E-postmarkedsføring for WordPress Plus enkle plugins for å komme i gang

Hvis du rett og slett er ute etter de beste e-postmarkedsføringstjenestene for WordPress, oppfordrer vi deg til å bla videre nedover og imøtekomme behovene dine. Men hvis du vil lære mer om e-postmarkedsføring og hvordan du kan få det til å fungere for ditt WordPress-nettsted, oppfordrer vi deg til å sluke dette innlegget seksjon for seksjon.


I dag skal vi lære et par ting. Vi vil berøre hvorfor markedsføring via e-post rokker, hvordan du kan doble innsatsen og til slutt oppdage de mest populære e-postmarkedsføringstjenestene for vår mest elskede plattform, gode WordPress. Med andre ord får du de beste tips, tjenester og plugins for e-postmarkedsføring, som er okey dokey.

Klar? Flott, la oss tango.

Hvorfor e-postmarkedsføring?

E-postmarkedsføring involverer ganske enkelt lesere som abonnerer på adresselisten din for vanlige oppdateringer. Når du publiserer et innlegg eller har et produkt eller noe flott å dele, sender du ut en eksplosjon til leserne dine. Det er ingenting mye med det, bare å sende en haug med e-poster til potensielle kjøpere. Lettere sagt enn gjort.

Uansett, hvorfor skal du selv vurdere å bruke e-postmarkedsføring? Hva får e-markedsføring til å krysse av? Glem e-postmarkedsføringstjenester et øyeblikk, er e-postmarkedsføring verdt din tid og penger? Hva er proffene? Og er det ulemper?

Fordeler med e-postmarkedsføring

La oss først se på positivt med e-postmarkedsføring.

Det er personlig

Det er lettere å bygge forbindelse og tillit via e-post enn noen annen form for markedsføring, og det krever ikke rakettvitenskap å dechiffrere dette. Til å begynne med, lander e-post i innboksen til prospektene, hvor du kan etablere direkte kontakt med målgruppen.

Presis målretting

Du har en en-til-en-samtale med noen som tok gleden av å fylle ut skjemaet ditt og bekrefte abonnementet. Denne typen personer viser noen alvorlig interesse for det du tilbyr. Denne personen vil sannsynligvis kjøpe fra deg, og du kan nå dem tilfeldig via e-post.

Brukersegmentering

E-post lar deg segmentere målgruppen. Siden e-postabonnenter åpenbart er personer med fordeler av virksomheten din, vet du nøyaktig hva hver brukergruppe liker. Med denne typen informasjon kan du lage svært relevant innhold og produkter for best mulig resultat.

Du eier din adresseliste

Du eier adresselisten din på måter du ikke kan eie, si, liker på Facebook-siden din. Din innvirkning på disse tredjepartsplattformene er begrenset til deres policyer, noe som betyr at en liten endring i nevnte retningslinjer kan føre til store tap på slutten. Du eier adresselisten din, og den er en stor fordel som jeg forteller deg. Pluss sosiale mediasider kommer og går, men e-post lever videre.

Massevis av alternativer

Noen e-postmarkedsføringstjenester leverer utrolige alternativer, for eksempel den berømte Exit-Intent-funksjonen i OptinMonster, som lar deg fange prospekter akkurat som de er i ferd med å forlate nettstedet ditt. Husk at de fleste som forlater nettstedet ditt aldri kommer tilbake, men e-postmarkedsføring løser dette problemet.

E-postmarkedsføring er billig

E-postmarkedsføringstjenester er ganske billige i dag, med de fleste som tilbyr gratis planer som hjelper deg å slå bakken. MailChimp tilbyr for eksempel en evig-fri plan som lar deg sende 12 000 e-poster i måneden til 2 000 abonnenter. Hvis du starter et non-profit eller har et stramt budsjett, er dette gode nyheter. Det er jo ikke størrelsen, men kvaliteten på adresselisten din som betyr noe.

Enkel å installere

Det er relativt enkelt å sette opp markedsføring på e-post, mamma trenger ikke hjelpe deg. De fleste e-postmarkedsføringstjenester tilbyr det beste miljøet for å opprette, administrere og sende et enormt antall e-poster til enhver tid. De tilbyr dra og slipp form- og nyhetsbrevbyggere som legger så mye kraft i hendene dine.

