Fagpersoner tjener mest penger, har mest innflytelse og har det generelt bra. De har det også bra når de blir møtt med utfordringer siden de er dyktige og dermed mer selvsikre i sine evner. De er creme de la creme, og alle (les klienter) vil ha et stykke av sin ære. Fordeler gjør det stort og er som et resultat misunnelsen på de millionene som ikke gjør kuttet. Med alle disse fine tingene klare til å ta, hvorfor vil ikke noen ønsker å bli den personen som går på sitt kompetanseområde?


WordPress har åpnet mange veier for det stadig voksende samfunnet. Ved å demokratisere nettpublisering, gir plattformen deg muligheten til å bli en respektabel profesjonell enten du er forfatter (eller blogger), konsulent, supportrepresentant, designer eller utvikler for bare å nevne noen.

Forutsatt at du er klar til å gjøre en innsats og lære, er det mulig å bli en respektabel WordPress-profesjonell og vil sannsynligvis ikke ta y-e-e-e-ars av praksis og repetisjon som mange ville tro på. Vel, vi kan ikke glemme stedet for praksis og repetisjon i å komprimere eller konsolidere ervervet kunnskap, men hvis du legger tankene dine til det, vil det å ta en respektabel WordPress-proff ikke ta så lang tid.

Du trenger ikke å være Albert Einstein heller; Hvis du kan forstå denne guiden og ha en gnist av lidenskap for WordPress, er du god til å gå. Glem dine akademiske utmerkelser og sånne ting i et øyeblikk. Alt dette og mer vil vi avdekke i dagens innlegg. Kos deg helt til slutt, og la oss gjøre en respektabel WordPress-profesjonell ut av deg! Lang introduksjon he? Vel, det er tillatt å avvike fra normen en gang i blant, noe du kanskje vil huske på når du jobber hardt for å bli en topp WordPress-ekspert.

Først en kort historietime…

Student

… som avslører at du ikke trenger år for å tjene stripene og bli WordPress-ekspert. Jeg møtte og ble forelsket i WordPress for flere år siden hvis du kunne ringe 2008 for aldre siden :). Ettermiddagen var lys og klar da solstråler rev seg gjennom en klar Nairobi-himmel. Hun (WordPress) var vakker og kom med tilsynelatende ubegrensede alternativer selv den gang.

Jeg prøvde det (fordi ‘henne’ ville høres helligelig i denne sammenhengen) på en .wordpress.com underdomenet og ble umiddelbart koblet etter å ha installert et tema og publisert mitt første innlegg. Noen gang. Jeg hadde uutforskede drømmer om nettutvikling og publisering, og jeg kunne ikke ha funnet WordPress på et bedre tidspunkt. Å, nostalgi.

Spol frem seks (6) år …

WordPress driver et par av mine selvhostede WordPress-nettsteder, inkludert noen få som bor på underdomener. I tillegg installerte jeg WordPress lokalt (på min PC) slik at jeg kunne leke med det når som helst. Jeg titter med WordPress-temaer, plugins, tilleggsprogrammer og noen få andre ting og deler det jeg lærer. Uansett hva jeg sier eller hvor mye jeg protesterer, så er det et par hyggelige mennesker som fortsatt insisterer på å kalle meg WordPress-ekspert. Jeg synes alltid de er altfor snille til at jeg bare er et arbeid.

Seks (6) år og fremdeles et arbeid som pågår? Hva forteller du oss ikke?? Vel, jeg har involvert meg med WordPress mer de siste tolv (12) månedene enn de foregående fem årene. Mellom deg og meg tror jeg at mitt engasjement med WordPress det siste året er akkurat det som har folk som synger “WordPress Expert” til ære for meg i gatene i Nairobi og utover. Det er klart jeg bare tuller med å synge, men du burde se fliret i ansiktet mitt som om jeg ville elske at det skulle skje ��

Det tilsynelatende forfengeligheten i den foregående uttalelsen er sjokkerende, men leksjonen du bør lære er at du kan tjene stripene dine, og heve deg til den mest ettertraktede WordPress PRO-statusen på under to (2) år. Øvelsen tok meg fra fullstendig nybegynner til “Hei, du sier meg, du er WordPress-ekspert” i et spenn på rundt femten (15) måneder. Jeg er fortsatt inne på det.

