Enkelt WordPress-blogginnlegg for sjekklister for bedre innhold

Enkelt WordPress-blogginnlegg for sjekklister for bedre innhold

Du har lest at solid webinnhold, mer enn noen annen faktor, bestemmer suksessen til nettstedet ditt. Men hva avgjør om du har skrevet en eller ikke flink blogg innlegg?


Det er umulig å si objektivt, men det er en rekke generelt enige om elementer som kan bidra til effektiviteten til blogginnleggene dine. Integrer disse i hvert innlegg du publiserer, og du vil være i god behold.

Med det ovenstående i bakhodet, i denne artikkelen skal vi begynne med å utforske anatomien til et blogginnlegg, og deretter vise hvordan du kan innlemme de nevnte bestanddelene i en plugin-generert sjekkliste som du kan kjøre hver gang du produserer en blogginnlegg innen WordPress. La oss bli sprekker!

The Anatomy of a Top Quality Blog Post

Så hva bør inkluderes i et typisk blogginnlegg? La oss gå med en medisinsk metafor. Hvis et blogginnlegg var et skjelett, ville strukturen bestå av ti viktige punkter. Her er en titt på hver av dem:

 1. Et solid emne og fokus søkeord. Velg et blogginnlegg som på en eller annen måte er gunstig for leserne dine, og finn deretter et beslektet nøkkelord som kan hjelpe deg med å forankre emnet ditt og hjelpe både mennesker og søkemotor edderkopper å vite hva blogginnlegget ditt handler om.
 2. Overbevisende overskrifter og underoverskrifter. Det tar tid å lære å skrive overskrifter som vil fange lesernes oppmerksomhet, men det er en viktig ferdighet, fordi overskriften ofte er forskjellen mellom et klikk eller et pass. Og siden de fleste besøkende besøker blogginnlegg, gjelder det samme konseptet for underoverskrifter.
 3. Riktig formatering. Avhengig av hvilken type blogginnlegg du skriver, vil hva som anses som ‘riktig’ formatering variere. Når det er sagt, vil du generelt bruke underoverskrifter (h2, h3, og så videre) og innlemme modig, kursiv, lister og andre lignende elementer for å gi variasjon i blogginnleggene dine.
 4. Metabeskrivelser. Dette er sammendrag som vises i resultatene fra søkemotoren; de blir også brukt av sosiale medier og sosiale bookmarking nettsteder. Din skal ikke være lenger enn 159 tegn (inkludert mellomrom). Metabeskrivelser er ikke like viktige med tanke på SEO, men de lar leserne dine vite hva de kan forvente når de kommer over siden din i søkemotorer eller på sosiale medier nettsteder..
 5. Media. Hvert innlegg bør omfatte minst ett bilde, og andre former for medier om mulig. Videoer, infografikk, podcaster og lydfiler forbedrer leseopplevelsen og oppmuntrer til sosial deling. Dessuten vil ikke alle besøkende på nettstedet kunne lese hvert innlegg; noen trenger kanskje å høre på en podcast når de trener eller pendler til å jobbe. Når du blir kjent med publikummet ditt, bør medievalget ditt bli mer målrettet.
 6. En konklusjon og en oppfordring til handling. Konklusjoner hjelper leserne med å fordøye blogginnholdet ditt og bestemme hva de skal gjøre videre, og en oppfordring til handling oppfordrer leserne til å engasjere seg i bloggfellesskapet ditt.
 7. Passende kobling. Bortsett fra å få deg til å se uprofesjonell, kan ødelagte koblinger føre til at søkemotorcrawlerne tror at nettstedet ditt er upålitelig, noe som kan føre til at nettstedet ditt rangerer. WordPress-plugins som Broken Links Checker kan skanne nettstedet ditt for å sikre at interne og eksterne lenker fungerer som de skal.
 8. Kategorier og tagger. Bortsett fra å hjelpe deg med å strukturere emner om blogginnlegg, kommuniserer kategorier til søkemotorer kjernekonseptene som er skrevet om på bloggen din. På samme måte har tagger en bredere rekkevidde og bør inneholde relaterte vilkår.
 9. redigering. Uansett hvor mange ganger du leser artikkelen din i det visuelle eller tekstredigeringsprogrammet, bør det å lese den som WordPress-forhåndsvisning absolutt være en del av rutinen din. Dette er den beste måten å redigere og korrekturlese blogginnlegget ditt fordi det lar deg se det større bildet og plukke opp skrivefeil, strukturelle problemer du ellers ville gått glipp av.
 10. planlegging. Du skriver ikke noe du vil publisere med en gang, ikke sant? Selvfølgelig ikke – redaksjonskalenderen din er planlagt på forhånd. Når du er ferdig med et innlegg, må du planlegge det når du er ferdig!

Der har du det – en pålitelig struktur for hvert WordPress-blogginnlegg du publiserer. Avhengig av bloggemnet, målgruppen og forretningsmessige mål, kan det hende du må legge til eller på annen måte endre denne listen. Når det er sagt, hvis du tar med det som er beskrevet over, er du i gang med en god start.

Nå vet vi hva vi vil gjøre, vi må transformere den tiltenkte strukturen til en sjekkliste slik at vi kan sikre at det blir gjort hver gang.

Hvorfor er sjekklister så viktige?

Du lurer kanskje på om det er nødvendig å ha en WordPress-blogginnlegg-sjekkliste. Jeg var like skeptisk da jeg først begynte å blogge regelmessig. Men før lenge skjønte jeg at jeg måtte ha et system på plass hvis jeg skulle få denne bloggingen til å ordne seg.