Analytics

Du kan samle mye informasjon om potensielle kunder med registreringsskjemaer og undersøkelser. Du trenger ikke at vi skal fortelle deg hvor verdifull denne informasjonen er. I tillegg kan du enkelt spore e-postene dine, noe som betyr at du vet nøyaktig hva som fungerer og hva som feiler. Du kan til og med laste ned rapporter når og så videre.

Spare tid

For det første er det raskt å sette opp e-postmarkedsføringstjenester. Bare fyll ut et kort skjema og trykk på send-knappen, så har du det bra. Dernest kan du opprette en e-postmarkedsføringsmelding på en time og sende den til hele verden på få minutter. Konkurransen din vil ikke se deg komme.

A / B-testing

De fleste e-postmarkedsføringstjenester tilbyr A / B-tester, som ganske enkelt innebærer å sende ut to varianter av en e-post til potensielle kunder og måle hvordan de reagerer på hver enkelt. Å få tilbakemeldinger ved hjelp av e-post er øyeblikkelig, noe som betyr at du kan gjøre sanntidsendringer i markedsføringsmeldingen for maksimal innvirkning.

Ulemper ved markedsføring via e-post

Nå for ulempen. Så fantastisk som e-postmarkedsføring kan være at det er et par bekymringer du måtte ha.

Pålitelighet

Selv om e-post har gode konverteringsfrekvenser, er det – dessverre – mottakere som sletter e-posten din før du leser. Kom igjen, du gjør sannsynligvis det samme også, hva med markedsføringsbedrifter som oversvømmer innboksen din til vanlig. Vel, du bør ikke bekymre deg for å vurdere e-post har en gjennomsnittlig åpen hastighet på 25%.

spam

Å bruke en massemarkedsføringstjeneste for e-poster betyr at den godmenende og legitime e-posten din kan havne i spam-mappen, der den friskes og dør. Hvis du står overfor dette problemet, kan du råde potensielle kunder å legge til e-posten din i adresseboken.

Slik superlegger du din e-postmarkedsføringskampanje

Det hender at vi er ganske opptatt. Jeg mener, vi sender for mange e-poster hver eneste dag. I følge Mashable, netizens over hele kloden send over 145 milliarder e-poster per dag! Det er en svimlende figur der jeg står. Virkelig, det er svimlende antall med tanke på at det er rundt 7 milliarder av oss.

145 milliarder e-poster per dag ?! Hvis du lurer på hvordan du vil skille deg ut i denne halsbykonkurransen, er den neste delen dedikert bare til deg.

Få riktig e-postmarkedsføringstjeneste

Det sier seg selv at hvis du trenger å skille deg ut, trenger du det beste av markedsføringstjenester via e-post. Tjenesten for e-postmarkedsføring du velger, avhenger av dine personlige preferanser, men her er et par tips uansett.

Ting å se etter inkluderer kvaliteten på støtte, funksjoner, priser, en god track record og brukervennlighet. Som vi nettopp sa, dine spørsmål betyr noe også. For eksempel, hvis du har en liten liste, kanskje et par hundre abonnenter, har du det bedre med en tjeneste som tilbyr en gratis plan.

Skriv gode overskrifter

Uansett hva du har blitt vant til, overskrifter på enhver publisering, ikke bare e-post, bare spille en rolle og bare en rolle. Markedsførere bruker overskrifter for å fange oppmerksomhet, og praksisen har vært i bruk siden uminnelige tider. Ta for eksempel et kiosk, det er overskriftene som fanger oppmerksomheten til de forbipasserende.

I markedsføringsprat kan du lage overskrifter som øker e-postprisen din. Lag overskrifter som potensielle kunder ikke kan vente til å åpne, akkurat som du ga de mest populære innleggene dine de beste overskriftene. Hold overskriften klar, kortfattet og vag – den typen vage som vekker nysgjerrighet.

