Høy pris på gratis WordPress-plugins

Når det gjelder WordPress, blogger to – mine favoritt-ting – tydeligvis – og utvider kjerneprogrammet gjennom bruk av plugins.


Ja, jeg har arbeidet med temaer og til og med bygd et par nettapplikasjoner på toppen av plattformen, men jeg kommer ofte tilbake til å jobbe med plugins. De er liksom apper for WordPress, ikke sant?

Og akkurat nå er det en gal dash for å bygge apper for forskjellige plattformer: det være seg iOS, Android, Mac, Windows og alle andre store plattformer du kan forestille deg – WordPress inkludert.

Men akkurat som det er med å bygge hva som helst, building for WordPress presenterer sitt sett med utfordringer. Hvis du er interessert i å bygge plugins særlig for moro skyld, så er her en oversikt over hva du kan forvente.

Hva du kan forvente å bygge gratis WordPress-plugins

Utviklingsprosessen er mye forskjellig fra å bygge programvare for andre rammer eller plattformer:

 • Du har kjerneprogrammet lag – det vil si WordPress – og dets API-er
 • Du har avhengigheter – det vil si JavaScript, stilark og eventuelle tredjepartsbiblioteker
 • Og du har et sett med kodingsstandarder
 • …og mer

Men det viktige å merke seg er at hvis du nettopp begynner med dette, eller hvis du kommer fra en annen plattform, et språk eller et lokalsamfunn, er det ikke bare fordi du skal tilby plugin-en din gratis mener du får utvikle det som det ville vesten.

Når du sender en plugin til WordPress Plugin Repository, blir kodebasen din revidert før den blir godkjent..

Dette er en fantastisk måte å sikre et visst kvalitetsnivå for det som er gjort tilgjengelig gjennom WordPress-depot, ikke sant?

Men det er en unntak!

Jeg sa at du ikke kunne utvikle deg som om det var det ville vesten, men sannheten er at hvis du planlegger å gi den ut på din egen blogg, på din egen side, eller hva som helst annen eiendom du måtte eie, så er du praktisk talt fritt til å bygge det slik du vil.

Saken er at over tid har folk blitt litt forsiktige med å bruke gratis WordPress-temaer og WordPress-plugins som ikke er vert for en anerkjent kilde eller som ikke er førsteklasses på grunn av deres mangel på kvalitet.

Det er ikke nødvendigvis at funksjonssettet er dårlig, det er at nivået på kodekvalitet er dårlig og ofte resulterer i altfor mange hacks, kompatibilitetsproblemer eller generelle problemer med brukeropplevelsen. Skjønt arbeidet ditt kan ikke resulterer i dette, vil det sannsynligvis utvikle det omdømmet bare på grunn av omdømmet som denne typen arbeid som utviklet seg.

Så gjør deg selv en tjeneste og få en gratis revisjon fra WordPress.org plugin review team. Du har ingenting annet enn kvalitet å tjene på dette.

Fritt tilgjengelige verktøy

I tillegg, hvis du ønsker å gi ut en gratis plugin og er opptatt av å følge retningslinjene for å jobbe med beste praksis, tilbyr WordPress-plugin-repository en rekke gratis verktøy du kan bruke til å støtte plugin-modulen din.

wordpress-repository

Bortsett fra kildekontroll, får du også:

 • En hjemmeside for plugin-modulen
 • Plugin-en er indeksert og søkbar fra WordPress-oversikten
 • Hjemmesiden til depotet inneholder et gratis støtteforum slik at du kan støtte brukerne dine
 • Et rangeringssystem for andre for å rapportere hvor mye de liker (eller ikke liker) arbeidet ditt
 • Installasjonsinstruksjoner
 • En måte å håndtere ofte stilte spørsmål
 • Statistikk over hvor mange som kjører hvilken versjon av arbeidet ditt
 • …og mer

Søt, ikke sant?