Du skjønner, selv med de beste intensjoner, er det lett å glemme en oppgave eller to uten en formell henvisning til hva som gjør et blogginnlegg komplett. Atul Gawande, forfatter av Sjekkliste manifestet, skrev at selv eksperter som dyktige kirurger trenger sjekklister også (han burde vite – han er en kirurg).

En sjekkliste er ikke en krykke. Det er et uvurderlig hjelpemiddel til effektiviteten din. De holder oss ansvarlige og effektiviserer en prosess som kan bli ensformig eller glemmelig.

Bruke Pre-Publish sjekkliste plugin

Førpubliser post-sjekkliste-plugin

Med Pre-Publisere sjekklisten plugin kan du opprette en tilpasset sjekkliste som er spesifikk for din egen blogginnleggstruktur og aldri glemme et trinn. La oss gå gjennom oppsettet. Det er ganske raskt – så her går vi!

Denne gratis plugin-en finner du i WordPress.org-depotet. Noe som betyr at du bare kan gå til plugins> Legg til nytt og søke etter “pre-publish checklist” for å installere den.

Pre-Publiser Post Sjekkliste Plugin-meny

Etter å ha installert og aktivert plugin-en, skal du se at en ny Sjekkliste for forhåndsutgivelse -elementet ble lagt til under Innstillingene i ditt viktigste WordPress-dashbord. Det er her du vil kunne opprette og administrere sjekklisten og relaterte alternativer.

Innstillinger for sjekkliste for forhåndsutgivelse av innlegg

Plugin utløses når en bruker prøver å publisere et nytt innlegg eller side på nettstedet ditt. Så det første trinnet er å definere hva du vil skje når brukere klikker på publiser. Som du ser over, er det alternativer for å håndheve fullstendig sjekkliste-fullføring, legge til en advarsel når en bruker prøver å publisere uten å fullføre sjekklisten, eller bare å la innhold bli publisert (selv om sjekklisten blir ignorert). Du kan også velge å aktivere sjekken for forhåndsutgivelse på innlegg og / eller sider. Flertallet av nettsteder vil sannsynligvis bare bruke programtillegget for innlegg (spesielt blogger med flere forfattere). Men pass på å lagre innstillingene når du er ferdig med å bruke dem på nettstedet ditt.

Forhåndsvisning av sjekklistehåndtering

Deretter må du faktisk bygge sjekklisten. Dette er en rask og enkel prosess. Det er en standardliste over tilgjengelige elementer (sett over) for å komme i gang. For å legge til nye elementer bruker du bare tekstfeltet nederst på siden. Klikk deretter Legg til i listen for å legge til det nye elementet nederst på sjekklisten. For å ordne, klikker du bare på hamburgerikonet på venstre side av en listeelement og drar og slipper det på plass. Når du har lagt alle ønskede elementer til listen, er du ferdig.

Slik ser sjekklisten ut når du oppretter et nytt innlegg ved hjelp av Gutenberg-redaktøren:

Sjekkliste for publisering av posten Gutenberg

Og slik ser det ut om du (som oss) foretrekker Classic Editor:

Pre-Publiser Post Sjekkliste Classic Editor

En rask merknad. Hvis du bruker Classic Editor, men ikke ser sjekklisten, kan det hende du må aktivere den fra fanen Skjermalternativer øverst til høyre på postskjermen. Bare merk av i ruten, så sjekklisten din skal vises.

Når forhåndsvisningssjekklisten er aktivert, kan du enkelt sjekke av elementene når de er fullført. Helst til du er ferdig med alle selvfølgelig, på hvilket tidspunkt du vil publisere innlegget eller siden din. Avhengig av innstillingen du valgte for sjekklistehandlingen, bør du se en advarsel hvis du klikker på publiser før du fullfører listen.

Før-publiser sjekkliste-melding

Fordi alternativet for å vise en advarsel, men fortsatt tillate at innlegget ble publisert ble valgt, er det slik meldingen så ut. Og hvis du spør meg, er det en super nyttig påminnelse.

Selv om det er valgfritt å aktivere denne pluginen, kan det hjelpe deg å komme i vane med å lage bedre blogginnlegg. Mer spesifikt bekrefter det at alle elementene (anses som nødvendige av deg) er til stede for å trekke inn leserne og holde dem engasjert.


Å skrive innhold som engasjerer leserne dine og oppfordrer dem til å iverksette, trenger ikke å være umulig – du trenger bare en sjekkliste.

Du trenger et fokusert emne, en fengslende overskrift og støttepunkter uthevet med underoverskrifter og andre formateringselementer. Du vil inkludere et omtalt bilde og andre former for medier (hvis mulig) for å holde leserne oppmerksomhet. Metadata, kategorier og tagger gjør blogginnlegget ditt mer søkbart, og sammendraget ditt og oppfordringen til handling er prikken over i’en. Når du er ferdig med redigering, er det eneste som gjenstår å planlegge innlegget ditt for publisering.

Når du integrerer elementene som er oppført ovenfor i alle blogginnleggene dine, vil resultatet være et godt strukturert og engasjerende innlegg som er klart til å bli gjennomgått av søkemotorer og deles over hele nettet.

Hva vil du ta med i sjekklisten for WordPress-blogginnlegg? Har jeg utelatt noen ting? Legg gjerne til denne listen og / eller del tankene dine i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map