Legg til en samtale til handling (CTA)

Når vi snakker om klarhet, bør du også vurdere å legge til tydelige og relevante CTA-er i e-postene dine, og gi utsiktene lenger ned i salgstrakten. Enten du trenger abonnenten for å gå tilbake til nettstedet ditt, delta i en konkurranse, kjøpe noen av de fantastiske tingene dine eller gjøre hva som helst, er en CTA din beste sjanse til å forsegle avtalen.

Du kan til og med koble CTA til en spesiell destinasjonsside bare fordi mulighetene er uendelige her. I følge Matt Carter av Unbounce, “Jo tydeligere CTA, desto mer sannsynlig er det at abonnenten din blir drevet lenger ned i salgstrakten.”

Plasser opt-in-skjemaene strategisk

De fleste nybegynnere er skyldige i denne. Hvis du ikke plasserer påmeldingsskjemaene dine strategisk, vil du ha vanskelig for å fange gullgåsen så langt e-markedsføring går. Med utallige integrasjonsmetoder, inkludert en rekke e-postmarkedsføringsplugins for WordPress, har du verktøyene du trenger.

Kjente er pop-up-registreringsskjemaer som utløser omtrent når besøkende forlater nettstedet ditt. Det er påtrengende, men ganske effektivt, med brukere som rapporterer opp til 469% økning i konverteringsfrekvensene for e-post. OptinMonster er en av de ledende e-postmarkedsføringstjenestene som tilbyr denne Exit-Intent-funksjonen blant andre opt-in-alternativer.

Tilpass e-posten din

Du er ikke en bot, og du er heller ikke abonnenter. Du kan øke e-postmarkedsføringstiltaket ditt ganske enkelt ved å tilpasse meldingene dine. I følge Robert Cialdini, fyren bak De seks prinsippene for påvirkning, Det er mer sannsynlig at folk kjøper av deg hvis de liker deg.

Akkurat som hvordan du bruker et fantastisk nettsteddesign og målrettet innhold for å snakke direkte til nettbesøkende, kan du forsøke å tilpasse alle meldingene du sender til abonnentene dine. Siden du vet hvem abonnentene dine er, og hva de liker, kan du skrive personlige e-poster som har mest innvirkning.

Tilfelle: Jeg ba en gang abonnenter om å nevne de største smertene deres da de meldte seg, og jeg ble positivt overrasket over svarene, og mer så tilbakemeldingene jeg samlet lett. Deretter skrev jeg e-postmeldinger som adresserte disse smertepunktene, og du kan gjette hva som skjedde med mine åpne priser ��

Brukte de samme tilbakemeldingene til å utforme nettstedet mitt så vel som innholdet, og økte konverteringene mine ti ganger.

Bland e-postinnhold

Du kan ikke risikere å komme over som den spammy fyren som ønsker å tjene penger imidlertid nødvendig, selv om det innebar bombardering av abonnenter med tilbud, tilbud og flere tilbud. Det er det som er viktig å ha en gjennomtenkt e-postmarkedsstrategi som informerer hele markedsføringsprosessen.

Hvis det ikke er fornuftig, er det bare å prøve å skrive informasjonsmessige e-postmeldinger, med en og annen produktomtale. E-postene dine skal være en utvidelse av innholdet på nettstedet ditt, men bedre. Å tilby stor verdi via e-postene dine vil øke dine åpne priser, og til slutt konverteringsfrekvensene dine. Du vil også ha en bedre sjanse til å unngå spam-mappen.

Test, skyll og gjenta

På slutten av dagen, husk alltid å teste metodene dine for å sette en finger på hva som fungerer og hva som ikke fungerer. På denne måten kan du stryke ut problemer som kveler livet fra e-postmarkedsføringstiltakene dine. Du vil tydeligvis holde deg til de tingene som fungerer, og begrave hva som ikke er.

Nå som du har tipsene du trenger for å skyve markedsføringsstrategien din for e-post, hva med å se på de beste e-postmarkedsføringstjenestene for WordPress?

5 populære e-postmarkedsføringstjenester for WordPress

Følgende e-postmarkedsføringstjenester fungerer med WordPress. Dette betyr bare at det finnes utallige WordPress-plugins som lar deg integrere noen av disse tjenestene med nettstedet ditt på få minutter. Vi begynner med min personlige favoritt.