Når du reiser for å bli en respektabel WordPress-profesjonell, husk at WordPress er drevet av en filosofi, eller rettere sagt samarbeidsånden og ikke konkurranse. Dette kan høres selvmotsigende ut hvis du vil bli en respektabel WordPress-profesjonell for å snu bordene på arbeidsmarkedet. Vel, konkurransekraft i alle aspekter av livet vil alltid være der – den kommer ingen vei. Det jeg mener er at det vil knekke nøyaktig null (0) bein i kroppen din for å gi tilbake til WordPress-samfunnet. Ikke bare se for å berike deg selv med den monetære tangenten, deigen kommer etterhvert. Bli en respektabel WordPress-profesjonell for å hjelpe andre WordPress-brukere først. Nok chit-chat, la oss se hvordan du kan bli en respektabel WordPress-profesjonell!

Hvordan bli en respektabel WordPress-profesjonell

Indisk forretningskvinne med bærbar PC

Gleder du deg til å bli WordPress-profesjonell? Denne delen er dedikert til deg. Jeg har satt sammen en enorm liste over de beste tipsene jeg kan finne for å hjelpe deg med å hoppe fra nybegynner til proff.

Bli en ivrig WordPress-bruker

Så du ikke at det kom, ikke sant? Hvordan blir du proff på noe du aldri har brukt? Vet du hvor mye du kan lære om et produkt som prøver det? Beklager å sprengte boblen din, men du kan ikke bli WordPress-proff (en respektabel) ved å bare lese; du må være involvert – du må bruke plattformen og utforske dens enorme muligheter.

Den enkleste ruten for å mestre WordPress er å dykke rett i. Ikke se fra sidelinjen, det er mye morsommere å få være med. Installer WordPress og invester tid på å lære hvordan plattformen fungerer. Test noen få WordPress-temaer og plugins og fortsett.

Kjør en blogg (på hva som helst egentlig) og få oppleve WordPress fra brukerens perspektiv. Det er så enkelt å bruke, WordPress, du vil bli overrasket over hvor raskt du lærer tauene. Det være seg å skrive, designe, utvikle eller hjelpe andre, finne en måte å bruke WordPress på. Når du kan hjelpe neste person med å komme seg rundt WordPress, er det på tide å fokusere innsatsen på en spesialitet.

spesialister

Uansett hva du gjør eller hvem du ber til, kan du aldri bli best på alt. Det er menneskelig umulig å “jekke alle handler.” Dette gir deg ett annet lukrativt alternativ: spesialisering. Hvis du har en evne til å skrive, men ikke kan kode for å redde livet ditt, vil du anspore veldig bra som en profesjonell WordPress-blogger. Mange profesjonelle bloggere (f.eks. Tom Ewer) har skapt karrierer rundt blogging og WordPress. Er Tom en respektabel WordPress-profesjonell? Du vedder på at han er det. En stor del av bloggarbeidet mitt består av WordPress-relaterte prosjekter. Elsker jeg det? Du vedder på at jeg gjør det. Rop ut til AJ Clarke, Kyla og alle dere for all den fantastiske støtten.

Hvis du er en front-end utvikler, kan du ta WordPress-tema, som innebærer å utvikle alt mellom temaer og rammer. Hvis du er en kode-junkie, kan du utvikle back-end, dable i temaer og plugins og se under panseret på WordPress. Å prøve mange spesialiteter på samme tid er dårlig guidet, og betyr bare å mestre ingen, noe som fører til frustrasjon nedover linjen. Det betyr ikke at du må glemme lidenskapene dine for å bli en respektabel WordPress-profesjonell. Nei. Du kan alltid mestre den ene spesialiteten først og gå videre til den neste.

