Det beste WordPress Hosting for nettstedet ditt

WordPress er den beste måten å bygge nettstedet ditt på, men før du selv kan komme i gang med temaer og plugins, trenger du å finne den beste WordPress-hosting for nettstedet ditt. Dette kan være tøft. Det er hundrevis av selskaper som har planer som på et øyeblikk alle ser ganske like ut. Men ikke alle hosting er like, og det er noen sentrale faktorer du vil ta hensyn til når du bestemmer deg for hvilken som er den beste WordPress-hosting for nettstedet ditt, spesielt.


I dette innlegget vil vi vise deg hvordan du kan velge den planen som er best egnet for nettstedet ditt, og dele de beste WordPress-hostingplanene vi har hatt en sjanse til å teste personlig. La oss komme i gang!

God vertsjekkliste

God vertsjekkliste

Når du ser etter den beste WordPress-hosting for nettstedet ditt, er det noen få bokser du vil kunne sjekke ut. Når du kommer rett til poenget, vil ethvert webhotell som er verdt saltet ha følgende:

  • PHP versjon 7+
  • MySQL versjon 5.6+
  • HTTPS-støtte
  • WordPress 1-klikks installasjon eller forhåndsinstallert (hvis administrert)
  • Innebygd hurtigbufring *
  • Oppetidsgaranti
  • E-post, chat eller telefonstøtte

De tre første på listen høres kanskje litt fremmed ut for deg, med mindre du er en utvikler, eller hvis du har kjøpt hosting før. For å holde det enkelt bruker vertselskaper servere (som er som megamaskiner) for å gi hostingplanene sine. Disse serverne skal kunne installere den nyeste versjonen av WordPress uten problem, noe som iht WordPress.org er for tiden opp til PHP 7.2 og MySQL 5.6.

WordPress anbefaler også HTTPS og det gjør vi også. Et godt vertsfirma vil enten selge premium SSL-sertifikater eller tillate deg å bruke en gratis tredjepartstjeneste som Let’s Encrypt for å sikre at blogglesere sikkert får tilgang til nettstedet ditt.

Vi anbefaler på det sterkeste å velge en vert som enten er fullstendig administrert (der WordPress er forhåndsinstallert og vedlikeholdt for deg), eller som tilbyr enkel 1-klikks installasjon. Selv om du absolutt kan installere WordPress manuelt på en hostingplan, anbefaler vi det bare hvis du er erfaren utvikler.

Til slutt vil gode vertsselskaper tilby oppetidsgarantier og toppen av linjen støtte. Uptime-garantier garanterer deg generelt at 99,9% eller mer av tiden nettstedet ditt vil være i gang, og etterlater en brøkdel av tiden med serveroppdateringer. Og støtte er virkelig nøkkelen. Hvis du noen gang har et hostingproblem, vil du kunne få tak i noen. Gode ​​vertselskaper vil ha et par enkle måter for deg å komme i kontakt med en supportteknologi.

Typer WordPress Hosting

Typer WordPress Hosting

Når det gjelder hosting er det ingen mangel på alternativer. Det er planer med alle forskjellige navn fra alle slags selskaper, men her er en rask oversikt over de vanligste typene WordPress-hosting du kanskje vil vurdere når du prøver å finne den beste WordPress-hosting for nettstedet ditt.

Delt WordPress Hosting

Den vanligste og typisk rimeligste, delte hosting kombinerer flere brukerkontoer på en server. Dette betyr at du “deler” ressurser som båndbredde og minne med andre brukere. Delt hosting er perfekt for nye bloggere, siden du sannsynligvis ikke trenger mange ressurser når du først kommer i gang, og du kan alltid skalere opp til en større plan eller legge til ressurser senere.

Når det gjelder å drive WordPress er delt hosting ofte mer enn i stand til å gi kraften du trenger. Det er også ganske enkelt å installere WordPress da de fleste delte hostingleverandører tilbyr en “1-klikk” installasjonsprosess. Bare velg WordPress når du registrerer deg, og du er klar til å begynne å blogge nesten umiddelbart.