MailChimp

beste e-postmarkedsføringstjenester for WordPress MailChimp

MailChimp er topp blant de beste e-postmarkedsføringstjenestene penger kan kjøpe. Fra sin årsrapport for 2016 sendte MailChimp-kunder over 245 milliarder e-poster alene det året. MailChimp serverer hele verden og gjør det enkelt for millioner av WordPress-brukere å sende bulk e-post med en omfattende pakke verktøy.

Nevnte verktøy hjelper deg å bygge din e-postmarkedsføringskampanje fra grunnen av. Å lage en adresseliste er enkelt som kake, og flere skjemautforminger er bare et klikk unna. De tilbyr en hel rekke funksjoner så vel som integrasjoner. For eksempel kan du sende automatiske meldinger til besøkende som forlater vogner osv.

Og det er mer …

Det er detaljerte rapporter til din disposisjon for å måle effekten av kampanjene dine for abonnenter. Det er så mye du kan lære av disse rapportene, og til og med eksportere eller laste ned de samme for fremtidig referanse og ettertiden. For eksempel ser du aktivitet på sosiale medier, spore koblinger, sjekke samtaler og så mye mer.

Bare vet at vi ville trenge et innlegg med denne dybden og lengden for å se gjennom alt det MailChimp tilbyr for bortkastede priser. Hvis MailChimp høres ut som den e-postmarkedsføringstjenesten du trenger, tilbyr selskapet tre prisplaner:

  • Forever Free-plan med opptil 2 000 abonnenter og 12 000 e-poster per måned
  • Voksende forretningsplan starter på $ 10 dollar i måneden og
  • Den superkraftige Pro Marketer-planen starter på $ 199 i måneden for den tunge e-postsenderen

Velg alltid en plan som fungerer for din virksomhet. MailChimp lar deg sende e-post fra “dine egne servere” ved å redigere DNS-postene dine, en prosess som supportteamet detaljert beskriver. Med andre ord ser det ut til at e-postmeldinger kommer fra domenet ditt i stedet for MailChimps servere.

Du kan alltid integrere MailChimp med WordPress-nettstedet ditt ved å bruke hvilken som helst av metodene som tilbys i dashbordet, men dette betyr at du må berøre kode. For å unngå dette, integrerer vi MailChimp med WordPress ved hjelp av en plugin.

Få MailChimp

MailChimp for WordPress

MailChimp for WordPress

Bare for å få det der ute, vil jeg erklære at MailChimp for WordPress ikke er tilknyttet MailChimp-tjenesten. MailChimp for WordPress-plugin er hjernen til Danny van Kooten, Ibericode, Lap og Harish Chouhan.

Den lar deg koble WordPress-siden din til MailChimp-adresselisten. I tillegg leveres den med en skjermbygger som du best kan bruke hvis du er ganske kjent med HTML og CSS. Med noen få justeringer kan du imidlertid lage hvilken form du kan forestille deg.

Dessuten er plugin-en enkel å installere, siden alt du trenger er en API-nøkkel, som er ganske lett å skaffe seg. MailChimp for WordPress integreres sømløst med fantastiske utvidelser og plugins som MailChimp reCAPTCHA, WPBruiser, WooCommerce, Kontaktformular 7, BuddyPress, MemberPress og Easy Digital Downloads bare for å nevne noen få. Du kan integrere plugin-modulen ytterligere med WP-kommentarer og registreringsskjemaer.

Du kan koble den gratis MailChimp for WordPress-plugin med den gratis MailChimp-planen og ha en komplett e-postmarkedsføringsløsning på mindre enn 10 minutter.

Last ned MailChimp for WordPress

Konstant kontakt

Konstant kontakt

Constant Contact starter deg med en 60-dagers gratis prøveperiode som lar deg sende ubegrensede meldinger til 100 abonnenter. Dette er ideelt for et lite utvalg publikum kanskje, for eksempel tester for mobile apper eller små fokusgrupper. Det er også det enkleste å konfigurere og kjøre – jeg sendte min første e-post i tre trinn tror jeg. Det var så enkelt.