Jeg er greenhorn, jeg har ikke design / utviklingsferdigheter og kan ikke starte en virksomhet med bloggferdighetene mine som ikke eksisterer? Betyr det at jeg er dømt? Er det håp om at jeg noen gang kunne bli en respektabel WordPress-profesjonell? Svaret på ovennevnte selvbeseirende spørsmål er et rungende ja! Selvfølgelig, hvis du ønsker å bygge en karriere som designer / utvikler for WordPress, må du lære programmeringsspråk som HTML, CSS, JavaScript og PHP. Du vil også lære noen få ting om MySQL-databaser. For å bygge en karriere som en topp WordPress-blogger, må du lære kunsten å blogge og SEO blant andre emner om online markedsføring. Det er tross alt ingen som vet; vi alle lever og lærer underveis. Alt i alt må du spesialisere deg fordi:

 • Du vil bli en respektabel WordPress-profesjonell raskere gjennom å konsentrere innsatsen din om en enkelt spesialitet
 • Det hardt ledninger lært ferdigheter i hjernen din
 • Å være en jack av alle bransjer vil føre til mer skade enn godt i form av nedsatt produktivitet og en tynnere bankbalanse
 • Du kan bli en topp WordPress-utvikler og fortsatt blogge om tingene du lærer
 • Du kan bli en topp WordPress-blogger og fortsatt hjelpe andre i støttefora
 • Og så videre

Bli den beste du kan være i en spesialitet og måneskinn i andre spesialiteter som du ønsker. Jeg har hatt kunder til å kontakte meg om WordPress-utvikling via nettstedet mitt for blogging. Jeg kunne ha hjulpet, men utviklingsferdighetene mine i WordPress var fremdeles i spedbarn den gang. Følg lidenskapene dine når du spesialiserer deg, fordi du absolutt ikke vil sitte fast i en karriere du ikke elsker, spesielt med at WordPress tilbyr så mange oppfyllende muligheter. Spesialisering vil også hjelpe deg å spare mye tid, noe som fører oss til vårt neste punkt.

Tidsfordriv

tidsfordriv

Enten du holder nede på 9 til 5 eller frilans, må du ha et godt grep om tiden din. Det er en sjelden ressurs, og jo bedre du administrerer den, jo mer produktiv vil du bli profesjonell. Topp WordPress-fagfolk (og andre respektable fagpersoner for øvrig) har ansvaret for sin tid. Tid er penger, hver dag, og hvis du kaster bort sekundene i livet ditt, må du like godt instruere banken om å ta tilbake hjemmet ditt.

Å bli en respektabel WordPress-profesjonell innebærer læring, og læring tar tid, og det er på tide du må lage i timeplanen din. Når du har tjent stripene dine, vil kundene elske de nye fargene dine, noe som betyr at tallerkenen din vil være full nesten hele tiden. Hvis tiden unngår deg, vil du komme til kort fra kundenes forventninger. Dette er dårlig både for omdømmet ditt og bankbalansen. Velg de riktige klientene (de som respekterer tiden din) og planlegg tiden din rundt livet ditt, så vil du være i orden.

Du må også sette av tid til pauser og avslapning. Alt arbeid og ingen spill gjør Jack til en kjedelig gutt som husker? Du ønsker ikke å være en kjedelig WordPress-profesjonell nå? Skap tid til trening, familieforpliktelser og selvrefleksjon.

Jobb hardt, spill hardt. – Wiz K.

Utdanna deg selv

Det er oppmuntrende at du leser denne guiden, fordi den betyr at du er på vei i riktig retning for å bli en respektabel WordPress-profesjonell. Bortsett fra å utdanne deg selv er den konvensjonelle måten å tilegne deg profesjonelle ferdigheter. Er du ikke trygg på koding, blogging eller kommunikasjonsevne? Det er på tide å lære. Du trenger ikke en gang å forlate huset ditt, du kan lære alt du vil om WordPress på nettet. Å søke i Google er et flott sted å starte, men her er noen ressurser for å komme i gang:

Utdanne andre

Kan du huske hva vi sa om filosofien som ledet WordPress? Hjelp andre. Å utdanne andre hjelper fortsatt. Samtidig er den beste måten å lære noe å lære andre. Med andre ord, når du lærer andre hva du lærer, gjør du:

 • Utvid dine egne ferdigheter
 • Få ytterligere ferdigheter gjennom samhandling
 • Få flere kunder
 • Gi i grunn tilbake til WordPress-samfunnet
 • Bygge innflytelse
 • Tjen automatisk tittelen WordPress Expert

Start en blogg og del det du lærer om WordPress med verden. John eller Jane Doe et sted på kloden finner bloggen din, og hvis tipsene dine er gode, vil du være på vei til å bli en WordPress-stjerne. Ha ha. Se på deg, og tenk at det hele kommer så lett :).

