKB er en WordPress kunnskapsbase-plugin som virkelig kan gjøre ditt støtteliv enklere. Fra direkte søk til tilbakemeldinger på artikler, har den alle funksjonene som hjelper kundene dine med å løse problemene sine raskt. Redusere tiden og pengene du bruker på å støtte kundene dine. Og hvis du ser alvorlig på å forbedre kunnskapsbasen din daglig, vil analytics-oversikten, tilbakemeldinger av artikler og rangeringer hjelpe. Det integreres til og med Google Analytics, slik at du kan bruke favorittverktøyene dine for å sjekke kb-statusen din.

Et annet stort pluss er å bruke en plugin vs tema som lar deg bruke den innenfor hoveddomenet ditt. Dette kommer imidlertid med en utfordring. Plugin-en må integreres perfekt med ethvert tema, både i design og funksjonalitet. MinervaKB løser dette ved å tilby flere forhåndsdefinerte søkekonstruksjoner pluss mange fleksible alternativer. Kombiner det med kortkoder for elementer og en enkel å bruke sidebygger – du er klar til å gå!

Mens MinervaKB tilbyr mange av premiumfunksjonene som tilbys av SaaS helpdesk-løsninger, uten månedlige avgifter. Prisen er også ganske rimelig for mengden tilgjengelige alternativer. Og fordi den er bygget på toppen av WordPress, får du den beste innholdsredigeringsløsningen ut av esken, brukt av millioner over hele verden.

8. Heroic FAQ

Heroic FAQ Management

Heroic FAQs er en WordPress-plugin som lar deg legge til en FAQ-seksjon på nettstedet ditt. Den inneholder mange funksjoner som gjør håndtering av vanlige spørsmål på nettstedet ditt raskt og enkelt. FAQ-byggherren bruker et dra & slipp-grensesnitt for enkel FAQ-konfigurasjon. Den innovative FAQ-byggherren er et nytt mål å håndtere vanlige spørsmål, slik at du kan opprette, administrere og redigere flere spørsmål og svar fra bare en skjerm. Ut av esken kommer det med 5 forhåndskonfigurerte stiler og ubegrenset tilpasningspotensiale, for å matche ethvert nettstedutseende eller merkevarebygging. Denne pluginen hjelper deg med å redusere tidsbruken på å svare på vanlige kundespørsmål, samtidig som du øker tilliten til tjenesten din og forbedrer synligheten av nettstedet ditt. Dette vil gi deg mer tid til å fokusere på virksomheten din.

For bedriftseiere kan ofte stilte spørsmål om Heroic øke kundetilfredsheten og kommunisere svar på vanlige spørsmål på en elegant måte. Plugin-enheten inneholder en rekke alternativer for å presentere vanlige spørsmål, inkludert et utvalg av ikoner og ubegrensede farger. Vanlige spørsmål kan grupperes og vises på flere steder på nettstedet ditt, noe som reduserer behovet for å redigere mye innhold når du vil oppdatere eller endre en FAQ.

Med bare ett salg eller supportbillett lagret, kan Heroic FAQ ofte betale for seg selv. Hvis du ikke er helt overbevist, tilbyr HeroThemes en 30 dagers pengene-tilbake-garanti på alle kjøp. Alle våre Heroic-kunder drar fordel av vårt dedikerte supportteam som tilbyr vennlig en-til-en-støtte når du trenger det. Vanlige spørsmål om heroisk er tilgjengelig på tre prispunkter, avhengig av antall nettsteder og støttenivået som kreves.


Å legge til en kunnskapsbase på nettstedet ditt kan være fruktbart for bedriften din. Ved å dele kunnskapen din med dine kunder og tilknyttede selskaper, kan du etablere deg som en autoritet og en kilde til informasjonskilde.

I dette innlegget har vi diskutert verdien som en kunnskapsbase kan gi mange typer nettsteder. Vi har også trukket frem noen få topp kunnskapsbaserte løsninger og nøkkelfunksjonene deres. Hvilke av disse løsningene interesserer deg mest, og hvorfor? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me