Du må oppgradere til enten E-post eller E-post pluss-kostnad som koster mellom $ 20 og $ 295 per måned, avhengig av antall abonnenter du har. 295 dollar er for 50 000 kontakter med 2 GB nettlagring, ubegrensede kampanjer, kuponger, undersøkelser, promotering av arrangementer, rapportering og autosvar.

Andre viktige funksjoner …

… inkluderer listebygningsverktøy, kontaktledelse, gratis coaching, fantastisk support, arkiver og så videre. Da så jeg de ferdiglagde malene! For en enorm samling med vakre e-postmaler. Seriøst, Constant Contact nettstedet er laget for den lille bedriften.

Konstant kontakt er en ideell løsning hvis du ønsker å holde deg unna det overdreven og påtrengende til fordel for minimalisme. I motsetning til de fleste e-postmarkedsføringstjenester, er Constant Contact helt avslappet. Jeg likte den rene utformingen og den hjemmekoselige følelsen. Det er tilpasset koding, men e-postbyggeren for Drag & Drop vinner, så ja.

Jeg børste nesten av konstant kontakt med det første, men videre undersøkelser bekrefter nå at mange e-postmarkedsføringstjenester kan låne et blad fra disse karene. En e-posttjeneste av dette kaliberet trenger en tilsvarende WordPress-plugin.

FÅ KONSTANTKONTAKT

Konstante kontaktskjemaer med MailMunch

Konstante kontaktskjemaer med MailMunch - WordPress Plugins

… og dagen er reddet. MailMunch, forfatteren bak denne plugin-en, er et selskap som forenkler markedsføring via e-post ved å fokusere på kundekjøp og leadgenerering. Denne e-postmarkedsføring-pluginen er kulminasjonen på timevis med hardt arbeid, Liz Gannes og et e-postmarkedsføringsantrekk som tilbyr spennende funksjoner til lave priser.

Denne WordPress-pluginen, akkurat som Constant Contact, er undervurdert. Jeg var partisk selv til jeg sjekket ut tilgjengelige funksjoner. For å få appetitten og få ting til å gå, kan du bygge opt-in-skjemaer ut av denne verden, med 5 typer skjemaer, omtrent 20 lokkende temaer, utallige formfelt og en skjemabygger som godtar tilpasset HTML.

Selvfølgelig er de beste funksjonene låst unna i premiumplanene som starter på $ 6,30 dollar i måneden. Du trenger at byrået planlegger å glede deg over hele settet med funksjoner, som koster $ 34,30 per måned. Gratisplanen har to helt tilpassbare temaer og de grunnleggende funksjonene du trenger for å begynne å samle e-post.

Å sette opp hele saken er grei, du vil være ferdig om få minutter. Alle skjemaene du oppretter ved hjelp av dette plugin fungerer (jeg burde vite, jeg testet), og de abonnerer brukere på enhver konstant kontaktliste du ønsker. Hvis det allerede eksisterer en kontakt, oppdaterer pluginen abonnenten automatisk.

Vi trenger virkelig en hel gjennomgang for å dekke alle de andre funksjonene vi ikke har nevnt, inkludert et nådig brukergrensesnitt, detaljert analyse, autoresponders og en intuitiv e-postbygger. Enkelt sagt, Constant Contact og denne ledegenerasjonspluggen går bra sammen som brød og smør.

Relatert: De har en andre plugin, den MailMunch WordPress-plugin som integreres med Constant Contact på en lignende måte.

Last ned faste kontaktskjemaer av MailMunch

AWeber

beste e-postmarkedsføringstjenester for WordPress AWeber

El numero dos på vår liste i dag er AWeber, en populær e-postmarkedsføringstjeneste som har eksistert siden 1998. Kjerneoppgaven deres er og er fremdeles å hjelpe “… små bedrifter og gründere til å opprette og sende e-post folk elsker …” for å “… kontakt med [nevnte mennesker] på måter som utvider virksomheten deres. ”

Så langt som e-postmarkedsføringstjenester går, har AWeber et mangeårig rykte for å levere tjenester i verdensklasse til et prispunkt som passer alle overalt. De tjener hundretusener av markedsførere fra alle samfunnslag, noe som betyr at du er i et godt selskap.