Del tips, veiledningsoppgaver og opplæringsprogrammer på bloggen din, og bruk en støtte fora. I prinsippet, jo flere du hjelper, jo mer troverdig blir du som WordPress-profesjonell. Utdanne og hjelpe andre. Det kalles å betale videre, og det er effektivt. Forresten, du kan til og med få jobber fra støttefora, så ja, fortsett å utdanne og hjelpe andre brukere. Mer kraft til deg!

Ta kontakt med andre WordPress-fagfolk

WordCamp-venner

Selv om du kan bygge en lønnsom WordPress-virksomhet uten noen gang å involvere deg i WordPress-samfunnet, er det så mye du kan tjene på å danne gjensidig tilfredsstillende relasjoner med andre WordPress-fagfolk. For eksempel kan du utvide sosiale og kunnskapsrike kretser, bygge et team (eller et nettverk) av likesinnede og dyktige fagpersoner, lære nye ting på WordPress-møter, hjelpe å eksponere flere i ditt nærmeste samfunn for WordPress og så videre.

WordPress-møte er organisert over hele kloden på forskjellige datoer. Kostnadene for å delta er vanligvis lave, og en enorm prosentandel av billettpengene går uansett til forsyninger og forfriskninger. Kassen WordCamp Central plan å se når en kan skje i nærheten av deg. Delta på lokale møter, og hvis ingen finnes, kan du ta hender med andre WordPress-entusiaster i samfunnet ditt og rocke verden av WordPress hjemmefra.

Hvis du er den sjenerte typen, eller foretrekker å se på den siste delen av Games of Thrones For å delta på et nettverksarrangement kan du utnytte kraften i sosiale nettverk som Twitter, Facebook og LinkedIn for bare å nevne noen. Fordelene med nettverk, enten det er online eller offline, er ganske åpenbare og kan gi deg drivstoffet du trenger for å oppnå dine profesjonelle mål.

Tross alt er ingen mann en øy. Vi trenger alle et støtteapparat og mer, hvis du er en respektabel WordPress-profesjonell med behov som kan tvinge deg ut av komfortsonen din. Som profesjonell trenger du et nettverk (eller nettverk) av andre fagpersoner for å samarbeide om prosjekter, idédugnad og generelt gi profesjonell og moralsk støtte.

Identifiser og utlign dine svakheter …

… ved å styrke styrkene dine. Frykt og svakhet hemmer all slags utvikling det være seg profesjonelt, personlig eller på annen måte. Svakhetene dine både som person og profesjonell vil mest sannsynlig utsette overgangen til en fullverdig WordPress-profesjonell. Svakheten din kan være hva som helst. Kanskje du ikke er en tidlig adopter (eller du bare ikke tar i bruk nye trender bare fordi du liker å holde ting tradisjonelt). Kanskje det går dårlig med å jobbe med team. Kanskje dette, kanskje det – bare identifiser hva som kan være dine profesjonelle svakheter og eliminere dem.

Hvordan? Ved å forsterke styrkene dine, nekter du svakhetene sjansen for å ta deg ned. For eksempel hvis du ikke kan jobbe med et team fordi du er mer egnet for lederroller, bør du vurdere å lede ditt eget team i stedet for å prøve å passe inn. Hvis du ikke kan krype ut av sengen før klokka 11, planlegger viktige møter på ettermiddagen . Er du en nattugle? Jeg sier ikke at dette er en svakhet. Jeg vil bare at du skal forstå at bare du kan kjenne styrkene og svakhetene dine. Identifiser svakhetene og styrk styrkene dine. Gjør greia di. Et cetera et cetera.

Frykt. Hvordan overvinner du frykten og blir den respektable WordPress-profesjonelle du var ment? Du føler frykten, men iverksetter tiltak uansett. Du kan velge å spille trygt og forbli middelmådig eller gå ut av komfortsonen din og ta det du fortjener. Frykt er ikke ekte, det er alt i hodet på deg. Redd for at du ikke vil kunne håndtere det økte ansvaret til en topp WordPress-profesjonell? Det er frykt der. Er du ikke trygg på ferdighetene dine ennå? Det er en svakhet akkurat der.