Cloud WordPress Hosting

Cloud hosting tilbyr brukere individuelle virtuelle servere som er vert på “skyen”, som i dette tilfellet er et nettverk av servere over hele verden. Fordelen med skyhosting er at (i teorien) nettstedet ditt aldri vil gå ned siden serverne på et gitt tidspunkt skal være i gang et sted i verden. Cloud hosting er også kjent for sin skalerbarhet, siden det er veldig enkelt å legge til flere ressurser på forespørsel når du trenger dem.

Vi vil anbefale skyhosting for teknisk kunnskapsrike mennesker som ønsker å administrere sine egne serverinnstillinger, men det er selskaper som tilbyr administrert skyhosting, noe som også gjør det til et mulig alternativ for nye bloggere. Fordi det er skalerbart, er det et flott alternativ for sosiale nettverk, bildedeling eller nettsteder med viralt innhold som kan ha svingende trafikk eller store / sporadiske utbrudd.

 VPS Hosting for WordPress

VPS står for virtuell privat server og er når et vertsfirma bruker programvare for å dele en fysisk server digitalt i flere individuelle virtuelle servere. Dette er et rimeligere alternativ å ha din egen server, selv om den krever avanserte tekniske ferdigheter for å fungere når du har kontroll over dine virtuelle serverinnstillinger.

For mellomstore blogger eller bedrifter er VPS et flott alternativ. Bare husk at du må installere WordPress manuelt på serveren din og administrere alle serverinnstillingene dine. Av denne grunn anbefaler vi å bruke tid på å lære om servere eller ansette en spesialist.

Dedikert serververt

En dedikert server er din egen, frittstående server som du kan leie fra et vertsfirma. De opprettholder den fysiske serveren for deg, men alle innstillinger og programvare er i hendene dine. Det er mer kostbart, men du har 100% kontroll og du får bruke 100% av serverens ressurser, noe som gjør det til det beste valget for en stor blogg, nettsted eller bedrift.

I likhet med VPS anbefaler vi på det sterkeste at du ansetter en profesjonell som administrerer den dedikerte serveren din eller bruker mye tid på å lære om de forskjellige innstillingene, programvaren og kodespråk for å betjene en server på riktig måte. Dette er ikke et anbefalt vertsalternativ for nybegynnere.

Administrert WordPress Hosting

Administrert WordPress Hosting er den enkleste (og etter vår mening beste) måten å være vert for et WordPress-nettsted. Med administrert hosting vert vertselskapet optimalisert serveren din for WordPress, og de administrerer alle oppdateringer og innstillinger.

Mest administrert WordPress-hosting er basert på en delt eller skyplattform som gjør den til en fantastisk passform for bloggere, små bedrifter, online porteføljer, etc. Gode hostingfirmaer tilbyr imidlertid fullt administrerte dedikerte serverplaner for store nettsteder og bedrifter (som er det vi bruker for WPExplorer).

Hvilken hosting bør du velge?

Vurder først hensikt av nettstedet ditt. En blogg kontra en e-handelsbutikk vil ha veldig forskjellige vertsbehov. Blogger, personlige porteføljer eller små profesjonelle nettsteder er vanligvis lette med mindre behov for en enorm hostingplan. Alternativt vil e-handel, katalog eller sosiale nettsteder trenge mye ressurser og derfor en større og dyrere hostingplan.

Overvei dine samme linjer som vårt første punkt innhold. En webside med en side vil gjøre det bra med en liten, delt hostingplan. Et bedriftsnettsted med hundrevis av sider, en aktiv blogg og et privat ansattnettverk vil sannsynligvis gjøre det best med en dedikert server.

Til slutt din trafikk vil spille en betydelig rolle i vertsbehovet ditt. Det vil ta litt tid å bygge et nytt nettsted for å vokse og øke den vanlige trafikken. Med mindre du allerede har etablert en stor tilstedeværelse på et annet nettverk eller sosiale medieside, kan du sannsynligvis trygt starte i den lave enden med hostingplanen din og skalere opp eller oppgradere etter hvert som nettstedet ditt vokser..

Enkel sammenligning av de beste WordPress-vertsfirmaene

Mens mange vertselskaper tilbyr lignende funksjoner, er ikke to vertselskaper nøyaktig like. Hver vert tilbyr spesialiserte hostingplaner, og alle vertsbedriftene vi anbefaler er flotte for WordPress. Fortsett å lese for å lære om valgene våre for best WordPress-hosting og for å finne ut hvilke som kan passe til dine behov.