I funksjoner-avdelingen betyr AWeber seriøs virksomhet. Det er spekket med koselige ting som autosvar, mange e-postmaler, detaljert analyse, fantastisk kundesupport, en brukervennlig skjemabygger, integrasjon av sosiale medier, en mobilapp, en dra og slipp-redigerer, abonnentsegmentering og listen fortsetter og fortsetter.

Det er enkelt å integrere AWeber, og takket være en fin plugin kjent som Hustle, kan du gjøre det på mindre enn 5 minutter. Det stemmer fordi du ikke trenger å bekymre deg for noe; de tilbyr deg en 30-dagers gratis prøveperiode. Planene varierer mellom $ 19 dollar og $ 149 dollar i måneden, selv om du kan få en tilpasset plan bare for dine behov.

Få AWeber

Hustle

Hustle - Pop Ups Slide-moduler og e-post-tilvalg - Plugin Directory - WordPress

Hustle, som er et topp-rangert e-postmarkedsføringsplugin for WordPress, hjelper deg å integrere ikke bare AWeber, men også MailChimp og åtte andre e-postmarkedsføringstjenester. Alt dette gjør du fra et brukervennlig admin-dashbord som er fullt av de beste alternativene. Igjen, du trenger bare en API-nøkkel, som er enkel … du vet hvordan det går.

Med integrering av e-posttjenester i fortiden, står du fritt til å designe opt-in-former til ditt hjerte ønsker hva med fire forhåndsdefinerte stiler, ubegrensede farger, ekstra felt, grenser, former og animerte ikoner. Hvis du vil teste designkotelettene dine, har Hustle også mulighet for tilpasset CSS.

Det siste trinnet innebærer å tilpasse hvordan opt-in-skjemaene dine vises og oppfører seg på nettstedet ditt. Du kan legge til et skjema hvor som helst på nettstedet ditt ved hjelp av en kortkode. På toppen av det kan du legge til skjemaer etter innholdet ditt eller opprette popup-og skyv-in-skjemaer for å øke abonnementene. Interaktiviteten på denne tingen!

Med over 70 000 aktive installasjoner klarer Hustle by WPMU DEV seg etter mange standarder. Registrer deg på AWeber og integrer med Hustle for å starte din e-postmarkedsføringskampanje i dag. Jo tidligere du begynner, jo bedre.

Last ned Hustle

Mad Mimi

Mad Mimi E-postmarkedsføring Lag send og spor HTML-nyhetsbrev

Mad Mimi er en vakker ESP med en helt unik tilnærming til e-postmarkedsføring. Men selv med en rekke funksjoner, klarer disse karene å gjøre det hele enkelt for deg kompisen. Jeg klarte en adresseliste hos Mad Mimi, og jeg kan ikke klage. Denne svært kraftige tjenesten har appellen til en mobilapp.

Alt fra å registrere deg, lage skjemaer og e-postmeldinger, samt koble til abonnentene dine, er like enkelt som A, B, C. Skjemabyggeren er fantastisk, med alle funksjonene du trenger for å lage vakre nyhetsbrev uansett anledning eller årstid. Du kan til og med legge til skjemaer på Facebook-siden din gratis!

De har selvfølgelig en evig gratis plan som lar deg lagre 100 kontakter og sende ubegrenset e-post. Proplaner koster mellom $ 10 og $ 369 dollar i måneden, avhengig av dine behov. Hver plan har en fantastisk liste over funksjoner for å komme deg i gang i en vits.

Administratorpanelet er en glede å jobbe med. Unn deg en designopplevelse ute av denne verdenen med den fantastiske dra-og-slipp-byggeren, integrer kampanjene dine med sosiale medier, lag RSS-feeds og administrer publikum som en sjef med Mad Mimi. Eksporter listene dine enkelt hvis du vil flytte rundt og så videre.

Mad Mimi er en av de største e-postmarkedsføringstjenestene, og vi må koble den opp til en av de beste listebyggingsprogramtilleggene for WordPress.