Øv (og øve på litt mer)

kodepraksis

Praksis gjør perfekt, praksis gjør permanent. Jo mer du øver på noe, jo bedre blir du på det. Det er slik hjernen vår (og kroppene) er naturlig koblet til å fungere. Ta for eksempel kroppsbyggere. Profesjonelle kroppsbyggere holder på. De øver regelmessig og har som følge av gode biceps, abs og alt. De som ikke ser alvorlig med kroppsbygging, går ikke tilbake til treningsstudioet etter en stund, eller kanskje trener bare når de er i humør. Som et resultat oppnår de ikke resultatet oppnådd av proffene. De som var seriøse med å bygge muskelmasse, men senere droppet praksis på grunn av en eller annen grunn mistet muskelmassen (atrofier) ​​eller vokste grusete.

På samme måte vil du fortsette å trene. Er du WordPress-designer? Design og design litt mer. Netwrok (som vi nevnte før) med andre designere på Dribbble. Er du en WordPress-utvikler, er praksis og repetisjon nøkkelen til å skjule dine ferdigheter. Sjekk ut noen gratis temaer eller Github depoter å lære av over kodere. En WordPress-blogger? Det samme gjelder – fortsett å blogge og fortsett med det – praksis vil gjøre deg bedre.

En respektabel WordPress-profesjonell har erfaringen, som kommer gjennom timer og timer med trening. For et par år siden leste jeg et sted at det tar omtrent 10 000 timers trening å mestre en handel. Jeg vet ikke om dette er sant eller ren baloney, men du får poenget.

Dedikasjon og utholdenhet går langt

Å starte fra bunnen høres enkelt og morsomt ut når du legger den i en sang, Drake, men dessverre er det ikke vanligvis. Å starte fra bunnen er det faktisk starter fra bunnen, fra vei der nede, og det er en bratt oppoverbakke mange ikke er forberedt på. Å hoppe fra å tjene $ 20 til $ 200 per time krever litt planlegging, engasjement og utholdenhet.

Du må forstå at det var utfordringer underveis og dager som aldri ser ut til å ende. Du kan møte kunder som får deg til å stille spørsmål ved metodene dine og til og med din egen fornuft. Det er verdens måte, jeg beklager. Samtidig er det ingenting som er verdt å ha (eller bli i vårt tilfelle) noensinne lett. Du må svette for det. Du må jobbe hardt (eller smart, en og samme ting) og holde ut. Du må vie deg fullstendig til din valgte vei og aldri stoppe selv når du endrer stier. Å bli en respektabel WordPress-profesjonell tar tid og krefter. Du kan også trenge å investere penger (i deg selv) i prosessen. Alle disse tingene betyr å ofre på en eller annen måte og krever utholdenhet.

Bli en fantastisk person

Tommel opp!

Vedta en hyggelig personlighet hvis du ikke allerede har en. Å ha en hyggelig oppførsel går langt hvis du ønsker å bli en respektabel WordPress-profesjonell. Kan du tenke hvorfor? Til syvende og sist vil du ønske at klienter skal ansette deg for all den innsatsen og tiden du tar for å bygge dine profesjonelle ferdigheter.

Mens dine profesjonelle ferdigheter kan snakke volum om dine evner, vil en klient droppe deg umiddelbart hvis personligheten din suger. Folk vil jobbe med mennesker de liker å være i. Du vil aldri bli den respektable WordPress-profesjonelle du ønsker om negativiteten din kan merkes to planeter unna. Så hvordan blir du kjempebra?

 • Bli en flott formidler – Utvikle dine kommunikasjonsevner med sterk vekt på lytteferdigheter
 • Svar på e-post i tide
 • Gi ærlighet i transaksjonene dine – ikke vær juks
 • Vær vennlig, men selvsikker
 • Vær hjelpsom
 • Vis tilbøyeligheten til å tilby løsninger i motsetning til å forårsake problemer
 • Utvikle en positiv holdning gjennom positiv tanke og omgi deg selv med positiv innflytelse

Kjenn kundens behov

Å bli en respektabel WordPress-profesjonell er ikke et reisemål, men en reise som aldri vil ende så lenge WordPress fortsetter å vokse (WordPress 4.0 “Benny” droppet nettopp tidligere denne måneden, noe som gir deg masse nye WordPress-funksjoner å lære om).