Bluehost: Rimelig delt WordPress Hosting

Bluehost Web Hosting

Bluehost er en av de største aktørene innen hosting, og av en grunn – de tilbyr rimelige hostingplaner med mange ressurser, god støtte og noen ekstra fordeler som enhver ny nettstedseier vil elske. Bluehost tilbyr et gratis domenenavn, gratis SSL, gratis e-postkontoer og bonusmarkedsføringstilbud (som $ 200 i markedsføringstilbud for pluss- og førsteklasses brukere). Best av alt, planene deres er noen av de rimeligste alternativene – pluss at de tilbyr enorm 63% rabatt for WPExplorer-lesere, så hva er det ikke å elske?

Lær mer om Bluehost

Cloudways: Cloud Hosting Made Easy

Cloudways webhotell

Cloud hosting er en fleksibel måte å være vert for nettstedet ditt, men for noen brukere som manuelt installerer WordPress på AWS, er Digital Ocean eller Azure utenfor deres tekniske evner. Det er her Cloudways kommer inn. Cloudways støtter AWS, Google Cloud, Digital Ocean, Linode og Vultr netthostplattformer. Bare velg din favoritt, velg WordPress som CMS og la Cloudways håndtere konfigurasjonsprosessen for deg. Det beste med Cloudways er hvor enkelt det er å bruke. Å lage og vedlikeholde din egen skyserver kan være tidkrevende, men med Cloudways grensesnitt har du dedikerte ressurser (CPU, RAM, IP, lagring) på fingertuppene. Funksjonene inkluderer 1-klikks WordPress-installasjon, kloning av nettsteder, sikkerhetskopieringer, skalering (RAM og lagring), iscenesettelse, flere databaser, pluss mange fantastiske tillegg (e-post, konsoll, overvåking, osv.).

Lær mer om Cloudways

Media Temple: Delt, administrert og VPS Hosting

Media Temple: Delt, administrert og VPS Hosting

Media Temple er et imponerende vertsfirma som tilbyr en rekke hostingprodukter som garantert vil imøtekomme alle nettsteder. De tilbyr alt fra delt hosting for bloggere, administrert WordPress-hosting for de som er seriøse om innholdet sitt, VPS for profesjonelle og til og med dedikerte planer for virksomheter som trenger de ekstra ressursene. Alle Media Temples planer er optimalisert og fungerer fantastisk med WordPress. I tillegg tilbyr de ekstra funksjoner som all SSD-lagring, skalerbare ressurser, skanning av skadelig programvare, e-postadresser, topp maskinvare og best av alle 24/7 premium support.

Lær mer om Media Temple

Kinsta: Administrert WordPress Cloud Hosting

Kinsta: Administrert WordPress Cloud Hosting

Kinsta er ikke bare nok et administrert WordPress-vertsfirma. De tilbyr fullstyrt og optimalisert Google sky hosting, slik at du som kunde får alle fordelene med skyen (rask, sikker hosting uten praktisk talt nedetid) som er konfigurert for å støtte WordPress perfekt. I tillegg til dette er Kinsta bemannet av WordPress-eksperter som er klare til å hjelpe deg med eventuelle problemer du måtte støte på når du kjører WordPress-nettstedet på skyserverne deres. Har du et spørsmål om bruk av Kinsta-dashbordet? Trenger du råd om skalering av hostingplanen din? Er du usikker på hvordan du kan øke minnegrensen? Bare spør! Andre viktige hostingfunksjoner inkluderer gratis SSL, gratis CDN, daglige sikkerhetskopier og til og med gratis migrasjoner.

Lær mer om Kinsta

WP Engine: Premium Managed WordPress Hosting

WP Engine: Premium Managed WordPress Hosting

Når det gjelder valg av det beste WordPress-hosting for ditt WordPress-nettsted, anbefaler vi WP Engine på det sterkeste. De tilbyr bare administrerte WordPress-hostingplaner og er gode på hva de gjør. Spesifikt er hele deres hostingplattform bygget på toppen av linjeteknologien. De har laget et optimalisert miljø for WordPress drevet av tilpassede designet og kodede regler, slik at serverne deres kan evaluere nettleserforespørsler, balansere serverbelastning og integrert EverCache for ressursskalering på forespørsel. I utgangspunktet betyr alt at nettstedet ditt kan fungere perfekt med maks ytelse uten at du trenger å administrere noe serverrelatert. WP Engine tilbyr også profesjonell support fra WordPress-eksperter, 24/7. Så selv om du trenger litt hjelp på en søndag, er det hjelp innen rekkevidde. Andre vertsfunksjoner inkluderer iscenesettelsesmiljøer, gratis SSL-alternativ, WordPress multisite, PHP7-støtte og til og med en innebygd CDN (for Pro og høyere planer).