Få Mad Mimi

Trives leder

Thrive leder Ultimate List Building Plugin for WordPress

Thrive Leads, den endelige listebygningsprogrammet for WordPress, har en 30-dagers ytelsesgaranti. Dette betyr bare at hvis du ikke liker Thrive Leads på 30 dager, er du fri til å be om pengene tilbake. Det er riktig, de tilbyr ikke en gratis versjon. Thrive-medlemskap koster bare $ 19 dollar i måneden og inkluderer ubegrensede nettstedlisenser og alle ThriveTempets produkter.

De tilbyr tre andre engangsplaner. Du kan gå for en-lisens som koster $ 67 dollar, 5-lisensen til $ 97 eller 15-siders lisenspakke for $ 147 dollar. Valget her avhenger av dine behov, selv om Thrive-medlemskapet høres bedre ut.

Nok et flott tillegg til Thrive Leads. Nettopp derfor anbefaler jeg Thrive Themes til alle som en løsning for deres online markedsføring. Takk igjen Shane! – Gary Kaminski

Funksjonslisten strekker seg herfra til månen og tilbake. Vi snakker om ting som SmartExit +, SmartLinks, A / B-testing, vakre animasjoner, laserskarp målretting, interaksjonsbaserte triggere, alle valgbare former, fantastiske rapporter og utallige integrasjoner med populære e-postmarkedsføringstjenester, inkludert Mad Mimi.

Link Thrive fører til Mad Mimi eller omtrent hvilken som helst e-postmarkedsføringstjeneste, og du har en kraftig listebyggeløsning for bedriften din, enten du er nybegynner, en proff, et byrå eller et stort selskap. Nei, egentlig trenger du ikke reise et annet sted.

Få trivselsledere

GetResponse

Programvare for markedsføring via e-post GetResponse

Få opp baksiden er GetResponse, sist på vår liste, men definitivt ikke minst med tanke på funksjoner og brukervennlighet. Du kan starte med en gang i en 30-dagers gratis prøveperiode, uten kredittkort. Etter at du har registrert deg, som innebærer SMS-bekreftelse, kommer du til et hyggelig instrumentpanel.

Her kan du velge å legge til kontakter, lage et skjema eller opprette et nyhetsbrev. Bare tre knapper, som er langt fra den omfattende listen over funksjoner, temaer og alternativer GetResponse er mest kjent for. For eksempel kan du kopiere og lime inn, laste opp eller importere kontaktene dine fra en tredjepartstjeneste som Google Docs, SalesForce og så videre.

Skjemabyggeren blåser alle andre e-postmarkedsføringstjenester ut av vannet! Jeg fortsatte å rulle nedover det som virket som et umulig antall nydelige temaer i flere kategorier og formater. Du kan opprette skjemaer for en Facebook-kampanje like enkelt som du kan opprette et sidefelt-opt-in-skjema.

GetResponse-nyhetsbrev-builder

GetResponse Newsletter Builder ��

Det er ikke slutten. Skjemautvikleren har en Color Magic-funksjon som importerer nettstedets farger for å tilpasse og bruke på skjemaene dine slik du vil. Til disposisjon har du 7 List Builder-apper for fast bar, nedlasting, avslutt pop-up, bla, rist, bildeboks og påmeldingsbokser.

Du kan raskt lage skjemaene ved å bruke den vanlige HTML-redigereren, og med alle integrasjonene GetResponse-pakker, trenger du sannsynligvis ikke en plugin. Du kan koble skjemaene dine til WordPress-nettstedet ditt, WooCommerce-butikken og Facebook-siden blant andre.

I nyhetsbrevavdelingen kan du enten bruke dra-og-slipp- eller vanlig HTML-byggherre for å piske opp e-postmeldinger som gir ganske god trening. Dra-og-slipp-byggherren skipes med en million og ett nyhetsbrevmaler og flere funksjoner enn du noensinne vil trenge.

Få GetResponse

Kontaktformer av WPForms

Kontaktskjema av WPForms - Drag Drop Form Builder for WordPress - WordPress Plugins

Vi skal parre GetResponse med kontaktformer av WPForms, siden det siste er et enkelt, men fullverdig mesterverk akkurat som det førstnevnte. Ved første blikk kan du avvise denne pluginen samt GetResponse, men når du først er kommet gjennom døren, feier godbitene deg av føttene.