Selv om dine forbedrede ferdigheter og engasjement i samfunnet vil tjene dine kunder, er det viktig å lære å beholde klientene. Hvordan holder du klientene dine? Du forstår deres behov. så tilfredsstiller du disse behovene utover kundens forventninger. Da gjør du det i ytterligere seksti (60) dager. Klienten vil være fornøyd og legge seg og vite at de har en profesjonell på laget sitt.

Ikke se på hva du får fra forholdet (lettere sagt enn gjort). Bare konsentrer deg om å gi verdi utenfor kundens forventninger. Vil du at folk skal tro at du er verdt saltet ditt som WordPress-profesjonell? Ikke legg inn påstander, bevis på mettelen din. Å møte behov og overgå forventningene er hemmeligheten.

Lad høyere priser

money-on-the-table

Du trodde ikke på dette, men visste du at den enkeltes oppfatning faktisk kan påvirke beslutningen? Respektable WordPress-fagfolk krever store penger for tjenestene sine. Den typen priser som et flertall av frilansere vil anse som ublu. De får stadig de store kundene selv etter å ha økt prisene. En klient som ikke hadde “nok” til å betale deg, kan komme ut ti ganger mer for den beste WordPress-profesjonelle naboen. Hva skjer her? Hvorfor løper kunder bort når du oppgir “utrolig konkurransedyktige” priser? Oppfatning.

Takket være oppfatningen blir det som er høyt priset ansett som høyere verdi enn de billigere alternativene. Når du bygger ferdighetene dine, vil du uten tvil ønske å belaste priser som tilsvarer dine evner. Aldri underlading og ikke overlading. Vær trygg på dine evner, kjenn din verdi og be gebyret ditt. Bare husk at høye rabatterte priser faktisk kan få kunden til å flykte i den andre retningen. Profesjonell spiller ikke billig.

Det handler om å være lykkelig

Hvis du er glad for det du gjør, vil det å stige til profesjonell status bare være et spørsmål om tid.

Velsignet er mannen som utfører sin plikt flittig i takknemlighet, for fra sin svette skal lønnen komme ut av arbeidskraft som hans barns barn kan glede seg over. – Gamle Maxim

Hvis du er fornøyd med den valgte spesialiteten din, vises den gjennom arbeidet ditt. Det som kalles lidenskap spiller en enorm rolle i dette. Ikke et ord mer.

Keep the Fire Burning

Vi alle ble skapt (eller utviklet) på en annen måte. Hver av oss har forskjellige evner. Kanskje er du en raskere elev enn John Doe. Det kan ta deg et år å begynne å se resultater, men John Doe trenger kanskje to, eller til og med tre år for å oppnå de samme resultatene. Vi er alle forskjellige. Poenget er at du aldri slutter å lære uansett “profesjonell” du føler deg “i tarmen”. Læring stopper aldri. Periode.

OK, så la oss gjenskape. Her er våre tips for å bli en respektabel WordPress-profesjonell:

 • Bli en ivrig WordPress-bruker
 • spesialister
 • Utdanna deg selv
 • Utdanne og hjelpe andre
 • Ta kontakt med andre fagpersoner
 • Identifiser og utlign svakhetene dine
 • Øv og øv litt mer
 • Dedikasjon og utholdenhet går langt
 • Bli kjempebra
 • Kjenn kundens behov og overgå forventningene
 • Lad høyere priser
 • Hold ilden brennende

Flere ressurser om å bli en respektabel WordPress-profesjonell

Vi ønsker virkelig at du skal bli WordPress-eksperten du ønsker å være, fordi vi har denne forestillingen om at verden ville være et bedre sted med flere fagfolk. For å hjelpe deg med det samlet vi følgende ekstra ressurser for din glede:

Over til deg…

“Veien er lang, banen er bratt og tornene er rundt …”, men å bli en respektabel WordPress-profesjonell er en oppnåelig bragd. Føler du at vi har utelatt noe avgjørende? Del gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

PS: Vi ønsker deg suksess i alle dine bestrebelser ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me