Lær mer om WP Engine

Pagely: Custom Enterprise Hosting Solutions

Pagely: Custom Enterprise Hosting Solutions

For store bedrifter tilbyr Pagely de beste tilpassede hosting-løsningene på nettet. Pagely er ikke billig, men det er en utmerket investering i bedriften din. Bygg på et administrert skysystem og tilbyr pålitelig og sikker hosting som lett kan skaleres etter bedriftens behov. Pagely tilbyr imponerende funksjoner inkludert dynamisk bildeoptimalisering, avansert sikkerhet, global CDN, innebygd cache, ytelsesanalyse, HTTP2 og PHP7-støtte. Dette er i tillegg til WordPress-spesifikke funksjoner som fullstendig administrerte kjerneoppdateringer og WP-CLI. På kort tid priset høyere enn noen av de andre vertene på denne listen tilbyr Pagely en prestisjetjeneste som mer enn verdt pengene.

Lær mer om pagely

Vær oppmerksom på at dette ikke er alle vertsalternativene som er tilgjengelige for deg. Snarere er dette en kuratert samling av populære og rangerte vertsselskaper som vi personlig har hatt sjansen til å teste.

Hvilket er det beste WordPress hosting?

Fordi vi ikke bare kan velge en, vil vi gi deg topp to.

Etter vår mening er WP Engine den beste WordPress-hosting. Det er det vi bruker for å være vertskap for nettstedet vårt, og vi har hatt en flott opplevelse av å jobbe med dem. De er fullstendig administrert, har god tid, støtten er alltid rask og vennlig, og vi har mer enn nok ressurser på vår nåværende plan for å utvide virksomheten.

Bluehost er en nær løper etter vår mening, da de passer perfekt for bloggere som nettopp kommer i gang. De tilbyr rimelige hostingplaner som er enkle å installere, har nok ressurser til å drive WordPress og du får noen bonuser som et domenenavn og noen annonsekreditter til å starte opp. Det er en ganske søt avtale for nye bloggere.

Vanlige spørsmål om hosting

Det er mange spørsmål som kan popup når du forsker på hosting. Her er noen raske svar på vanlige spørsmål vi ikke dekket i artikkelen over. Forhåpentligvis vil dette hjelpe deg å ta det riktige valget når du velger den beste WordPress-hosting for nettstedet ditt.

Trenger du en hosting-tjeneste for WordPress?
Ja, for selvhostede WordPress (som finnes på WordPress.org) trenger du absolutt en hostingplan. Det er det som gjør det selv-vert.
Er WordPress en vert?
WordPress tilbyr sin egen VIP-hosting, men det er ganske dyrt, og vi vil bare anbefale det for bedrifter med behov for en tilpasset hosting-løsning (som om du ønsket å starte din egen gratis online bloggplattform, et WordPress-basert sosialt nettverk, eller en bildedeling nettsted).
Hvordan er jeg vert for WordPress-bloggen min?
For å være vert for din egen blogg trenger du en hostingplan som du kjøper månedlig eller årlig fra et anerkjent hostingfirma. Det er hundrevis av webverter, men for det meste tilbyr de lignende planer som delt, sky, VPS, dedikert eller administrert.
Er det gratis hosting for WordPress?
Ikke egentlig. Det er nettsteder som hevder å tilby “gratis” hosting, men de tilbyr vanligvis lite eller ingen ressurser og er ikke de typene nettsteder du vil dele personlig informasjon med. Det er også mulig du tenker på WordPress.com, som er et gratis bloggenettverk som Tumblr. Det er veldig forskjellig fra WordPress.org (det er det vi handler om), og du kan lære mer om forskjellene mellom WordPress .ORG og .COM.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me