Kontaktformer av WPForms har over 90 000 aktive installasjoner i skrivende stund. Bare installer og aktiver plugin-modulen på nettstedet ditt. Deretter må du opprette et skjema. Det er her spenningen begynner. Plugin-en leveres med en intuitiv dra-og-slipp-byggherre som effektiviserer hele designprosessen.

Og er formbyggeren lastet med funksjoner eller hva? Det store antallet tilgjengelige alternativer i gratisversjonen vil få hodet til å snurre. Du vil imidlertid trenge $ 99 pro-versjonen for å integrere med GetResponse-listen. Gratisversjonen lar deg kun koble deg til Constant Contact.

Med alle funksjonene du får, inkludert integrasjon med betalingsportaler, høres det ikke ut som kontaktskjemaer fra WPForms Pro-versjonen. Planene starter på bare $ 39 dollar i året, men husk at GetResponse kommer med mange andre integrasjoner.

Last ned kontaktskjemaer av WPForms

Bonus: Ninja Popups for WordPress

Ninja Popups for WordPress

Hvis du har vært en del av Internett-markedsføringsfellesskapet over en periode, vil du uten tvil ha hørt folk snakke om viktigheten av å lage en markedsføringsliste via e-post. Ikke bare lar dette deg utvikle forholdet ditt til leserne ettersom du har en måte å kommunisere med dem direkte på, men det sikrer deg også mot eventuelle skadevirkninger av en Google-algoritmeoppdatering – hvis en oppdatering lar deg tumle ned SERPene, kan du tiltrekker seg fortsatt trafikk til bloggen din ved å sende e-post til listen din når du publiserer et nytt innlegg. Et målrettet publikum, utvikle relasjoner og stabil trafikk kan bare være en god ting for bunnlinjen.

Hvis du vil utvide e-postlisten din, er popups en velprøvd måte å fange besøkende til besøkende, og sikre at de har større sannsynlighet for å abonnere. Det er etiske betraktninger, men popups har en velprøvd track record for å vokse e-postlister raskere.

Ninja Popups for WordPress er en flott plugin for alle som ønsker å utvide sin adresseliste. Plugin støtter tolv forskjellige e-postmarkedsføringstjenester, inkludert AWeber og MailChimp.

Det er en rekke fantastiske skins som følger med plugin-modulen, slik at du kan lage noen flotte popup-vinduer. Med en rekke tilpasningsalternativer (se skjermdumpene nedenfor for en ide om kvaliteten på popups pluginen er i stand til å lage) kan du designe en popup i ditt eget bilde, og i tråd med merkevaren til nettstedet ditt. Du kan også lage popups på flere sider, noe som er nyttig hvis publikum blir delt inn i veldig distinkte interessegrupper.

Pop-ups kan være en plage hvis de er for imponerende, men Ninja Popups-plugin lar deg velge når popup-en skal vises. Dette kan være etter at en besøkende har nådd et bestemt punkt i artikkelen, etter en periode med inaktivitet, eller når den besøkende viser en intensjon om å forlate nettstedet ditt. Du kan også sette opp en A / B-test for å analysere når popup-vinduene konverterer best, og også for å sammenligne to forskjellige design, slik at du får best mulig resultater. Og hvis du vil ha enda flere skinn å velge mellom, er en temapakke for Ninja Popups tilgjengelig.

Få Ninja-popups


For en enorm guide til verden av e-postmarkedsføring, men det er så mye vi umulig kunne presse alt i dette innlegget. Det er mange andre e-postmarkedsføringstjenester for WordPress der ute, og ikke kom meg i gang med listen som bygger plugins. Kanskje du er interessert i andre tips om markedsføring via e-post vi har utelatt.

Jeg er en stor fan av MailChimp og MailChimp for WordPress-plugin, men det er bare meg. Hvilken er favorittkombinasjonen din? Hvilken e-posttjenesteleverandør bruker du? Hvis du har et spørsmål eller et forslag, gi oss beskjed i kommentarene!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me