Men her er det de færreste diskuterer eller til og med vet når de kommer inn i dette spillet: Hvis du har en plugin som blir spesielt populær, kan støtte bli ekstra utfordrende.

Du er en person som opprettholder et prosjekt installert i titusenvis av blogger, og disse menneskene har alle muligheten til å dele problemer om arbeidet ditt.

Hvorvidt du har en forpliktelse til å hjelpe disse menneskene eller ikke, er et grått område for mange mennesker. Noen mennesker sier at fordi det er gratis, er det ingen forpliktelse; andre sier at siden du har utgitt den, så burde du være forberedt på å støtte den.

Dette er ikke innlegget for den debatten.

Hvor enn du faller, ikke undervurder hvor lang tid støtten kan ta. I den forbindelse oppfordrer jeg også dere til å lese et flott innlegg av Chris Lemaskille mellom kunder og brukere.

Et ord om støtte

Jeg ville være overmodig hvis jeg ikke sørget for at jeg la vekt på aspekten ved støtte. Så absolutt flott som WordPress-plugin-lagringsstedet er, det kan avle mange negative følelser overfor et prosjekt som du en gang startet med å elske, ganske enkelt på grunn av den store mengden forespørsler som kommer inn for støtte (det være seg funksjoner, forespørsler eller ekte feil) ).

Jeg sier ikke å ignorere disse forespørslene. Tross alt vil noen ta seg tid til å rapportere om ting som bare vil gjøre arbeidet ditt bedre; Imidlertid, hvis folk vanligvis blir kompensert for tiden sin, og du bruker en overdreven mengde tid på å adressere support spørsmål, kan det være på tide å vurdere å innføre en type forretningsmodell i plugin-modulen din.

Selv om det er utenfor anvendelsesområdet for dette innlegget, tror jeg at det er verdt å nevne at det å tilby en gratis versjon av et premium-plugin er en vei å gå. Hvis folk liker pluginen din og finner verdi i den, er de ofte villige til å betale for støtte for den.

“Plugin suger!”

En av de største utfordringene med å administrere et produkt er å håndtere nivået på klager du kan motta.

Sannheten er, mennesker sjelden ring kundestøttesentre for å si “takk” eller for å si “flott arbeid”, ikke sant? Jeg mener, hvor ofte gjør du det egentlig la mobilselskapet ditt vite at du er glad for at du ikke fikk en avsluttet samtale med den siste telefonsamtalen din?

Nøyaktig.

For det formål er utsendelse av et produkt i hvilken som helst kapasitet – inkludert en WordPress-plugin – underlagt dette, så hvis du ikke har utviklet en plugin ennå eller er i ferd med å slippe en, så vær forberedt på klager.

Det er ikke brukerne ikke ros plugins som de bruker. Jeg ville lyve hvis jeg sa at det ikke skjedde, men antallet klager vil ofte veie større enn antallet roser.

Det er ganske enkelt arten av hvordan mennesker og dermed markedet fungerer.

Jeg tror vi alle er bygget annerledes når det gjelder kritikk. Noen mennesker har tykk hud og kan ta den, la den rulle av ryggen og gå; andre, ikke så mye. Men det er noe som kan bli lært og utviklet over tid.

Så hvis du er i den sistnevnte gruppen og bare kommer inn i markedet: vær forberedt, men ikke ta den personlig. Det skjer med oss ​​alle, og i risikoen for å gjøre en ordspill fortsetter ordene å bli trykket :).

Nå Gå Byg en plugin

I utgangspunktet er dette innlegget en “hvis jeg visste hva jeg vet nå” om WordPress, ville jeg ha snarvei mange feil, feilopptak og lært visse leksjoner på den harde måten.

Jeg tror alle setter pris på å lære av andre forhåpentligvis dette innlegget har hjulpet snarveien med noen av de tingene som vanligvis følger med å slippe en plugin.

Uansett er snakk billig. Gå bygge noe :).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me